עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by chelsky26,

שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום הכרטיס מסך שלי תקול - הדגם HD5750 של Club 3D הבאתי לחנות לבדיקה (הכרטיס עדיין באחריות), קיבלתי תשובה שהם לא מתעסקים יותר בכרטיסי מסך ולכן כרטיס תקין או חלופי אני לא יקבל..הכי הרבה שהם מוכנים להתגמש זה לתת לי זיכוי של 150 שקלים מה שנשמע לי כמו בדיחה כיוון שהכרטיס באחריות עדיין(מה שבמצב נורמלי הייתי מקבל פשוט כרטיס חדש) והוא שווה יותר מ-150 שקלים איך נשמע לכם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by benor,

הלכו רחוק הייתי אומר: http://www.bettercallsaul.com/index.php ויש גם את זה: http://www.savewalterwhite.com/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מעוניין להצטרף לתוכנית של גולן טלקום ולפי מה שהבנתי מהם אפשר להצטרף ולמסור את מספר הכרטיס רק דרך האתר, האם יש סיכון שאיזה האקר יעלה לי על המספר של הכרטיס ויעשה "שופינג" על חשבוני או שאפשר להשתמש שמה בכרטיס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by id3232,

התחלתי להתעניין באתר/ערוץ ביוטוב של TED. אני מבין שגם פה זה נפוץ. תוכלו לשרשר פה לינקים לשיחות מעניינות וממולצות שאתם נהנתם מהם? אני למשל אהבתי את: http://www.ted.com/talks/lang/en/anthony_atala_printing_a_human_kidney.html מה איתכם?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by i.p,

שלום לכולם, מישהו יודע אולי איך אפשר לבטל את האופציה שאנשים יראו מהיכן אני כותב סטטוס/מעלה פוסט? חרשתי את הגדרות הפרטיות ואני אובד עצות... תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  7. אני משתמש בג'ימייל אבל קיבלתי הודעה שצריכים לשלוח לי ס.מ.ס בחזרה כדי שזה ימשיך להיות בחינם. יש עוד אתרים שנותנים כמות גדולה של שליחות בחינם? יש אתרים שמאפשרים לשלוח בחינם בלי הגבלה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אנשים, חשבתי על משהו לאחרונה ורציתי לשתף אותכם (כי אין לי משהו יותר טוב לעשות). בעקבות המהפכה הסלולרית חשבתי אולי על אפשרות שבה אני יכול להצטרף לגולן טלקום במסלול ללא הגבלה, ולהשתמש באיטנרנט של הטלפון עם המחשב (באמצעות Tethering). מה אתם חושבים? האם כדאי (כרגע אני לא חושב על אופציה הזאת, אבל אני עוד כמה זמן אהיה סטודנט ואני מתחיל לחשוב על זה ברצינות). אפשר לחסוך ככה כמה מאות שקלים בחודש, לא? ברור לי שהאופציה הזאת טובה רק עבור מי שלא ממש מוריד הרבה, וגם לא רואה נמצא הרבה ביוטיוב, אלא סתם גולש ממוצע (לצורך העניין - סטודנט). מה אתם חושבים? האם כדאי?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  9. במהלך נהיגה שגרתית היום, השיר הבא התחיל להתגנן ברדיו: מאותו רגע, הנהיגה הפסיקה להיות שגרתית. > לאחר שהשיר הסתיים חשבתי לעצמי שיש שירים שגורמים לי לנהוג בצורה "פחות בטיחותית" מהרגיל. הרגל כבדה יותר על הגז, הברקס מקבל ליטוף קל בלבד לפני עיקולים, הדופק עולה והכיף מתחיל. האם גם לכם יש שירים שגורמים לכם להרגיש כך?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yuvalm2,

האם ניתן לנייד טלפונים קוויים למכשיר סלולרי בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. עדכנתי לגירסה 20.0.132... ומאז התפריטים של הכרום עובדים מאוד לאט , האתרים נטעים מהר והכל בסדר בגלישה , אבל בדפדפן בעצמו מאוד איטי. עשיתי ריסטור לכמה ימים אחרה של מערכת ההפעלה , זה החזיר את הכרום לגירסה 19. משהו , ואז הוא חוזר לעבוד חלק. הבעיה שהוא מתעדכן אוטומטי לגירסה החדשה ביותר. ניסיתי כבר הכל מחקתי נתוני גלישה , הכל ...זה משגע אותי!! לא בא לי לחזור לפיירפוקס\אקספלורר.. למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  12. אין לי שום הבנה בשאלות האלו ואני ממש רוצה את הSSD

• 74 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. Started by תינוק22,

שלום , ברכב שלי ספרתי בפועל עשרה כריות אוויר ,אבל אני קורא באלון שרשום 6 בפועל , למה ? אחד בהגה +נוסע שתיים ב קורות A שתיים בכיסאות + 2ב קורת B שתיים בקורת ,C

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by naoriko,

קודם כל מצטער שפתחתי את זה כאן אני לא מצאתי סימנייה "כללי" או משהו אז אם אפשר בבקשה אתרים שאפשר לעקוב אחר משלוחים מחו"ל נמחקו לי כולם..= \

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yitzik,

שלום יש לי מזגן מיני מרכזי בלוח שלו מופיעים כמה חוטים אם אפשר עזרה בבקשה חום-פזה כחול-0 ירוק- הארקה.עד כאן ידוע עכשיו זה - לבן-RE כתום-HI שחור-HE אדום-ME סגול-LO ????? מה זה כל אחד :s05: תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. לפני כמה שבועות סיימתי לקרוא את הספר החמישי. אני רוצה להגיד שמאוד נהנתי מהספרים, בהחלט חוויה ובשלב מסוים בעונה השניה של הסידרה נטשתי אותה מכיוון שהשינויים בה כבר היו גדולים מדי, ולא הצליחו להעביר אותה בצורה טובה כמו העונה הראשונה. אני רוצה לדבר על סוף הספר החמישי, הסוף די שבר אותי מרטין הסופר היה אכזרי מאוד לאורך כול סידרת הספרים, אבל זה כבר עבר כול גבול. אני מדבר על דמות מאוד ספציפית שכול מי שקרא את הסידרה אהב ומתה ממש בסוף הספר. אני עדיין לא מציין שמות, שבטעות מישהו שלא קרא את הספרים ונכנס לכאן לא התבאס. מי שקרא את הספרים מבין למי אני מתכוון, תגידו לי הוא נפל על הראש המרטין הזה? די נשבר לי באמת זה כבר עבר כול גבול לא האמנתי שהוא עשה את זה ועוד בדיוק כשקרה מה שרציתי שיקר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מנוי שנים באינטרנט מהיר כיום 50 MB אני יכול לכתוב מגילות על בעיות גלישה ובדיקות מהירות , לא תקינות של ספקים רק בדיקה אחת נשארה אמינה http://212.179.191.175/Check1.html הורדת קובץ 500 MB כאן נתן לבדוק מה שווה הקו שלכם . כיום מתפרסם כמה משלמת ספקיות עבור 1GB בחודש 25,000 ש"ח http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2881.pdf עשיתי חישוב שאם אני משלם 59 ש"ח בחודש לספק על מהירות 50 MB ולפי החישוב הספק מפסיד עלי המון כסף שאני משתמש במלוא הקו ! 24/7 אז מה הפלא שספקיות עושות מלא מניפולציה מהורדה מהרשת ופוגעות בדרכים שונות באיכות הקו

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אהלן חברים, אני מעוניין להגיע לכפר הירוק בימי שישי (אונ' פתוחה) אך הבנתי שזה קצת בעייתי להגיע לשם בתחבורה ציבורית. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לשם מהתחנה המרכזית של ת"א? או אולי מהרכבת? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Iko89,

איך לעשות שיצתרכו לעשות לייק כדי לראות תמונות בקבוצה בפייסבוק ? פעם זה היה אפשרי דרך fbml static .. איך עושים את זה עכשיו ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. מה קורה ?? יש משהו שלא מובן לי לגבי מדידת רמות הקרינה , למשל לגלקסי אס 3 0.55 W/kg (head) 1.49 W/kg (body) מה זה HEAD ומה זה BODY ?? תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. לפני כמה ימים הועלה סרטון חדש: למי שלא מכיר, הנה הסרטונים הקודמים:

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. Started by roey1,

שלום , הלכה לי המכונת תספורת ונאס לי לקנות צעצועים , הבנתי שרק מכונה של MOSER באה בחשבון. הבעיה היא התקציב. בכל מקרה , ראיתי 2 מכונות שמעניינות לי את העין והייתי שמח לדעות , תגובות , ייעוץ או כל דבר. 2 המכונות הם : 1. Moser 1881 2. Moser 1873 מה שחשוב לי שיהיה ראשים עם מספר גבוה. עוד דבר לא ברור בכל המכונות - כתוב שהראש של המכונה הוא מגובהה 0.7 ויש ראשים של 3,6,9,12,18,25 מ"מ. שאלתי היא האם אפשר לשחק ביניהם? כלומר האם יכולת לכוון ל-7? ומ-0.7 עד 3 אין כלום? תודה , רועי.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Kurt,

אני יושב כבר שעתיים ומנסה להבין כמה כשהכוח פועל דרך מרכז המסה, החיכוך פועל נגד כיוון התנועה וכשהכוח פועל לא דרך מרכז המסה, החיכוך פועל עם כיוון התנועה אם מישהו יוכל להסביר בשפה פשוטה אני ישמח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מתמשים חדשים, עם ניבולי פה, שאלות של FXP, והקפצות של פוסטים מלפני שנתיים... מתי מתחילה שנת הלימודים הבאה?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים