כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בפייסבוק בדר"כ כאשר מישהו מוסיף חבר יישר כל רשימת החברים שלו רואה "itzik is now friend with yossi " .... אפשר לבטל את זה ? או להשאיר את האופציה אבל לבטל בן אדם ספציפי שרק הוא לא יראה כאשר אני מוסיף מישהו ? תודה ! ???
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חרשתי את קאזה, אימיול, גוגל, חיפשתי גם בפורום - כלום. : אני מחפש את ההמנון כקובץ להורדה (מצאתי אתר שמנגן אבל אי אפשר להוריד), אבל שלא יהיה רק לחן אלא גם את השיר עצמו בקובץ. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כותרת
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לקנות כסא חדש אחרי שמה שיש לי עכשיו (דגם "יואב") כבר עשה את שלו, ובקושי נשאר לו ספוג מתחת לבד (בכל זאת יש לי אותו 4 שנים). אתמול הייתי באופיס דיפו, ACE והום סנטר וישבתי על מלא כסאות, ואחד מACE היה ממש נוח עם הרבה ריפוד אבל המחיר שלו 579 ש"ח. אני רוצה כסא שיחזיק להרבה זמן והכי חשוב עם גב גבוה כדי שיהיה לי משענת לראש, בכסא שלי אני סובל ואחרי ישיבה ממושכת יש לי כבר כאבי צוואר בגלל שאין מקום להניח את הראש. למרות שראיתי שלא מומלץ לקנות כסאות מנהלים במחיר כזה כל הכסאות תלמיד שראיתי היו עם גב נמוך ככה שהם לא אופציה בשבילי. עדיף לא לחרוג מ500 ש"ח, ואם כן שלא יהיה יותר מידי.. כמו כן, יש מקומות יותר מומלצים וזולים לקנות בהם חוץ מאיפה שהייתי? תודה
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
ברכות. אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום. התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח. הצעות?
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני אפתח את הסיפור שלי העובדה שאני תמיד קונה אצל אריה... מאז שעברנו לעפולה (7 שנים) לפני כמה ימים אמא שלי הציעה לי עסקה, ללכת לקנות מצרכים, ואת שאר העודף אני יכול לשמור לעצמי ההסכם מאד משתלם... וגם אם אני יקנה אצל אריה ולא אצל גדי (כי במכולת של גדי הכל יקר) ישאר לי יותר עודף להלן רשימת המצרכים שאמא שלי ביקשה ממני לקנות לחם (לבן) - עולה 5 חלב (3 אחוז) - עולה 4.5 סוכר - עולה משהו כמו 4 אמא שלי נתנה לי 20 שקל ויצאתי לדרך! בדרכי למכולת פגשתי את חבר שלי חיים ואמרתי לו שלום, כשנכנסתי למכולת, קודם הלכתי למקרר של החלב, אחרי זה הלכתי למדף של הלחם ואז לקחתי סוכר... באתי לקופה לשלם, ופתאום הוא אומר לי 20 שקל... אני אומר לו: איך!?!? WTF! אז הוא אומר לי: זה לחם כשר לפסח, משהו…
-
- 32 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין בקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע. אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר]. תודה רבה למי שיציע לי קורסים! [אני צריך קורס באזור ראשון לציון ] חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפני שאני עולה לגג, תולש את הצלחת ושם לג'ניה מדירה 4 את המפענח בראש... אני ארגע ואשאל את השאלה. :AR15: איך אני מזמין סרט עם השלט הנכה הזה, אני רוצה פרל ברבור והדפקט מבקש ממני לחבר את המפענח לקו הטלפון ולהביא אותה בשיחה עם הנציגיה. המפענח כבר מחובר לקו הטלפון... מי יכול לעזור לי בבקשה בתחנונים... :'(
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום חברי HWZONE היום קבלתי 14 יום ריתוק על ששכחתי לנעול את המשרד שלי ובא באותו הלילה סייר בטיחות ורשם תלונה... הריתוק שלי מה22/02/06====>07/03/06 יום ג' וחזרתי הביתה לקחת כמה דברים ברגע זה אני חוזר לבסיס... תלונה ראשונה שלי............. ;D מאחל לכם אחלה יום מת עליכם Guarding angel HELL-NOF never again
-
- 62 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הייתי בצבא טכנאי מחשבים ואני לא בדיוק איש לימודים יש לי בגרות חלקית ו 12 שנות לימוד . בצבא הם החליטו שאני מתאים לשרת בתור טכנאי מחשבים ומאז אני עם התעודה של הצבא אבל אין בזה עבודה ואם יש 4000 ברוטו בלחץ יש כל כך הרבה טכנאים שאי אפשר למצוא עבודה . אני בצבא תיקנתי מחשבים נייחים וניידים אני יודע באופן חלקי לא התעסקתי עם זה הרבה למרות שזה דומה חוץ מהחלפה של לוח אם או לפתוח את הפלסטיקה ( החלפה של מעבד , גוף קירור וכו' ) אני מחפש לשדרג את עצמי בתחום המיחשוב אבל אני לא מוצא מה ... חשבתי ללמוד " מהנדס רשתות " אבל גם שם יש עומס והרוב לא מוצאים עבודה וחוזרים להיות טכנאים PC . יש לי אפשרות לקבל דרך לשכת התעסוקה קורס " תוכניתן " ללמוד שפת C וכו' יש בגון ברייס אבטחת מידע " סיסקו " …
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מהקרב להייטק, תוך חודשים ספורים וללא צורך ברקע קודם: התוכנית שמביאה לוחמים ולוחמות משוחררים להשתלבות במשרות טכנולוגיות בחברות מובילות בהייטק; כ-65% מבוגרי התכנית כבר מועסקים, רובם ללא הכשרה מוקדמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.nescapades.com/gameroom.htm הנה עוד כמה פרטים http://www.nescapades.com/ הבנאדם פשוט מטורף.
