עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב ככה כמו שכולם יודעים היום היה בגרות בהיסטוריה ולפני שבועיים היה המתכונת (זהוווווו נגמררר) כמו שרובכם יודעים או שלא ישנם שני ספרים עיקריים בשוק שהתלמידים לומדים מהם למתכונת ולבגרות רכס ואנקורי עכשיו במקרה המורה שמלמד אותי כתב את הספר של רכס (אורי צמח) , אני מכל מיני סיבות בחרתי בספר של אנקורי. עכשיו למדתי טוב טוב למתכונת מהספר אנקורי ולפיו פתרתי את המבחן עכשיו אחרי שקיבלתי את המבחן חזרה ראיתי שעניתי על התשובות נכון אבל בכל זאת ירד לי נקודות אז פניתי למורה שלי והוא אמר שהתשובות באנקורי לא נכונות והוא לא מקבל אותם. הוא בדק לי את המבחן לפי ספר רכס (שהוא לגמרי במקרה הספר שלו.) בדעה שאנקורי טועים הוא אמר לי ככה: "המקסימום שילד יכול לקבל אם הוא לומד מאנקורי זה 75" עכשי…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by DimaX,

http://www.youtube.com/watch?v=gBSLMGNHuGM חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא תעיזו להפסיק באמצע

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל אני ועוד כמה חברים וידידות מחפשים לעשות קניה משותפת של ג'ינסים של דיזל עם יש פה מישהו שיכול להשיג בזול שישאיר פה תמונות של מה שיש לו ואני יצור איתו קשר. בנוסף על כך עם מישהו מוכר נעלי נייק שוקס בזול אוו שעוני דיזל גם מוזמן להשאיר תמונה ומחיר ואני יצור איתו קשר. תודה רבה לכולם. מנהלים לא לכעוס עלי כי אין בטראד זון מקום של בגדים.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הכוונה אם זה פלס"ר או גדוד רגיל... תודה

• 27 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. שלום , רק כדי להיות בטוח של יעשו לי בעיות ... האם הצגת צילום של תעודת זהות + רשיון הנהיגה + רשיון רכב , מכסה על מקרה של חוסר בתעודות המקוריות למקרה ששוטר תנועה מבקש הצגת מסמכים ?

• 27 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by avivlevy,

עקב.....עקב...עקב שום דבר החלטתי לעשות סקר של החברות האהובות בנושא במיחשבו ותכנולוגיה (על עוד אני יכל לעשות ) הנושאים והחברות המשתתפים בסקר הם : -מעבדים : AMD/INTEL -לוחות אם ASUS/ABIT/MSI/DFI/GIGABYTE -זיכרונות PQI/ADATA/CORSAIR/SAMSUNG/G.SKILL/OCZ/GEIL -ספקים FSP/ANTEC/HEC/ENERMAX/OCZ -דיסקים קשיחים WD/SAMSUNG/SEAGATE/MAXTOR -צורבים LG/NEC/SONY/PLEXTOR -כרטיסי מסך /BFG/XFX/EVAG/ASUS/GIGEBYTE/GAINWARD/ SAPPHIRE/LEADTEK -מארזים GIGEBYTE/Thermaltake/COMPUCASE /COOLERMASTER /Sunbeam /Lian-Li/ANTEC/ -קרור COOLER MASTER/ARCTIC COOLING/ZALMAN/Thermaltake/ -נגני SANDISK/CREAVITE/IRIVER/APPLE/IDUIO/ MP3/4 -פלאפונים NOKIA/SAMSUNG/Sony-Ericsson/ (יש עוד הרבה נושאים א…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,22,0" WIDTH="640" HEIGHT="360" id="FlashContent"><PARAM NAME=movie VALUE="http://uploads.ungrounded.net/280000/280260_unicornmovie.swf"><PARAM NAME=quality VALUE=high><PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE="never"><EMBED src="http://uploads.ungrounded.net/280000/280260_unicornmovie.swf" quality="high" WIDTH="640" HEIGHT="360" NAME="FlashContent" AllowScriptAccess="never" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED></OBJECT> …

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by B.D.B,

מישהו יכול להסביר לי מה זה http://3228782658/ opss, i ment to write in english, but it got hebrew somehow...

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מי ינצח לדעתכם?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Rinkadink,

טוב אני וחברים שלי פתחנו קבוצת פוטבול וכל שבת אנחנו משחקים, כל שבת אנחנו משחקים עם קבוצה מאזור אחר. זה ממש כיף ספורט הכזרי והרבה פציעות וזאת הבעיה העיקרית שבגללה פתחתי את התר'ד האם מישהו מכיר מקום , חנות או כל דבר שאפשר להשיג בו מגנים לפוטבול המריקאי ? כבר חיפשתי בהרבה מקומות כמו חניות ספורט ולא מאצתי האם קיים דבר כזה בארץ? תודה מראש, דרך אגב עדיף חנות בדרום-מרכז הארץ. לאון.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן אנשים התגייסתי כמעט לפני חודש ולצערי נדפקתי במ.צ הנה מכתב שכתבתי ושלחתי למ.פ שלי ושלחתי אותו עם טופס 55 דרך המשקית ת.ש --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הנדון: בקשת העברה עידן אהרוני מ.א. 6176171 בתאריך 26/9/05 התגייסתי לצה"ל,בכל ההתייצבויות והראיונות שלי ביקשתי שיבוץ לחיל האויר. ביום הגיוס התבקשתי לאחר הקליטה בבקו"ם לעלות לאוטובוס וכששאלתי לאן יעד האוטובוס נאמר לי שהיעד הינו בסיס זיקים או ניצנים לטירונות כלל צהלית ואחריה כמובן לחיל האויר. לצערי ותדהמתי אחרי מספר דקות האוטובוס ננעל והחל לנוע ואז נמסר לי מאחד החיילים שפונו איתי שהיעד של האוטובוס הוא בה"ד 13 מש…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by stone cold,

