כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחק בדפדפן באינטרנט שאפר לשחק כשמשעמם. אני מחפש משהו כזה: http://uc.gamestotal.com/i.cfm?p=about אבל מהמשחק הזה כבר נמאס. [אגב מומלץ שלא יהיה תורות כי זה משעמם].
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
חשבתי על טלויזיה, זיכרון RAM למחשב, כרטיס זיכרון למצלמה, כרטיס זיכרון לטלפון (MMC MOBILE).. מה אתם אומרים? המחירים שם זולים? עוד שלושה שבועות חבר שלי נוסע. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז יש לי Vsonic GR06, מאוד אוהב את האוזניות הללו אך הציפוי של הכבל ליד האוזנייה השמאלית התחיל להקרע בגלל שמשכתי את הכבל בטעות. בידיוק חודש שעבר האחריות שלי נגמרה ככה שאין לי איך לממש את האחריות ולכן הדרך היחידה כנראה זה להסתדר בעצמי. האוזניות עובדות מצויין אבל אני מאמין שאם אני אשתמש באוזניות שהן ככה זה יחמיר ועלול להקרע. הנה מס' תמונות שמתארות את הבעיה: http://i.imgur.com/OV1iN1z.jpg http://i.imgur.com/LTHiZ7m.jpg http://i.imgur.com/IDNYwJO.jpg אשמח לעזרה שלכם בהקדם האפשרי, כרגע אני מנסה להסתדר ביום יום בלי אוזניות וזה לא קל.
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ראיתי את האתר .dealextreme ואני רוצה לעשות הזמנה ויש לי כמה שא' אם זה לא מתאים לפורום תעבירו 1)עד 50 דולר אין מכס נכון? 2)כמה זמן משלוח? והוא חינם נכון? 3)אפשר לעשות הזמנה עם כרטיס טעון של הדואר? 4)כל מי שיש לו משו לומר הצעה כלשהיא משו אשמח לדעת יותר
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היום אחרי ניקוי שיניים אני, אחותי ואמא שלי החלטנו ללכת לאכול איפשהו, עכשיו אני כבר דיברתי על הTriple Whopper מבורג קינג ממזמן אבל אמא שלי לא אמרה לאן נלך אז היא לקחה אותנו לPita House שזה פשוט בושה לפיתה (זה בכלל בצד דק דק דק עם כמה פלאפלים מסכנים פשוט גועל נפש !(אני גר בארה"ב) אז הייתי עצבני כי אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה לאכול פה והיא ואחותי אכלו אז אמא שלי עשה החלטה לא נכונה בכך שלא הסכימה לקחת אותי לאכול בבורגר קינג אז נסעו עוד קצת וקנינו את הTriple Whopper של בורגר קינג והנה התמונות : 1) השתייה הענקית הזאת + שאפשר למלא אם נגמר, עד הסוף היום 2) השתיה + ההמבורגר (3) :smile1: 3) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס 4) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס + השקית ולקח לי לגמ…
-
- 48 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..
-
- 43 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מטען נקודתי Q נמצא במרכזה של קוביה בעלת מקצוע A מהו השתף החשמלי העובר דרך אחת הפיאות של הקוביה. פסיכומטרי בספטמבר+השביתה לא עשו טוב לידע שלי בפיזיקה, אני מבין שצריך להשתמש בחוק גאוס, אז אשמח לכיוונון מהיר עריכה: בערך הסתדרתי השטף העובר דרך כל המרחב מהנקודה Q הוא 4*pi*q בגלל שאני צריך צריך רק שישית מהמרחב (צלע אחת של קוביה) אז זה יוצא 4*pi*q חלק 6 כווננתי את זה לפי התשובה בספר שהיא שישית Q חלקי E0 כשE0 (יוונית) זה אחד חלקי 4פאיK (ופה נוצר הבלבול שלי כי את זה ראיתי רק אחר כך בדף נסחאות). השאלה העמוקה היא איפה מתחבר האורך A ומיקום הקוביה... משהו מסריח פה... HELP :'(
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
איך אפשר להתחמק משירות בצבא? ומה בריחה מהארץ תגרור? * בלי הודעות "בוגד ממזר" וכאלה. תודה
-
- 47 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זה יילך אבל בואו ננסה. מה היתה הוודקה הראשונה ששתיתם? מה הוודקה הכי גרועה ששתיתם? ומה הוודקה הכי טובה ששתיתם? ו...איפה אתם שותים? ---------------------------------------------- ראשונה- אחרי הופעת מטאל בבר כלשהו, ראיתי שהמחירים בבר מוגזמים ביותר (25 ש"ח לשוט???), אז הלכתי עם עוד 3 חברים וקנינו בקבוק של אבסולוט מקיוסק שכונתי. עליי לציין כי זה היה...בסדר, בזמנו לא הייתי חובב גדול של אלכוהול (לא שאני עכשיו, כן?), וחוויית השתייה לא היתה מי-יודע מה, אבל ההשתכרות הורגשה אחרי כ-20 דקות. היה מצויין, עד ש-2 לא התחילו להקיא, 1 מהם הקיא 3 פעמים קצף לבן ביום שלאחר מכן. (ככל הנראה זה היה בקבוק מזוייף) הכי גרועה? פרפקט\קיגלביץ'. באחת הפעמים שיצאתי עם קבוצה די גדולה, לא הי…
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני אתן לסרטון לדבר בעד עצמו : אני חוזר ומדגיש : חומר בעל תוכן אלים , לא מומלץ לצפייה לחבר'ס מתחת לגיל 16 לפחות . http://www.prissy.com/doki66/hell.WMV בצורה מוזרה .... זה נראה לי דיי גאוני . קצת יותר מדי הזוי , אבל גאוני .
