עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by WHITE_ZOMBIE4,

אני רוצה להצביע למפלגה שהיא בעד איכות הסביבה וזכויות האדם אבל מצד שני אני לא רוצה להצביע למפלגה שמאלנית ו/או מפלגה אנטי דתית,רציתי להצביע לירוקים אבל הם שמאלנים מדיי ועלה ירוק הם דיי אנטי דתיים...אז מי נשאר שהוא גם ימני גם בעד הדת וגם,חשוב מאוד! שידאגו לאיכות הסביבה וזכויות האדם??

• 91 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. שמתי לב לכך שכל פעם שאני מחפש משהוא בגוגל, חלק מהתוצאות הראשונות שמופיעות שם הם מ-FXP (ראו תמונה מצורפת). נראה לי שהם עושים משהוא על מנת לגרום לעצמם להופיע בין הראשונים בגוגל. גם לי היו חוויות לא טובות עם FXP: העליתי לשם פעם דיון שבו אני מסביר למה מסכי LCD עם תאורת LED אינם מסכי LED, אולם רק בגלל שלא תייגתי אותו עם Pipe, הוא ננעל מבלי לתת לי אפילו צאנס לתייג אותו מחדש, וזאת למרות שהוא לא עבר על שום חוק מחוקי FXP. לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות ב-FXP (נרשמתי אליו בטעות), ביקשתי מהם שיסירו לי את החשבון, שכן לא הייתה שם שום אופצייה להסיר את החשבון ידנית, אבל הם ענו לי כי הם "אינם מסירים משתמשים מ-FXP" כאשר איימתי עליהם שאני אתלונן עליהם במשטרה בגין נקיטת צעד בלתי חוקי זה (לכל …

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. אני נרשם לפייסבוק ומחייבים אותי לשלוח קוד אישור לטלפון נייד אל מנת לוודא שהחשבון שייך לבן אדם אמיתי עכשיו מישהו יודע איך מתגברים על זה? ומה אם אני לא רוצה להזין את הסלולרי ומה אם אמנם החשבון הוא סתם חשבון שפתחתי בשביל השעשוע זה קרה לי בחשבונות חדשים וגם בחשבונות קיימים אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך פתאום יכול להיות שלא תוכל להשתמש עד שתאשר עם הסלולר ומה עם אנשים שבכלל אין להם נייד

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

זה משגעעעעע אותי! אני לוקח טיפות אף אוטריוין וזה לא שווה הרבה,מישהו מכיר תרופות סבא? (: ותוך כמה זמן נזלת צפויה לעבור? תודה

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. אז יש לי Vsonic GR06, מאוד אוהב את האוזניות הללו אך הציפוי של הכבל ליד האוזנייה השמאלית התחיל להקרע בגלל שמשכתי את הכבל בטעות. בידיוק חודש שעבר האחריות שלי נגמרה ככה שאין לי איך לממש את האחריות ולכן הדרך היחידה כנראה זה להסתדר בעצמי. האוזניות עובדות מצויין אבל אני מאמין שאם אני אשתמש באוזניות שהן ככה זה יחמיר ועלול להקרע. הנה מס' תמונות שמתארות את הבעיה: http://i.imgur.com/OV1iN1z.jpg http://i.imgur.com/LTHiZ7m.jpg http://i.imgur.com/IDNYwJO.jpg אשמח לעזרה שלכם בהקדם האפשרי, כרגע אני מנסה להסתדר ביום יום בלי אוזניות וזה לא קל.

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by Dark_Phantom,

תענו תצביעו תעשו משבא לכם חוץ מלכתוב שטויות

• 45 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. אויייי, אויייי, אויייי!!! עזבו אתכם Faggany Zoro, עזבו אתכם CLK-GTR. כ"כ יפה, כ"כ מעודנת, כ"כ מושקעת - זו היא הקאררה 911 טורבו החדשה. יש בה משו שאין באף מכונית אחרת, פשוט לא יעזור. 3.6 ליטרים דחוסים כל-טוב המפיקים 480 כ"ס, גדישה בגיאומטריה משתנה (קונספט פורשיוניסטי שעובד), 3.9 שניות ל 100 קמ"ש וזו רק ההתחלה... המראה, אלוהים, המראה. :'( :'( :'( שלמות מוטורית!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215411,00.html

• 58 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. טוב , נתחיל , רק משהו קטן לפני , אם אתם מכירים את החידה אל תכתבו את התשובה ישר.. תנו לאנשים לשבור את הראש קצת חידה 1) קלה יחסי יש מערה , 4 חברים צריכים לעבור אותה , ולהגיע לצד השני. יש להם פנס אחד (לא ניתן לעבור את המערה בלי הפנס) , בכל פעם , מקסימום 2 חברים יכולים לעבור.. ומישהו מן הסתם צריך לחזור להחזיר את הפנס. חבר ראשון - לוקח לו 5 דקות לעבור את המערה חבר שני - לוקח לו 10 דקות לעבור את המערה חבר שלישי - 20 דקות חבר רביעי - 25 דקות יש להם בדיוק 60 דקות (שעה) לעבור את המערה שכולם בצד השני. אממ , סתם לדוגמא משהו שמבלבל , אם נגיד החבר הראשון והחבר הרביעי עוברים את המערה ביחד , אז זה לא יקח להם 25+5.. זה יקח להם בזמן של האיטי מבניהם , יעני 25 דקות... ולא 30. …

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by scorpion,

:) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;)

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו יש תוכנה שמשנה את הקול בסלולרי ?? כאילו משנה את הקול תוך כדי שיחה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. לפני כשנתיים קניתי דיסק קשיח מסוג Western Digital WD4000KD מלמיר מחשבים, עם אחריות של 3 שנים (בידי החשבונית). לאחרונה הדיסק הקשיח כשל. היות ולמיר נסגרו, האם מישהו יודע כיצד אני אמור לממש את האחריות על הדיסק הקשיח?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by benor,

אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו? בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה. מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית? עריכה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by ag43,

חברת COPY.COM יצאה עם שירות אחסון בענן חדש. בניגוד למתחרתה הגדולה DROPBOX מקבלים 5 ג"ב של אחסון בחינם ואם מפנים או נרשמים דרך הפניה מקבלים עוד 5 ג"ב. בנוסף, אם מצייצים על השירות החדש מקבלים אקסטרה 2 ג"ב. מי שמעוניין באלטרנטיבה\מקבילה לDROPBOX מוזמן לפתוח חשבון. בקישור הזה ניתן להרשם עם הפניה ממני וכך גם לקבל עוד 5 ג"ב וגם להוסיף קצת לחשבון שלי

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. באתר שלהם רק מצוין שהיא עזבה את ארה"ב, האם ניתן לדעת מה הסטטוס שלה בארץ? עוד שאלה, אם אצטרך לשלם מכס עליה, איך אדע על כך? איפה אפשר לברר האם צריך להגיע לשלם? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. הרעיון שלי הוא כזה הרי אנחנו חולי מחשבים לא? לכל נאד מוציאים היום ערוץ ב-hot (לא יודע אם מותר לרשום זה חשוב בשביל ההודעה) אז למה שלא יהיה ערוץ של של hwzone? אתם אתר כזה גדול וחזק דרך הטלויזיה נוכל לעשות הרבה יותר דברים להראות יותר דברים לראות יותר דברים ולהגיע לקהל רחב יותר אז למי שיש את הכח זה יהיה הערוץ היחיד כנראה שאני יראה ואני מעריך שעוד כמה יראו אותו אני מגיע לטלויזיה ואין שום דבר על מחשבים זה ממש מבאס אז מי שבעד שיכתוב בעד או יגיד את דעתו ואני מתחיל כאן. אני בעד הערוץ מחשבים.

• 63 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

אז ככה אני עושה שם טירונות כרגע מיודע למת'מ ? דיברתי עם כמה מהקורססתים שם אמרו לי לחתום וויתור לפני שיהיה מאוחר מידי זה עד כדי כך נורא?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. איפה מוצאים סדר גודל של מחיר התקנת רשת הזזה נגד יתושים לחלון של חדר ילדים סטנדרט ללא הכנה (מסילה לא מותקנת) לרשת.

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by אלימלך אגוז,

1. למה לעזאזל כל הפורנו היפני שאני מוריד מצונזר?! 2. היפניות הקטנות האלו עם החזה הגדול, הם מייצאים אותן לחו"ל? 3. וכדי שזה לא יהיה ספאם: אני לא מתמצא בזה, איך אני יכול לעבור את שלב האימות בסרטים עם DRM וסיסמא? תודה ;D

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by בייגל טוסט,

http://www.planetboredom.net/video.php?id=2944

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. השאלה בכותרת... מעניין לדעת עם איזה אנשים אני הולך לעבור את הקורס...

• 49 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. שאני מנסה להכנס לחשבון הטלפון שלי זה ההודעה שאני מקבל משתמש ב - IE8 זה ההודעה שמוצגת גם שאתם מנסים להכנס לאתר?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

אני יושב עכשיו ללמוד למתכונת שיש לי ואני לא יודע איך למצוא פועל.... (אל תגידו לי אם אתה לא יודע עד עכשיו אז כבר לא תידע וכל מיני שטויות כאלה) למשל יודעת זה פועל? קיצר איך אני יכול לדעת/למצוא מהו הפועל במשפט

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by Gilo2005,

אז ככה שבוע הבא יש לי בגרות בעל פה באנגלית זה של ה - 5 יחידות שבה הבוחן מדבר איתך ואתה מדבר איתו על עצמך אחרי שהוא שואל אותך שאלות עליך הוא גם שואל שאלות על הפרוויקט שעושים אני בחרתי בטלפונים סלולריים ואני בוחר להציג את הקטע של ההיסטוריה של הפלאפונים,אז יש לי בעיה חבר טוב שלי שעשה איתי את העבודה עיבד אותה :\ וכול החומר בא אז רציתי לקבל עזרה אם מישהו יכול לכתוב לי כמה דברים או להביא לי אתר שבו יש מידע על המצאת הפלאפון והיסטוריה כללית ואם אפשר כמה עצות למי שעבר את הבגרות הזו :s05:

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by X-BLADE,

1) הוכח: אם אורכי צלעותיו של משולש ישר זווית מהווים סדרה חשבונית אז היחסים בין אורכיהן הם: 3:4:5. 2) a1,a2,a3,...........,an היא סדרה חשבונית שאיבריה שונים מאפס הוכח: 1\(a1*a2) + 1\(a2*a3) + 1\(a3*a4) + ... + 1\[a(זה כמובן המספר הסידוריn-1)*an] = (n-1)\(a1*an)

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.