כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות. הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם) השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור? חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
המורה (בתיכון) הביא לנו שאלה קשה לשיעורי בית בתור בונוס, חשבתי שמצאתי לה את הפתרון הנכון, אבל הוא אומר שלא. צריך למצוא את ההתנגדות בין A ל-B (כשההתנגדות של כל קטע במוליך היא R, וה"סולם" הוא אינסופי). אני לא בטוח אם הוא אינסופי לשני הכיוונים, אבל מקסימום אם כן אז מחלקים את התוצאה ב2.. אמנם לא הגעתי לפתrון אבל הגעתי לסוג של משוואה: (השלוש נקודות מסמלות המשך אינסופי של המשוואה הרקורסיבית הזאת) חשבתי לעצמי שהפתרון צריך להיות ב 3R ל 2R, אז אמרתי שזה בטח יוצא איזה eR בסוף p:. אז בדקתי את ההתנגדות כשלסולם יש שני שלבים מתחת לA ויצא 2.75R. בדקתי את ההתגנדות עם שלושה שלבים ויצא לי 2.733333R. אז חשבתי וואלה, כנראה זה באמת eR, אז הלכתי גאה בעצמי למורה ואמרתי לו (הוא ביקש…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אני גיליתי לפני כמה זמן שאני חולקת יום הולדת עם אחד הרוצחים הכי מפורסמים בארה"ב - ג'פרי דאהמר, הראפר נוטוריוס BIG, המדען הסובייטי והפצפיסט אנדריי סחארוב שהתנגד בפומבי להתחמשות הגרעינית, ראש הממשלה ה-1 באירלנד מהמין היפה ועוד כל מיני שחקנים עתיקים. תוכלו לבדוק עובדות לגבי תאריכים ספציפיים באתרים הבאים: http://www.deadoraliveinfo.com/dead.nsf http://www.born-today.com/ http://www.findagrave.com/
-
- 41 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מורכב יותר ממבחנים אחרים ישנם כמה שאלות דיי קשות אבל ישנם גם קלות וחלק גם לא הבנתי כל כך.. (אנגלית-קשה יותר) בכל מקרה אני קיבלתי 113 שזה מעל לממוצע אבל בגדר נורמלי.. פרסמו תוצאות, את תתיאשו ואל תרמו.. ואם לא יודעים תנחשו.. בהצלחה.. 8) מצטער על הקטע עם הלינק פשוט עד שקלטתי שלא שמתי את זה אני מנסה להכנס שעה לדף הזה ולערוך אבל האינטרנט אקספלורר לא אוהב את האתר ומעלה כל הזמן את הדף חלקית אז הצלחתי סוף סוף.. הנה הלינק מצטער http://www.highiqsociety.org/flash/nonmembers/iqtests.htm בחרו ב ultimate
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כל משתמש רשאי לרשום עד ל-4 "כינויי" הומואים! 1. מקיא ווזלין 2. רץ אחורה בשדות תירס 3. אוחז כיורים (כמובן) 4. שפופרת משחת שיניים אנושית. בהצלחה!
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום, ראיתי שבארץ המארז Antec P190 עולה באזור ה2,000 ש"ח, ובחו"ל (חנות performance-pcs) הוא עולה 390$ (שהם באזור ה1,300 ש"ח) ולכן שקלתי להזמין אותו מחו"ל, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא : איך אני מברר כמה עולה מכס על המוצר הזה? האם יש מס נוסף כלשהו? וכמה עולה משלוח UPS לארץ? (ניסיתי באינטרנט לחפש ונכנסתי לאתרים והכל.. ולא מצאתי דרך לברר לפחות על המכס אפילו.)
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני רואה מודעות מן הסוג הזה. מה גוגל זוממים?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מכירים? שהחנייה של הבית כבר בשימוש ע"י ההורים, והאוטו נאלץ לעמוד בשמש כל היום ואז בצהריים אתם רוצים ללכת לאנשהו עם האוטו, והוא רותח מחום? החגורות שורפות? ההגה לוהט?.. מצאתי דבר כזה אבל לא מצאתי אתזה למכירה בארץ. זה נשמע מגניב, מאוורר ממונע סולארית..יקרר קצת את הסביבה. יש למישהו רעיונות נוספים? יש לי כמה מאווררים מהמחשב של 80מ"מ שלא בשימוש, אולי אפשר למצוא להם פתרון?
-
- 79 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב... אז ככה... משני סיבות: הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים. ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח. נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707) מכונה סבבה לחלוטין. אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי. אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש. ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הרעיון שלי הוא כזה הרי אנחנו חולי מחשבים לא? לכל נאד מוציאים היום ערוץ ב-hot (לא יודע אם מותר לרשום זה חשוב בשביל ההודעה) אז למה שלא יהיה ערוץ של של hwzone? אתם אתר כזה גדול וחזק דרך הטלויזיה נוכל לעשות הרבה יותר דברים להראות יותר דברים לראות יותר דברים ולהגיע לקהל רחב יותר אז למי שיש את הכח זה יהיה הערוץ היחיד כנראה שאני יראה ואני מעריך שעוד כמה יראו אותו אני מגיע לטלויזיה ואין שום דבר על מחשבים זה ממש מבאס אז מי שבעד שיכתוב בעד או יגיד את דעתו ואני מתחיל כאן. אני בעד הערוץ מחשבים.
-
- 63 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, כותרות עיתוני העולם מופצצות בידיעה הבאה: וויל סמית'- הכוכב האהוב על כולנו, "פלט" (זוהי ההגדרה שלי) את הפסקה הבאה: "Even Hitler didn't wake up going, 'let me do the most evil thing I can do today'," said Will. "I think he woke up in the morning and using a twisted, backwards logic, he set out to do what he thought was 'good'. Stuff like that just needs reprogramming. לוויל סמית', מסתבר, יש תפיסה כלשהי (דבילית משהו, לדעתי) כי כל אדם הוא טוב בבסיסו. הראיון המלא יותר הוא פה:http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/celebrity-interviews/2007/12/22/will-smith-my-work-ethic-will-make-me-a-legend-86908-20262460/ אני לא יודע אם זוהי הגרסה שגם הודפסה בעיתון. רוב העיתונים,…
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני חושב שזה הת'ארד הכי קשה והכי מרגש שכתבתי בחיים שלי: למרות שפה זה פורום של מחשבים והכל (למרות שכאן זה פורום כללי) החלטתי (אני לא יודע למה) שאני חייב, אולי אפילו בלי שליטה לכתוב את מה שאני מרגיש וחושב, מן דחף כזה- ואני רוצה לכתוב את זה כאן: היום בבוקר (שני) התאבדה ילדה מהשיכבה שלי שלמרות שלא היינו חברים קרובים- הכרתי אותה טוב במשך למעלה מ-3 שנים. רציתי להגיד לך אורלי אם את איכשהוא קוראת את זה- שיהיה לך הכי טוב למעלה, שתחייכי תשמחי תהי כמו שאת גם אצל הבורא אבל אני עדיין לא מבין למה עשית את המעשה הנורא מכל?! למה היית צריכה לקפוץ 13 קומות?! את היית הילדה האחרונה שהייתי חושב שתוכל לחשוב על התאבדות אני פשוט קיבלתי את זה בהלם טוטאלי! אני מסתכל עכשיו על התמונה שלך ורק חושב על …
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה המצב? אני לומד בטכניון, ובדיוק מתחילים מבחנים כרגע. זה הולך להיות עמוס, מסובך וכואב... בשביל לעבור את זה יותר בקלות הכנתי סרטון בשביל קצת לנוח מכל הרצינות הזאת מקווה שתאהבו!
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אויייי, אויייי, אויייי!!! עזבו אתכם Faggany Zoro, עזבו אתכם CLK-GTR. כ"כ יפה, כ"כ מעודנת, כ"כ מושקעת - זו היא הקאררה 911 טורבו החדשה. יש בה משו שאין באף מכונית אחרת, פשוט לא יעזור. 3.6 ליטרים דחוסים כל-טוב המפיקים 480 כ"ס, גדישה בגיאומטריה משתנה (קונספט פורשיוניסטי שעובד), 3.9 שניות ל 100 קמ"ש וזו רק ההתחלה... המראה, אלוהים, המראה. :'( :'( :'( שלמות מוטורית!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215411,00.html
-
- 58 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי חבר שלי רוצה למכור לו איפון ב300 דולר והוא מקנדה, השאלה היא בעצם - האם אפשר להצהיר בדרך כלשהי ששכחתי אצלו את האיפון בעת ביקור, והוא שולח לי בחזרה (האיפון משומש הקופסא פתוחה וכו', רואים שזה לא חדש) יש מה לעשות בעניין?
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום. יש לי בעיה חמורה, אני תכננתי לטוס לחול קניתי כרטיסים אבל חברתי שעדין משרתת בצבא לא מחזירים אישור לגבי חתימת הדח"ש שלה. היא שנה בצבא ונאלצה לחתום דח"ש, הבאנו את הכרטיסים ואת כל האישורים הנדרשים אך עדין אין תשובה , כל מי שניסיתי להשיג בענין לא עזר ולא ענה. המש"קית ת"ש שלה חולמת חלומות והטיסה מתקרבת בצעדי ענק יום שבת הקרוב. אם מישהו מכיר דרך בא ניתן לזרז את התהליך לדבר אם מישהו אני מאוד אשמח.
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אני קור אינטרנט ונתקל ברשימהע הבאה של מכשירים להאזנה: ציוד לביצוע האזנות קיים במספר צורות: מיקרופונים קווים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים אלחוטיים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים בעלי ממשק סלולארי להקלטה מרחוק. מערכות הקלטה לטלפון קווי/ אלחוטי. מכשירי סריקה והקלטה לשידורי RF . מכשירי סריקה והקלטה לתקשורת סלולארית. מכשירי האזנה ישירות לכיוון (לייזר). מפענחי רעידות חלון מתוך האתר הזה: http://www.aviram-netz.co.il/heb_bugging_check.asp לדעתי יש שם כל מיני דברים עם ניסוח מסובח בשביל שישמעו מתוחכמים ה-2 הראשונים זה לטלפון? (אלחוטי/רגיל?) ה-3 = האזנה דרך מכשיר העובד בשיטה סלולרית? מה זה כל השאר? מה זה RF? נשמע לפי הרשימה הזאת (החלק המובן שבה) שאפשר להא…
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-