עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by geniaXP,

1)מה זה צוואר בקבוק? כאילו אני יודע תכלס מה זה אבל למה זה קורה? למה מעבד מגביל כרטיס מסך או להפך? למה הארד דיסק מגביל מעבד? 2) מה זה overkill? 3)מה זה רכיב ג'נרי? לדוגמה ספק כוח ג'נרי תודה ;D

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Aviko,

שלום! רציתי לדעת קצת על PayPal, איך זה עובד, עם איזה כ"א, יש לי כ"א Direct, שזה כ"א רק לארץ, רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בו בPP?, חלופות אחרות שיכולות להכניס לPP כסף.. כדי שאוכל לקנות דברים מעבר לים... תודה Aviko

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. לילה טוב לכם... בביתי נמצאים 3 מחשבים.. שני נייחים בחדר אחד, ונייד נוסף בחדר אחר. הרעיון שאחד לא יחובר לרשת (אבטחה מירבית,מחשב סרטים ומשחקים), והשניים האחרים יהיו ברשת. מחשב לכל חדר (2 חדרים). השאלה שמעסיקה אותי הרבה ואפשר לשאול אותה בכמה וריאציות היא - איך ניתן להפיק את המיטב מן המחשב? אילו אפליקציות ו/או שימושים ניתן להריץ/לעשות בו כדי לחוות הנאה מקסימלית ולימוד מירבי? כלומר, איזה שימושים אתם עושים בו כדי לא להשתעמם למשל, איזה שימושים טובים לבית, שימושים שעוזרים לכם ללמוד? אילו הגדרות אתם מגדירים על המחשב להגדרות נכונות ? סתם דוגמה שעולה לי וטרם ניסיתי - משחקי LAN בין 2 המחשבים שמחוברות ברשת- אשמח לקבל המלצה למשחקי רשת כאלו (חשבתי בנתיים על Warcarft III, RedAlert 3, אי…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=42af87bd369927c1269cd07cc613d3c8299 פשוט אזור הדמדומים שם לפעמים.

• 67 תגובות
    • 20.1k צפיות
  5. היתרון הברור זה המחיר, יהיה יותר זול לקנות משם. אבל מישהו יכול להסביר לי על החסרונות?

• 12 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by iakovl,

כרגע הרימו אלי צלצול מהלשכה ואמרו לי בנעימות (אחרי שלפני חודש שאלתי למה אני לא מקבל זימונים בכלל) והודיעו לי שאין דרישה לאנשים מהטיפוס שלי (82, בן יחיד, לא קרבי) ושהגל הנוכחי של הזימונים נגמר ושאני כלל צהלי לבוא לבקו"ם ולקבל את הגורל שנחרץ עלי מה לעזזל אני עושה?

7. זה היה מן סרטון ארוך כזה בערך 20-30 דקות ממש מדהים זה נראה אמיתי למרות שהוא גילה איך הוא עושה איך הוא עף קצת מעלה האדמה אבל לא גילה איך הוא עושה הרבה מעל האדמה (כמה מטרים) בכל אופן זה היה איזה קוסם אמריקאי מוכר מאוד הוא גם שם אנשים אחרים באוויר בסרטון הזה בכל אופן אם אתם יודעים תשם שלו זה יהיה טוב ואם בכלל יש לכם את הסרטון שעליו דיברתי זה יהיה יותר טוב..!

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by ellell,

חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לשאול אותכם מה אפשר לעשות עם שכנים שמוציאים לי אתה מוח. הם גרים מעלי, הם משפחה דתיה (? לובשים כיפות לא יודע מה זה אומר) יש להם 500 ילדים (לא, באמת יש להם איזה 4-5 ילדים, אף פעם לא יצא לי לספור) אני בכלל לא יודע איך גם גרים בדירה של 3 חדרים. כל היום בערך מהבוקר עד הלילה הם עושים רעש בילתי נסבל, מזיזים רהיטים כל הזמן!! וזה עושה את הרעש המגעיל הזה של חריקה על הרצפה. אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי לדבר איתם (זה היה די מזמן) יותר מפעם אחת, והם התנצלו וזהו ואז זה נמשך, אין לי כוח לדבר איתם יותר כי זה לא עוזר. לפעמים עוברות לי מחשבות בראש איך אני לקוח גרזן ותוקע אותו בראש של כל אחד מהילדים שלהם (ככה נהייהים פסיכופטיים לא?). ניסיתי להדליק מוזיקה בכל רעם וגם זה לא עזר…

• 35 תגובות
    • 17.2k צפיות
  10. Started by huber,

יומן של כלב 8:00 : בונזו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:30 : נסיעה באוטו! הדבר שאני הכי אוהב! 9:40 : טיול בפארק! הדבר שאני הכי אוהב! 10:30 : מלטפים אותי! הדבר שאני הכי אוהב! 12:00 : קיבלתי עצם! הדבר שאני הכי אוהב! 13:00 : שיחקתי בחצר! הדבר שאני הכי אוהב! 15:00 : כשכשתי בזנב! הדבר שאני הכי אוהב! 17:00 : ארוחת ערב ! הדבר שאני הכי אוהב! 19:00 : נתנו לי לשחק בכדור! הדבר שאני הכי אוהב! 20:00 : וואו! ראיתי טלוויזיה עם האנשים! הדבר שאני הכי אוהב! 23:00 : לישון על מיטה! הדבר שאני הכי אוהב! יומן של חתול יום מספר 947 בשבי השובים שלי המשיכו לענות אותי עם חפצים מרצדים מוזרים. הם סועדים ברעבתנות בשר נא, בזמן שאני ושאר האסירים מקבלים סוג של גרגרים יבשים. למרות שאני מוחה בבירור …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by annex12,

אהלן, דרך ZAP הגעתי לאתר הזה http://gameclub.co.il/lhvrdh-pc-fifa-13.html?___SID=U שמוכר קוד של FIFA 13 להורדה דרך ORIGIN מישהו ניסה דרך אתר הזה או אחר ויכול לתת חוות דעת? זה אמין? חוקי (לא רוצה ש EA יפסלו את הקוד אחרי כמה חודשים/שבועות/ימיים.. ) תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  12. טוב אני מתחיל. יש לי את התמונה של קורט קוביין. זה הבנאדם שבזכותו בכלל הכרתי את העולם הזה שנקרא "מוזיקה"... שמעתי פעם בתכנית של "זהו זה" כשהייתי קטן את השיר "מריח כמו רוח נעורים" ומז נדבקתי בנירוונה ילד בגיל 11-12 הולך ומנסה להבין טקסטים של אמן שבולע 90% מהטקסט... עזר לי די הרבה לשיעורי בית באנגלית. היה לי גם קטע די מצחיק עם נירוונה: חסכתי כסף והלכתי לקנות את הקלטת של "NEVERMIND", למי שלא מכיר יש שם קטע של רבע שעה שקט ואחרי זה כאילו שיר סמוי... ואני כמו ילד מתלהב חוזר הביתה ואבא שלי רואה שקניתי קלטת. אבא שלי ישר לא הבין למה הבן שלו הולך וקונה קלטת של צעקות וגיטרות שם בטייפ וקולט שיש שם רבע שעה שקט! ישר הכניס אותי לאוטו והלך לשרוף את החנות למוכר כי הוא חשב שהוא עב…

• 57 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אני מחפש מקום צבאי שאני יכול לבחור ולהשתמש בו לפרויקט של ניהול רשת, המקום חייב להיות צבאי, ויכולה להיות בו כבר רשת מחשבים. אני גם ככה צריך להתחיל מההתחלה. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. שמעתי שהמעבדה שם לא משהו...אבל מצד שני אים אני ארכיב לא תיהיה לי אחריות...מה יותר עדיף?תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. באינטרט? באיכות נורמלית תודה.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  16. בקישור הבא: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1749791

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by xtract1,

הבנתי מגוגל שזה מבחן שהוא מעין מבחן "שליטה" כדי לראות עד כמה אתה שולט במחשב, במושגים ובפונצקיות השונות. אני צריך לעשות מבחן כזה כדי שאוכל "להרצות" ולהדריך כמה זקנים... כעיקרון עברתי על הסיליבוס ואת רוב הדברים אני יודע, השאלה עד כמה עמוק שואלים ואיך זה מתבצע הלכה למעשה - שאלות אמריקאיות? צריכים להראות להם את מה שהם מבקשים על מחשב שנמצא שם? שואלים בע"פ? ומה הרמה המדוברת של הדברים שם? בטלפון היא אמרה לי שיכול להיות שיש access גם וכל מיני פונקציות ב-Excel שצריך לעשות (זה החלק החלש שלי, לא מתעסק עם התכונות הללו). בקיצור, כל מי שיכול לשפוך אור על העניין - מוזמן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

האם יש מדינה/מדינות בעולם ללא חוב לאומי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by izir,

שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי טיפים שאני קורא ספר או מתחיל ללמוד אחרי 10-9 עמ הכל נהיה לי קשה כאילו אני לא יכול להמשיך ליקרוא(גם אם אני נוקח הפסקה לכמה דקות אחרי דף או שתי דפים עדיין אותה הבעיה) מה אפשר לעשות בנידון?.זה חשוב לי ללימודים וזה תוקע אותי כל הזמן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RGod,

שלום ... יש לי בבית מזגן של GRAETZ דגם לא כזה ישן ואני לא מצליח להעביר אותו למצב של חום . כלומר בקיץ הוא היה על קור ואחשב אני לא יודע איך להעביר אותו לחום קיצר צריך עזרה ......חחח מה אני יעשה ואת ה ההוראות שלו אני לא מוצא ...HELP

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by ngc224,

שלום ! אני רוצה לקחת טיול מאורגן לארה"ב, ולכן אני מחפש המלצות לאתרי תיירות דוגמת גוליבר : http://goo.gl/3x811 וחברות תיירות מומלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nizzan7,

תנו גם דעה של יותר מכן או לא ולמה?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. מישהו יודע אולי? תודה חברים. נ.ב הכוונה לבקבוק כמובן.

• 28 תגובות
    • 12.3k צפיות
  24. Started by YossiZ,

אני רוצה לקנות שם מחשב ורציתי לדעת האם החנות אמינה, איך השירות, ואם שווה לקנות שם. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by YOAV28,

שלום נרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאוד יואב

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים