כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שתי מחשבים בבית, הראשון הוא : Core 2 Due E8400 3Ghz 4Gb DDR2 800Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 600W המפרט השני הוא : Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz 4Gb DDR3 1333Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 450W שתי המפרטים עם לוחות אם פשוטים יחסית, לא יהיה שום OC לשתיהם אותו כרטיס המסך... יש לי מסך FHD LED 24' של סמסונג, איזה מפרט אדיף ועד כמה... כרגע אני משתמש במפרט הראשון ואני מרוצה... השאלה אם יש טעם להחליף לשני או שלא יהיה יותר מידי אבדל ? אני משחק ומשתמש במחשב בFHD
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
גם אתם קיבלתם את המייל הזה? אם זה אכן אמיתי - מה במילים פשוטות הם רוצים להודיע?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג דומה לדובי ממש ממש חמוד [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אז זה מה שאכלנו... http://www.holesinthenet.co.il/archives/37265 יאמי נראה טעים.
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מדי פעם אני צריך להקליד קוד אימות בחשבון הgmail שלי. הקוד מגיע לסלולארי (מנוי בחברת פלאפון). האם לוקחים ממני כסף על כל הודעת SMS?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה ואדם שעובד במשמרות כל שבוע (סטטי לגמרי - פעם 5 ,4 ואף 3) מוציא חופשת מחלה משלמים לו כסף רק על אותם ימים אשר היה אמור לעבוד (ראשון ,שלישי , שישי לדוגמא) או משלמים לו על כלל הימים בהם היה חולה? כמובן שנלקח בחשבון היום הראשון ללא תשלום היום השני/שלישי 50% והלאה. תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, בראשון באוקטובר התחלתי ללמוד במכללה ושילמתי 2500 ש"ח לחודשים הראשונים. אחרי חודש לימודים החלטתי לעזוב את הפקולטה הנ"ל ופניתי לייעוץ ההכוונה של המכללה. ועכשיו כשאני מתקשר בבקשה להחליף פקולטה הוסבר לי שתחילה צריך להסדיר את החוב שלי בסך 3200 ש"ח!!! הסברתי שהפסקתי להגיע ללימודים כבר בחודש הראשון אך בגלל שלא הודעתי על כך, זה לא משנה וצריך לשלם. בטלפון אמרו לי שצריך לפנות לוועדת חריגים במכתב, לשלוח בדואר ולקבל תשובה כחודש אחרי הפנייה (כשבוועדה במפורש כתוב שללא אישורים כמו מילואים\מחלה קשה וכד' לא מכנסים ועדה סביב הבקשה כלל) מהו הפתרון למקרה כזה? האם מישהו נתקל בעבר? מה אם פשוט לא אשלם? אמנם אצטרך לוותר על לימודים במכללה הזו אך אם זהו המצב אז שיהייה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברח לי השם שלו. יש אתר די ידוע שמוכר פרימיומים שמאפשר להוריד מכל השרתים השונים כפרימיום. אופן הפעולה שלו הוא כזה: אם לדוגמה ראיתם קובץ ב- Rapidshare ואתם רוצים להוריד אותו, אתם מכניסים אותו לאתר שלהם ואז זה מוריד לכם את הקובץ כפרימיום. מה שזה עושה, השרת שלהם מוריד את הקובץ כפרימיום ושולח אליכם חזרה. איך קוראים לאתר הזה ? תודה11 עריכה: ככה זה עובד:
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים יקרים, האם אני עומדים לחזור לתקופת האבן בה השתמשנו בטוררנטים (1634 יונקים -/- 3-זורעים -/- 378ימים.להורדה) האם נחזור לFTP? פשוט משוגע בימים האחרונים! FILESONIC FILESERVE UPLOADSTATION כולם פועלים מפחד! הרשו לי להפנות אתכם לדף הבא: http://pastebin.com/cbD2s9tY MegaUpload - סגור. - FileServe - סגירת אינו מוכר פרמיה. - FileJungle - מחיקת קבצים. נעול בארה"ב. - UploadStation - נעול בארה"ב. - FileSonic - (תחת חקירת ה-FBI). - VideoBB - סגור! תיעלם בקרוב. - גורשו מארה"ב - הFBI בעקבות המנהלים - FilePost - מחיקת כל החומר (ישאר רק קבצי EXE וקבצי PDF) - FilePost - מחיקת כל החומר(ישאר רק קבצי EXE וקבצי PDF וקבצי TXT) - Videoz - סגור ונעול במדינות המזוהים…
-
- 31 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
א. 25% ב. 50% ג. 60% ד. 25% (זאת חידה)
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4180783,00.html זה כאילו סיפור מבדר , אבל מה הפואנטה? ועוד באתר כזה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה הוא נמצא? והאם זה בעיה להחליף אותו לבד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה קו הכי מהיר ובתדירות הכי גבוהה, מגיע לתל השומר מתחנה מרכזית חדשה בתל אביב? וכמה זמן זה בערך לוקח לו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך משיגים קופון של גוגל adwords בחינם? :s05:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא רשום על הזימון שזה מסווג או משהו ככה שאני מניח שאין פה עניין של בטחון שדה. אז אספר על עצמי בקצרה: יליד יחיד פרופיל 97 עם סעיף ראיה קל קב"א 54 דפ"ר 60 חתמתי התנדבות ליח"ש (קרבי) ועכשיו אני נחשב ל"לא ילד יחיד" בצבא ביום ראשון קיבלתי בדואר זימון שבו רשום: זימון ל: המשך תהליכי איתור ושיבוץ ליחידות צה"ל הדבר הראשון ששאלתי את עצמי - איזה המשך, אם לא התמיינתי לכלום לפני כן? כתוב שעלי להתייצב בבית חיל האוויר שבהרצליה יש להביא את ההזמנה, ת"ז וכלי כתיבה בנוסף רשום: ההתייצבות הינה חובה במידה ואין באפשרותך להגיע בתאריך שנקבע לך, יש לפנות למספר טלפון : 036954840 בין השעות 10-14 הדבר הראשון שעשיתי זה להתקשר לשם בין 10 ל14 בימים שונים ואין תשובה, יש תא קולי שבא איזה …
-
- 10 תגובות
- 17k צפיות
-
-
היי, השתחררתי מהצבא לפני כחודש ככה והתוכניות להמשך הם פסיכו (מועד יולי) ומכינה באוניברסיטה. כרגע אני בחיפוש עבודה ונקלעתי להתלבטות שהייתי רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו קצת יותר ידע ונסיון. האופציות שיש בפני הן עבודה בחברת הייטק כלשהיא, לעומת עבודה זמנית סטנדרטית, לדוגמא חשבתי על ארומה. עברתי תהליכי מיון למשרות לא רעות, אחת בטבע למשל, מפעיל חדר בקרה, סביבת עבודה לא אינטסיבית, החסרונות עומדים בעיקר בחובה של משמרת לילה שהיא מ10 בלילה עד 6 בבוקר שאני חושש שידפוק לי לגמרי את השינה והעניין יפריע לי בלימודים ובנוסף שהעבודה היא לגמרי לבד בלי אנשים, טיפה באסה. או משרה בRSA שכוללת חיפוש סכנות אבטחה באינטרנט ובכללי בנושא אבטחה באינטרנט, התנאים שם טיפה טובים יותר. אין משמרות לילה ועוב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתרגם לי במדויק מה נאמר פה? The order was canceled and we issued a refund in the amount of 481.90 ILS to your purchasing credit card card on January 20, 2012 for the returned items. Please allow 3 business days for this credit to be applied to your credit card, and 1-2 billing cycles for the credit to be reflected on your credit card billing statement
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי שבת שלום לכם. חבר טוב צריך עזרה במתן פתרון לתרגילים הנ"ל. זו עבודת הגשה מאוד חשובה עבורו. אשמח אם מישהו יעזור בנושא. תרגיל 1- מעגל 'מורכב' נגדים,מקורות זרם ישר. תרגיל 2 - גשר דיודות שלם הכולל סליל קבל ונגד - קשה יותר. Uploaded with ImageShack.us בתרגיל הראשון : R1 = 1K R2 = 2K R3 = 3K R4 = 4K R5 = 5K R6 = 6K V1 = 12V V2 = 6V בתרגיל השני : R7 = 1K V3 = 18V
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מקצוע ללימודים אקדמיים. אני מתלבט קשות בין מקצועות מדעי המחשב להנדסת מחשבים , ובאיזה מוסד ללמוד - כשאני מכוון ללימודים במרכז . לגבי הנדסת מחשבים : בגדול עם הנתונים שלי כרגע ( ממוצע בגרות 99 ופסיכומטרי 665) אני יכול להתקבל להנדסת מחשבים באוניברסיטת בר אילן בלבד ולשאר המכללות במרכז. לגבי מדעי המחשב : אני לא מתקבל באוניברסיטאות אך אני מתקבל לכל המכללות שבדקתי, כשכרגע לפי מה שהבנתי מכללת ת"א יפו הכי נחשבת. בכל מקרה 2 האפשרויות הללו כרגע עומדות על הפרק ואני ממש מתלבט קשות לאן ללכת ??? ??? . - למה יש דרישה גדולה יותר בשוק? - האם יש יתרון כלשהוא למכללה על אוניברסיטה ? - לפי מה שהבנתי מדעי המחשב הוא תואר עם המון ביקוש אך גם המון "היצע" ( סטודנטים)?…
-
- 2 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, חבר משפחה קנה בחו"ל לבקשתי תנור חימום חשמלי שאין להשיג בארץ . עלות המוצר הוא 800 דולר . משקלו 45 ק"ג . השאלה שלי האם הוא יצטרך לשלם מכס או לא ? שמעתי שישנה אפשרות להגדיר את המוצר כ"מתנה" בצורה חד פעמית ואז לא יחול עליו תשלום מכס . האם זה הנכון? ואם לא איך ניתן לדעת כמה אצטרך לשלם ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
על איזה חנות מהרשימה (שבקישור למטה) אתם ממליצים מהכרות שלכם אישית או של חברים.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803982 תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שלא לכל בנק יש מאחוריו אתר גדול שמאפשר ללקוחות שלו לראות את מצב החשבון, לעשות כל פעולה אפשרית +- (במיוחד לעשות תוכניות חיסכון בלי לתקשר עם נציגי הבנק מעבר לזה). אני אשמח אם תספרו לי מנקודת מבט שלכם לגבי האתר אינטרנט של הבנק שלכם בנקודות של: האם הטבלה של עו"ש מפורטת? האם אפשר לראות פרטים של כל תוכניות החיסכון? האם אפשר לפתוח תוכנית חיסכון בקלות? תודה מראש, Zinger777.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו עשה את הבחינה המותאמת ויכול קצת להרחיב בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-