כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אז בהמשך לנושא שפתחתי על פיסת אדמה, הנושא התפתח והבנתי משהוא. אני בעצם לא עושה כלום. וזה מה שגורם לי לסבול. אי לכך ובהתאם לזאת אני שואל: חברי פורום היקרים, מה התחביבים שלכם? מה אתם עושים ביום יום? הולכים להרצאות מעניינות - אם כן איפה? מטיילים? מתקנים מחשבים? מה, מה עושים אנשים רגילים בזמן החופשי שלהם? אשמח להצעות. תודה רבה, והמשך יום נפלא!
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הפצעים התחילו להציק לי יותר מדי. עבר כבר 3 שנים והם עדיין לא עברו. אומנם זה לא חמור במיוחד. אבל זה מציק ומעצבן. כמו כן, יש לי בהרבה מקומות אדמומיות בלי פצע. כנראה סימן שאני בטוח שאפשר להעלים עם טיפול. השאלה למי מבין המומחים כדאי ללכת? לקוסמטיקאית או לרופא עור? יש לציין שאני מתאמן. לכן איני יכול לקחת תרופות כמו ראוקטן. או תרופות המונעות פעילות גופנית
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 הטירוף ממשיך!!! המכוניות בכביש אמורות להצטמצם למספרים בודדים, עם כניסת ה"חג". המשחק פשוט מאוד... נכנסים לאתר http://www.ayalonhw.co.il, עוקצים את המצלמה התחתונה במפה מימין (צומת חולון), מאתרים רכב ספציפי ומתחילים לרדוף אחריו עם המצלמות שפרוסות לכל אורך נתיבי איילון, עד מחלף הרצליה. צייד מהנה!
-
- 33 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לאחרונה גוגל מזייפים אצלי עם כל מיני יציאות בכל מקרה... * תחליף יו טיוב מוצלח מישהו מכיר? אחרי חיפוש ברשת מצאתי את http://www.dailymotion.com/ שממה שהבנתי הוא בלי הגבלות כלשהן ואפילו מאפשר להעלות יותר סוגי סרטים מאשר יו טיוב. מישהו מכיר? * תיבת מייל > ג'ימייל עם העיצוב מחדש והאונס פרסומות \ צ'אט \ גוגל+ מתחילה להעיק מישהו מכיר שירות מייל מוצלח וחינמי בתור תחליף? * אגב מנועי חיפוש נראה לי שב10 שנים האחרונות אני משתמש קבוע רק בגוגל מישהו משתמש במנועי חיפוש אחרים? תודה
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה ששמעת יזה יוצא ב24.. השאלה אם היום בלילה או מחר בלילה.. וכל כמה זמן יוצא עכישו פרק של פריסון ברייק..? כל שני בלילה? או כל שלישי בלילה? (בארצות הברית כמובן..)
-
- 59 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ואל תגידו לי רופא,פצעון קטן ליד השפה באמצע כזה.(לא אקנה)
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב לא נראה לי זה קשור פה לפורום.. או לכל פורום אחר.. אבל אני אשאל בכל מקרה.. אני משפץ מכונת פופקורן ישנה שכרגע מפורקת לחתיכות.. על הדרך אני רוצה לדפוק לה נקיון רציני. הבעיה היא שהיא שכבה הרבה מאוד זמן מלוכלכת ממש בלי שאף אחד נגע בה. ניסיתי חומץ, ניסיתי מסירי שומנים, אפילו ניסיתי להשרות באבקת כביסה עם חומץ לאיזה כמה ימים, גם לא עזר.. ניסיתי לגרד את זה עם הברזלית הזאת של המנגל.. זה יורד בקושי וגם עושה הרבה מאוד סריטות לסיר.. (אה זה סוג של סיר כזה דרך אגב..) מצורפת תמונה כדי שתבינו במה מודבר.. השאלה היא איך אני מנקה את זה? אני מתאר לעצמי שאני יצטרך להשתמש בחומרים כיימים כאלה ואחרים.. למישהיו יש מושג ?! [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הכוונה היא לרמקולים 2.1 של מחשב. יש לי טלויזיה של סמסונג דגם F5000. חיברתי את הרמקולים ל-audio output ושומעים סאונד גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה. בחרתי בהגדרות הטלויזיה ב"רמקול חיצוני" ושומעים רק ברמקולים החיצוניים, אבל הבעיה היא שלא ניתן להגביר ולהנמיך את הסאונד דרך השלט של הטלויזיה אלא רק ידנית. קניתי כבל צד אחד-RCA זכר (אדום ולבן) צד שני-3.5 מ"מ נקבה. חיברתי את הרמקולים לטלויזיה באמצעותו אבל לא שומעים בכלל מהחיצוניים, אלא רק מהטלויזיה עצמה, כלומר זה לא עשה שום דבר. מישהו מכיר דרך אחרת? בטלויזיה של ההורים שלי (סוני) חיברתי רמקולים ליציאת האוזניות וזה אוטומטית מכבה את הסאונד של הטלויזיה ומפעיל אותו דרך הרמקולים החיצוניים וגם ניתן להגביר ולהנמיך דרך השלט של הטלויזיה. א…
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
גיקים יקרים, שלום רב. אחרי קרוב לעשור שאני מתעניין בתחום החומרה\תוכנה\גיימינג וכל מה שקשור למחשבים בכללי, החלטתי לעבור לצעד הבא - לעבר קעקוע גיקי משלי. וכאן ידידיי אתם נכנסים לתמונה, היתי שמח לשמוע (ולראות) מכם רעיונות מטורפים ככל שהיו לקעקוע גיקים ככל הניתן. שלכם באהבה אין-קץ, Bigtools
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש מבחני פסיכומטרי שניתן להוריד מהרשת ולהדפיס בחינם. לא חייב להיות מבחנים שהיו בעבר, גם מבחנים של מכוני לימוד כאלה ואחרים זה סבבה, אבל אני פשוט לא מוצא. ניסיתי לחפש בגוגל אך אני פשוט מגיע לאתרים של מכוני הלימוד למיניהם שזה לא בדיוק עוזר לי... תודה למי שיוכל לעזור
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
(להעביר לדקה 3:58) אני יכול לעבוד בקלות במשרת - IT אני יכול לסיים תואר ראשון במדמ"ח בטכניון אני בשל לעבוד בהייטק אני יכול לקנות דירה בצפון ת"א אני פשוט מרגיש את זה.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
בעוד כ3 שבועות יש לי גיבוש לדובדבן.. לאלה מכם שיודעים, כמה שאלות אליכם: מה מחכה לי שם? איזה מבחנים נעבור שם? על מה כדאי לעבוד\להתאמן בזמן שנותר לי? (כמובן שלא ישבתי בידיים שלובות ולא עשיתי כלום!) מה להביא לגיבוש? מה אחוזי ההצלחה לעבור תיומיים האלו? ובמידה ויש ראיון עם אחד המפקדים ששואלים אותך למה דווקא אתה או למה דווקא דובדבן.. מה כדאי לענות? ועל הדרך כמה טיפים מכם.. תודה לכל העוזרים! שבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מכירים? שהחנייה של הבית כבר בשימוש ע"י ההורים, והאוטו נאלץ לעמוד בשמש כל היום ואז בצהריים אתם רוצים ללכת לאנשהו עם האוטו, והוא רותח מחום? החגורות שורפות? ההגה לוהט?.. מצאתי דבר כזה אבל לא מצאתי אתזה למכירה בארץ. זה נשמע מגניב, מאוורר ממונע סולארית..יקרר קצת את הסביבה. יש למישהו רעיונות נוספים? יש לי כמה מאווררים מהמחשב של 80מ"מ שלא בשימוש, אולי אפשר למצוא להם פתרון?
-
- 79 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מאחר והחדר שלי עבר רענון קטן, החלטתי להוריד את התמונות הישנות ולהחליפן בפוסטרים מגניבים. השאלה שלי היא איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך עם מתיחה על עץ או משהו בסגנון?
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם. ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם מה אתם חושבים על העניין?
-
- 32 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ביום שישי נסעתי לתל-נוף כי 3 נווטים וטייס מטייסת F15 חגגו טיסה אחרונה שלהם, ואחד מהם היה עם אבא שלי בקורס טייס. הפ טסו נמוך מעלינו, עשו כמה תרגילים ונחתו, ואז חנו ליד הדת"ק איפה שאנחנו עמדנו. בתור אחד שגם ככה שוקל את זה ברצינות, לא היה צריך הרבה יותר מזה כדי שאני אחליט סופית לנסות ללכת. קיצר, אני רוצה לדעת אם מישהו פה יודע מה המבדקים לקורס טייס, ואם אולי יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את הסיכויים שלי להתקבל.
-
- 38 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בתנור? מחבת? על האש? היום נסיתי משהו חדש 3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים
-
- 31 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
שמתי לב לכך שכל פעם שאני מחפש משהוא בגוגל, חלק מהתוצאות הראשונות שמופיעות שם הם מ-FXP (ראו תמונה מצורפת). נראה לי שהם עושים משהוא על מנת לגרום לעצמם להופיע בין הראשונים בגוגל. גם לי היו חוויות לא טובות עם FXP: העליתי לשם פעם דיון שבו אני מסביר למה מסכי LCD עם תאורת LED אינם מסכי LED, אולם רק בגלל שלא תייגתי אותו עם Pipe, הוא ננעל מבלי לתת לי אפילו צאנס לתייג אותו מחדש, וזאת למרות שהוא לא עבר על שום חוק מחוקי FXP. לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות ב-FXP (נרשמתי אליו בטעות), ביקשתי מהם שיסירו לי את החשבון, שכן לא הייתה שם שום אופצייה להסיר את החשבון ידנית, אבל הם ענו לי כי הם "אינם מסירים משתמשים מ-FXP" כאשר איימתי עליהם שאני אתלונן עליהם במשטרה בגין נקיטת צעד בלתי חוקי זה (לכל …
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ה'מבצעים' שברשתות הנ"ל עד יום שני. ממליץ בחום להתארגן בזוגות ולקנות מוצרים של 1+1 (המחירים באמת זולים, ולא לשכוח שמדובר באחריות מלאה ומקורית[יבואן רישמי]) אני למשל בהתלבטות אם לקנות את הMX Revolution (יוצא 250/260 ש"ח בקנייה משותפת), כי כרגע יש לי את הWave יחד עם הG5. ד"א מאיזור ב"ש. מי שמעוניין לקנות מוצר כלשהו, שיציין זאת ויציין מאיפה הוא. אם נצליח לחסוך לנו כסף לפי דעתי זה מבורך .
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-