כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
מחפש יזם בעל ידע בתיכנות שחושב נושם ורואה קוד בכל מקום,אם אתה חולם לפתח משחק ולא היה לך את הבן אדם הנכון לסלול איתו את הדרך. צור איתי קשר. oyurtrez@gmail.com אפליקציה בשלבי תיכנון,דורשת מפתח פלאש ולא רק, כדי להמשיך בבנייתו. ההכנסות מהתוצר צפויות ממכירת המשחק בפלטפורמות שונות. מחפש שותף! ולא פרילנסר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שמכם יודע לגזור יש ליסעיף מתרגיל שאני צריך עזרה בו. מצא את משוואת המשיק לגרף הפונקציה שמקביל למשיק הנ"ל. המשיק הוא y=-0.5x+2
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי זקוק לעזרתכם יש לי 2 בעיות בדאר של הוט מייל 1. מקבל כל דאר פעמים .2. השעון של הדאר לא תואם את השעה האמיתית האם מישהוא מסוגל ראשית לפתור לי את בעית קבלת הדאר פעמים השעון פחות חשוב אשמח עם איזה פריק מחשבים יפתור לי את הבעיה היות ומהתמיכה של מיקרוסופט אין ישועה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום .אני גולש ב 10 מגה . הורדתי קובץ של סרט בנפח 4.5 גיגה בפרק זמן של שעה וחצי זה נחשב מהיר?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, צפרא טבא. בעידן שבו כל ילד עם חיבור לאינטרנט הוא קורבן פוטנציאלי לאלפי עברייני מין, נדרש המבוגר להיעזר גם בכלים שהשימוש בהם מעלה שאלות מוסריות. אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית להקלטת פעולות המבוצעות על המחשב האישי שלי, בעיקר, היסטוריית הקלדות. בחיפוש שלי ברשת אני נתקל בתוכנות, שרובן ככולן, מיעדות למטרות של שליפת מידע ממחשבים של "קורבנות" ושליחתו לתיבת אימייל או שרת FTP מרוחק, בעוד אני מחפש את האחת שתחסוך ממני את כאב הראש ופשוט תשמור את המידע על המחשב שלי (15 המילים האחרונות- ציטוט לחתימה, מישהו?). אני מודע לכל אפשרויות בקרת ההורים, חסימות האתרים ו (מתבקש לכתוב כאן "שאר ירקות" כי זה ביטוי נפוץ בפורום הזה, אבל, לא.) יתר הדרכים הקונבנציונליות, אמנם, סיבותי עימי. א…
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מצאתי את זה אבל הוא לא משהו http://tinychat.com/
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי חשב על הדבר החולני הזה? ברגע שהופיע החתול המנוקד שהזכיר לי משום מה קרקל, אני התחלתי להקרע מצחוק. http://litterkwitter.com/en/index.php
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לשחזר אותה בראש, פסקול קליט ויפיפה, בקטנה במידי כדי שתוכלו להבין מישהו מכיר? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יוצר חדש, מוזיקה אקוסטית ישראלית מומלץ לשמוע! העמוד שלו בפייסבוק, תמיר בן נעים: http://www.facebook.com/pages/Tamir-Ben-Naim/119464304737737
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם הקיץ הגיע , ואיתו כל הבני נוער שתויים או לא... יושבים על חומת בטון ליד בניין המגורים שלי עד היום, הם לא היו סרבני גיוס והתפנו מרצון אחרי בקשה. אך אני יודע שזה עניין של זמן עד שאני יתקל בנערים שיכורים שיסרבו להתפנות, אז לפני שאני עובר להשתמש בכלים הכבדים ( שברי זכוכית , גדר טיל , קן צרעות וכו) מרחתי גריז בסיסי על החומת בטון, לצערי תוך יממה הגריז התייבש ואפשר להגיד כמעט ונעלם האם אתם מכירים גריז שעמיד מספיק ברוח ובשמש ? או פיתרונות קלים אחרים תודה מראש.. ושיהיה לילה שקט
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת לאיזה טלפון של משרד מכס אני יכל להתקשר לגבי כמה שאלות בנושאים הבאים: חלקי מחשב, רכב(צמיגים), ואלקטרוניקה (טלוויזיות). לאיזה טלפון אני יכל להתקשר? נתנו לי את הטלפון הבא: 039421671 , אבל הם לא עונים (אני ינסה מחר). אני בכל מקרה ישאל כאן שאלות אולי תדעו: 1. אם אני רוצה להזמין חלק של מחשב (מעבדים, כרטיסי מסך, מארזים, PSU, וכד' ..) יש איזה חוק מגביל? חוץ ממכס (מעל 300$) ? 2. לגבי טלוויזיות, אני רוצה להזמין טלוויזיה 40', האם יש חוק מגביל שאסור לי להביא את הטלווזיה וכד' ? אני מאיזור מרכז אם זה משנה..
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם זה?? הרסתי בה כל חלק אפשרי נראה לי אבל היא עדיין איתנה... :jump: בחיית ראבק! תראו מה מצאתי ביו טיוב מאיפה אני אומר להשיג תחרא הזה? כולה להחליף בוכנה
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
http://www.uxcell.com/ כבר כמה ימים אני לא מצליח להיכנס אליו. בהתחלה הוא נתן לי- 502 bad gateway ואז היום הוא נתן לי- 500 Internal Server Error. מה קורה כאן?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של איזו ארץ וכמה הם שווים? :s05: (תלחצו על התמונות לקבל תמונה מוגדלת)
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום! בספטמבר הקרוב אנחנו (אני, זוגתי ועוד זוג חברים) מתכננים לטוס ל-12 יום בבריטניה (תכלס זה יוצא 10.5 ימים נטו בגלל הטיסות). התכנון הוא לבלות 4.5 ימים בלונדון (כאמור ביום הראשון זה רק חצי יום בגלל הטיסה) ואז לנסוע לסקוטלנד (כנראה ברכבת לאדינבורו שאמורה לקחת 4.5 שעות נסיעה). נבלה יום באדינבורו ואז נשכור רכב ונתור את מרכז סקוטלנד (כולל לינה בכל מיני תחנות ביניים) במשך 4 ימים. ביום האחרון נצטרך כבר לחזור לאנגליה (ברכב או ברכבת...) כי למחרת הטיסה חזרה הביתה. אנחנו צריכים לתכנן מסלול בסקוטלנד, כדי שנוכל להזמין מקומות ללון בהם, והבעיה היא שסקוטלנד סה"כ לא קטנה ואנחנו צריכים לתכנן בהתאם. האם למישהו יש המלצות למסלולים? אתרים שהם must see ונוכל לבנות את המסלול שלנו סביבם אולי? (…
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, יש לנו מייל של אגודת הסטודנטים במקום בו אני לומד שמשותף לכל בעלי התפקידים שם. היו"ר עשה תוית לכל מבעלי התפקידים וגם לי מן הסתם. מאחר ואין לי חשק להכנס כל פעם מחדש למייל הקובצתי (ג'ימייל כמובן) חשבתי שאולי אפשר לעשות "העברה אוטומטית" לכל מייל שהוא, היו"ר יסמן כשייך לי. בהגדרות (מודה שלא התעמקתי בטרוף, באמצע לימודים) ראיתי שאפשר ליצור מסנן כזה או אחר אבל לא ראיתי אפשרות של בחירה באופציה של תווית אלא רק באופציות של "מי שלח" וכו'...יש אפשרות כזו ופיספסתי? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה אני תוהה לאחרונה מה יותר חסכוני קומקום על גז (אני משתמש בבלונים של גז) או קומקום חשמלי (אלו נהרסים לי בקצב מסחרר)? תתחשבו בכך שכדי להכין כמות של כוס אחת בחשמלי עדיין צריך לחמם כמות של שתי כוסות כדי שהוא לא ישרף.
-
- 14 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את סדרת הספרים "A Song of Ice and Fire", ומתכנן להזמין אותה מאמזון ב-Expedited Shipping שעולה 10$. הקטע הוא, שאני רואה מחירים לא ממש הגיוניים, כשחדשים זולים יותר ממשומשים, ולפעמים אותו הסט מופיע בעלות משולשת! אני די סגור על הזמנה מכאן: http://www.amazon.com/Books-Thrones-Feast-Crows-Swords/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1339236602&sr=8-1&keywords=A+Song+of+Ice+and+Fire מחיר זול, הספק הוא אמזון, נראה די טוב. השאלה היא, מה אני מפספס כאן? איך ארבע ספרים כאלה עולים ביחד רק 79.43 ש"ח לפני משלוח? להזמין מהם ולא לדאוג, או שעדיף ממקור אחר? עריכה: אני רואה שאולי עדיף לי לקנות בארץ, הפרש של 33 שקלים בלבד כשמכלילים את המשלוח מחו"ל, אבל מצד שני…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום,היום הערתי את החתולה שלי אחרי שהיא ישנה וראיתי שהיא קמה עם עין אחת סגורה ושיש לה כמו מים מסביב לעין , שמתי לה משחה ''סינטומיצין'' וכרגע אני רואה שהכל בסדר, עכשיו אני לא יודע אם זה באמת דלקת או שזה היה איזה הפרשה אחרי שינה כמו שיש לאנשים , אני יודע שהכי טוב ללכת לוטרינר אבל כרגע זה לא אפשרי (יום שבת כבר ) ..... נ.ב החתולה שלי מחוסנת ומטופלת .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אם כן אנא ציינו את הספקית שלכם, תודה http://www.mobilefun.co.uk/
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-