כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
חברההה..Radio-Remix משדר לכם תמיד את המוזיקה הכי טובה בסצינת האלקטרו האוס והשחורה! כנסו לשמועעע... אתר הרדיו : http://radio-remix.co.cc/ שתהיה לכם האזנה נעימהה (: אני רוצה לראות הרבה מאזינים...אני לא יודע אם מותר לפרסם את זה פה..אם לא, אל תתנו באן (: ..תגידו לי (:
-
- 76 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה , לסלקום TV אין תשתית משלהם צריך או בזק או HOT משמע כל השידורים אינטרנט עוברים דרך תשתית שלא קשורה אליהם רק מחברים את המכשיר שלהם שיש בו TV אינטרנט טלפוניה עידן 2000 וכו' לראוטר של בזק / HOT אז למה לעזעזל שמעתי שהטכנאים שלהם ( סלקום ) עושים השחלות בקיר ? מה הקשר ? כולה חיבור לראוטר בזק או הוט / עידן 2000 לשים מכשיר ואנטנה לא ? מה הם קשורים לכל הקידוחים בקיר ? תודה , מחכה לתשובה מפורטת .
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בוקר טוב, המקרה בקצרה: אני יליד 1991. התחלתי לעבוד במקום עבודה מסוים באמצע יוני 2013. לקראת חצי שנת עבודה המעסיק התחיל לדבר על קרן פנסיה. ליתר דיוק, על ביטוח מנהלים. הפגישה עם סוכן הביטוח הייתה רק בינואר של 2014 ככה שכבר אז כל תנאי שהיה תקף ל 2013 וקודם לכן כבר לא היה קיים. [*]אחרי סיום העסקתי שם סמוך לתחילת שנת 2014, לא עבדתי כחצי שנה. [*]במקום העבודה הנוכחי התחלתי לעבוד באמצע אוגוסט 2014 וכששם ביקשו ממני את פרטי קרן הפנסיה הקיימת (שחשבתי שיש לי) כדי להתחיל להפריש כבר מתחילת ההעסקה, התברר שלא קיימת כזאת - כן, לא פתחו לי קרן פנסיה! [*]כידוע, בכל שנה שעוברת התנאים לפותחים קרן פנסיה חדשה הולכים ומדרדרים ומאז שהייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה ועד היום עברו שנתיים (קלנדריות)…
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה ללמוד לבד קורס טכנאי מחשבים ורק לגשת למבחן ב MATRIX...מישהו יודע מה המחיר של מבחן כזה שם?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
עשו לי טובה אני לא צחקתי כל החופש תספרו כמה בדיחות טובות (שימו לב לבדיחה שלי בחתימה) ;D
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
-
-
ידידה ממש טובה מהבסיס משתחררת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לה. יש רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
לחבר שלי נשרף המסך שרצינו לדעת עם נוכל לתקן אז הלכנו לחנות המחשבים הקרובה לביתנו ושאלנו מה אפשר לעשות אז מה הוא עונה לי (התכנאי) תיכנס ל-Bios ותשנה ל-VGA MODE , אמרתי לא אמר המסך נשרף איך מעשה את זה? אז כך את המחשב שלו אליך ותשנה ל-VGA MODE. מה זה הפיגור הזה? נשרף המסך? הלו משהו שם??? מה התשובה הזאת? :bash:
-
- 48 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אוקי, הסיפור שלי מתחיל כבערך חמישה חודשים אחורה לאחר שיחה קצרה עם חבר שלי , אני מחליט שנמאס מהמחשב הישן והמעאפן שלי ואני רוצה חדש בחדווה ובססון אני יוצא לי לחניות לבדוק בקשר למספר חלקים שהוצגו באתר הזה כחלקים משתלמים\טובים מסתבר לי שאין שם חלקים כאלה או אחרים ולכן אני צריך להזמין באינטרנט, וחבר שלי מביא לי אתר ששם אוכל לקנות את מחשב החלומות שלי לאחר מספר שיחות השתכנעתי שאמנם הדבר אמין, שכנעתי את אבי וככה התחיל, אממ גיהנום. אני הזמנתי את המחשב שלי בתמימות ללא ידיעה למה שהולך לקרות הזמנתי את המחשב וציינתי שם שיגיע תוך עשרה ימים. במהלך הזמן הזה אני מקבל שיחה שכנראה אחד מהחלקים שאני הזמנתי לא קיים, ה Corsair לאחר שיחה עם הטכנאי הוא שיכנע אותי ללכת על ה Kingston Hyperx שגם הוא…
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
היי,אני מנסה להיכנס לאתר צפייה ספרדי והוא לא מאשר לי בגלל ה-ip שלי... מה אני צריך לעשות...? תודה.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
תמיד דוסים בארהב אומרים את זה,הבנתי שזה סוג של שתיה...מה זה,זה שרי?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
איך אפשר להתחמק משירות בצבא? ומה בריחה מהארץ תגרור? * בלי הודעות "בוגד ממזר" וכאלה. תודה
-
- 47 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן אני טס לגרמניה בחמישי, איהיה מספר ימים בברלין. יש המלצות לקניות שכדאי לעשות שם? אני לא מדבר רק על גאדג'טים..... נ.ב. חסכו ממני את ה"בירה" - את זה אני יודע בעצמי
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בן דוד שלי חבר שלי רוצה למכור לו איפון ב300 דולר והוא מקנדה, השאלה היא בעצם - האם אפשר להצהיר בדרך כלשהי ששכחתי אצלו את האיפון בעת ביקור, והוא שולח לי בחזרה (האיפון משומש הקופסא פתוחה וכו', רואים שזה לא חדש) יש מה לעשות בעניין?
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בשנה האחרונה כל אתר פלצני פתאום דורש אות גדולה, סימן כלשהו בשדה הסיסמא. לכל בנאדם יש סיסמא אחת או מספר סיסמאות קבועות בראש. עכשיו במצבים מסוימים אני בא להרשם לאתר מסוים ולאחר מילוי כל הפרטים פתאום אני מגלה שלא הזנתי מספיק "דרישות" בסיסמא. ועכשיו לקטע המרגיז - שאת הסיסמא הייחודית הזאת אני צריך לזכור פעם הבאה כשאני חוזר לאתר הספציפי. כלומר, אם יש לי סיסמא קבועה בראש של xyz אני צריך להתאים אותה בהרשמה של האתר המדובר xYz$ דוגמאות: בזק בינלאומי. אתר MMO של The Old Republic Apple ועוד.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש פה אנשיםש עשו לאחרונה מחשבון קרב וזוכרים את השאלות? אני מכוון ספציפית לשאלה 10. בבקשה מי שזוכר אותה/זוכר משהו שיכול לעזור, בבקשה שיכתוב לי פה או בפרטי.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-