עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני שוקל לרכוש חשבון Premium באחד משרתי ההורדות. מי משתלם בימים אלה (קצב הורדה / מחיר) ? HotFile / RapidShare/FileSonic/FileServer וכד' ? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by eranmor,

ב"אוטו" פרסמו מבחן שנעשה ל350Z ופרסמו 5 סרטונים קצרים 2MB כל אחד שבה מראים את אלי אבוחצירא (או הדוקטור, מה שבא לכם) נוהג בה כמו שצריך. סרטון ראשון סרטון שני סרטון שלישי סרטון רביעי סרטון חמישי מומלץ בחום! ולסיום, תמונה של ה350Z בעת פעולה: (שימו לב לזוית הגלגלים ולזוית הרכב ביחס לכביש) מקור - אוטו

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  3. לפי מה ששמעת יזה יוצא ב24.. השאלה אם היום בלילה או מחר בלילה.. וכל כמה זמן יוצא עכישו פרק של פריסון ברייק..? כל שני בלילה? או כל שלישי בלילה? (בארצות הברית כמובן..)

• 59 תגובות
    • 4k צפיות
  4. ה'מבצעים' שברשתות הנ"ל עד יום שני. ממליץ בחום להתארגן בזוגות ולקנות מוצרים של 1+1 (המחירים באמת זולים, ולא לשכוח שמדובר באחריות מלאה ומקורית[יבואן רישמי]) אני למשל בהתלבטות אם לקנות את הMX Revolution (יוצא 250/260 ש"ח בקנייה משותפת), כי כרגע יש לי את הWave יחד עם הG5. ד"א מאיזור ב"ש. מי שמעוניין לקנות מוצר כלשהו, שיציין זאת ויציין מאיפה הוא. אם נצליח לחסוך לנו כסף לפי דעתי זה מבורך .

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by oDot,

שלום לכולם! שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם. ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם מה אתם חושבים על העניין?

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  6. שנים לא ראיתי דבר כזה כל 20-25 שניות ברק אדירר.....מישהו צילם??

• 62 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by JUNGLE,

תמיד דוסים בארהב אומרים את זה,הבנתי שזה סוג של שתיה...מה זה,זה שרי?

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  8. ומה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by KKK,

בוקר טוב לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלה הבאה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  10. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_78931098.htm אין מילים!

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by HiperPsY,

תמיד סיקרן אותי מה ההבדלים בין מאגנז יפהיפה לג'נט רגיל....במה הם שונים חוץ מהיופי?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by WarNet,

היי,אני מנסה להיכנס לאתר צפייה ספרדי והוא לא מאשר לי בגלל ה-ip שלי... מה אני צריך לעשות...? תודה.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

^^^^^

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  14. www.education.gov.il אני יעשה השנה את הבגרויות הראשונות שלי בלשון ובאנגלית מה שכן מי שעושה השנה בגרות בהיסטוריה (כיתה י') אני שמח לספר לו שכל החומר על ביסמארק וגרמניה ירד בהצלחה לכולם :saint:

• 48 תגובות
    • 4k צפיות
  15. היי לכולם! מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ??? כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם. בתודה מראש !

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  16. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

יאללה. אני לוקח את שלי תמיד עם אקסטרה רוטב, אקסטרה טריאק, אקסטרה ירק, בלי חמוצים, לעיתים רחוקות כשקיבתי במצב איכותי, אני לוקח את הדאבל עם 3 פרוסות של גבינה מותכת בנוסף לכל התוספות הנ"ל (סליחה אלוהים... אני באמת בנאדם איכותי!), מוגדלת, צנצנת של רוטב רויאל לצ'יפס, קולה בלי קרח. בבורגר ראנץ', ניסיתי את הטריפל.... לא שווהההההה!!!!! 45 שקלים (פחות אם אתה חייל עם הוכחות...) לארוחה, דוחסים לך 3 נתחי בשר של ההמבורגרים מארוחת ילדים וקוראים לזה טריפל. לא משביעה בגרוש הארוחה הזאת, הרגשתי צורך לרכוש עוד צ'יפס גדול לאחר מכן וקולה קטנה. ואתם?

• 59 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by R0ck,

בהשפעת הת'ראד הטפשי והמשובח בתולדות זון -> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110779.0 הכינוי שלי הוא לא עוד רוקפורד. נראה שלא מעט אנשים מוכנים לשכור את שירותי בתור רוצח שכיר על גלגלים, צריך להיות מעניין... הצעות (לא מגונות -שטרות בלבד) יתקבלו בברכה, לא תקף נגד ילדי ווראייטי, בעלי חיים בסכנת הכחדה (ראה ערך "פבל"), נשים בהריון, נשים שלא בהריון וחמשושים. תודה.

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  18. הענקית מעמיקה את יכולות הסימולציה והבינה המלאכותית הפיזית, חושפת מודלי הסקה מתקדמים ומציגה שיתוף פעולה אסטרטגי עם אמזון בדרך לייצור ללא מגעלכתבה

19. Started by patrik,

אז עד מתי בחג? חג שמח. תודה לכולם.

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  20. אהלן אני טס לגרמניה בחמישי, איהיה מספר ימים בברלין. יש המלצות לקניות שכדאי לעשות שם? אני לא מדבר רק על גאדג'טים..... נ.ב. חסכו ממני את ה"בירה" - את זה אני יודע בעצמי

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  21. השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????

22. גיקים יקרים, שלום רב. אחרי קרוב לעשור שאני מתעניין בתחום החומרה\תוכנה\גיימינג וכל מה שקשור למחשבים בכללי, החלטתי לעבור לצעד הבא - לעבר קעקוע גיקי משלי. וכאן ידידיי אתם נכנסים לתמונה, היתי שמח לשמוע (ולראות) מכם רעיונות מטורפים ככל שהיו לקעקוע גיקים ככל הניתן. שלכם באהבה אין-קץ, Bigtools

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by raiman1,

שמעתי ממישהו שריצה על אספלט יכולה לדפוק את הברכיים. אני לא יודע עד כמה באמת הוא מבין ... שאלתי היא האם דבריו נכונים, ואם כן ממתי זה מתחיל להשפיע( רק עם מתמידים שנים רבות או אפילו מספר חודשים??). תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

לפני כמה ימים שמעתי ברדיו שיש אינטרנט של8.5 מגה (ואז הפסדקתי להקשיב) ובסוף אמרו רק 15 שקל בחודש, כמובן שזה האינטרנט הניסיוני של בזק (ADSL2) והמספר היה 1-800-משהו D= נראה לכם שזה אמיתי או ששמעתי לא נכון?

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  25. זה לא הפלייה או משהו כזה? יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף? הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה

• 39 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים