כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/kittyfan.php בטח כמה מכירים (תגובות בסגנון ישן צפויות אבל יתקבלו),אבל זה עדיין מצחיק ביותר
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי בעד מי ולמה!!!! אני אישית לא יודע מה להחליט כי שתיהן טובות, מהירות ,ולא יודע מה עוד !!!!!! אבל אני קצת נוטה לEVO כי הוא מעוצבת יפה כזה ..... ולפי מה שאני יודע יש לה מעיין מע' חלוקת כוח בגלגלים למנהלים : לא ידעתי אם לפתוח את זה כאן או במדע וטכנו' אם יש צורך להעביר , העבירו
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב ורציתי לדעת אם כדאי לי להרכיב אותו בעצמי, למרות שזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. אני לא כל כך רוצה לקחת את הסיכון, אבל האתגר הזה זה הכיף. מה אתם אומרים כדאי לי או לא? יש לציין שאני לא הכי מנוסה בחיבור מעבד ללוח וכל אלה. ד"א יש סיכוי שאם אני אעשה משהו לא טוב אז יהרס לי חלק כלשהו?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי היום החלטתי להראות לכם תמונות מהתוכי שלי, אז היא נקבה, מסוג דררה, היא בצבע ירוק, היא בת 3, והיא ממש חמודה!!!! אהה, וקוראים לה שוקו! הינה תמונות: (בתמונה הראשונה, שוקו מנשקת את אחותי) (בתמונה השנייה, הירוק זה הקקי שלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי קודם כל תודה לpure-gold על שכתב את התוכנה בה נישתמש: Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip אז בתוכנה הזאת אםשר לראות את הcms של העכבר, מי שעושה יותר cms מנצח, (דרושה תמונה מוכיחה) אז יאללה התחילו לשחק!!! והינה התוצאה שלי! 56 cms!!!!
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיון בפורום חזרה ללימודים הלך והתפטל אך מישהוא בא והעלה את נושא הטיול השנתי ומיד התחילו להציף אותי זכרונות היסטריים ומטורפים. למישהו יש חוויות מצחיקות לחלוק? גם מביכות אפשר, הכל בין חברים... ;D
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה מערכת מחשב בארה"ב תעלה בממוצע 40% פחות מבארץ? הרי היבואנים כאן קונים באותו מחיר שAmazon קונה אז למה ההפרש-אין סיבה. גם מלהסתכל כאן על לוח "יד שניה" בא לבכות, אנשים מוכרים מוצר משומש במחיר גבוה מחדש בארה"ב. כבר יותר משתלם להזמין מeBay עובדים עלינו
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ידידה שלי מתכוונת לטוס עם חברה לעבוד שם לתקופה הקרובה.. עברו הרהורים גם בראשי לטוס למקסיקו בשביל לעבוד. כמה חברים סיפרו שעבדו בלוס קאבוס והצליחו, אבל כמובן שתמיד יש את אלה שמצליחים ויש את אלה שלא.. השאלה היא, האם זה שווה את זה? איך המחייה, המגורים, המחירים לעומת מקומות אחרים? מעבר לזה שמקסיקו זה מקום יפה, ואני מדבר על איזורי החופים בעיקר. תודה
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי,אני מחפש מכונת גילוח של פיליפס.האם שווה לקנות מ-eBay,amazon וכו' או לקנות מחנות בארץ? אני מתגלח כבר ארבעה שנים,כל יום ויום.התגלחתי גם לפני אך לא כל יום.אני נמצא במערכת צבאית. (התחלתי עם סכין M3 Power,עברתי ל- Fusion Power וכיום אני משתמש Fusion Proglide Power) יש לי מס' פצעים לא בולטים בצוואר מהשימוש הארוך בסכין. החלטתי לעשות את המעבר למכונה בגלל העלות הכספית וגם בגלל הנוחות... הזקן שלי צפוף בייחוד באזור הלסת התחתונה,בנוסף לכך הוא עבה. כמו שאמרתי אני משרת בצבא כך שאני חייב להיות מגולח. אני מחפש מכונה שלא תהווה בעייה מבחינת גילוח הצוואר,שלא תפצע את הצוואר,שלא תשאיר שערות ותפספס זיפים,שלא תגרום לגירויים. מבחינת טווח המחירים שאני רוצה להשקיע:עד 1500 ש"ח תודה.
