עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן השאלה בכותרת!! להתחמש באמ"לחי פלסטיק ? (אני באמת צריך לדעת)

• 79 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by dovik,

שלום חברים, וחג שמח כותב זאת בעקבות הלינק שמצאתי. אח"כ התברר שהמכשיר משווק רק ביפן. אז רציתי לשאול כאן. אולי מישהו יודע היכן אפשר להשיג מד קרינה רדיואקטיבית, קוראים לזה גם מד גייגר, או דוזימטר, (לא להתבלבל בין מד קרינה אלקטרומגנטית,שזה משהו שונה לגמרי). אם מישהו מתמצא בנושא, אשמח לדעת גם מה טווח המחירים פה בארץ. נ.ב. משום מה, יש המון מידע בעברית אל קרינה אלמ"ג וכמעט ואין משהו על רדיואקטיביות. מעניין מה הסיבה..

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

יאללה בחרו

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by MishaK,

מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה. 1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו. 2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?" 3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח " ..מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא..ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה.." 4. כאשר יגיע למחצית המשפט-הכה בו בכח בפניו. 5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת לבו, והסבר לו שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, וזה מנוגד לערכים שלו שירביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ואלימות נוספת. 6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה, והסכים לא לבצע אלימות נוספת. 7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת. חזור על שלבים 5 עד 7 עד אשר יבין שלפ…

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by navk2,

אני מחפש סדרה טובה ליראות ראיתי כבר קוראים לי ארל, איש משפחה, "פלישה", סמולוויל 6 וגיבורים. יש לכם המלצות לסדרת מתח משהו ? אני מעדיף שהפרקים יהיו כן קשורים אחד לשני ושהיא תיהיה חדשה יחסית... אני לא רוצה משהו כבד כמו הסופרנוס עם 20 עונות.. משהו שגם לא תיהיה לי בעיה להשיג...

• 67 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. לא מבין מילה ממה שאומרים בסירטון וזה סתם עיצבן אותי אז צפיתי בלי קול. ( למרות שלקראת הסוף, המוזיקה טובה בלי מילים. ) בכל מקרה ... זו אחלה אומנית. היא טובה במה שהיא עושה. אני נהנתי. מקווה שגם אתם.

8. Started by zombie,

מחפש המלצה לכיסא לישיבה רובה מול המחשב.. רצוי שיהיה כמה שיותר זול המחיר המקסימלי הוא 600 אבל אם המשמעות של חריגה מהמחיר היא מוצר טוב בהפרש גדול אז אפשר לחרוג אני יודע שזה פוסט הזוי אבל אני מחפש כיסא ולא ידעתי עם מי להתייעץ

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. אוקי זה הפורום היחיד שאני רשום אז אני שואל אותכם אנשים אז התגייסתי ביום חמישי יצא שהגעתי גיוס גובניקים ואני פשוט לא רוצה ללכת לשום גוב אני מת על קרבי הם אומרים לי שיש רק מקום בתותחנים בנובמבר אבל אני רוצה להיות סתם חירניק גולני גיבעתי בסגנון... בנתיים אני גובניק מה אני יכול לעשות אני פשוט לא מוכן להישאר כך. יש לי פרופיל 97 , בן יחיד אבל חתמו לי, ויש לי הכל מסודר. ביום ראשון הזה אני לא מתכוון להגיע לבסיס אני הולך איתם ראש בראש אז יש איזה הצעות שיכולות לעזור ואל תגידו קרבי זה באסה אני לא מוכן לוותר או שזה או שכלום פורש הולך לכלא לא יודע... למי ששואל אין לי נטיות התאבדות חח תודה מראש

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. היי אני מעוניין לקנות דומיין לאתר חדש שאני מקים בגוגל, האם ניתן להשתמש בגוגל כ DNS ? האתר עדיין בהקמה, נכו לעכשיו אני משתמש בבלוג בתפוז, האם אני יכול להגדיר בנתיים את הכתובת שאני קונה שתפנה לבלוג שלי בתפוז ובעתיד לשנות לאתר בגוגל ? תודה נתי

• 38 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by shynet,

שלום לכולם! בזמן שאני חושב על דברים, ואחד מהדברים שעוברים לי בראש זה דיסלקציה, לפני כמה שנים אובחנתי ונמצאתי כ- דיסלקט, ותמיד עלו לי כמה שאלות, נכון יש בן אדם נחה, יש בן אדם קטוע יד, יש בן אדם שנולד מפגר (מצטער אני לא יודע אם אפשר לנסח את זה אחרת), ויש בני אדם חכמים, השאלה היא, האם דיסלקציה באמת קיימת, או שזה רק פיתרון שנמצא להרבה אנשים שטוענים שהם מתקשים , אני הלכתי לאיבחון מפני שאחותי גם דיסלקטית, וגם כן אבא שלי. נכון, אני מודה, באמת קשה לי יותר לקלוט מרוב האנשים דברים, וגם מבחנים שאני מתכונן עליהם שעות, וחברים שלי לפחות שעה, ואני נכשל/עובר בקושי לפעמים, למרות שבאמת, אני ישבתי וכתבתי סיכומים ושאלתי את עצמי שאלות, והם סה"כ קראו את החומר ועברו עליו. אולי כי אני לא לומד נכ…

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

איך אתם שומרים על רטיו נורמלי? יש לי חשבון כמה ימים בודדים וכבר ירדתי לטריו זוועתי... עם המהירויות העלאה בארץ זה פשוט לא נורמלי להגיע לרטיו 0.3-0.4 כמו שהם מצפים אשמח לקבל תגובות גם פה וגם במסרים המידיים תודה (:

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. היי אני בדיוק צריך לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ. (השלמתי עם תוספת המע"מ ) קראתי פה שממליצים להשתמש במשלוח PRIORITY ולא Express Mail International מה ההבדל בין השניים? ראיתי שלא ניתן לבטח את הPRIORITY, שזו גם בעיה. תודה

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by guy94,

רציתי לדעת האם זה נכון, שמעתי שמועות...

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. אנשים אתם חייבים לעזור לי בזה,יש לי כלבה שהיא קטנה מאוד ואין לה כוח או אפשרות להפחי איך שהוא חתולים שבאים לגינה,הם באים בדרך כלל אוכלים לה את האוכל והיא לא יכולה לעשות שום דבר נגדם אם היא מנסה לא יהיה לה טוב ראיתי פעם אחת שאיזה חתול בא לשרוט אותה בדיוק...וזה נהיה חמור מרגע לרגע...אני חושד שהגיע איזה כנופיה של חתולים לשכונה (אני רציני) הגדלים שלהם הם עצומים... וזה כבר מפחיד...אני מחפש פתרון בשביל שלא יבוא לגינה או איך שהוא שלא יתקרבו לכלבה שלי מצידי אפילו תמצאו לי פתרון איך להרוג אותם לא איכפת לי כבר כי הם פשוט נוראיים...אחד החתולים מת לא מזמן כי הוא פעם אחת נכנס לגינה של השכנים שלי ויש להם שני כלבים רצחניים חחחחחח אחד פעם אחת ראיתי על החומה שלי ובלי פחד דחפתי אותו לכלבים …

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. בחנויות רוצים על זה 50 שקל!!! WTFFF

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  18. Started by LazyBurger,

אני מתחיל להתמיין למסלול פסגות בעתודה, למי שלא מכיר זה תואר כפול של פיזיקה והנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אפשר גם בטכניון וגם באוניברסיטת ת"א, הבנתי שהטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה אבל הציונים שם הרבה יותר נמוכים והשעות הרבה יותר תובעניות. בסה"כ הולך להיות לחץ ואני מפחד שאני לא אעמוד בו בטכניון, אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על ההזדמנות לסיים במוסד הכי נחשב בישראל, מה לדעתכם כדאי לעשות? ההבדל כזה משנה?

• 24 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by J0n1,

יש אפשרות לייבא סכין מהאינטרנט, או שזה נחסם אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by Thadar,

מישהו מכם מכיר סדרות Anime טוב שהוא יכול להמליץ עליו? אם אפשר, תפרטו בקצרה על העלילה שלו. תודה.

21. ניתנה לנו שאלה בתרגיל להוכיח את אי-שיוויון ברנולי באמצעות הבינום של ניוטון. הוכחה רגילה של אי-השיוויון באינדוקציה אינה מסובכת כלל אבל כאשר ניסיתי לשלב את הבינום לתוך משוואת אי-השיוויון ואז להשתמש באינדוקציה הגעתי למבוי-סתום. בעקרון ההוכחה לא חייבת להיות באינדוקציה אבל זו השיטה היחידה שנראית לי הגיונית, כמו כן לא חייבים לשלב את הבינום בצורה שאני שילבתי אותו אבל אני לא ראיתי דרך אחרת להשתמש בו כאן, יכול להיות שהגישה כולה שגויה. בכל מקרה, אשמח לקבל עצות. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. שלום. אני בן 17 וכרגע מתמיין לעתודה האקדמית בצה``ל, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה. אני גר במרכז ולכן האופציות היחידות שעומדות ברשותי הן אונ` ת``א ואונ` בר אילן (לגבי האונ` הפתוחה אי לי מושג איך הולכים הלימודים). עשיתי פסיכומטרי באוקטובר 2011, בקושי למדתי אליו (כשאני אומר בקושי אני מתכוון שחוץ מנוכחות בכל המפגשים בקורס הכנה לתלמידי תיכון של לחמן לא עשיתי שום דבר), קיבלתי 622. הממוצע בגרות המשוער שלי לפי המחשבונים באוניברסיטאות יהיה 105-106. קיבלתי אישור מהצבא לעשות פסיכומטרי במועד יולי 2012. אני מעדיף ללמוד באונ` ת``א, אבל ביחד עם ממוצע הבגרות גיליתי שאני צריך להוציא בפסיכומטרי 700 כדי להתקבל. אם אני באמת אלמד כמו שצריך אני די בטוח שאני אוכל להשיג את זה…

• 23 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

???

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by Joli,

אני רוצה להזמין מודם סלולארי אבל יש כמה דברים שאני רוצה לברר קודם אם אלה שיש להם כבר: 1. האם הגלישה היא כמו אינטרנט קוי רגיל או שיש דברים שונים (מבחינת מהירות אתרים שלא נטענים וכו')\ 2. שרשום נפח ללא הגבלה, זה באמת ככה או שיש אותיות קטנות גם לזה? 3. האם אפשר להוריד דברים מאתרים כמו MU/RS/FF/HF וכו'? 4. שרשום מהירות 2.8Mb זה באמת המהירות או שהיא פחות? 5. ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת באופן כללי... ועל איזה חברה אתם הכי ממליצים? ראיתי את המבצע הבא אשמח אם תביעו את דעתכם עליו... http://www.cellcom.co.il/shop/internet/service_plans/modems/free/pages/default.aspx?wtid=1 תודה רבה

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. רבאק, לפני שנה בערך חבר שלי הדביק אותי בכינים המסריחות שלו, ומאז אני איתן... אלא שלאחרונה אני ממש מתחיל לשים לב לנוכחות הסולידית שלהן בשיער (ראש) שלי. אני כבר לא יכול איתן, ואין לי זמן ללכת לבית מרקחת (גם לא למשפחה שלי, ובטח שלא לחברים...) לכן אני חייב, בעזרתכם, להרכיב נוסחת מחץ כנגד המכה הנוראית הזאת... ואגב, לגלח את הראש ממש לא בא בחשבון. תודה לכולם. :'(

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים