עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Thadar,

מישהו מכם מכיר סדרות Anime טוב שהוא יכול להמליץ עליו? אם אפשר, תפרטו בקצרה על העלילה שלו. תודה.

2. Started by mtn9,

שלום לכולם החלטתי לקנות כסא חדש אחרי שמה שיש לי עכשיו (דגם "יואב") כבר עשה את שלו, ובקושי נשאר לו ספוג מתחת לבד (בכל זאת יש לי אותו 4 שנים). אתמול הייתי באופיס דיפו, ACE והום סנטר וישבתי על מלא כסאות, ואחד מACE היה ממש נוח עם הרבה ריפוד אבל המחיר שלו 579 ש"ח. אני רוצה כסא שיחזיק להרבה זמן והכי חשוב עם גב גבוה כדי שיהיה לי משענת לראש, בכסא שלי אני סובל ואחרי ישיבה ממושכת יש לי כבר כאבי צוואר בגלל שאין מקום להניח את הראש. למרות שראיתי שלא מומלץ לקנות כסאות מנהלים במחיר כזה כל הכסאות תלמיד שראיתי היו עם גב נמוך ככה שהם לא אופציה בשבילי. עדיף לא לחרוג מ500 ש"ח, ואם כן שלא יהיה יותר מידי.. כמו כן, יש מקומות יותר מומלצים וזולים לקנות בהם חוץ מאיפה שהייתי? תודה

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by simonsix,

חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by Yossarian22,

אחרי שכל המקומות נטחנו עד דק.. מחפשים מקומות חדשים לשבת, לשתות בירה, ולהנות מחברה טובה.. דרישות: אלכוהול במחירים סבירים, איזור המרכז, שישאר באיזור המיינסטרים [לא איזה פאב קונספט אלטרנטיבי הבי מטאל מוזר] אני גר בכפ"ס איזה מקומות אתם ממליצים? נ.ב. בן 20, אז מן הסתם בלי מקומות 24+ וכו'

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. מהקרב להייטק, תוך חודשים ספורים וללא צורך ברקע קודם: התוכנית שמביאה לוחמים ולוחמות משוחררים להשתלבות במשרות טכנולוגיות בחברות מובילות בהייטק; כ-65% מבוגרי התכנית כבר מועסקים, רובם ללא הכשרה מוקדמתלכתבה

6. Started by Access Denied,

איזה סוכנות רכב מייבאת את דודג' לארץ?? איפה אפשר למצוא את הוייפר?? והכי פחות חשוב.. ( ) כמה היא עולה?? ;D

• 55 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by ben389,

http://www.nescapades.com/gameroom.htm הנה עוד כמה פרטים http://www.nescapades.com/ הבנאדם פשוט מטורף.

• 56 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by israelgod,

הייתי מעוניין לשער מה הקב"א שלי לפי הזימונים שקיבלתי.... קיבלתי זימון בהתחלה לעתודה, ולאחר מכן זימון לחיל המודיעין...! מי שיודע בערך מה יכולה להיות הקב"א שלי... אז תודה :]

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by Googleness,

יש לי הוט מג'יק שהתקינו לי אתמול אבל הטכנאי לא כיוון לי את השלט (עם הכפתור הגדול של הSELECT באמצע) שישלוט על הטלוויזיה. יש לי 21" CRT של Bayere למישהו יש מושג מה הקוד?

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. יש למישהו מושג איך אני יכול לברר מחירים באתרים באינטרנט?? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. שלום,ההורים שלי טסים עוד חודש למיאמי ,פלורידה, וביקשתי מהם שיקנו לי מוצר מחשב שלא ניתן להשגה בארץ,והוא דיי נפוץ בחנויות המחשבים והאלקטרוניקה בארה"ב. אני מעוניין במוצר ששמו flight sim yoke usb של חברת CH products ,מדובר במוצר לחובבי הסימולטורים,זהו הגה טיסה של מטוס שמיועד למחשב (סוג של ג'ויסטיק) תמונה- עכשיו אני מחפש רשתות אלקטרוניקה ומחשבים שנמצאות במיאמי,שאולי שם ניתן לקנות את היוק,רשתות כמו ניו אג וכאלה,שנפוצות במיאמי. אני אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת חנות כזאת

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

שלום חברי HWZONE היום קבלתי 14 יום ריתוק על ששכחתי לנעול את המשרד שלי ובא באותו הלילה סייר בטיחות ורשם תלונה... הריתוק שלי מה22/02/06====>07/03/06 יום ג' וחזרתי הביתה לקחת כמה דברים ברגע זה אני חוזר לבסיס... תלונה ראשונה שלי............. ;D מאחל לכם אחלה יום מת עליכם Guarding angel HELL-NOF never again

• 62 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by yuvalri1,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. שלום אני מחפש פוסטרים בעיקר של משחקי מחשב וקצת סרטים, איכות לא חייבת להיות בטופ של הטופ ובאותה הנשימה אני יגיד שהתקציב שלי נמוך(אני מעוניין לקנות יותר מפוסטר אחד ולכן אין לי רצון להוציא הרבה על כל אחד) אז מה אני רוצה מכם ? הכוונה לחנויות, יכול להיות בארץ או בחו"ל(רק שיהיה משלוחים לארץ כמובן..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by OutRaGe,

היי סתם העלתי את הנושא דיון הזה ואמא שלי אומרת שכשמשלמים במזומן וזה סכומים גדולים (1000 או יותר) בכלל מורידים את המעמ ואם לא זה הנחה של 10 אחוז לפחות.. אני יודע שזה 3 אחוז לא ?

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. חרשתי את קאזה, אימיול, גוגל, חיפשתי גם בפורום - כלום. : אני מחפש את ההמנון כקובץ להורדה (מצאתי אתר שמנגן אבל אי אפשר להוריד), אבל שלא יהיה רק לחן אלא גם את השיר עצמו בקובץ. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by intel suck,

אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. שלום. מרוב שעמום החופש . ומרוב סקרנות וגם מרוב ששום דבר לא מסתדר לי בראש על כול הענין של המחשבים. זאת אומרת. בתור אחד שלומד מגמת מחשבים עולה לכתה י"א ובמגמה לומד שפת תיכנות{C++}שנה הבאה גם אסמבלר . וגם למד בבית שפות איטרנט{HTML-XHTML,CSS שזה מה שאני יודע לעכשיו}. פלוס לומד מטוטריאלים ברשת תיכנות 3די{מקס 2009}. אז מאיפה להתחיל :-\. אז בתור תלמיד מגמת אלקטרוניקה ומחשבים . בחשמל אנחנו לומדים על חישוב זרמים ואוהמים דרך נוסחאות . אבל גם המורה הסביר בחלק מן השיעורים שלו על החומר הלימוד שנלמד "בשנים הבאים" . והוא הראה על דיודות וכו' בקיצור על הדברים שיש על לוחות והסביר ממש מהר שאף אחד לא הבין. במיתוג למדנו על שערים לוגיים ובקיצר בנית מערכות צירופיות שלמות ולפשט אותם…

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. אני אפתח את הסיפור שלי העובדה שאני תמיד קונה אצל אריה... מאז שעברנו לעפולה (7 שנים) לפני כמה ימים אמא שלי הציעה לי עסקה, ללכת לקנות מצרכים, ואת שאר העודף אני יכול לשמור לעצמי ההסכם מאד משתלם... וגם אם אני יקנה אצל אריה ולא אצל גדי (כי במכולת של גדי הכל יקר) ישאר לי יותר עודף להלן רשימת המצרכים שאמא שלי ביקשה ממני לקנות לחם (לבן) - עולה 5 חלב (3 אחוז) - עולה 4.5 סוכר - עולה משהו כמו 4 אמא שלי נתנה לי 20 שקל ויצאתי לדרך! בדרכי למכולת פגשתי את חבר שלי חיים ואמרתי לו שלום, כשנכנסתי למכולת, קודם הלכתי למקרר של החלב, אחרי זה הלכתי למדף של הלחם ואז לקחתי סוכר... באתי לקופה לשלם, ופתאום הוא אומר לי 20 שקל... אני אומר לו: איך!?!? WTF! אז הוא אומר לי: זה לחם כשר לפסח, משהו…

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by imac,

אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. אני מחפש את השיר הזה מי שראה את הסרט בטוח מכיר אותו ואני מחפש את השם של השיר אני לא זוכר אם זה משעת שיא 1 או 2 הכושי וג'קי צ'אן שרו את השיר ביחד מישהו יודע מה השם של השיר?

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by slrr,

היי אני רוצה להבין את המחדל הזה של החברות טלוויזיה.! אני היום משלם 280 שקל בחודש על כל הערוצים(לומרות שאני רואה רק 10 אולי),+ 5ממירים(3מקס רגילים ו-2 רגילים). וללקוחות חדשים יש דילים הרבה הרבה הרבה יותר משתלמים... https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx---- מדובר פה על YES MAX HD TOTAL ועוד שטויות.... ב-60 שקלים פחות.... אני רציתי לשדרג לממיר כזה אבל היא אומרת לי שאני צריך להוסיף 20 (יוצא 300 בחודש) שקלים בחודש לכל ממיר, אז אני אומר לה שאני רואה דילים יותר זולים מול העניים שלי, היא אומרת שזה ללקוחות חדשים בלבד!! (ובלחישה-ללקוחות קיימים זה לא אקטואלי)..{אם אני רוצה לנתק אותם ולהיות לקוח חדש זה קנס של 2,000 שקל!!!}. כמה אתם משלמים??? ומה אפשר לעשות בנידון???

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by o07,

ברצוני לקנות מאיביי משקפי ריבן: http://cgi.ebay.com/RAY-BAN-AVIATOR-SUNGLASSES-SILVER-62MM-3026-GREEN-LENS-/130404966909?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5cbde1fd אני רוצה להפוך אותם למשקפי ראיה + שמש, האם האופטומטריסט\חנות יכולים לעשות זאת? אם כן האם זה יהיה באותו צבע וצורה בדיוק כמו של המקורי? כמה דבר כזה צריך לעלות בערך?

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים