כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שלא מעט אנשים פה נתקלים לסיכסוכים עם השכנים, ובסופו של דבר רוצים רק למצוא מקום אחר אבל חבל להפסיד דירה כ"כ טובה. אז במקום לעבור לדירה הבאה ולהפסיד את הדירה הכי טובה בחייך, מה עושים? התשובה היא שלא משנה מה תעשו, הם עדיין יעלו לכם על העצבים! אני גר בדירה עם המשפחה שלי מהילדות, דירה שממוקמת קרוב לכל מקומות הבילוי בעיר ורחוק ממקומות בעלי "חינוך רע" (אלימות ברחובות), כבר יותר מעשר שנים אנחנו גרים פה! לפני כ4 שנים עברו לכאן, דירה מתחתנו, שכנים חדשים ומאותו יום שהדירה רשמית הייתה שלהם, השקט לא נחת עלינו אפילו לא לדקה. התחילו בשיפוצים בדירתם שהוביל לנזק פיזי של הבניין שתיקון הנזק עלה כ4000 ש"ח לשאר דיירי הבניין, התחילו בשפה אלימה כלפי כל דיירי הבניין, התחילו לחנות כ…
-
- 27 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
מה הרווח הממוצע של עבודה כזו? אני יודע שקורס הוא 3 חודשים.. האם יש ביקוש לזה עדיין? מה עדיף-שוק פרטי או שכיר? אני בעיקר פונה לכאלה שעובדים בזה כיום...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים התגייסתי כמעט לפני חודש ולצערי נדפקתי במ.צ הנה מכתב שכתבתי ושלחתי למ.פ שלי ושלחתי אותו עם טופס 55 דרך המשקית ת.ש --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הנדון: בקשת העברה עידן אהרוני מ.א. 6176171 בתאריך 26/9/05 התגייסתי לצה"ל,בכל ההתייצבויות והראיונות שלי ביקשתי שיבוץ לחיל האויר. ביום הגיוס התבקשתי לאחר הקליטה בבקו"ם לעלות לאוטובוס וכששאלתי לאן יעד האוטובוס נאמר לי שהיעד הינו בסיס זיקים או ניצנים לטירונות כלל צהלית ואחריה כמובן לחיל האויר. לצערי ותדהמתי אחרי מספר דקות האוטובוס ננעל והחל לנוע ואז נמסר לי מאחד החיילים שפונו איתי שהיעד של האוטובוס הוא בה"ד 13 מש…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?
-
- 27 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
קראתי בשבת את Flatland (ציפיתי ליותר) והיום קראתי ספר שנקרא "עולם הפוך" (אה.. לא גרוע, אבל יכל להיות יותר טוב). עכשיו נכנסתי למצב רוח של מדע בדיוני, למישהו יש המלצות טובות? כמה פעמים נתקלתי פה בכמה המלצות, אבל אני לא זוכר כלום. ד"א- שמעתי על הז'אנר שנקרא steampunk וזה נשמע מעניין- יש משהו מומלץ משם? אני אוהב מגוון די רחב של ספרים, הספרים שעולים לי בראש מיד- אסימוב, דאגלס אדמס, חולית (או פרנק הרברט, שבנוגע לספרי ההמשך הוא לא רע אבל לא טוב באותה מידה) ולא עולים לי יותר שמות לראש כרגע. אני אהיה מרוצה באותה מידה ממשהו מתוחכם ומורכב (סגנון חולית) או משהו פשוט יחסית. ד"א, Flatland עשה לי חשק גם למשהו מתמטי, אבל ממש ממש לא קריטי, תנו לי מה שעולה לכם בכל תחום. לא אכפת לי ואפילו ע…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי הפרופיל שלי הוא 64, לאחר וועדה רפואית שהייתה לי והיום שלחו לי תאריך שאני ממש לא מרוצה ממנו 6 דצמבר, מישהו יכול להגיד לי לאן אני מיועד והרבה יותר חשוב איך אני יכול להקדים את זה למוקדם ככלל האפשר? באיזה נימוקים וכו'.. תודה רבה רבה !
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמה ממכם גרים בת"א? ובכמה העלו לכם את שכר הדירה בשנה האחרונה? עזבתי עכשיו דירה לאחר שבעלת הבית חשבה שאני יהיה מוכן לספוג עליה מ 700$ ל 900$ לדירת שני חדרים. דירה גדולה עם המון בעיות ובעלת בית גרועה ... מצאתי דירת שני חדרים מצויינת ומדוגמת ב 670$ ... לסיכום רק יצאתי מורווח מהסיפור ...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן מחר אני מוציא כרטיס אשראי צעיר שאי אפשר לקנות איתו בחול או להזמין מחול אבל האם אפשר להערים עליהם ולעשות איתו חשבון בPAYPAL ואז יהיה אפשר להזמין איתו מחול??
-
- 27 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי פרופיל 72. תעזרו לי בבקשה להחליט לאיזו יחידה ללכת? בהנחה שאני רוצה קרבי. ואם אפשר אז יתרונות או חסרונות למה שאתם ממליצים. תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שתטעו להבין, לא מדובר על GUITAR HERO או שטויות אחרות בסגנון. מדובר על תוכנה/משחק רצינית שמיועדת ללימוד נגינה, JAMMING, INTERACTIVE PLAYBACK. מיועדת למתחילים ומקצוענים כאחד ומאפשרת התאמת הקושי ליכולת הנגן. נראית שווה.
-
- 27 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
עכשיו השעה תשע ארבעים ומס' ההודעות הנוכחי להיום הוא: 1143, אני מריח שיא חדש היום (השיא הקודם 1242 הודעות)?! יאללה, יש הימורים?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הזמנתי מהם מוצר אשר הוזמן במשלוח דרך חברת הדואר, וכאשר הם מתחייבים לספקו תוך 10 ימי עבודה החל מיום ההזמנה, זאת כאשר לאחר כ - 8 ימים קיבלה משפחתי הודעה מהדואר כי ממתינה עבורי חבילה (אני חייל בקורס קצינים ואינני יכול להיות מעורב לגבי המתרחש...) לאחר שהלכו לדואר, קיבלו משפחתי מעטפה ובה קבלות על הרכישה ללא שום מוצר, כאשר התקשרתי לחברה הם טענו כי המוצר נשלח ללא ספק וכנראה שחברת הדואר אשמה, לאחר שיחות טלפון מרובות בין החברה לדואר, וכאשר מנהלת הסניף בעיר שלי אישרה כי מעולם לא הגיעה לידי הדואר בשום סניף שהוא מוצר שכזה, כאשר הצגתי את הנתונים לחברת PCH הנחמדים, טענו כי "מצאו את הרכיב שהזמנתי במחסן שלהם וכי כנראה נפל הרכיב מהמעטפה" כמובן שהחברה הציעה כי בתוספת תשלום אוכל להזמין את ה…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=gBSLMGNHuGM חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא תעיזו להפסיק באמצע
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עזבו את כל מה שאומרים על אפקט החממה והתחממות כדור הארץ... בתכלס זה רק אני או שהקיץ השנה עוד יותר חם משנה שעברה ? הלחות פשוט מטורפת ! הייתי באיילת לפני שבוע וגם שם חם בטרוף ומזיעים כמו חמורים,לאורך כל שעות היום הייתה שם רוח חמה וחזקה. כבר אין לי כוח לצאת בימי שישי לבלות בגלל כל החום כשאני יודע שאני הולך להזיע שתי דקות אחרי שאני יוצא מהבית... מה מהבית ? מהמקלחת יוצאים וכבר מזיעים ! אני מתגעגע כבר לחורף, תמיד אהבתי יותר את החורף .... מה גם שהחורף אצלנו זה קיץ בלי לחות וכמה ימי גשם נחמדים. הרבה יותר קשה לברוח מהחום מאשר קור שפשוט נעטפים בעוד שכבת בגד. מי בא איתי לאיזה חופשת סקי ?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלך חברה! אז ההורים שלי טסים לארה"ב ורציתי לדעת מה שווה להביא משם, עד 200$ מקסימום. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
א' עד ט' באב, תקופה קשה ביהדות. נהוג שלא לאכול בשר, לא להתקלח, לא לכבס בגדים, לא לשמוע מוזיקה וכו'. כיצד אתם נוהגים בימים אלה? אני לא אוכל בשר, משתדל שלא להינות מדברים כמו מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. אומרים שבימים אלה יש מזל רע. למשל, הים סוער ויש חשש לטבוע אז יש להימנע מללכת לים. (חוץ מזה שים זה הנאה אז זה אסור במילא).
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הלכתי עם חבר שלי ואחיו הקטן בקניון בת"א כשלפתע ראינו את רונאלדיניו. הוא הסכים לתת לנו תמונה זריזה וביקש שלא ניידע אף אחד שהוא בארץ, אבל לא יכולתי להתאפק. חבר שלי זה האמצעי, אחיו הקטן זה הימני, ורונאלדיניו.. נו, אפשר לא לזהות?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חמוד אה, אני ציירתי פעם ראשונה בחיים שניסיתי לצייר משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוקים: חייבים לציין את מערכת ההפעלה, המעבד, לוח האם, הארדדיסק, סוג וכמות הRAM. אם המערכת מומהרת ציינו זאת ופרטו את כל החלקים שעברו המהרה. הזמן שתמדדו הוא מרגע הלחיצה על הכפתור עד לרגע שבו אתם כבר יכולים להיכנס ל MY COMPUTER או להתחיל לתפעל את המערכת... אני אתחיל P4P800 200@252 2.4C @ 3ghz WD 80GB + 8mb Cache Geil Golden dragon ddr 400 @ 404mhz CAS 2-3-3-6 (שינוי יחס ) WIN2k Pro SP4 45 שניות. ומה איתכם ?
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוניברסיטת בן גוריון שבבאר שבע או אוניברסיטת תל אביב שאלה נוספת שמאוד חשובה לי, זמן לא מבוטל אני מתחבט בשאלה, מה כדאי לי ללמוד? הנדסת מכונות vs. הנדסת אלקטרוניקה. הבעיה היא שהחומר הנלמד בשני החוגים מאוד מעניין אותי, והייתי רוצה לדעת קצת על מצב שוק העבודה אולי זה יעזור לי לבחור, אז אם למישהו יש פרטים זה מאוד יעזור. תודה לכולם
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה יהיה לא נשארו אתרים חנמיים :AR15: :AR15: עד מעת גם HWZ יהיה עם כסף ואז זהו אין מה לעשות באינטריט יותר !!!!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash:
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני הכי אוהב שוקולד נוגט ווניל עוגיות יאמיי
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבקשה, תניחו לחתולים לנפשם, כל "חג" כזה אני במסגרת עבודתי מטפל בעשרות חתולים שהושלכו לאש חיים (וב"מטפל" אני מתכוון למרדים כי החתולים מגיעים כשהם במצב מזוויע, הרבה מעבר לטיפול רפואי). למען השם, תניחו לחתולים לנפשם.
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-