עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by elixvx,

http://nadlan.winwin.co.il/AboutProject.aspx?PId0=5809&PId1=8&utm_source=np_ynet_comp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=np_ynet_comp זה אמיתי הדבר הזה? נשמע ממש הזוי...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Nahum2,

דרוש לי STRING עם כל ה אותיות והספרות בשפה הערבית שנהוגה בארץ האם מישהו יכול לעזור לי ליצור אחד?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני רוצה לקנות גיטרה מסוימת בכלי זמר ומסתבר שאת הדגם הספציפי שאני מחפש לרכוש אין באף מקום בארץ ויש אותו רק בכלי זמר, הבעיה היא שמאחר ומכרו את כל היחידות של הדגם הספציפי שאני מחפש נשאר להם רק יחידה אחרונה מתצוגה, מהגיטרות שמדגימים עליהם/משתמשים בהם שם. ברוב חוצפתם הם דורשים עליה מחיר מלא ועומדים על כך שזו גיטרה חדשה ולא משומשת למרות שהיא עומדת שם בתצוגה וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו. אין לי בעיה לרכוש אותה אך מדובר במוצר משומש למעשה ואין לי מושג מה עבר עליו. מה אתם מציעים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Kukishin,

לפני כ10 12 שנה כולנו קנינו פנטיום 4 וגם אנחנו. התקנתי XP מקורי והכל טס בסבבה. כיום הכל תקוע ואני לא מבין למה, למשל המחשב של אימי פנטיום 4 2.4 רץ בזמנו כמו טיל והיום הוא זוחל ועושה טובה שפותח דף אינטרנט. פירמטתי אותו פירמוט עמוק, התקנתי דרייברים מדוייקים ועדכניים XP מקורי - והנה זה נעבעך.... הדרק הזה לא זז. מה ההגיון בדבר הרי קבל חשמלי אמור להחזיק 50 שנה? המעבד תקין הזכרונות תקינים בדקתי את ההארד דיסק, ואשכרה אני לא יודע מה לחשוב. מה גורם לאיטיות?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. ללשכה אני כבר רשום אבל ימח שמם אי אפשר לסמוך עליהם אני מעדיף מקום שאני אמצא לבד. ברוב אתרי הדרושים היום אני נתקל ב2 סוגי מודעות שהם סמויים וחברות כוח אדם, שעקרונית שניהם זה אותו דבר. אני מסרב לפנות דרך כוח אדם כי הם משקרים בקשר לתפקיד (מודעה לניהול צוות בפועל זה נציג ג'נרי) ואז יש את העינוי של מרכז הערכה ושיט. למי ששכח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511562.0 בקיצור איפה אפשר למצוא בימינו מודעות דרושים של בתי עסק שמפרסמים מודעות לעצמם?

• 31 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. חברי מועדון הרודסטר שעליהם אני נמנה צילמו, ערכו והפיקו סרטון דריפטים מדהים. לא אכביר במילים - פשוט צפו והפיצו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tranq,

ועוד שאלה, האם הצטערתם על הבחירה שקיבלתם ואם אילו הייתם יכולים, הייתם משנים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מי זוכר את הדיונים של המשתמש האגדי הזה? ניסיתי למצוא ולא מצאתי

• 70 תגובות
    • 13.9k צפיות
  9. שלום אני עושה כבר כעסף באינטרנט המון זמן ואני יכול להמליץ על תוכנית אחת קוראעים לה zeekrewards אני מרוויח איתה כבר 50 $ ביום היא חברה חוקית ומספר 1 בכסף באינטרנט בעולם בעבודה של סה''כ 3 דקות ביום לעעוד ברורים ושאלות אני בסקייפ ובאימייל אני ידריך אותכם צעד אחר צעד ויענה לכל שאלה שתשאלו : )

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  10. ערב טוב ידידים יקרים. בשעה טובה ובמזל טוב התחדשנו ברכב i35 2012 חדשה. אני זקוק לעזרה - רכישת גופיות לרכב, כיסוי עור להגה ועוד מוצרים שלבטח לא חשבתי עליהם. אין לי בעיה לקנות מכל אתר/מקום בארץ או eBay. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by תינוק22,

שלום , אני מחפש סרט מלפני 6 שנים בערך שהוא על חייזרים שפולשים לדירה בארה''ב , בהתחלה רואים אותם חותכים פרה ויש להם מן לייזרים אדומים כאלה והם גם משמיעים רעש חזק ומפחיד. מקווה שכתבתי בצורה מפורטת , תודה . נ.ב זה סרט אימה ,בהתחלה יש שני בחורים שיוצאים מחוץ לבית לארון חשמל כאשר החשמל נופל ואז הם רואים אורות אדומים.... HELP

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. האם יש לזה תועלת בריאותית או שזה סתם מסחטת כספים? ניסיתי בעבר לשים אפטר שייב אבל זה שרף נורא. מה אתם עושים?

• 11 תגובות
    • 10.1k צפיות
  14. אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב ולמצלמת אינטרנט. יש לי מחשב חזק ומצלמה מצוינת (לצורך העניין, מצלמה Logitech QuickCam Pro 9000). אני עוד חודש נוסע ליוון והבית יהיה ריק לגמרי וברצוני להפוך את המחשב והמצלמה למן "אבטחה במעגל סגור". יש אפשרות כזאת? שאני יוכל מיוון לדוגמה לראות מה הולך בבית מהמצלמת אינטרנט הפשוטה? אשמח לעזרה ומצטער אם זה לא לפורום הזה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. כחלון: אכניס מתחרה להוט ו-yes ע"י הפרטת מערך עידן+ שר התקשורת החליט על רפורמה חדשה בשוק הטלוויזיה שתביא להוזלת שירותי הכבלים והלוויין ■ הרפורמה אמורה לצאת לדרך תוך חודשים ספורים. מסתבר שיש למה לחכות אפילו עוד לפני כניסת ה IPTV.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  16. : נפלה לי ידית ניקל מהרכב...עכשיו אני מחפש דבקי 3M ואין לי מושג מאיפה להשיג..אני צריך משו חזק מאוד ודק מאוד שיתחבר לפלסטיק הניקל שיתחבר על הידית המקורית...קניתי משהו חר* באוטו דיפו של 3M אדום אבל הוא לא חשב אפילו על להדביק...למרות שהוא מאוד חזק. דבק מגע ו3 שניות לידי ואני לא מוכן לנסות אותם בגלל החסרונות המטורפות, אם זה לא היה רכב אז לא היה לי בעיה להשתמש. תודה לעוזריםםם

• 19 תגובות
    • 7.5k צפיות
  17. קודם כל נתחיל בשיעור לשון קצר: אף על פי שלרובנו לא איכפת, האקדמיה ללשון החליטה שאסור להשתמש בצירוף במידה ו או במידה ש בתור מילת תנאי (ותודה למשרד החינוך שמכריח אותי לדעת את זה), אלא רק כאשר מתארים כמות. עכשיו החלק המשעשע, במבחנים הפסיכוטכניים של הצבא בודקים ידע לשוני, תקינות לשונית, שימוש במילים גבוהות וכו', אך נתקלתי בהוראות של המבחן במילת הקישור "במידה ש" בתור תנאי מספר רב של פעמים. עכשיו, בדרך כלל לא היה אכפת לי, וגם רואים את הטעות הזאת בהרבה מאוד מקומות, גם במקומות שמכבדים את עצמם, אבל אם הם בודקים את הידע שלי בלשון, לא מן הראוי שההוראות שלהם יהיו כתובות בעברית תקינה? ואל תגידו לי שזה חוק שאף אחד לא מכיר, משרד החינוך מכריח אותי ללמוד את זה אז הצבא גם אמור לדעת את זה. …

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. מחפש יזם בעל ידע בתיכנות שחושב נושם ורואה קוד בכל מקום,אם אתה חולם לפתח משחק ולא היה לך את הבן אדם הנכון לסלול איתו את הדרך. צור איתי קשר. oyurtrez@gmail.com אפליקציה בשלבי תיכנון,דורשת מפתח פלאש ולא רק, כדי להמשיך בבנייתו. ההכנסות מהתוצר צפויות ממכירת המשחק בפלטפורמות שונות. מחפש שותף! ולא פרילנסר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dj_horse,

למי שמכם יודע לגזור יש ליסעיף מתרגיל שאני צריך עזרה בו. מצא את משוואת המשיק לגרף הפונקציה שמקביל למשיק הנ"ל. המשיק הוא y=-0.5x+2

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zeez100,

הי זקוק לעזרתכם יש לי 2 בעיות בדאר של הוט מייל 1. מקבל כל דאר פעמים .2. השעון של הדאר לא תואם את השעה האמיתית האם מישהוא מסוגל ראשית לפתור לי את בעית קבלת הדאר פעמים השעון פחות חשוב אשמח עם איזה פריק מחשבים יפתור לי את הבעיה היות ומהתמיכה של מיקרוסופט אין ישועה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by Danix60,

היי, אם רשום לי ברישיון נדרש נהג מלווה עד ה25/6/12 זה אומר שב25 אני יכול לנהוג בלי מלווה ? או רק מה26 והלאה ?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by ruff stuff,

שלום .אני גולש ב 10 מגה . הורדתי קובץ של סרט בנפח 4.5 גיגה בפרק זמן של שעה וחצי זה נחשב מהיר?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שלום לכולם, צפרא טבא. בעידן שבו כל ילד עם חיבור לאינטרנט הוא קורבן פוטנציאלי לאלפי עברייני מין, נדרש המבוגר להיעזר גם בכלים שהשימוש בהם מעלה שאלות מוסריות. אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית להקלטת פעולות המבוצעות על המחשב האישי שלי, בעיקר, היסטוריית הקלדות. בחיפוש שלי ברשת אני נתקל בתוכנות, שרובן ככולן, מיעדות למטרות של שליפת מידע ממחשבים של "קורבנות" ושליחתו לתיבת אימייל או שרת FTP מרוחק, בעוד אני מחפש את האחת שתחסוך ממני את כאב הראש ופשוט תשמור את המידע על המחשב שלי (15 המילים האחרונות- ציטוט לחתימה, מישהו?). אני מודע לכל אפשרויות בקרת ההורים, חסימות האתרים ו (מתבקש לכתוב כאן "שאר ירקות" כי זה ביטוי נפוץ בפורום הזה, אבל, לא.) יתר הדרכים הקונבנציונליות, אמנם, סיבותי עימי. א…

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. מצאתי את זה אבל הוא לא משהו http://tinychat.com/

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by benor,

מי חשב על הדבר החולני הזה? ברגע שהופיע החתול המנוקד שהזכיר לי משום מה קרקל, אני התחלתי להקרע מצחוק. http://litterkwitter.com/en/index.php

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.