עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yoavbd123,

היי, סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק. לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה. בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN. מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ? משהו ? אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ? בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין... תודה

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. זה לא הפלייה או משהו כזה? יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף? הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. הירשמו דרך הלינק ותקבלו קוד קופון ל 10$ הנחה וודאית על כל המוצרים ! http://goo.gl/E44C9F

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by MS-D,

העניין הוא כזה : האוטו חייב להיות 4 דלתות . מאוד שואף לאוטו שנראה טוב כלפי חוץ . אוטו מגניב, צעיר, לא רכב של רו"ח מנגד חשוב לי שהאוטו יהיה גם חסכוני : מבחינת צריכת דלק ובשאיפה גם חלקים אם טפו טפו תהיה תאונה . אשמח לשמוע כל הצעה מהמופרעות ביותר! תודה

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by axe_effect3,

שלום שלום חבר'ה! היום אני כנראה הולך לשכב עם בחורה בפעם הראשונה (ולא! לא שכבתי עם בנים ), ויש לי שתי שאלות... 1. יש לי, נקרא לזה, איבר באורך של 17 ס"מ בערך, איזה קונדומים לקנות? יש גדלים, או שזה "מסתגל"? 2. כאשר אני מוריד לה את החזיה, כולן שונות? או שלכולן הסגר הזה באותו צד? איזו יד להושיט? תודה רבה, סליחה על הניוביות! :

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. ממ יש לי גיטרה אקוסטית שאני מנגן עליה ואין לי ממש מקום בחדר וחשבתי על לתלות אותה על הקיר.. יש למישהו רעיונות איך?או יודע איפה אפשר לקנות "מתלה" לגיטרה שמתברג לקיר או משהו כזה? תודה :]

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by davidreznic,

בהתחלה זה נשמע כמו מתיחה, אבל היה אירוע של מכבי אש לחילוץ ילדה שהיד שלה נתקעה בחור של סאבוופר... לא ידענו אם לצחוק או לבכות...

• 71 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by pro,

עשו לי טובה אני לא צחקתי כל החופש תספרו כמה בדיחות טובות (שימו לב לבדיחה שלי בחתימה) ;D

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. משום מה האינטרנט זז ממש לאט.. בדיקת מהירות מראה שאני מוריד בסביבות ה300 ק"ב למרות שאני צריך להוריד על 500-600 (חבילה של 5 מגה). עוד מישהו נתקל בבעיות עם בזק?

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by yadinS,

שלום עשית מדריך מה זה RAM יצא לי נכוןן??

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. אני מתגייס בדיוק עוד חודש ויומיים,הטירונות שלי תיהיה 02 מה שאומר טירונות לא קרבית וגם בהתאם התפקיד לא קרבי בכל מקרה,האם כדאי לי להכין את עצמי קצת מבחינת הכושר שלי לטירונות?או שבטירונות עצמה הצבא "ידאג" להכניס אותי לקצת כושר שאני זקוק לו על מנת לעבור את הטירונות?אם ההמלצה היא להתחיל להתאמן על קצת כושר לפני הגיוס,מה כדאי לעשות?קחו בחשבון שאין לי מנוי לחדר כושר או משהו,כך שהאמצעים שעומדים לרשותי זה הרחוב,וגם הבית נ.ב:מה אורך הטירונות של 02?שבועיים או שלושה שבועות? תודה רבה

• 72 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by HiperPsY,

תמיד סיקרן אותי מה ההבדלים בין מאגנז יפהיפה לג'נט רגיל....במה הם שונים חוץ מהיופי?

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. לא יודע מה איתכם,אבל בא לי בר להיפטר מהבגרות הזאת , ואז נשאר רק לשון! אז..בהצלחה לכולם,אל תילחצו ותגיעו לביה"ס ב-12:30 (אלא אם אתם רוצים להתרוצץ בבית ספר כדי לחפש את הכיתה) בהצלחה לכולם!

• 55 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by liran2003,

היי, לאחרונה עברנו מחברת אורנג' לפלאפון, אחרי כ-10 חודשים בתכנית חיילים של 2 פלאפונים. הגיעה מאורנג' חשבונית על סך כ-1700 ש'ח (!). תחת השורה "יתרת תשלום על מכשיר" (מכשיר אחד 663 והשני 761, ללא מע"מ). למרות שבכלל לא נתנו הוראה כזאת לשלם הכל במכה, ועדיין לא התנתקנו מהם לחלוטין, יש לנו שם עוד קו. אבל לא נורא.. אם זה מה שצריך כדי שירדו מאיתנו. רק שבחודש שלאחריו הגיעה עוד חשבונית על סך 48 ש'ח, תחת הכותרת "חיוב חודשי עבור ציוד קצה תשלום 10/36". אחרי שיחה איתם, הם טוענים שזה קנס מכיוון שהיינו מחוייבים אליהם, והיו די אטומים. האם זה הגיוני שהקנס הוא כל כך גבוה? או שיש כאן אי הבנה?

16. טוב נפלו פה (כרמיאל) כמה קטיושות לפני איזה חצי שעה-שעה ואבא שלי החליט לנסוע לאיפה שהוא. ואני לא רוצה להשאיר את הכלב שלי לבד פה. אז מישהו מכיר פנסיון טוב באיזור הצפון שלא יקר? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. לפי מה ששמעת יזה יוצא ב24.. השאלה אם היום בלילה או מחר בלילה.. וכל כמה זמן יוצא עכישו פרק של פריסון ברייק..? כל שני בלילה? או כל שלישי בלילה? (בארצות הברית כמובן..)

• 59 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by raiman1,

שמעתי ממישהו שריצה על אספלט יכולה לדפוק את הברכיים. אני לא יודע עד כמה באמת הוא מבין ... שאלתי היא האם דבריו נכונים, ואם כן ממתי זה מתחיל להשפיע( רק עם מתמידים שנים רבות או אפילו מספר חודשים??). תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. לא יודע אם זה יותר לפה או לצרכנות-ננסה: כמה אחוז הנחה אפשר לקבל\לדרוש\להוציא מסוכנות רכב אם אני משלם את הכל במזומן? למישהו יש ניסיון?

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by it4chi,

הציונים התפרסמו. קבלתי 100 ב-006. ;D

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. מה קורה השאלה בכותרת!!!

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. אני מתנדב ורק עכשיו קיבלתי מנילה של מתנדבים ובין היתר יש שם את טכנאי מחשבים עכשיו אחותי אומרת שזה כאב ראש אחד גדול(היא לא הייתה טכנאית אבל היא מכירה)כיאלו זה בשעות לא שגרתיות כמו שהם רושמים סוגרים שבתות עכשיו השאלה שלי אם מישהו היה טכנאי מחשבים בצבא ואם זה באמת ככה קשה או שסתם היא מלחיצה אותי שאני לא יקח את התפקיד(כי הוא רחוק ,למרות שאני בטוח שהיא רוצה שאני אסתלק כמה שיותר מהר)

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

יאללה. אני לוקח את שלי תמיד עם אקסטרה רוטב, אקסטרה טריאק, אקסטרה ירק, בלי חמוצים, לעיתים רחוקות כשקיבתי במצב איכותי, אני לוקח את הדאבל עם 3 פרוסות של גבינה מותכת בנוסף לכל התוספות הנ"ל (סליחה אלוהים... אני באמת בנאדם איכותי!), מוגדלת, צנצנת של רוטב רויאל לצ'יפס, קולה בלי קרח. בבורגר ראנץ', ניסיתי את הטריפל.... לא שווהההההה!!!!! 45 שקלים (פחות אם אתה חייל עם הוכחות...) לארוחה, דוחסים לך 3 נתחי בשר של ההמבורגרים מארוחת ילדים וקוראים לזה טריפל. לא משביעה בגרוש הארוחה הזאת, הרגשתי צורך לרכוש עוד צ'יפס גדול לאחר מכן וקולה קטנה. ואתם?

• 59 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. גיקים יקרים, שלום רב. אחרי קרוב לעשור שאני מתעניין בתחום החומרה\תוכנה\גיימינג וכל מה שקשור למחשבים בכללי, החלטתי לעבור לצעד הבא - לעבר קעקוע גיקי משלי. וכאן ידידיי אתם נכנסים לתמונה, היתי שמח לשמוע (ולראות) מכם רעיונות מטורפים ככל שהיו לקעקוע גיקים ככל הניתן. שלכם באהבה אין-קץ, Bigtools

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.