-
- 28 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לאחרונה נכנסתי חזק מאוד לקטע של קריאה ורציתי המלצות לספרים שהשפיעו עליכם בצורה כזו או אחרת.. תודה וחג שמח
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום בשנה שעברה עשיתי טיול מאד נחמד ל-4 ארצות באירופה, שכלל 4 ארצות במערב אירופה, בינהן גרמניה. עכשיו הזמנתי כרטיס טיסה לביקור שכולו בגרמניה, ל-3 שבועות, באביב. אני אהיה חצי מהזמן בברלין, ומעניין אותי לנסות עוד מקומות. מישהו יכול להמליץ על עוד ערים שם? תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
7 בנות, מחפשות מקום לחגוג ערב רווקות לפני שאחת מהן מתחתנת. ניסינו מלון, לא מסכימים. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה
-
- 28 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
התחלתי טיפול באברהמסון, ואכן יש תוצאות.. למי שלא מכיר, אסור לצרוך בכלל סוכר וגלוטן, אפילו לא גרם.. בליל פסח חייב לאכול מצות, ולא מצאתי מצה ללא גלוטן שתואמת את המנהג שלנו.. אז אני אוכל מצה רגילה. אני צריך לאכול בערך 250 גרם מצה בליל הסדר. האכילה החד פעמית הזאת תהרוס לי את כל הטיפול? מישהו שעשה גם ויודע איך זה? תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רזיתי דרסטית ועכשיו אני רוצה להעלות מסת שריר.. אימונים על בטן, חזה, ידיים.. אחרי ההרזייה ירדתי 6 מידות במכנסיים, ולא מעוניין להעלות שוב מידות, במיוחד אחרי שהחלפתי מלתחה.. במידה ואני מתאמן ואוכל חלבונים בהתאם.. תעלה לי המידה במכנס או שזה לא קשור? תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שגעון הקניות ברשת ממשיך במלוא העוצמה לכתבה
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, התעוררתי לפני מס שעות בתחושת קור איימים, כל השרירים תפוסים, כאב ראש מטורף ובחילות, בדקתי טמפ׳ והיא היתה 39.3 מעלות צלזיוס. רצתי לשירותים והפעלתי את המים על חמים מאוד כי הרגשתי שאני עומד לקפוא למוות והייתי שם משהו כמו 20 דקות... הערתי את ההורים והם הפעילו חימום (בבאר שבע, בקיץ?!) והתכסתי בשמיכת פוך..לקחתי 2 דקסמול אבל הקאתי כמה פעמים והם לא נספגו בגוף. אני מרגיש נורא נורא חלש ולא יכול אפילו לקום מהמיטה, את ההודעה כתבתי דרך הפלאפון מחר אני אמור לחזור לבסיס ונשאר לי בקושי 3 שעות שינה שאני בספק שאצליח להרדם, מה עושים במצב כזה? ביקור רופא כבר סגור ותכלס אין מצב שאני יוצא מהמיטה כי אני מאבד שליטה על הרגליים מרוב קור... להודיע למפקד שלי זה ברור, אבל בלי דיעה של גוף צבאי אנ…
-
- 28 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
נדמה לי או שהחידון הזה יותר קשה מבדרך כלל????
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי. אתמול התחפש"שתי מהצבא (אבל כמו שזה נראה, לא לאורך זמן) אני רוצה להכנס לעולם הIT וכבר נרשמתי לקורס ניהול הרשתות של מכללת HackerU והתחלתי לקרוא את הספר Comptia A+ certification exam guide בחינות 801 ו802, רק כדי לקבל בסיס טוב יותר. עכשיו כמה שאלות: - HackerU מבטיחים עבודה בסוף הקורס. הבנתי שלא כדאי לבנות על זה, אז אני לא. מה שאני מתכנן לעשות זה לעבוד תוך כדי הקורס בשירות טכני של לקוחות (כמו בזק למשל) ולהתקדם בתוך החברה עד לניהול רשת לאחר שאני מסיים את הקורס. הגיוני לעשות דבר כזה? ואם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להתחיל? -אני קורא את הספר של Comptia A+ רק כדי לקבל בסיס טוב יותר (יש משהו, אבל אני רוצה קצת יותר), לא כדי לעבור את המבחנים. אבל אם כבר, מה הסיכוי לקרוא את הספר, ל…
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האם כל זמן קבוע (למשל חודשיים) או כשהם ממש מלוכלכים?
-
- 28 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום , לא יודע אם זה המקום הרלוונטי לשאול בו . אבל אין לי כבר מושג מה לעשות ... אז ככה לפני כחודשיים נרשמתי לקורס פסיכומטרי בחברת "סמארט" , לפני כמה ימים הם הודיעו על סגירת המקום ,כשהקורס אמור להתחיל עוד כשבוע ימים . עכשיו אין למי לפנות ואין עם מי לדבר .. חלק מהתשלום כבר שילמתי להם ונשארו לי עוד שני צ'קים ושכמובן הלכתי וביטלתי אותם .. עכשיו את הכסף ששילמתי להם מין הסתם שחזרה לא אקבל יותר . עכשיו השאלה האם הם יכולים לעשות משהו עם הצ'קים שלי ?? ומה יקרה כשהם ינסו לפדות את הצ'קים ? , זה תחום שמזה אין לי כוח להתעסק בו ואני מצטער על זה שבכלל השתמשתי בצ'קים ,לא יקרה שוב לעולם ..
-
- 28 תגובות
- 8.6k צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 63]דירת שני מפלסים, משופצת ושמורה , חנייה מקורה ומחסן רשומים בטאבו.יש מרפסת(16מ') וגינה(25מ'),נוף מהמם לים,מחיר גמיש לרציניים,אפשרי להתקשר גם בשבת סוג הנכס:דירה[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]אזור מכירה:[/TD] [TD]חיפה וחוף הכרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]עיר/ישוב:[/TD] [TD]טירת כרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]כתובת:[/TD] [TD]מעלה נוף[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מספר בית:[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]חדרים:[/TD] [TD]4.5[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מרפסות:[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]קומה:[/TD] [TD]1 מתוך 6 [/TD] [/TR] [TR]…
-
- 28 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברתי ואני רוצים לטוס לטיול בחו"ל מתישהו החל מאמצע יוני. עד כה טסנו יחד רק לאירופה אז קצת נמאס לנו ואנחנו רוצים לגוון, בעיקר ללכת על יעדים רחוקים יותר שבעוד כמה שנים כשיהיו ילדים יהיה קשה לנסוע אליהם (מזרח רחוק, אמריקה, אפריקה...). חשבנו על יפן אבל הבנתי שקיץ זה התקופה הכי גרועה להיות שם (חם ולח\גשום). אנחנו גמישים בזמנים אז זה יכול להיות טיול של שבוע עד 3 שבועות. יש למישהו רעיון?
-
- 28 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-