אני אישית מאוד שמח מיזה כי היא החברה הכי דפוקה מי 3 הזכיניות ואפרת ריטן מיצתלמת הרבה יותר טוב מירדנה הרזי (בתוכניות בוקר) אני מקווה שניראה תוכניות יותר טובות בערוץ 2 הכשיו שהיא ניזרקת

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. זה הולך ככה.. לפי מה שידוע לי קורקינט ממונע זה לא חוקי? באמת יש לזה אכיפה מסויימת?? ומה בנוגע לקארטאין? מישהו יודע אם מישהו ללא רישיון יכול לרכוש קארט? ועלויות בערך? ואני לא בן 10!!! אני מנסה לברר לאחיין הקטן שלי אני בכלל בן 17

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by AVL,

מארז מצופה זהב 24קראט http://www.engadget.com/entry/1234000210065894 תמונה גדולה - http://resource.voodoopc.com/ruffus/omen24k.jpg

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי נזכרתי בפרסומת של BSA התופסת ומענישה עסקים המשתמשים בתוכנות לא חוקיות. חשבתי על זה שכל האנשים שאני מכיר יש בבית מותקנת על המחשב שלהם מערכת הפעלה שהיא נחשבת לא חוקית כי הם הורידו אותה מהאינטרנט או שטכנאי מחשבים פרטי התקין להם אותה תמורת סכום של 200 שקל. אני חושב שהם לוקחים סיכון מסוים.. אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי כתבות על הנושא שכולם התייחסו לעסקים אבל חלק גם לטכנאי מחשבים פרטיים שכן נענשו בחומרה, זאת משום ששיתפו פעולה עם חנויות. השאלה היא מה הסיכון שטכנאי מחשבים פרטיים לוקחים, האם הוא גדול? בתאכלס מי שיודע להתקין וינדוס זה לא בעיה, וגם ילדים עושים את זה לפעמים, השאלה מה הסיכון ומה יכול לקרות? החלטתי אפילו לעשות סקר, התקשרנו לכל הטכנאים מהמודעות בעיתון באיזור. שאלתי …

• 27 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 27 תגובות
    • 14.8k צפיות
  17. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם זה לא במקום תעבירו שנית יש לי במחשב הרבה אבק ואני רוצה לדעת איך הכי טוב לנקות את זה וגם אבק מהמאוררים והקירור רק לא משהו שיכול להסיר את הביטוח על החלק\מחשב תודה

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי שלום 8) אני לוקח של HOT , לפני שבוע בערך התחברתי לאינטרנט שלהם, ואחרי שחיברו אותי גיליתי שאני לא יכול להיות בשירות VOD של HOT, הנחתי שיש בעיה עם העוצמה של הזרם והזמנתי טכנאי, וכמו שחשבתי שהטכנאי שם לי מן כזה סטנט שאמור להגביר את הזרם, הבעיה היא שכל הבית שלי מלא בחוטים, פשוט פוצצו לי את החדר בחוטים וזה ממש פוגע ביופי של החדר. :'( השאלה שלי אם גם אצלכם הם עובדים כזה מלוכלך והאם יש אפשרות להגביר את הזרם של האותות שידור מבלי הסטנט המעצבן והגדול הזה :-\ זה ממש אבל ממש ניראה מגעיל. :s05: HELP!!!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by compman112,

Yes הורידה מחיר לממיר הדיגיטלי החדש Yes Max שהמחיר ההתחלתי היה 2450(יקר) ועכשיו הוא 1690 (גם כן יקר אבל שיפור) ;D ;D

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by thegodx,

אני יושן בממוצע 5-6 שעות ואתם?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SugarFreeBoy,

יש לכם את המספרים: 2 3 4 5 ואת סימן החיבור (+) החיסור (-) הכפל (*) והחילוק (/). בעזרת ארבעת המספרים (פעם אחת כל מספר, בכל סדר שהוא) ו3 מתוך הסימנים (אחד מיותר, בכל סדר שהוא, בלי סוגריים) צריכים להגיע למספר 26. ^^^ לא פשוט בכלל.

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אמרו לי לשלוח מכתב בקשה + המלצות. אני אעשה את זה בשבוע הבא. עוד משהו?

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

הים עלה ערוץ חדש ב YES בשם G1 שהוא מחליפו של TECHTV הנוראי שירד - רציתי לשמוע את דעתכם בדבר הערוץ למי שראה ערוץ 26 YES בלבד

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הקלאצ' הזה עוד יהרוג אותייי.כזה מעצבן עוד שאלה: בהילוך ראשון אם אני אעוריד רגליים מהדוושות האוטו יסע לאט ואם אני על ניוטרל והרגליים לא על שום דוושה ?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. התווכחנו על משהו שקשור לניהול עסקים יש לו חברת אכוסן אתרים קטנה(ריסלר...) ואני ספק של לדים ממפעל מסויים בחו"ל(לא לשלוח הודעות לא מוכר ליחידים...) עכשיו הויכוח הוא כזה,האם מישהו שמרויח את המשכורת הממוצעת בשוק כאשר הוא יושב כמעט כול היום מול המחשב עם קולה ומזגן דלוק.(אני...) או מישהו שמרויח 200 שקל בחודש אולי קצת יותר אנערף...(הוא...) אני יודע שהתשובה ברורה מאילו אבל הוא מתעקש לשאול...

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.