כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה האנשים (לפחות 10 אנשים) הכי עשירים בעולם? ובמה הם עוסקים, איפה,האם יש להם תואר באיזה מקצוע או משהו ... תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידוע שמחשב לא עושה שום דבר לבד כי אין לי מחשבה ודעה מישל עצמו כל מה שהוא עושה תיכננו לו וכתבו לו אז איך יכול להיות שיש תוכנות שבוחרות דברים לפי סדר אקראי ? כלומר בטוח יש איזהשהו פרמנט שלפיו התוכנה בוחרת.. למשל להריץ את כל הקבצים לפי סדר מסויים ולעצור כשעוברות X שניות ככה שהתוצאה בעצם ידועה מראש.. לא ?
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מעורבות קהילתית בבית הספר. בהתחלה אמרו שזה סתם ויתנו לי תעודה בסוף שהתנדבתי ואוניברסיטאות מעדיפים אנשים שהתנדבו. היום איזה מורה אמר שאני לא אקבל תעודת בגרות עד שלא אסיים את השעות שלי (נשמע הזוי).. כמובן שאין לי שעות בכלל, ואני גם לא רוצה להתנדב, זה כפייה מה שהם עושים פה ובחלק מבתי הספר אין את זה בכלל, אז מה נסגר?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משחק החידות הכי קשה שקיים אתם כבר תיקראו בפנים ידע במחשבים באמת יעזור לכם בחלק מהשלבים אני וחבר שלי הגענו עד ל 70+ עם כמה רייג' קוויטים ל פתרנות. http://www.deathball.net/notpron/ רק שתדעו יש שלבי מינוס וגמא אלף בטא וכו' ומה שהכי מצחיק פרסמתי ממזמן את המשחק ב FXP וחצי מהפורום נתקע ב שלב 1 ו 2 XDDDDDDDDDDD
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש שאלה קטנה, שמטרידה אותי זה זמן מה. אני אודה למי שיוכל לעזור לי. קצת רקע: בשישי האחרון (לפני כמה ימים) יישבתי סיכוך עם "חבר" (להלן, מכר) בדרך הכנראה פרמטיבית ביותר, ועם זאת הכנראה יחידה שעמדה בפנינו. (בלשון יפה, "קטטה") עד פה הכל טוב ויפה. בגלל שרוב האכלוסיה מסביב היתה ממוצא רוסי, היה הרבה דיבורים ברקע, והרגשתי יותר כמו בית משפט .. מכאן ושם, ומפה לכאן, "דחפו" את שנינו לשיחה. אני בתמימותי שאלתי "מה הבעיה שלך?!" - הוא זרק "החולצה, X שקלים, אני רוצה שתחזיר לי את הכסף עליה" - בעודי משפשף את עיניי בחוסר תדהמה, באים כמה חבר'ה שלי ומסבירים לי, שהוא ממשפחה במצב כלכלי "בעייתי" "תחזיר לו את הכסף על החולצה, ונסגור עיניין" ולא שיהיה לי איזה בעיה להחזיר לו את אותו סכום, אבל אני ש…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך למזג את הדירה (כי חם). הדירה היא דירת ארבעה חדרים, בערך 110מ', בניין ישן. הבנתי שאני צריך מזגן נפרד לכל חדר. יש לכם המלצות למזגנים? דגמים, חברות, מתקינים מומלצים, הערכת עלויות, וכו? חשוב לי שיהיה שקט ויצרוך מעט חשמל. תודה!
-
- 29 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי מחר זימון לצוות אוויר, וממה שהבנתי יש שם כמה מבחנים. מישהו יכול לשתף מה הולך שם? האם כדאי להתכונן? מה כדאי לעשות? וכו'.... תודה
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
אני צריך להדביק חפץ עשוי פלסטיק לבטון. הכיצד :s05:
-
- 29 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו... אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני בתקופה אחרונה חושב להיגמל מקולה...יש בדבר הזה רק דברים מזיקים והדבר היחיד שמושך אותי אליו הוא הטעם..בשבילי המשקה היחיד המוגז שלא נופל מקולה בטעם הוא ספרייט אבל האמת שכנראה אני מכור לקולה. יש כאן אנשים שהצליחו\ניסו להיגמל מקולה?מה היו התופעות הלוואי ותוך כמה זמן הצלחתם?
-
- 29 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
מי שלא הבין אותו... מקומו לא באתר הזה.
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר שראיתי באינטרנט את זה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%93_%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1 כתוב שהכמות העברה של הקווים האלה זה 3.84טרה ביט לשניה מתוכנן בארץ קצבים גבוהים בבתים.(30MB לשניה) בחישוב מהיר: נגיד לכל אחד יהיה 20מגהביט לשניה. כפול 500K לקוחות(בפועל יש יותר, אם רק לטלוויזיה(YES וHOT) יש מיליון לקוחות) כבל קיבלנו 10טרהביט לשניה. נגיד שיש מיליון אז יהיה 20טרהביט לשניה. יהיה פה עומס ואף אחד לא יוכל לקבל את המהירות שלו. מישהו יודע אם יש פרוייקט להרחבת הכבלים האלה? אריאל
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה... אני עומד להתגייס ויש לי אפשרות לעתודה בצבא... עכשיו הבעיה היא שאני מתנגד ללימודים ולתפיסה הרווחת שחייבים ללמוד ולקבל משכורת... לכן הייתי מעדיף אחרי הצבא לפתוח עסק פרטי ולהרוויח כסף בצורה הזאת ולא לרדוף אחרי משכורות ותנאי עבודה טובים... מה אתם אומרים... עדיף ללמוד לתואר שני ולקבל משכורת או לפתוח עסק? זה נשמע נורא כללי אבל בא לי לדעת את הבעד ונגד של שתי האפשרויות.
-
האינטרנט שחברות הסלולאר מציעות שווה משו? היום הייתי באורנג והציעו לי מהיריות מוגזמות של 5 ו 10 ג'יגה (זה מה שהיא אמרה, אני חושב שהיא התכוונה למגה) לשניה... מישהו יכול להגיד לי אם זה שווה בכלל משהו?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חבר בבנק אוצר החייל, אני כרגע במינוס ללא מסגרת. יש לי תשלומים בישראכרט שחוזרים, כעיקרון אני יוצא שאני משלם על ההחזרים 116 ש"ח ריבית. זה הגיוני? זה ממש ריבית מופקעת! וכל חצי חודש ישראכרט מחייבים והבנק שולח את ישראכרט חזרה... יוצא שאני משלם 116 ש"ח כל חצי חודש. רק הריבית שכמעט כמו משמרת שלמה שלי!!! :o :o רק שתבינו אני לא מאלה שיאמרו לכם שאסור לבנק לחייב על איחור, אבל רבאק, למה זה כל כך גבוה?! יוצא מצב אירוני שאני במירוץ כדי לכסות את הריבית ולא את החיובים.
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מעוניין להיות מחובר ליוטיוב עם המשתמש של המייל הפרטי שלי, וגוגל אפילו לא שואלים אותנו. איך אני מפסיק את זה
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לצערי אני יושב ליד בחורה אחת שמנהלת מערכת יחסים מאוד דביקה. כל היום אני שומע "מתוק שלי" ו"חמוד שלי" ו"חתיך שלי". עכשיו ממש עושה לי בחילה ומפריע לי לעבוד. מה עושים?
-
- 29 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום באוקטובר הקרוב התחיל ללמוד מהנדס תוכנה רציתי לדעת איזה מחשב עדייף ללימודים נייח או נייד :s05:
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אין מחשב שיודע לחשב את זה?מחשב על?מה עם המחשבים של IBM,אף-אחד לא ניסה את זה?סימולטורים של מזג האוויר/חלל יותר 'פשוטים' לחישוב? סתם בשביל השאלה?
-
- 29 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי צפייה בסרטים, בחדר שינה. לפני כמה שנים קניתי מיטה מתכווננת לחדר, מיקמתי אותה בדיוק מול המסך של המחשב, וכך כשאני רוצה לראות סרטים, אני מרים אותה למצב ישיבה. אחרי התנסות עם מיטה מתכווננת, אני חייב לציין שזה לא הפתרון האידאלי, משתי סיבות: 1) זה לא מאפשר ישיבה הכי נוחה לאורך זמן 2) המנגנון החשמלי של המיטה, שנמצא מתחת למיטה, מקשה מאד על ניקוי מתחת למיטה. (במיטה רגילה אין את הבעיה הזו, כי הכל מתחת למיטה ריק) בקיצור, אני הייתי שמח להפטר מהמיטה המתכווננת הזו, לשמור רק את המזרון שלה(שהוא ממש נוח), ואז לקנות מסגרת מיטה חדשה - לא מתכווננת. אבל אז נשארה לי בעיה אחת לא פתורה: מה אעשה עבור צפייה בסרטים? ההגיון שלי אומר דבר כזה: יש הרבה מאד אנשים שלא קנו מיטה …
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה עניין קטן שהפריע לי שרציתי לשאול למה האתר של פלונטר www.plonter.co.il נראה איום ונורא מ-כ-ו-ע-ר ! כנ"ל החיפוש - אחד הגרועים שראיתי. זה מאוד מזכיר את האתר המגעיל שהיה ל KSP בזמנו עם הצבעים הנוראיים שלהם חחח בכל מקרה אני רואה שאף אחד לא ציין את זה לפני - כי לי אישית זה מפריע קשות לחפש מוצרים ( לא ידידותי למשתמש ) החנות מצויינת המחירים נוחים , רק חבל שוויזאלית זה נראה איום ונורא ! וחבל ! הקטע של ה WAVE של התפריטים כזה הזוי
-
- 29 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אוקי, אז קבלתי אחרי שנה על הכביש את הדוח הראשון שלי .. מבין את הטעות והכי הרבה כועס על עצמי שלא הצלחתי להתבכיין מספיק לשוטר כדי שיבטל את הדוח (הוא רק מזער אותו .. גם טוב..) העברה היתה פניית פרסה על קו לבן עם תמרור שאוסר על פניית פרסה.. השוטר אמר שזה 500 שקל קנס + 6 נק' והוא מפחית ל250 בלי נקודות כלומר מתחשב רק בפניית הפרסה האסורה .. מפה לשם העניין כאן שהאוטו על שמי וכמובן איתו כל ההוצאות (דלק, ביטוח, תיקונים וכו ) אם זה משנה השוטר עמד רגלית בצידי הכביש והורה לי לעצור.. לעניין הבנתי שאם זו העברה הראשונה שלך ניתן לבטל / להמיר לאזהרה ? ד"א מה שממש גרם לי להשתגע מעצבים זה שבסוף השיחה השוטר אמר " קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות…
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://grooveshark.com דפדוף באוצר השירים ממש כמו בספריה ביתית .
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-