-
- 42 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
זה ממש שערורייה שלושת הערוצי הסרטים בכבלים אני לא מתייחס כאן לערוץ סינמה פריים כי אני לא ממש חובב קולנוע "איכותי" (אנשים סינים שקשה להם מאוד ואוהבים לדבר לאט על רקע נוף) וגם לא ל"סינמה קול" שזה ערוץ של סרטים שנטחנו כבר הרבה בערוצי הסינמה הרגילים ועכשיו הם ערוץ מיוחד וחדש בחודשיים האחרונים לא היה שום אבל שום סרט נורמלי!! רק לפני 3 חודשים קראתי לחודש שבו הלהיטים היו המומיה ושחק אותה סטאר חודש חלש אבל עכשיו ... אני מביט בכל סרטי הסינמה שבת שהם אמורים להיות הסרטים החדשים והמעניינים של החודש ומעולם לא שמעתי עליהם, לא נראה לי שרובם הגיע בכלל לקולנוע בארץ או אפילו נשלח לחנויות השכרה "אנשי המסתורין" "אשת האסטרונאוט" "תה עם מוסליני" "דואטים" ועוד המון סרטים עלומי שם נוחתים עם פרסו…
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש 8 צלחות של 10 ק"ג. האם זה אפשרי להגיע במוט יד סטנדרטי למשקל הנ"ל? אם לא איזה מוט יעשה את העבודה? אני רוצה את זה בשביל אימונים ביתיים בעיקר. אני לא אוהב לעבוד עם מוט ארוך ומעדיף דאמבלים. כמו כן מה אמורה להיות עלות של 2 דאמבלים כאלו? אם למישהו יש המלצה לחנות או מוכר ביד 2 אני אשמח לדעת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי מכשיר פלאפון SONYERICSSON T630 .... אף פעם לא הייתי בעד דיבוריות ואוזניות ושאר השטיקים , אבל בזמן האחרון אני משתמש בפלאפון המון בשיחות של חצי שעה, אני כבר מרגיש את האוזן שלי מתפחמת.... זה לא נוח, לא נעים , אבל הכי מדאיג אותי- כנראה גם מזיק.... אז החלטתי לקנות אוזניה, אבל אם כבר אוזניה ואם כבר למכשיר יש יכולות BLUETOOTH אז למה להסתפק בחוטים? במיוחד שהרבה גרסאות טוענות שהחוט הזה בעצם מוליך את הקרינה היישר לאוזן (אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא , אבל לא ניקח סיכון) בכל אופן , החלטתי לקנות אוזניית BLUETOOTH , חיפשתי בזאפ- בהתחלה חשבתי לקנות את הכי זול שאוכל למצוא (של מוטורולה) - אבל אחרי שראיתי את הזמנים המעפנים של הסוללה החלטתי שאין טעם ואם כבר קונים אז אפשר לשלם טיפה…
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו? בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה. מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית? עריכה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היום פגשתי בפחית קולה ערביה, וזה כל כך הצחיק אותי שהייתי חייב לבדוק את העניין לעומק. שלפתי את המצלמה, והתחלתי לעקוב אחרי הפחית. תוך זמן קצר הצלחתי לצלם אותה מלפנים ומאחור (השתמשתי בעדשת זום x100, לא קל לעקוב אחרי פחיות ערביות!). מתוך סקרנות טבעית, המשכתי לעקוב אחרי הפחית. בהמשך הדרך נודע לי שזה בכלל פחון, ושקוראים לו אבו-סביח. אבו-סביח, כך מסתבר, הוא רועה כבשים מאוד מכובד בכפר שלו, כל מי שגר בסביבה ידע לספר לי על שדה המרעה של אבו-סביח. החלטתי לקחת את מצלמתי ולארוב לאבו-סביח בשדה. לפי התרשמותי, אבו-סביח דואג מאוד לכבשים, ומטפל בהן בעדינות וביראת כבוד. ניגשתי לאבו-סביח, ושאלתי אותו לשלומו. לבסוף אזרתי אומץ וביקשתי רשות לשמור ואף לפרסם את תמונותיו. אבו-סביח נענ…
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום. יש שלט של לוג'יטק באמזון שאני רוצה לרכוש. HARMONY ONE . מחירו באמזון רשום כ 219 דולר. רכשתי ובפירוט רשום שזה 249 דולר. מישהו יכול להסביר? בעיה שנייה , את ההזמנה עשיתי אתמול (ה23 באפריל ) לביתה של מישהי שאני מכיר בארה"ב. עשיתי משלוח STANDARD , שלפי האתר רשום שלוקח בין 3 ימים ל5 ימים. קיבלתי מייל שרשום בו : Shipping estimate:April 24, 2008 - April 25, 2008 Delivery estimate:April 29, 2008 - May 2, 2008 בין ה29 לאפריל לבין ה2 למאי? זה יותר מ3-5 ימים. מה קורה פה? מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי לכולם מישהו מכיר אתר שמראה בצורה מסודרת את כל האקודים לפסנתר(בצורת סימון נקודות על הקלידים),ושיהיה אפשר להדפיס את זה משם??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני יושב עכשיו ללמוד למתכונת שיש לי ואני לא יודע איך למצוא פועל.... (אל תגידו לי אם אתה לא יודע עד עכשיו אז כבר לא תידע וכל מיני שטויות כאלה) למשל יודעת זה פועל? קיצר איך אני יכול לדעת/למצוא מהו הפועל במשפט
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-