עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dvirf1,

היי, התחלתי ללמוד לתואר בהנדסת מחשבים בטכניון. אני מסיים עכשיו את סמסטר א' ולצערי כרגע נכשל בכל המקצועות. העניין הוא שהגעתי ללימודים בגישה של "את התיכון עברתי בהליכה. למה שזה לא יהיה ככה עם התואר?", ואם נשלב את הגישה הנ"ל עם הרגלי הלמידה שלי, שלמעשה לא היו קיימים עד ש"התעוררתי" לא מזמן, נקבל סטודנט אבוד, דכאוני, ונכשל בלימודים. :'( כרגע אני לומד למבחנים של סוף הסמסטר באווירת דכאון, כי אני יודע מראש שאני עומד להכשל (קצת בעייתי להשלים את כל הקורס בחדו"א בשבוע. חבל שרק עכשיו הבנתי שבאוניברסיטה, בניגוד לתיכון, צריך לנצל את זמן הסמסטר להטמעה) ברור לי שלסמסטר הבא, גם אם אצטרך לחזור על מרבית הקורסים, אגיע בגישה שונה. זאת התחלה. יש לכם עצות ל revival בלימודים? האם גם מישהו מכם הת…

• 28 תגובות
    • 17.2k צפיות
  2. שלום, אני מחפש זמן רב ספר תירגול במכניקה, אבל אני לא מוצא. ברוב המבחנים השנה המורה צלם לנו תרגילים מספר מסויים והתרגילים היו הרבה יותר טובים מהתרגילים בספר של יורם אשל, ולכן אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר את הספר ממנו לקוחים התרגילים הבאים: http://websamba.com/ido123/ido2.gif תודה.

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. תשאירו דואר אלקטרוני ותקבלו הזמנה לטלפון חינם spikko

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ariel-ro,

החלטתי לפתוח ת'ראד על הקטעים הכי מביכים שקרו לכם. אז הנה קטע שקרא לי: בהפסקה בכיתה חבר שלי עיצבן אותי והיה דורש לעשות לו ווג'י אז עשיתי לו(הוא היה בפינה של הכיתה) והמכנסים שלו נפלו והוא בצעקות והכל. ואז המורה נכנסה וראתה אותנו בזמן שהוא צועק עם התחת לכיוון שלי ועם המכנסיים למטה שהוא נשען כזה על הקיר. היא קיבלה את השוק של החיים שלה :lol: תורכם

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. מישהו בא? ואם מישהו משתתף באחד הטורנירים אז תגידו איזה. אני כנראה משתתף בתורניר של PES4. בטח יפסיד, אבל לא נורא יהיה כייף

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Stingray,

7 בנות, מחפשות מקום לחגוג ערב רווקות לפני שאחת מהן מתחתנת. ניסינו מלון, לא מסכימים. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה

• 28 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. Started by redti,

הי מעניין אותי מאילו בתי ספר אתם אולי אחד מכם בבית ספר שלי אני בגבעת גונן

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by alex.turovsky,

סחבק הביא לנו כאן קליפ מדהים של לא אחר מאשר Sykes, אחת מהדמויות במשחק Crysis שמפגין ביצועי ברייק דאנס מרהיבים

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by yoav9,

התכנון המקורי היה לקנות את זה: AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/ אז נתקעתי בלי עבודה לחופש! יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח. אז שני דברים: 1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/ 2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע! כדי לי?

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by eran256,

אני לא בטוח זה מתחיל ב9 בבוקר? ובהצלחה לכולם

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

עשיתי את שאלות 2, 3, 4. הבגרות הייתה טובה. במתכונת קיבלתי 91 (והוא סתם הוריד לי כמה נקודות ואחרי שנידשתי להעיר לו שזה לא בסדר הוא אמר שאין מה לעשות ??? ??? כאיל וwtf?!?! המורה שונא אותי!!! :pissed: ) והוא הגיש אותי על 88 המניאק הזה חוץ מזה שהוא לא יודע ללמד ובקושי הספיק 3/4 חומר (באמת שלמדנו את שאר החומר עם המתרגל S: ) הוא גם שונא אותי כי אני בנאדם אסרטיבי ועומד על דעתי ויצאתי נגדו מספר פעמים היזהרו מהמורה הרצל טביבי! (שנה הבאה מחליפים לנו אותו באחד אחר גם גרוע לצערי :\ )

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

אז ככה - סדרה מדהימה! סיימתי לראות אותה כעת כפי הנראה העונה השניה תתמקד על המלחמה בין העיירות ובחיפושים של הצבא (ושל השמן הקירח הזה) אחר ה"טרוריסט". ועוד דבר - הקטע של ה הדגל בסוף - הכוכבים היו מסודרים בעידול והפסים היו מאונכים ולא אופקיים, למה? ---- עוד דבר - מתי היא אמורה להגיע?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. http://www.eternal.mossad.org.il/zigzag/ ראו הוזהרתם , התוכן של האתר יכול לגרום לתוצאות בלתי רציאונליות של הצופים .

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. רבתי עם ההורים שלי לגבי המחשב שלי על זה שאני רוצה לקנות מחשב מTMS אבל אבא שלי לא מסכים וכל זה אז הוא התחיל לחפש בסביבה שאני גר בה חנויות מחשב אחרי כמה מקומות שלא מצאנו הוא הגיע ל Ivory הם מציעים שם דברים יותר זולים אפילו וזה דיי מוזר לי אבל העיקר הוא שאמרו לי שבחיים לא לקנות מ Ivory מסיבה כל שהיא שאני לא יודע אז בבקשה אם אני עושה טעות שאני קונה מ Ivory או שזה בסדר אם זה טעות שאני קונה מהם בבקשה תגידו לי למה! ממש חשוב לי חברה בבקשה תעזרו! תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני יודע שזה עצוב, לכן אני לא אכתוב "יום פאי שמח" כאילו אני באמת מתכוון לזה : תהנו. אתם מוזמנים לפרסם תוצאות של סופר פאי ולגחך על לשמוח בשימחת החוגגים

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://www.sport5.co.il/Articles/Article.378.15251.html לא ייאמן כמה שהבן **** הזה מרוויח חחח נשאר רק לקנאות בו

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שגעון הקניות ברשת ממשיך במלוא העוצמה לכתבה

18. קיצור, התגייסתי לשירון, לא רציתי קרבי, רציתי מחשבים או משהו דומה, אז בכל מקרה, עשיתי בדיקה AKG ובבדיקה היה איזה משהו קטן אבל חריג, שלחו אותי לבקום לבדיקה נוספת ושם הרופא טען שיש לי לב גדול (ביחס לגוף שלי) ושלח אותי לעשות בדיקה "קרדיאולוגיה + מאמץ" בבית חולים תל השומר.. קיצר זה בדיקה שלוקח 4 חודשים להזמין מראש, אבל הצליחו לקמבן לי את הבדיקה תוך יומיים, היה שם בבקום אחד עם קשרים, אז לאחר יומיים אני מגיע לבדיקה ב8 בבוקר, ואמרים לי שהבית חולים הזמין בשבילי בדיקה אחרת בלי מאמץ, קיצר סבטוחה רצינית... אז עכשיו אני לא עברתי את הבדיקה ויש לי טיפה לחצים בחזה מידי פעם (נדיר) יש לי דקירה כל שבועים שלוש משהו כזה... ואמרו לי להתייצב במחנה בבאר שבע כרגיל ליציאה לבסיס... מה עלי לעשות? אם…

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. בזמן האחרון התחלתי לקבל כל מיני קבצים שהם וירוסים (כולם היו KLEZ) קיבלתי גם אחד כזה מ- --- אין לי מושג מי האיש אבל אני יודע שהוא לקוח של בזק... אם אני אתקשר לספקית שלו ואתלונן עליו יעשו לו משהו ? סתם מעניין אותי לדעת.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. http://www.hriders.com/ לאן נגיע בקצב הזה.. קצת קשה להאמין שהם באמת מחזיקים טרהבייט עבור כל חשבון חינמי..

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. חוגגים יומלדת לחבר.... ואנחנו קונים אלכוהול בכמה מאות שקלים אבל עדיין לא סגור כמה... ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות... חשבתי שכול אחד מהחבורה יקנה בעצמו זה מה שחשבתי שאני יקנה לבד... מה אתם אומרים ? 2/3 אבסולוט אבסנט (לא סגור כמה זה עולה.. משהו יודע... נשמע לי יקר) ייגר (דבש) קגלביץ' מלון את הוודקה ואת הקגלביץ' אני משיג ב-160 שקל.. ואת הייגר דבש יש לי אחד פה חדש על מה אתם ממליצים.. נ.ב. : עכשיו שמתי לב שיש לי גם סקוטש' משהו לפנננננים.....

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by amisha,

מי בעד מי ולמה!!!! אני אישית לא יודע מה להחליט כי שתיהן טובות, מהירות ,ולא יודע מה עוד !!!!!! אבל אני קצת נוטה לEVO כי הוא מעוצבת יפה כזה ..... ולפי מה שאני יודע יש לה מעיין מע' חלוקת כוח בגלגלים למנהלים : לא ידעתי אם לפתוח את זה כאן או במדע וטכנו' אם יש צורך להעביר , העבירו

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by A-L-o-n,

אוקיי, ראיתי כמה סירטונים שילד מציג על זמרים ומפורסמים. בדר"כ הוא יורד עליהם ברוב הסירטונים, רוב הקללות אכן נכונות. ולא רק זה, יש לו המון צופים! קודם כל... :lol: יש לראות מה הוא אמר על soulja boy. שימו לב מה הוא אומר בסוף חחחח, אני לא מבין איך יש לו אומץ לפתוח סירטונים ולהתחיל לקלל זמרים. - סולג'ה בוי - 50 centשימו לב שבתגובות צוחקים עליו והכל, תראו את הסירטון הזה: 50 cent ראה את הסירטון שהילד הקליט וצחק, 50 "קרא" לו לניו-יורק בשביל לפגוש אותו. וזאת התוצאה מה אתם אומרים חוץ מזה שהפרצוף שלו קצת מכוער? לא יודע אני דיי מחבב את הבחור, יש לו אומץ לדבר הרבה.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by דיוגנס,

נמלים הצליחו להשתחל לקופסת הקורנפלקס שרכשתי... אני רואה אותן צפות בקערה..ותוהה. האם להשליך את האוכל לאסלה, או להמשיך לאכול? מצד אחד מדובר בנמלים זעירות..לא משהו שיפריע לטעם..מצד שני, אולי הן יכולות להעביר מחלות? תשובה מהירה, לפני שהקורנפלקס יהפוך לעיסה ( גם ככה המקרר שלי ריק מאוכל, וזה הדבר היחיד שייחשב אצלי כארוחת ערב ).

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.