כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252790,00.html על פי חוק הלבוש הלאומי החדש באיראן יחוייבו היהודים לענוד על חזית בגדיהם סרט צהוב, מעין טלאי צהוב של המאה ה-21. על פי דיווח בעיתון קנדי יחוייבו הנוצרים לענוד סרט אדום. במכון ויזנטל אומרים כי "איראן מתקרבת במהירות לאידיאולוגיה הנאצית" מזעזע. כל מה שיש לי להגיד זה Nuke the fuck out of them NOW. צריך להשתמש בכל דבר שעולה על המוח, בכל נשק לא אנושי שיש, נשק סייסמולוגי, פצצות תרמו-גרעיניות, פצצות ניוטרונים... הכל כדי להשתיק את הממזר הזה, או שמא נקרא לו, היטלר השני. פשוט... מזעזע. לא נתפס. הוא רוצה לשחזר אירוע כל כך מזעזע כמו השואה... הוא פשוט חולה נפש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חברה אני מחפש תמונות מהמפגש מי שיכול שיעביר לי אותם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כל 5 דקות שאני גולש, האתר מפסיק לעבוד למשך 10 דקות :-\
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
טוב, די מיציתי את השאלה. החנויות פתוחות? בוקר? צהריים? ערב? (שזה בעצם יום העצמאות)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר http://focus.msn.co.il/ זה לוח קניות ומכירות של רכבים מכל הסוגים אני מחפש אוטו זול זול וקומפקטי אז חשבתי לחפש בלוחות...מלבד פוקוס אני רוצה לראות עוד אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התקשרתי לחמ"ן כדי לנסות להזיז מיונים לחבצלות, ובסוף כבדרך אגב שאלתי גם אם עברתי את המיונים לגאמא שהיו לי לפני שבועיים, ואמרו לי שכן. כמובן אני מתרגש כי פרוייקט גאמא הוא המטרה הראשית שלי בצבא, וגם קצת פיקפקתי אם יש לי מה שדרוש לזה, כי אני קצת חלוד בכל מיני נושאים בתכנות כי למדתי הכל לבד ולא המשכתי במגמת מחשבים. בכל אופן אני רוצה לוודא שאני מבין נכון את מצבי - אני צריך לקבל בקרוב זימון לסיווג ביטחוני, ובהנחה שאני עובר אותו להתקבל ישר לממ"ס? האם יש סיכוי שאני אעבור את הסיווג הביטחוני ולא יקחו אותי בסוף, כי מעבירים את הראיון יותר ממה שהם מקבלים בסוף? ועוד כמה דברים: מתי בערך מודיעים לי האם התקבלתי סופית? האם יש איזושהי תלות בציוני בגרות / תעודת בגרות? איפה ממ"ס משרתים? …
-
- 41 תגובות
- 18.7k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון של איזה שהוא טכנאי מחשבים אמין באיזור ירושלים שאני אוכל לדבר איתו בטלפון, שנרכיב מפרט ביחד, שהוא יהיה אחראי על השוואת מחירים ואחראויות ובעיקרון יסדר לי מחשב איכותי ואמין. נמאס לי לחזור למיליון פורומים שכל אחד ממליץ שם על משהו אחר, אני מעדיף אדם אחד אמין שאני יכול לדבר איתו ולסמוך עליו. אני מירושלים, אז טבעית אני מעדיף מישהו ירושלמי, יש לכם המלצות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא אני מצטער. אני עד עכשיו ידעתי רק על KSP, ואמרו לי פה שהוא לא משהו... מישהו מכיר אתר אחר? חשוב שזה יהיה ירושלים והסביבה כי אין לי עצבים ליסוע שעה + בשביל מחשב מחורבן...
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
סרט הפעולה שיציב את שני גיבורי העל האהובים של DC Comics אחד נגד השני נראה טוב יותר מאי פעם בקדימון חדש וארוך מתוך קומיקון לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-החדש-ל-batman-v-superman-יגרום-לכם-להצטער-ש-2016-ע/
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
To limit number of jerks who want to have an account here, you'll have to answer one simple question: Given the sequence: M, T, W, T, F... - What's the next letter? רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://links.qaz.co.il/index.asp משהו נחמד...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,רציתי לדעת איך אני נכנס ל SAFE MODE באיזה כפתור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
בזמן הקרוב אני רוצה לנסוע לסלארוס לביקור של חודשיים. אני רוצה לעשות ביטוח בריאות. השאלה שלי היא באיזו חברה הכי קדאי לעשות את הביטוח כך שבעת הצורך לא ינפנפו אותך? ועוד שאלה קטנה: איך אני מיישם את הביטוח אם אני נמצא בחול וחס וחלילה קרא לי משהו?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Holy Shit זה היה כזה קשה+2 שאלות שלא קשורות לסיפור שלמדנו. מישהו הצליח תאנסין?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם. צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם. הפרטים המלאים כאן http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html
-
- 36 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שירים בסגנון euro dance מקפיץ כמו: Basshunter - Now Youre Gone Darude - Sandstrom Groove Coverage - Poison (זה לפלייליסט של אימון כלשהו אז חשוב שזה יהיה מקפיץ ו"עצבני")
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי כבר המון זמן שאני מקבל לסלולרי שלי (אורנג') הודעות פירסומת מעצבנות על איזה מועדון ברחובות (ביקלאב או משהו כזה) עכשיו אני לא מקבל את זה בתור פרסומת של אורנג' כמו כולם (אני בטוח שאתם מכירים את ההודועות האלה מרדיו בי יו או מאורנג'). את ההודעות האלה אני מקבל ממספר 04849061 (כאילו איך אפשר לשלוח אס אם אס מקו של בזק?!) מישהו נתקל בזה או יודע מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מצאתי מקרר תרופות ישן של אמקור 5000DF, אני חושב מייצור 1985-87 בערך. זה לא מקרר כמו מקרר ביתי אלא כל החלל שלו הוא חלל משותף (אין מקפיא) והצינור של הגז עובר דרך כל מדף אני חושב לנסות לקמבן ממנו קצת קירור לחדר יש לו מערכת מסובכת יותר של צינורות גז מסתם מקרר פשוט של מתקן מים - כמו בתמונה, ומעניין אותי מה זה ולמה זה בנוי ככה : הקו נוזל מהמדחס (הצינור החם ביותר) הולך למשהוא לא ידוע בצד התחתון של המקרר (לא לתוך תא הקירור - אני לא רואה אותם שם) ויוצא משם פחות קר, לפניי שהוא נכנס לרדיאטור על הקיר האחורי. מה יש שם למטה ? הרדיאטור על הקיר האחורי מחולק ל 2 חלקים כשביניהם הצינור עובר דרך המדחס - בשביל מה ? (קירור למדחס ? החזרת שמן ? מה זה יכול להיות ?) על הצינורות מרותכים 2 חיבורים ל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-