-
- 56 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שגלגלצ חסמו כל סטרים עיקרי שדרכו היה אפשר לשמוע גלגלצ בעבר. האם מישהו מכיר קישור כלשהו לשמיעת גלגלצ באינטרנט מלבד הנגן הפלאשי שיש באתר שלהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח. בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן). משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר. מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE ש…
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הוט מג'יק שהתקינו לי אתמול אבל הטכנאי לא כיוון לי את השלט (עם הכפתור הגדול של הSELECT באמצע) שישלוט על הטלוויזיה. יש לי 21" CRT של Bayere למישהו יש מושג מה הקוד?
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי מהחנות גיבור מחשבים מסך Philips 200W6CS שקיבלתי עליו המלצות רבות בפורום. נאמר לי שהמסך לא קיים במלאי, לכן יוזמן מהיבואן ויסופק תוך שבוע-שבועיים לכל היותר. מספר ימים לאחר ההזמנה התקשרתי לחנות כדי לוודא שהמוצר קיים אצל היבואן, נאמר לי שהמוצר קיים, הוא הוזמן כבר ויגיע תוך מס' ימים. שבוע+ לאחר ההזמנה התקשרתי לשאול אם המוצר הגיע (ביקשתי איסוף עצמי), נאמר לי שיגיע ביום יומיים הקרובים ושייצרו איתי קשר כדי שאאסוף אותו. שבוע אח"כ שוב התקשרתי, אמרתי שהבטיחו לי עד שבועיים אספקה, שוב אמרו לי שלא יודעים למה נגרם העיכוב אך בטוח יגיע המסך תוך יום יומיים. שאלתי עוד פעם אם בוודאות קיים המוצר אצל היבואן אמרו לי שכן. שלושה שבועות לאחר ההזמנה התקשרו אליי מ…
-
- 38 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אחרי שכל המקומות נטחנו עד דק.. מחפשים מקומות חדשים לשבת, לשתות בירה, ולהנות מחברה טובה.. דרישות: אלכוהול במחירים סבירים, איזור המרכז, שישאר באיזור המיינסטרים [לא איזה פאב קונספט אלטרנטיבי הבי מטאל מוזר] אני גר בכפ"ס איזה מקומות אתם ממליצים? נ.ב. בן 20, אז מן הסתם בלי מקומות 24+ וכו'
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן שאני חושב על דברים, ואחד מהדברים שעוברים לי בראש זה דיסלקציה, לפני כמה שנים אובחנתי ונמצאתי כ- דיסלקט, ותמיד עלו לי כמה שאלות, נכון יש בן אדם נחה, יש בן אדם קטוע יד, יש בן אדם שנולד מפגר (מצטער אני לא יודע אם אפשר לנסח את זה אחרת), ויש בני אדם חכמים, השאלה היא, האם דיסלקציה באמת קיימת, או שזה רק פיתרון שנמצא להרבה אנשים שטוענים שהם מתקשים , אני הלכתי לאיבחון מפני שאחותי גם דיסלקטית, וגם כן אבא שלי. נכון, אני מודה, באמת קשה לי יותר לקלוט מרוב האנשים דברים, וגם מבחנים שאני מתכונן עליהם שעות, וחברים שלי לפחות שעה, ואני נכשל/עובר בקושי לפעמים, למרות שבאמת, אני ישבתי וכתבתי סיכומים ושאלתי את עצמי שאלות, והם סה"כ קראו את החומר ועברו עליו. אולי כי אני לא לומד נכ…
-
- 34 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בעעע עוד פעם אני... פשוט אבא שלי מכר היום את הגולף [ב63 אלף...] ואני חייב למצא משהו עם גלגלים :-) התקציב עם יכולת של חריגה קטנה. מכונית : רק אוטומטית ספורטיבית אך מצד שני אלגנטית בינתיים חשבנו על פג'ו 206CC אבל המחיר יקר מידי... אולי נמצא יד ראשונה משהו טוב יש גם יונדאי קופה אבל לא מצאתי משהו במחיר שאני מחפש ומה שכן במחיר שאני מחפש עשו יותר מ70 אלף ק"מ ואף 140 אלף [שנת 2003]
-
- 47 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-