עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DJO,

קיבלתי ביום חמישי מכתב ובו 2 דברים. 1. פרוספקט של מסלול עובד חקר מודיעין, זה נראה מעניין, אני אשמח אם מישהו יודע עוד על זה שירחיב. 2. זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל מודיעין ביום חמישי השבוע, מודיעין היא האפשרות השנייה שלי, אני מעדיף ממר"ם, אם אני אלך למבחנים האלה (ואצליח 0_ם) האם זה יפחית מהסיכויים שלי לקבל זימונים לממרם? תודה =]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by zniibidl,

אני מת להשיג איזה שיר...אבל אני לא יודע איך קוראים לו השיר הוא רמיקס במועדונים וחלק מהרמיקס זה השיר: הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה מישהו יודע מה השם של הרמיקס ומי המבצע והכל?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. Started by Greave,

THE CREATION OF A VAGINA Seven wise men with knowledge so fine Created a pussy to their design. First was a butcher, smart with wit, Using a knife, he gave it a slit. Second was a carpenter, strong and bold, With a hammer and chisel, he gave it a hole. Third was a tailor, tall and thin, By using red velvet, he lined it within. Fourth was a hunter, short and stout, With a piece of fox fur, he lined it without. Fifth was a fisherman, nasty as hell, He threw in a fish and gave it a smell. Sixth was a preacher whose name was McGee, He touched it and blessed it and said it could pee. Last came a sailor, a dirty little runt, He sucked it and fucked it and called it a cunt או ש…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by ben060,

מאחר ויצא המטבע של השני שקל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by spike_staff,

http://www.slg.co.il ראיתי את המחירים שלהם ופשוט אני לא מאמין שיש כאילה מחירים בארץ. I7 965 EE עולה שם כמעט 1500 ש"ח שזה כלום למעבד הזה.. GTX 260 של XFX 400 ש"ח? מישהו הזמין משם בזמן אחרון? מעניין מאוד למה המחירים כל כך נמוכים? אם הם באמת כאילה אני מזמין עוד היום את כל מה שאני צריך ולא צריך ומוכר את זה פי 2 אחר כך...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. משהו פשוט ביותר. לחשב את הסכום של : מ n=4 עד אינסוף, עם האיבר הכללי 1/n (אחד חלקי n). תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

יש משחק מוכר שבו אתה נקודה/ריבוע ואתה פשוט צריך לברוח מריבועים ונק' שמסתובבים. משחק דו מימד עם רק לבן... פשוט ביותר אבל אני צריך אותו...

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. היום ב-5:30 אני נוסע לטיול השנתי שלי, באיזור רמת הגולן... נישן בקיבוץ בשם עין טינה אני חושב ! הטיול הוא 2 לילות 3 ימים... נתראה עוד 3 ימים ! :coolman:

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by tom123,

:smile1:

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by glassmoon,

You can take the test here.You can find more detailed and accurate profiles for your type here (see this page for stats ). Edit: Alternative tests : 1 and 2. Remember, there are no good and bad types! Note you can change your vote later.

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by zurkin1232,

הייתי רוצה לקבל המלצות מכם לאלבומי מוזיקה, אבל אלבומים שבאמת אתם ממליצים עליהם מכל הלב. תחשבו על האלבום שאתם הכי אוהבים. רק בקשה מראש, נא לא להזכיר פה: טראנס על כל סוגיו, פסיכודלי וכו'... רוק כבד / מטאל / פרוגרסיב וכו'... מעבר לזה אני פחות או יותר פתוח להצעות.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by naorai,

נו מה אתם אומרים?

• 280 תגובות
    • 20.5k צפיות
  13. איך האונייה מג'יק 1? הדיוטי פרי באמת דיוטי פרי כמו בטיסה? ויש משהו מעניין לקנות ביוון או בטורקיה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. כל החיים שלי הקשבתי למטאל ורוק, וחשבתי לשנות טיפה כיוון. לא יודע בדיוק איזה ז'אנר אחר אני מחפש, כי לא הקשבתי לכלום חוץ ממטאל :-\. אז אם בא לכם, תמליצו בבקשה על להקות מכל הז'אנרים ששרים על החיים, רגשות וכו'. הכל יתקבל בברכה, חוץ ממזרחית . אם אפשר גם שירים שלפחות תהיה משמעות מסויימת למילים שלהם, ולא סתם "הלכתי למסיבה, זיינתי בחורה, השתכרתי עם החברה".

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Holography,

http://www.ynet.co.il/homec/0,7340,L-1722-17977-20241047,00.html

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. אוקי עדיין אין לי פרופיל, כנראה 64 וזה יוצא לי מעולה כי אני רוצה להגיע לממר"ם...עכשיו מישהו כאן יודע במקרה על השפה שהם מלמדים שמה? הבנתי שהיא דיי דומה לASM (אני יודע אASM דיי טוב)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dornirit,

אז כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך הזמנה לאתר torrentleech זה האימייל שלי dornirit1@gmail.com

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by yotamoo,

שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by MIG,

רוצה להיות יורגן קלינסמן? רוצה להיות חוזה פקרמן? רוצה להיות קרלוס אלברטו פריירה? רוצה להיות סוון גוראן אריקסון? אם כן, זה המקום בשבילך. ליגת החלומות של המונדיאל נפתחה - http://www.mondial.coo.co.il .

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. כבר כמה זמן שאני רוצה לקרוא מה אנשים פה חושבים על הנושא, ומאחר שזהו פורום כללי אני מרשה לעצמי לפתוח נושא. כל אחד יגיד מי היא לדעתו המכונית המכוערת ביותר שקיימת (או יוצרה)אי פעם. כמה כללים: * לשם ההגינות, נא שלא לציין מכוניות משנת 1940 ומטה ;D * רצוי שהמשתמשים ישתמשו בהעלאה שלא דרך האתר למען דור הקוראים העתיד לבוא (שיוכל להתפעל בעצמו). *כמו שכבר הבנתם ישנה עדיפות לתמונה. *מומלץ להימנע משימוש עודף/מוגזם באותיות/מילים המתארות גועל רציני (סמיילים מקיאים לעומת זאת, מקובלים בהחלט). נתחיל? הנה המועמדת שלי לכתר: Citroen Ami 6 כן כן המכונית היחידה שנראית בפרופיל כמו בית קש עף ברוח בסרטי אנימציה. גם מקדימה היא לא מדהימה. וכמובן שאי אפשר בלי Pontiac Aztec, שמתמודד על …

• 91 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. Started by guycnaan,

אוקיי אני צריך הוסט שיהיה חינמי ויכלול את הדברים הבאים: at least 30 mb storage space over 1gb a month bandwidth asp and front page suppurt as much possibale shorter url sql suppurt and db suppurt מי שיכול לעזור למצוא משהו כמה שיותר טוב שהוא חינם בבקשה תעזרו לי זה דחוף!

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  22. כשאתם מקבלים ב-ICQ הודעה ממישהו שלא נמצא ברשימה שלכם, יש כפתור של Report Spam. הסבר עליו יש פה: http://www.icq.com/support/security/icqlite/spam.html#report השאלה היא, מה הם בעצם עושים עם זה ? מישהו יודע? כי פשוט אני חופשי לוחץ את זה על אנשים...

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by uzi_sch,

סתם לידע כללי, יש פה אנשים שאוהבים Melodic Uplifting Trance? שמות כמו ABOVE & BEYOND SEAN TYAS John O'Callaghan AIRBASE ALY & FILA DJ SHAH & PEDRO DEL MAR SUPER8 מוכרים פה למישהו? אם כן אז ספרו קצת מה אתם שומעים לאחרונה. אני בטוח ששם כמו ARMIN VAN BUUREN יהיה מוכר יותר, למרות שהיום הוא מנגן מגוון עצום של סגנונות מעבר לטראנס.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by R0ck,

http://news.walla.co.il/?w=//403200 :clapper:

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים