עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת: הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה) אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי שלום העניין הוא שאני מחפש לקנות כמה חלקים חדשים למחשב, ואני לא מעוניין לקנות בכרטיס אשראי, אני לא ילך ויתן את המספר שלי באינטרנט. לכן אני מחפש חנויות שנותנות לשלם באמצעות מזומן או בצ'ק, אם מישהו מכיר כאלו חנויות בבקשה שירשום כאן. תודה מראש. :-*

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בבדיקה מקיפה שלי על המוצר MIO 168RS גיליתי שישנן 2 חברות שמכריזות כי הן נציגה רשמית של החברה. אחת מוכרת את המכשיר באולסייל ובמסגרת האחראיות מבטיחה בדיקה חינם ושהיא היחידה עם מעבדה לטיפול במכשיר בארץ. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7833850&type=2&product=1&= נציגה: http://www.ronlight.net/ השנייה מוכרת את המכשיר בחנות הזולה ביותר בזאפ ובנטאקשיין וטוענת שהיא נציגה רשמית בישראל וגם היבואן הרשמי. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=168168&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap נציגה: http://www.intelium.net (החליפה את שמה מאניטליום לשם הנוכחי) אם כך מיהי ה"אחת" מי היא הנציגה היותר בטוחה, המחיר בחנות כלשהי שנותנת אחראיות מ הנציג…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by demultiplexer,

האם מישהוא יודע על דרכים שבהם אוכל לנסות ולאתר קרוב רחוק של משפחתי שגר בניו יורק העיר יש לי את שמו משפחות וגיל וזהוא אשמח אם תוכל לנתב אותי לאתרי אינטרנט או שירותים נוספים שבהם אוכל להעזר תודה מראש[ DEMULTI

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  5. אני מאיזור ב"ש ואני לא מוצא כאלו כאן! מדובר על הסוכריות שהן כמו M&M אבל במקום שיש שוקולד בפנים יש ג'לי בטעם פירות! הדבר הכי טעים בעולם... אני מכור כי הביאו את זה מארה"ב ונגמר לי :'( איפה אפשר למצוא כ אלו באיזור ב"ש מישהו יודע?

• 79 תגובות
    • 15k צפיות
  6. חבל היה אתר טוב

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כמה ימים אחרי שהושק הטריילר הראשון לעונה החדשה והשונה של סדרת המוטוריקה האלמותית, באמאזון מפרסמים סרטון משלהם שמבקש להזכיר לנו כי היורשת האמיתית, זו עם שלושת המנחים האהובים שפרשו, נמצאת גם היא בהכנה לקראת השקה בסתיו חובבי הטלוויזיה והמוטוריקה אמורים לאהוב את שנת 2016 – שעתידה להביא לנו הן גירסה מעודכנת של Top Gear, תוכנית הרכבים הפופולריות ביותר ברחבי הגלובוס שמגיעה אלינו מבית ה-BBC, והן את הסדרה החדשה של שלושת המנחים הפורשים של Top Gear, אשר חברו אל הענקית אמאזון בכדי ליצור את תוכנית החלומות החדשה שלהם. בשבוע שעבר קיבלנו טעימה מ-Top Gear בגילגולה החדש, אשר למרות השינויים בצוות תנסה לכאורה לשמור על ההומור והשגעונות שקיבלנו בעונות הקודמות – ועכשיו מגיעה תש…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי לכם,ביקרתי בכמה אתרים שמוכרים נרגילות,אבל בכולם אין תסמל הזה של הPP. מישהו יודע אם יש חנות שכן מקבלת PP והם דיי טובים? ניסיתי גם לבדוק בEBAY יש הרבה ישראלים שמוכרים,אבל אני רואה שמשלוחים עולים יקר מאוד,בסביבות ה20-30 דולר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן יש לי טויוטה קורולה 2000 עם שלט מקורי לרכב הבעיה היא שהוא לפעמים עושה בעיות ואני לא רוצה להתקע איתו אני מעוניין לרכוש שלט אוניברסלי לרכב שיחקה את פעילות השלט אשמח לדעת איזה מומלצים או הערות נוספות בנושא תודה

11. לא מצאתי את זה באתר של משקד החינוך...

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  12. אני מתלבט בין TERRACAN 2006 הכי מפואר לבין TRAILBLAZER 5Passenger אם יש הצעות עוד יותר טובות עד 300 אלף שקל תגידו...לא LAND CRUIZER בבקשה...

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by ben_amitai,

אתמול חשבתי על זה והגעתי למסקנה שלוקח לי יותר מדיי זמן להרדם לפחות חצי שעה, שעה

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. יש לי תרגיל שצריך לבנות פונצ' שמייצגת סכום של קטעים , והמשתנה הוא זוית כלשהי, וצריך למצוא את הערך של הזוית בשביל שסכום הקטעים יהיה מינימלי הגעתי למשוואה כזו: הנגזרת שלה לאחר סידור והשוואה ל-0 היא: עכשיו , איך פותרים את המשוואה הזו ? פשוט אין לי מושג... ניסיתי בעזרת זהויות , אבל זה רק נהיה יותר מסובך...

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. אהלן, מישהו יודע איך אפשר לחבר קומפרסור כזה שמתחבר בד"כ למצית של רכב לשקע רגיל בבית? מנסה להשיג לחץ אוויר בבית לצורכי ניקוי וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  17. שלום, אני בן 17. לפני חודש עבדתי בחברת כוח אדם ("ארי אבטחה" אם זה משנה לכם) בעריכת סקרים על גבי קווי תחבורה ציבורית של אגד בירושלים, דווקא עבודה נחמדה מאוד וסוף סוף עשיתי קצת כסף (אני מקווה). שמעתי 'עדויות' מאנשים שעבדתי איתם שהחברה עושה בעיות עם המשכורות ומורידה שעות וכל מיני שטויות, ולכן ליתר ביטחון ערכתי תיעוד ורישום מפורט ומדויק של כל שעות העבודה שלי (עם מי עבדתי, על איזה קו, תאריך, ממתי עד מתי) וגם הגשתי את זה למעסיק שלי לפני שנקבעו המשכורות. בכל אופן, הסיכום עם המעסיק שלי הוא שב-10 לחודש יולי אני אמור לקבל את המשכורת שלי, "כמו כל העובדים ב'ארי אבטחה'". חיכיתי ל-10 לחודש והתקשרתי אל המעסיק שלי בשעות הצהריים והוא אמר לי שהמשכורות עוד לא מוכנות, ויהיו מוכנות "היום בערב…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  18. http://www.pcworld.com/article/id,133631-page,1/article.html#

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gal555,

מישהו יודע למה אי אפשר להזמין מהאתר שלה וריך אפשר להזמין מישמה כי כשאני בא בא להזמין ניפתח לי דף כזה שאונר שיש איזו שהיא שגיאה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. המדינה שלנו במצוקה - תשלומי ההעברה (דוסים וכו') כבדים מנשוא, הח"כים שלנו נעשים יקרים מיום ליום (עכשיו גם צריכים גישה לטרקליני אח"מים במלונות) וצריך לממן כמובן את הממשלה הגדולה ביותר בעולם (כבוד!) על כן מיטב המוחות במדינה טרודים יומם וליל בניסיונות למלא את הקופה המדלדלת כאשר בנתיים הם העלו מס' רעיונות מבריקים שיכניסו המון כסף למדינה - אגרת החבילות הבאה עלינו לטובה - גם כסף לקופת הדואר וגם עידוד ליבואני ישראל המסכנים - שיוכלו להמשיך ולמכור כבל תקשורת לסלולרי ב-80 ש"ח. מצלמות המהירות שבנוסף להמון כסף גם יביאו לחיסכון בחיי אדם, כן בסדר... החלת אגרת הטלוויזיה גם על חסרי טלוויזיה ובנוסף העלאתה באופן משמעותי. ביטול הורדת המס ההדרגתית על הרכב (והעלאה קלה שנה הבאה). ועוד ועוד ועו…

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by ALÞHA,

מישו פה חי עם Floaters ברמה כה חריפה, עד לכדי מצב שזה פשוט מחרפן אותו לשבת מול מסך/סצינה בהירה מבלי לקרוץ/למצמץ/לשפשף אינסטנקטיבית את העין? מאז ומתמיד הראיה שלי היתה 6/6, עד ל 2010, בה הדרעק הזה התחיל בעין שמאל ומאז אני חי עם זה. לאחרונה עושה רושם שזה קצת החריף. יש מישהו שגם מתמודד עם התופעה ועשה משהו בנידון שהיה באמת יעיל? אם לא, פורים לא כזה רחוק ובאופן כללי פיראט יכול להיות אחלה עיסוק.

• 21 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. מתוצרת AMD ומקבלים נתונים עליו ?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  23. אוקיי הפרופיל שלי הוא 64, לאחר וועדה רפואית שהייתה לי והיום שלחו לי תאריך שאני ממש לא מרוצה ממנו 6 דצמבר, מישהו יכול להגיד לי לאן אני מיועד והרבה יותר חשוב איך אני יכול להקדים את זה למוקדם ככלל האפשר? באיזה נימוקים וכו'.. תודה רבה רבה !

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

נלקח ממטאליסט: דווח כי צוות הביטחון בנמל התעופה הבין לאומי בברמינגהם שבאנגליה דרש מאזרח אנגלי בשם דייב אוסבורן להפוך את חולצתו בטרם יעלה למטוס, כי עליה התנוסס ציור של שני אקדחים מוצלבים. לטענת אנשי הביטחון, החולצה, הנושאת את הלוגו של קבוצת החלקה על גלגיליות בשם "Guns N Rollers" עלולה הייתה להלחיץ את הנוסעים האחרים בטיסה. אוסבורן אמר בתגובה: "אני בעד אבטחה מוגברת, אבל זה היה פשוט טיפשי". מנהלי השדה התנצלו ואמרו כי אנשי הביטחון "הגזימו בתגובתם". תמונה של החולצה המסוכנת :screwy: :lol: :screwy:

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by gbox,

בס"ד לא משנה שבת שלום

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים