כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
השתחררתי מצה"ל ואני בקרוב מתחיל שירות לאומי. חשבתי לחזור לצבא בעוד שנה בעיקר בגלל שחשוב לי לעבוד בתחום המחשבים/ההנדסה בעתיד. השאלות- א) למישהו פה היה ניסיון בעירעור על פרופיל 21? אם אני מערער יש לי סיכוי לחזור מכו כל חייל נורמאלי ולהגיע למשהו טוב? ב) עד כמה זה משנה למעסיק אם עשיתי צבא או שירות לאומי?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן ישבתי עם חברים היה משעמם אז העלנו כל מיני שיחות מפגרות בקיצר התערבתי עם חבר שיש שם של רוסיה שלא מסתיים באות "ה" כל השמות שהבאנו מסתיימות באות "ה" כמו לדוגמה מרינה ויקטוריה (ויקי זה קיצור לא נקרא..) אירנה בקיצור יש פה התערבו של 150 שקל אני חייב עזרה אם מישו מוצא לי תמריץ קטן הוא ייקבל הזמנה ל-TL טורנט ליץ' אם הוא מעוניין בלי קיצורים של שמות!! בכל מקרה גם חבר שלי הביא לנו איזה משו מגניב תמצאו שמות של שפות שלא מסתיימות ב"ית" כאילו נגיד עברית, ערבית, אנגלית, רוסית, דרוזית כולם מסתיימים ב- "ית" מצאנו 2 שפות שלא מסייתמות באותיות האלו הכי חשוב אני חייב את השמות של הרוסיות חח
-
- 27 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לנסות..ואתם?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לפני כשבועיים קניתי LCD 37 SAMSUNG B530 . (טלויזיה שנחשבת אחת הטובות FHD ) בפעם הראשונה שהדלקתי מצאתי בטלויזיה 3 פיקסלים שרופים . החלפתי. בפעם השניה מצאתי 5 פיקסלים שרופים כששתיים מהם ממש גדולים (כנראה מחוברים ביחד כמה). היום הגיע טכנאי החליף לי את הטלויזיה בבית ועדיין מצאתי 3 פיקסלים שרופים ! תכלס אני כבר מיואש מהחילופים האלה ... מה נסגר אין היום טלויזיות ללא פיקסלים שרופים ?! הטכנאי כבר שיכנע אותי שזה בסדר שיש פיקסלים שרופים בכמות של עד 5 . למישהו יש ניסיון בעיניין הזה? פשוט להמשיך ולא לשים לב לפיקסלים ?
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אגרתי כסף במשך כמה שנים, ועכשיו יש לי הרבה זמן פנוי, אני רוצה להביא באיזה מחשב חזק או באקסבוקס 360... עכשיו שהדולר נמוך אני יכול לנצל תמצב ולהביא איזה משהו שיפריח תשיעמום ההולך וגובר. יביאו לי את החלקים למחשב או את האקסבוס360 מחו"ל. אני בהתלבטות ולא יודע כלכך מה לעשות, כי יש לי מחשב סבבה לא מריץ משחקים כבדים...(7600 GS) ואם אני קונה מחשב חדש אז אני קונה מחשב באיזה 4000 שקל.... מה אתם חושבים שעדיף ?מה יציג גראפיקה טבה יותר ? ומה יותר משתלם לזמן הארוך ?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים איך אפשר לפתוח את המכשיר לכל הרשתות ? צריך ללכת לחברה? האם זה עולה כסף? אפשר לעשות את זה בבית בעזרת תוכנה? חוקי?
-
- 27 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
היי שלום 8) אני לוקח של HOT , לפני שבוע בערך התחברתי לאינטרנט שלהם, ואחרי שחיברו אותי גיליתי שאני לא יכול להיות בשירות VOD של HOT, הנחתי שיש בעיה עם העוצמה של הזרם והזמנתי טכנאי, וכמו שחשבתי שהטכנאי שם לי מן כזה סטנט שאמור להגביר את הזרם, הבעיה היא שכל הבית שלי מלא בחוטים, פשוט פוצצו לי את החדר בחוטים וזה ממש פוגע ביופי של החדר. :'( השאלה שלי אם גם אצלכם הם עובדים כזה מלוכלך והאם יש אפשרות להגביר את הזרם של האותות שידור מבלי הסטנט המעצבן והגדול הזה :-\ זה ממש אבל ממש ניראה מגעיל. :s05: HELP!!!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אינטרנט , סביבת מחשב בכלליות .... ?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מזל דוב לרנוש שלנו (a.k.a Biodome), החוגג היום את יום הולדתו ה23. אני מאחל לך שתסתפר סוף סוף, ושתיתן לי את המערכת שלך מתנה! ;D מזל דוב אח! אופס, כמעט שכחתי: מזל דוב גם לאליאור (a.k.a The Byter) החוגג היום יום הולדת 26 (you are old!!) עריכה של bio: מה יהיה איתך עקרב? 23!
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ? או שחייב ללכת לרופא (וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 ) פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בטח שמעתם, שממש בקרוב בנק ישראל עומד להוציא מטבע חדש של 2 ש"ח. תהיתי, למה צריך מטבע כזה בכלל? הסתדרנו עד עכשיו יפה בלעדיו וזה נשמע כמו פרי המצאתו של אדם בבנק ישראל שהיה לו יותר מדי זמן פנוי.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
טוב אני וחברים שלי פתחנו קבוצת פוטבול וכל שבת אנחנו משחקים, כל שבת אנחנו משחקים עם קבוצה מאזור אחר. זה ממש כיף ספורט הכזרי והרבה פציעות וזאת הבעיה העיקרית שבגללה פתחתי את התר'ד האם מישהו מכיר מקום , חנות או כל דבר שאפשר להשיג בו מגנים לפוטבול המריקאי ? כבר חיפשתי בהרבה מקומות כמו חניות ספורט ולא מאצתי האם קיים דבר כזה בארץ? תודה מראש, דרך אגב עדיף חנות בדרום-מרכז הארץ. לאון.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מארז מצופה זהב 24קראט http://www.engadget.com/entry/1234000210065894 תמונה גדולה - http://resource.voodoopc.com/ruffus/omen24k.jpg
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אתמול הלכנו לטיול משפחתי ואז הורים שלי ראו שיש מבצע של אירוקה של 1+1 והם קנו להם משקפיים ואז גם אחי הקטן רצה. אז בגלל המבצע אמרו לי גם לקחת והיתלבטתי קשה בין שתי זוגות- אחד במראה ספורטיבי, פלסטיק גמיש והכל והזוג השני זה משקפיי טייסים שחורות עם עדשות פולרוייז מיוחדות כאלה ועשויות מאלומניום לדעתי. אחרי חשיבה ארוכה וסינון של עשרות זוגות הגעתי לזוג של המשפקיים הללו ונתקלתי בבעיה- מה לבחור? המוכרת והורים שלי אמרו לקחת ת'ספורטיבי וכך בסוף לקחתי, עכשיו אני חשבתי ויכול להיות רוצה להחליף לטייסים וחשבתי להיתעייץ אם יש לך העדפה או משהו.. אלו המשקפיים (סליחה על האייכות) - הרבה תודה רבה על היעוץ והעזרה!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, כפי שהבנתם מהכותרת,אני לומד כרגע פסיכומטרי ונבחן למועד יולי. ואחד האתגרים המעיקים(לפחות מבחינתי) והקשים בפסיכומטרי הוא אוצר המילים. אני יחסית מתקשה בלזכור את המילים,בלשנן אותם.אמנם אני יכול לזכור אותם לטווח קצר,אך לא כל כך מצליח לזכור לטווח ארוך. ואני מתייחס בעיקר למילים באנגלית,שזהו שפה זרה ,ויותר קשה לי לזכור אותן. רציתי שתציעו לי דרכים ,איך לזכור את המילים ולשנן אותם. תודה.פתוח להצעות...
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה המצב? אני לומד בטכניון, ובדיוק מתחילים מבחנים כרגע. זה הולך להיות עמוס, מסובך וכואב... בשביל לעבור את זה יותר בקלות הכנתי סרטון בשביל קצת לנוח מכל הרצינות הזאת מקווה שתאהבו!
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.
-
- 27 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
בתקופת הבצורת חוקק חוק שאוסר שטיפת מכוניות בצינור אלא רק עם דלי. השאלה היא האים החוק עדיין קיים או שלנוכח שיפור מצב הכינת הוסרה המגבלה?
-
- 27 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם התקבלתי לאונ' תל אביב למדעי המחשב וגם להנדסת חשמל עכשיו.. חוג הנדסת החשמל נמצא בפקולטה של "הנדסה", ואילו חוג מדעי המחשב נמצא בפקולטה של "מדעים מדויקים" (ולא הנדסה).. ככל הנראה אני הולך ללמוד מדעי מחשב.. עכשיו אני שעה מחפש ולא מוצא תשובה האם כשאני מסיים את התואר במדעי המחשב אני יוצא עם תואר מהנדס או לא ? האם משך הלימודים הוא 4 שנים או רק 3 ? תודה מראש :]
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולמצוא כמה תמונות אני אודה לו מאוד חיפשתי בגוגל ב-MSN בכל מקום ואני לא מוצא... תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , רק כדי להיות בטוח של יעשו לי בעיות ... האם הצגת צילום של תעודת זהות + רשיון הנהיגה + רשיון רכב , מכסה על מקרה של חוסר בתעודות המקוריות למקרה ששוטר תנועה מבקש הצגת מסמכים ?
-
- 27 תגובות
- 6.2k צפיות
-