כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מהם מוצר אשר הוזמן במשלוח דרך חברת הדואר, וכאשר הם מתחייבים לספקו תוך 10 ימי עבודה החל מיום ההזמנה, זאת כאשר לאחר כ - 8 ימים קיבלה משפחתי הודעה מהדואר כי ממתינה עבורי חבילה (אני חייל בקורס קצינים ואינני יכול להיות מעורב לגבי המתרחש...) לאחר שהלכו לדואר, קיבלו משפחתי מעטפה ובה קבלות על הרכישה ללא שום מוצר, כאשר התקשרתי לחברה הם טענו כי המוצר נשלח ללא ספק וכנראה שחברת הדואר אשמה, לאחר שיחות טלפון מרובות בין החברה לדואר, וכאשר מנהלת הסניף בעיר שלי אישרה כי מעולם לא הגיעה לידי הדואר בשום סניף שהוא מוצר שכזה, כאשר הצגתי את הנתונים לחברת PCH הנחמדים, טענו כי "מצאו את הרכיב שהזמנתי במחסן שלהם וכי כנראה נפל הרכיב מהמעטפה" כמובן שהחברה הציעה כי בתוספת תשלום אוכל להזמין את ה…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביום חמישי 28 מהערב מתחיל המסיבה של סוף החופש.. עיר הנוער בחיפה הכניסה אני חושב עשר שקל.. גם לתושבי חוץ חיפה מי בא?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
על החשבון שלו (ואנחנו נביא לו תכסף וניקח תמוצרים) וצריך שיהו לפחות 5 אנשים ככה . אל תנעלו בבקשה (אם כבר תעבירו)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע עם מישהו מכם ראה אותו , אבל זה אחד החזקים שראיתי ... השחקנים מעולים, אבל מבחינת עריכת הווידאו זה משהו חזק ביותר . Download
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולם כבר יודעים את זה אבל למי שלא הנה התקציר. ניאו טריניטי ושותפים בע"מ חוזרים עוד פעם להמבורגריה של דוד סמית' ומנסים להוכיח לו בפעם מי יודע כמה שהם לא אכלו את המבורגר ההוא ושזה הכל המצאה שלו ושייתחוב את הכדורים הירוקים האלה למישהו אחר באוכל, יא מופרע אחד. ולמי לשרוצה לדעת קצת יותר על הסרט השלישי הבא עלינו לטובה, הנה קצת ספקולציות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם התאורייה של מכונית תקפה על תאורייה של אופנוע , או ההפך , או בכלל לא .. איך זה הולך בדיוק , ואיפה בדיוק בדקתם את זה ? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שלא מכיר את ה demo scene. מומלץ מחשב חזק כדי להנות ברמה האופטימלית.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל סיבות רבות החליטו הורים שלי לעבור להתגורר באוסטרליה שבה יש לנו דודים וקרובי משפחה.. לאחר תהליך לא קצר של כמעט 3 שנים, קיבלנו את הוויזות והאישור לעבור. כעת כל מה שנותר לנו זה למכור את כל מה שיש בכדי להגיע לאוסטרליה עם כמה שיותר כסף ולא להסתבך על העברת דברים לחול כי בעצם אנחנו מתחילים שם את החיים מחדש, בית, עבודה, מסגרת חינוכית וכדומה.. עכשיו אני לומד כרגע בכיתה ט', בן 15 ונמצא בהקבצות א' בכל המקצועות (פיזיקה, מתמטיקה, אנגלית), רציתי לדעת האם לדעתכם אני יצליח להתאקלם בהצלחה מבחינה לימודית הן בגלל השפה שיהיה עליי ללמוד בצורה מעמיקה והן בגלל הרמה שכאמור ישראל אחת המדינות הנכשלות בתחום החינוך, אני ישמח מאוד שתביעו את דעתכם בנושא, תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן מחר אני מוציא כרטיס אשראי צעיר שאי אפשר לקנות איתו בחול או להזמין מחול אבל האם אפשר להערים עליהם ולעשות איתו חשבון בPAYPAL ואז יהיה אפשר להזמין איתו מחול??
-
- 27 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אהלך חברה! אז ההורים שלי טסים לארה"ב ורציתי לדעת מה שווה להביא משם, עד 200$ מקסימום. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3010590,00.html
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההבדל בין מקלחת של אישה למקלחת של גבר מקלחת של אישה את נכנסת למקלחת. מחפשת את המגבת הקטנה לפנים, המגבת הקטנה לידיים, המגבת .לרגליים והמגבת לגב. חופפת השיער עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חוזרת על פעולת החפיפה עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חופפת את שיערך עם מרכך גם הוא מקוקוס ודבש ומשאירה ל- 15 דקות רוחצת את הפנים עם תערובת אפרסק במשך 10 דקות עד שהפנים נהיים אדומים. את יתר .הגוף את רוחצת עם סבון גוף עשוי מאגוזים ותותי שדה .(שוטפת את המרכך (פעולה זו נמשכת כ- 10 דקות כי צריך לוודא שכל המרכך ירד מגלחת את בית השחי והרגליים. שוקלת לגלח גם את אזור הביקיני, אך את מחליטה להסיר .שיער זה ע"י דפילציה מייבשת את עצמך קלות בתוך האמבטיה. יוצאת ממנה ומנגבת את עצמך הי…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כולם לקרוא את הכתבה הזו של השטותניק הזה שכתב שהשנה הפנטיום 4 היה מדהים, שההבדל בין הmx 200 ל400 זה בכמות פיקסלים שהוא יכול לעבד, שטותניק! כל כך הרבה שטויות, ש-AMD לא נתנה תחרות השנה ופנטיום 4 יותר טוב מה-XP כי הוא פחות מתחמם וכל מיני שטויות כאלו. מי שלא מצליח לקרוא שלפחות ישלח מכתב מחאה לכתובת הבאה: masaf@maariv.co.il. ומי שלא רוצה שלפחות יביא לי ביקורות על הפנטיום 4 מול xp וכאלה, ציטוט: "הge force 3 עולה פי 4 מסידרת הכרטיסים הקודמים" או "הדגמים שהציפו את השוק הם mx200 או mx400 עם מעבד GNU של nvidia המשמשים לעיבוד גרפי מהיר והצגה תלת מימדי טובה" "ההבדל בין הדגמים מתבטא במספר הפיקסלים שהמעבד הגרפי מעבד בשנייה". פנינת חכמה נוספת של הכותב הנבון, אסף מרגלית, בנוגע לכרטיסי הרא…
-
- 27 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
רציתי להגיד לכל מי שנוסע היום מלפגש תיהנו !
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון ניתן לראות יותר ויותר אתרים חינמיים נסגרים או עוברים בצורה זו או אחרת לאתרים בתשלום... הסיבה פשוטה: אתרים בקושי מצליחים להחזיק את עצמם בחיים בזכות הפרסומות, וגם אם כן - אנשי האתר לא מרוויחים כלום עבור עבודתם.. אפילו בארץ ה"מהפכה" החלה... VGames, למשל, הוא אתר המשחקים היחיד בארץ, למיטב ידיעתי, שמחזיק את עצמו לבד, משלם לעובדים שלו, ואפילו מרוויח... לכן, סקר בקשר לזה חייב להופיע.. האם הייתם מוכנים לשלם כסף עבור שימוש באתרי תוכן? הכוונה היא כמובן מתוך הנחה שאם לא תשלמו, לא תוכלו להמשיך להשתמש בהם בחינם.. (זאת תגובה מראש להודעה הצפויה כל-כך של מורעל אסוס... ;D) הכוונה היא בתשלום סימלי, משהו בסיגנון ש-VGames לוקחים... נניח, 250 ש"ח לשנה.. נ.ב. כדי למנוע מצ…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
לא מספיק אני נראה כמו אחד... עכשיו זה גם צריך ללוות אותי עד יומי האחרון.
-
זה יותר סבבה מהשני אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה. ומחשבים (DUH) ומוסיקה, והכי קולנוע
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עכשיו השעה תשע ארבעים ומס' ההודעות הנוכחי להיום הוא: 1143, אני מריח שיא חדש היום (השיא הקודם 1242 הודעות)?! יאללה, יש הימורים?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה כמה ילדים החליטו להציק לי ולעוד כמה (הילדים שהציקו בערך בגיל שלי), עכשיו אני צריך עזרה בתכנון נקמות מקוריות ומביכות, למישהו יש רעיון?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
של מה התג יחידה הזה (יחידה מדויקת בבקשה...): של מה הסיכה הזאת: וזאת: תודה לעוזרים...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בתקופת הבצורת חוקק חוק שאוסר שטיפת מכוניות בצינור אלא רק עם דלי. השאלה היא האים החוק עדיין קיים או שלנוכח שיפור מצב הכינת הוסרה המגבלה?
-
- 27 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
מה הרווח הממוצע של עבודה כזו? אני יודע שקורס הוא 3 חודשים.. האם יש ביקוש לזה עדיין? מה עדיף-שוק פרטי או שכיר? אני בעיקר פונה לכאלה שעובדים בזה כיום...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-