כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברצוני לקנות מחשב חדש אבקש חוות דעת על חנות מחשבים בחולון בשם קוברה מחשבים מישהו מכיר או קנה שם מחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתחיל להתאמן שבוע הבא במכון. יש לי עבר באימוני מכון יש עבר בספורט. כרגע המבנה גוף שלי רזה. אני רוצה להתנפח לא יותר מידי ולהתחטב (כמו כולם) . מה מומלץ? מה הבדלים ואיך בוחרים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אהלן חברההזמנתי מאתר מוכר בחול 2 חבילות של אבקת חלבון אופטימום (כל אחת 2 ליברות) דרך UPS.הודיעו לי שהחבילות הגיעו לארץ (משלוח שעלה 60$!!) אך משום מה UPS החליטו שאני צריך לשלם 150 שקל על כל חבילה בכדי לקבל אישור ממשרד הבריאות בכיד להעביר את החבילה במכס.למישהו כאן זה קרה? מה אני עושה כדי לא לשלם להם ולקבל את החבילה בכל זאת?
-
- 27 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתאמן לא מקצועי בחדר כושר משתדל להתאמן פעמיים-שלוש בשבוע (לא תמיד יוצא). אוכל רגיל לא עושה דיאטה מיוחדת. הגובה שלי הוא 1.76 ואני שוקל כרגע 66 ומעוניין לעלות ל-70 (מסת שריר כמובן וכמה שפחות שומן). כרגע השינוי היחיד הוא שאני משתדל לאכול קופסת טונה עם 2-3 פרוסות לחם לאחר האימון ולפעמים גם ביצה. אני מחפש לקנות תוסף לחבלון שיהווה תחליף לטונה - פשוט כי זה יותר נוח. אשמח להמלצה על תוסף מומלץ (ורוצי גם זול, בכל זאת אני חייל) ומהיכן אפשר להזמין אותו? (רצוי באינטרנט, איביי וכו') תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אמיגוס, לאחרונה החלטתי להעלות קצת מסת שרירים ומשקל. אז ביררתי קצת ויש לי כבר חדר כושר שאני ארשם אליו, מלבדו אני רוצה לשלב אבקת חלבונים. האם למישהו יש מושג איזה אבקת חלבונים טובה בשבילי ? האם אפשר לקחת את האבקה גם אחרי משחק כדורסל נניח או רק אחרי מכון ? והאם זה מנפח מאד?, כי אני רק רוצה לנפח קצת זרועות חזה וכתפיים.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חתא לי לאחרונה להריח את הבושם של אברקומבי ופיץ' : 'פירס' ואיך נאמר? התאהבתי בו, הבושם הנ"ל יקר להחריד 390 ש"ח ל100 מ"ל זה הכי זול שניתן למצוא, הבושם שווה את הכסף? יש כאן מישהו שמשתמש בו? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב לכולם , לפני מספר שנים קניתי כמות מסויימת של אג"חים של אחזקות . כמובן שעכשיו אני יוצא מופסד , ופוחד למכור מחוסר הבנה ותקווה כי המחיר יעלה למה שהיה או לפחות יעלה על ערכו הנקוב . אני מודע שייתכן וזו רולטה רוסית , אבל הבנתי שיש הרבה סיכויים שמחיר האג"חים יעלו בעתיד .. כרגע אני גם "תקוע" גם עם אג"ח מסוג ג , אשר לא ניתנות למכירה .. אם יש מישהו שיכול להעביר ביקורת / דעה . אודה לו .
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
6 חיילים הרוגים (כמובן עדיין לא הוזכר "חיילים" אלא "ישראלים שעמדו במחסום"), ועוד אחד פצוע, מחסום ליד ראמללה. :'( החיים זה לא Half-Life, אי אפשר לעשות LOAD אחרי שמחוררים אותך... ואני לא צוחק, ביום ראשון אני מתייצב ל-20 יום תעסוקה מבצעית בחברון. המממ... כיף !
-
- 38 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. בכל הפעמים האחרונות שבהם הייתי צריך להגיש תלונות לפניות הציבור של אגד, ורציתי להגיש אותה בעילום שם, הם לא הסכימו להעביר את התלונה בלי השם הפרטי שלי ושם המשפחה שלי. כתוצאה מכך, היום כאשר רציתי להגיש תלונה, נאלצתי להגיד את שמי המלא לנציג פניות הציבור. אני רציתי להשאר בעילום שם, כדי לשמור על פרטיותי, ולמנוע את הגעת שמי לידי התקשורת, במקרה ויפרסמו כתבה לגבי אגד בתקשורת. האם פעילות זו נחשבת חוקית מבחינת החוק, לאסור הגשת תלונה בעילום שם? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי,היום אכלתי קופסה שלמה שלהם. רציתי לדעת אם זה יכול להזיק לגוף..
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כחודש + גנבו לי את האגזוז לחץ מהאופנוע שלי ומאז עוד אין לי אגזוז.. בעופר אבניר נתנו לי הצעת מחיר על אגזוז לחץ של חברה איטלית ב811 שח + מעם שזה יוצא 950.. קצת יקר לי המחיר הזה ולא מצאתי בינתיים אגזוז במוסכים.. אם מישו יכול להמליץ לי על מוסך שמתעסק באגזוזים אפילו לא חייב לחץ רק שיהיה אגזוז נורמלי שירשום לי פה או כל כיוון אחר אם מישו מוכר או משו כזה.. אגב האופנוע זה ג'ילרה ראנר 50 סמ"ק.. תודה מראש בנצי =)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידעתי שיש משהו ממכר באגירת רכוש וצבירה של נקודות\שלבים וכו. יש לי טלפון חדש של LG ויש לו רק 32GB. אז כמובן שקניתי כרטיס SD CARD כדי להרחיב את שטח האיכסון. כששמתי את הכרטיס במכשיר היה משהו כיף בלראות את "הנתותנים משתפרים". ולמרות שהסתדרתי עם המכשיר הישן שלי עם רק 16GB במשך 5 שנים, הכמות של התמונות והווידואים שאני מצלם גדלה ויש כבר צורך ביותר נפח. אבל... שמתי לב לתחושה של הכיף של עוד 64 GB למכשיר. אפילו שה64GB האלה ריקים מתוכן היה בזה משהו כיף. ואז כמובן התחלתי לחשוב במה למלא אותם... ואז היה לי רעיונות למלא אותם במשחקים שאני יודע שאני לא אשחק בהם בכל מקרה... אז האם למעשה יש משהו ממכר בצבירת רכוש, שיפור STATS(ברכוש אבל גם במשחקים)... למה בעצם אנחנו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום אנשים. יש לנו בית טלוויזיה LCD TV 37 אינץ. אנחנו לא מנויים לא להוט ולא ליס. אנחנו לא צופים בטלוויזיה בשום מצב (מעבר ל 2-3 סדרות שאנחנו מורידים מהאינטרנט) ככה שהטלוויזיה משמשת כצג מחשב ולא כטלוויזיה (אין לה גם טיונר ד"א). מישהו יודע למה לעזאזל אנחנו מתבקשים לשלם אגרה?! איך מבטלים את השטות הזו?! אנא - לא שמועות ולא אני חושב ש.., אשמח לעזרה אך רק ממי שבטוח בדבריו ויכול לגבות אותם
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שילמתי לפני יותר משנה על התאוריה בדואר וקיבלתי קבלה, מפאת חוסר זמן החלטתי לדחות את כל הפרוצדורה. אני רוצה בקרוב לגשת לתאוריה אבל לא בטוח שיקבלו את התשלום שלי, מה תוקף האגרה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לכבוד יום כיפו מצאתי ברשת גרסה משעשת לפיוט "אדון הסליחות": פיוט של יום הכיפורים ל- web designer לפי נעימה זו או אחרת של אדון הסליחות ומסיבות שונות, לא לפי אלף-בית. מאת איתי הראבן web consortium רחום וחנון, חטאנו לפניך רחם עלינו זלדמן יודע כל נסתרות טוב ומיטיב לבריות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? לא עבדנו לפי סטנדרט מזמן לא קראנו a list apart השתמשנו בתג FONT התב?חב?שנו עם טבלאות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? our HTML didn't validate our javascript was out of date mozilla היה מ?פלץ מפחיד כתבנו קוד לדפדפן יחיד ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? עד שקיבלנו אמונה שמנו space.gif בכל פינה האם דיננו כבר קצוב רק כי לא הפרדנו תוכן ועיצוב ? חטאינו נכבס נשתמש ב- CSS ח?ט?אנו? …
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לבן שונא שחורים , שחור שונא לבנים אשכנזי שונא ספרדים, ספרדי שונא אשכנזים וכן על זה הדרך .... פירושו שאותו גזען אפס גדול . ולא משתווה לנבילה מסריחה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.dinaor.co.il/HTMLs/popup.aspx?C2021=11986&BSP=822&BSS21=11986&BSCP=822
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.threedaysgrace.com/us/news/three-days-grace-weekly-video-blog-10110-video
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הראיון איתו http://www.youtube.com/watch?v=FJdD82x8ftU אחד הדברים המפחידים!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבן אדם הלך לעשן סיגריה ,ורצה לחזור למשרד ואז הוא נתקע במעלית ללא שעון או סלולרי!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השינויים נועדו למנוע מצב של הדבקת הגוף בנגיפים רדומים שעשוים להימצא בכליה, ובכל מקרה הכליה מיועדת להתאים לחולה הספציפילכתבה
-
- 0 תגובות
- 275 צפיות
-
-
האם האדסנס יכול להפוך ככלי בידי הספאמרים? כאשר לאדם יש משהו נגדי או נגד האתר שלי וירצה לפגוע באתר שלי, הוא פשוט יוכל להכנס לאתר, ללחוץ על קישורי האדסנס עשרות רבות של פעמים , דבר שיגרום לאתר להחשב כלא אמין בעיני גוגל וכתוצאה מכך להפסקת שירות האדסנס באתרי. מה אתם חושבים על זה והאם יש תקדימים?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-