עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yoavbd123,

היי, סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק. לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה. בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN. מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ? משהו ? אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ? בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין... תודה

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by duk4u,

[h=1]הינדו בריטריאן - ללא אוכל או מים כבר יותר מ-65 שנה [/h]

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני הולך היום לחברה שלי בשעה 3 בצהריים אל הבית שלה,השאלה מה אפשר לעשות?,אמרו לי שלא לשבת על המחשב איתה. אני בן 18 היא 17 וחצי. תנו רעיונות למשהו. תודה

• 48 תגובות
    • 4k צפיות
  4. http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/ מעניין רק איפה ובאיזה זמינות..

• 55 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by ParaNormal,

אני שמח! אני יודע שגם אתם שמחים בשבילי וגם אותו בחור שינעל את התר'ד עוד כמה דקות! אבל בכל זאת

• 50 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by liran2003,

היי, לאחרונה עברנו מחברת אורנג' לפלאפון, אחרי כ-10 חודשים בתכנית חיילים של 2 פלאפונים. הגיעה מאורנג' חשבונית על סך כ-1700 ש'ח (!). תחת השורה "יתרת תשלום על מכשיר" (מכשיר אחד 663 והשני 761, ללא מע"מ). למרות שבכלל לא נתנו הוראה כזאת לשלם הכל במכה, ועדיין לא התנתקנו מהם לחלוטין, יש לנו שם עוד קו. אבל לא נורא.. אם זה מה שצריך כדי שירדו מאיתנו. רק שבחודש שלאחריו הגיעה עוד חשבונית על סך 48 ש'ח, תחת הכותרת "חיוב חודשי עבור ציוד קצה תשלום 10/36". אחרי שיחה איתם, הם טוענים שזה קנס מכיוון שהיינו מחוייבים אליהם, והיו די אטומים. האם זה הגיוני שהקנס הוא כל כך גבוה? או שיש כאן אי הבנה?

7. הי.. הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS.. התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64. מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS? או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג'). לא דיברתי איתם שנים... תודה!

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by Kidney_stonE,

Firefox (while on HWzone.co.il) --> tools --> page info --> security: Have i visited this website before today? --> Yes, 24,969 times

• 73 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Armageddon26,

אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by scorpion,

:) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;)

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by TicTacToe,

אני עומד לעבור את זה יום חמישי ( האם אפשר לדרוש הרדמה כללית?? כי זה הולך להיות מגעיל ולא נעים בהכרה.... גם ההרדמה הרגילה ממה ששמעתי היא לא נעימה בכלל also כמה גימליםם?)

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  12. בן דוד שלי חבר שלי רוצה למכור לו איפון ב300 דולר והוא מקנדה, השאלה היא בעצם - האם אפשר להצהיר בדרך כלשהי ששכחתי אצלו את האיפון בעת ביקור, והוא שולח לי בחזרה (האיפון משומש הקופסא פתוחה וכו', רואים שזה לא חדש) יש מה לעשות בעניין?

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by tulicooli,

אני נפקד מאתמול מהצבא. אני במודיעין שדה , הייתי אמור ליהיות בפלוגה מסוימת ושלחו אותי לפלוגה אחרת. עכשיו הפלוגה הזאת יש בה אנשים שאני לא יכול ליהיות איתם שם אם אני יהיה איתם אני פשוט יפוצץ אותם בסוף אני רואה אותם אני מקבל שבזה אלה אנשים שהיו איתי בהכשרה וכל הצהובים הכבדים שם. לא מתחבר אליהם בכלל לא בשיחות שלהם לא בצחוקים שלהם ולא ברעל שלהם. שמעתי את זה שאני מיועד ללכת לשם קיבלתי חום! המוטיבציה שלי ירדה מ100 ל0 נהייתי בשבזה מטורפת שאפילו בהכשרה לא הייתה לי. ובבוקר פשוט הלכתי. מה הסכוי שאני יקבל מה שאני רוצה או לפחות לא ליהיות שם? מתי זה נחשב כבר לעריקות? כמה זמן אני ישב בכלא? מה הסכוי שישלחו אותי לג'וב? מה הם אמורים לעשות מבחינת זה שאני נפקד? ומה קורה אם מבחינה רפואית אני ל…

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by J0n1,

אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  15. באתי להתייעץ כאן כי אני כבר helpless לחלוטין. אתחיל ואומר שאני בן 18 וחצי. אני אנסה לפשט את זה כמה שיותר, כי הסיפור מסובך. ישנן 2 חיילות שמשרתות איתי. אנחנו לא עושים את אותו התפקיד, רק נפגשים מדי פעם. בכל מקרה, אחת מהן ידידה שלי, והשניה - חברה שלה. רציתי לצאת עם החברה, אבל לא ידעתי אם היא פנויה או אם היא בכלל תהיה בעניין שלי, אז התקשרתי לידידה ושאלתי לגבי חברה שלה. יכול להיות שהידידה קצת נלחצה מהשאלה, בגלל שלדעתה של אמא שלי - יש סיכוי שהיא דלוקה עלי בעצמה (תכף אפרט למה). החשש הוא שהיא תלכלך עלי לאוזני חברה שלה, כי היא לא רוצה שאני אהיה איתה, אלא היא רוצה אותי לעצמה. בגלל אי הבנה מסויימת, במשך תקופה של משהו כמו חודש-חודש וחצי (רוב התקופה שבה התיידדנו) חשבתי שלידידה שלי יש …

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by Stanly,

קראתי באיזה שהוא מקום את המשפט הבא ומישום מה אני לא בטוח בצידקתו... וקראתי שם גם את המשפט: שמעתי גם שרואים שם שעון יוקרתי (שמישום מה לא היה קיים באותו זמן... למישהו יש תמונה של הפאדיחה?

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by J0n1,

אני בן 16 ומעונין ללמוד סינית. מצאתי כמה מורים אבל אלו שיעורים פרטיים והם רוצים 120 שקל לשעה מקומות אחרים לא מקבלים נוער. איפה אפשר למצוא באזור המרכז מרכז ללימוד שפות?

• 62 תגובות
    • 4k צפיות
  18. חבר קנה טלויזיה של LG עם חיבור USB והסרט והכתובית בתיקייה בדיסק און קי.את הסרט רואים אך הכתוביות בגלל שזה קובץ נפרד רואים בג'יבריש.איזה תוכנה יכולה לעזור כדי שיוכלו לראות את הכתוביות כמו שצריך?.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  19. כבר שעה שאני רודף אחרי החרא הקטן הזה שמתעופף לי בחדר כשכל פעם אני שומע "פאף" "פק" ושאר צלילי התנגשות בקיר של היצור העיוור הזה בהתחלה ניסתי עוד להיות טוב איתו ואפילו פתחתי לו את שתי החלונות לרווחה כדי שיצא אבל למפגר הזה אין שום קורדינציה בסיסית כדי להעיף את עצמו מהחדר שלי אפילו! גם שמתי אוזניות וניסתי להתעלם ממנו אבל מה ? החרא הזה לא מספיק שהוא נתקע בקירות כל רגע אלה הוא גם נתקל בי כל שתי דקות ... כאילו בכוונה עד שאמרתי דיי הגיעו מיים עד נפש ! אפילו סרט בשקט בלילה אי אפשר לראות. ומי שפולש לטריטוריה שלי ומפר את שלוותי הענווה יאלץ לשאת בתוצאות ולא מזיז לי שחוק דרומי לא אושר עדיין פה זה חוקי הג'ונגל ! ואפילו חיה מפגרת כזו צריכה להכיר אותם (וגם אם לא אז אי ידיעת החוק…

• 47 תגובות
    • 4k צפיות
  20. לא יודע אם זה יותר לפה או לצרכנות-ננסה: כמה אחוז הנחה אפשר לקבל\לדרוש\להוציא מסוכנות רכב אם אני משלם את הכל במזומן? למישהו יש ניסיון?

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by cain_not_abel,

איך אפשר להתחמק משירות בצבא? ומה בריחה מהארץ תגרור? * בלי הודעות "בוגד ממזר" וכאלה. תודה

• 47 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by KOBRA CHOPER,

למה בכל CLIP אבל בכל CLIP!! יש תמיד בחורות למה??? ויש בחורות עם גוף חשוף למה? :

• 100 תגובות
    • 4k צפיות
  23. מעבד אינטל פנטיום 4 1.5GHz לוח אם לפנטיום 4 CHIPSET 845 כולל 2xUSB מסך S.VGA 17" MAG דיגיטלי זיכרון פנימי 128MB SDRAM דיסק קשיח U.DMA 20GB מהיר כונן דיסקטים 1.44 כונן סידירום x52 + כפתור play מודם פקס 56600 כרטיס מסך לא מובנה TNT RIVA2 32MB + מאיץ 3D כרטיס קול 128 ביט 4.1 3D רמקולים + מגבר מובנה 300W + כפתור 3D מארז מידי טאוור מפואר לפנטיום 4 מאושר אינטל מקלדת 128 מקשים משופרת עכבר מקצועי + גלילה + משטח קדימה חבר'ה, לזרוק מחירים..

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  24. ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..

• 43 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by Funkyzord,

הגעתי למסקנה שכול המוזיקה שיש לי גבר משעממת אותי ונמאס. אז תמליצו לי על שירים יפים כיקרון איזה סוג שיר לא ממש חשוב רק שיהיה יפה אבל יש לי עדיפות לרוק.

• 37 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים