כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום ושבת שלום ביום ראשון עוד שבוע אני עושה ניתוח עיניים מסוג PRK בהדסה אופטיקה משהו יודע עם הניתוח עצמו כואב, ואיך הראייה שלי תיהיה במשך שבוע אחרי זה? תודה לכל העזרים
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אוקי. עכשיו עליתי לי' בתיכון ברמה"ש, 11 כיתות בשכבה, כל כיתה מפוצצת בכוסיות איכותיות בנות-עשירים חח. אין לי בעיה של בטחון עצמי, אני נראה אחלה, טוב אני לא יתחיל להחמיא לעצמי אבל הבנתם את העניין. ועכשיו אני צריך לעשות את ההחלטות הגורליות, את המעשים שיעשו את ההבדל. יש כמה בנות בכיתה שלי, חמודות לאללה... ובקצב הזה אני יכנס ל Friend Zone שלהן מהר מאוד... פתאום קלטתי, אחרי יומיים... ואני לא בקטע של ידידות-טובות בכלל! יותר בכיוון של סטוצים וכו'. אין לי הרבה נסיון עם בנות, כי את השינוי העצום לטובה עברתי בחופש... בקיצור, אשמח לעצות מועילות מחבר'ה בגילאים שלי+.
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.... AWARDSPACE.COM פשוט לא הגיוני שהוא נפל לכל כך הרבה זמן ויש לי בעיה עם עוד כמה אתרים אז.... תודה מראש.
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני חושב שהאתר הזה מצריך דיון חדש.. למי שלא מכיר - שיכיר. - זה התחיל מכאן (בדיון על המסך המלא החדש של יוטיוב) האמת היא, שחבר מהעבודה שלי הראה לי את זה לא מזמן, אבל לא שמתי לב בזמנו לכמה זה באמת טוב... ניגש לעניין : http://stage6.divx.com/ אני ממש חייב לציין לטובה... איכות וידאו (וסאונד) הרבה יותר טובה בסטרימינג. - וגם המסך המלא, כאן הוא מלא ב 100%... ואפשר להוריד את הסרטים משם , זה פיצ'ר שהוא built in מלכתחילה ולא צריך תוכנות/פלאגינים בשביל לשמור משם וידאו.. ואני עדיין ממש לא יודע מה הולך שם מבחינת זכויות יוצרים וחוקיות כל העניין הזה, אבל בהחלט מקווה שהתוכן יישאר חופשי ושזה חוקי יש שם סרטים מלאים באיכות, בסטרימינג, שאפשר להוריד לגמרי למחשב... אני ממש לא מאמין איזו איכ…
-
- 41 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה נכון, שמעתי שמועות...
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה. 1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו. 2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?" 3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח " ..מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא..ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה.." 4. כאשר יגיע למחצית המשפט-הכה בו בכח בפניו. 5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת לבו, והסבר לו שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, וזה מנוגד לערכים שלו שירביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ואלימות נוספת. 6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה, והסכים לא לבצע אלימות נוספת. 7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת. חזור על שלבים 5 עד 7 עד אשר יבין שלפ…
-
- 45 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מנגן על SYNTHESIER פשוט וואו וזה מה שהוא מנגן עליו: http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0,,CNTID%25253D544448%252526CTID%25253D206400,00.html וכמה שעולה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=828&cID=332&c=232740 פשוט OMG , אני מת לכזה
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי בערך 6000 שקל בכיס (באחד המכנסיים) ובא לי להוציא אותם על מחשב בנז למשחקים... אבל עומדת בפני דילמה, עם 6000 שקל, אני יכול לקנות אופנוע/טוסטוס (אני בן 16.5 - סיפור עצוב) או מקרן לחדר ויש לי גם רמקולים היקפיים בשביל זה וכדומה... אז מה כדאי? במילים אחרות, מה אתם הייתם קונים ב6K?
-
- 80 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כבר תקופה ב ebay נוריות לד אבל ממה שאני רואה כל מה שיש שם זה " מוצרי מדבקה " למיניהם ולא מותגים מוכרים . האם יש לכם המלצה לנוריות מסויימות ? תודה
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
כידוע 15% מכלל האוכלוסייה בעולם הם שמאליים, אני ביניהם. מעניין אותי איך אתם משחקים את המשחקים ועם איזה ציוד? בדיוק הזמנתי מEBAY את הרייזר DEATHADDER הגרסה לשמאליים שאין בארץ כי מה לעשות, אנחנו נחותים קיצר הנה תמונה של תנוחת היד שלי על המקלדת (עד שיגיע העכבר שלי). http://img138.imageshack.us/img138/5645/27112010600.jpg חשוב לציין שאני גם לא משנה בכלל את המקשים במשחקי FPS שאני משחק. אני לוחץ על רווח עם הכרית הזאת שלפני הזרת ??? אין לי מושג איך התרגלתי ככה אבל אני משחק כמו שצריך
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אדם נשפט למוות, עליו להגיד משהו אם הוא אומר שקר ,יתלו אותו. אם הוא אומר אמת ,ירו בו. הוא אמר משהו וניצל ,מה הוא אמר? : מי שיודע לא לגלות בבקשה
-
- 47 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום,ההורים שלי טסים עוד חודש למיאמי ,פלורידה, וביקשתי מהם שיקנו לי מוצר מחשב שלא ניתן להשגה בארץ,והוא דיי נפוץ בחנויות המחשבים והאלקטרוניקה בארה"ב. אני מעוניין במוצר ששמו flight sim yoke usb של חברת CH products ,מדובר במוצר לחובבי הסימולטורים,זהו הגה טיסה של מטוס שמיועד למחשב (סוג של ג'ויסטיק) תמונה- עכשיו אני מחפש רשתות אלקטרוניקה ומחשבים שנמצאות במיאמי,שאולי שם ניתן לקנות את היוק,רשתות כמו ניו אג וכאלה,שנפוצות במיאמי. אני אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת חנות כזאת
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש סדרה טובה ליראות ראיתי כבר קוראים לי ארל, איש משפחה, "פלישה", סמולוויל 6 וגיבורים. יש לכם המלצות לסדרת מתח משהו ? אני מעדיף שהפרקים יהיו כן קשורים אחד לשני ושהיא תיהיה חדשה יחסית... אני לא רוצה משהו כבד כמו הסופרנוס עם 20 עונות.. משהו שגם לא תיהיה לי בעיה להשיג...
-
- 67 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני משתמש בכתבן שלהם ויש לי מספר שאלות: 1. הקובץ המדובר משתנה 3 פעמים בשבוע ובכל פעם מתווספים לו כשלושה עמודים. האם אפשר לשתף אותו (להורדה בלבד) בקישור אחד או שבכל שינוי צריך לפרסם קישור חדש? כלומר האם הקובץ שבקישור מתעדכן גם כן כשהקובץ משתנה? 2. לפעמים יש משפטים קצרים ואין טעם שכולם יהיו אחד מתחת לשני. האם אפשר לחלק דפים בודדים לשני טורים, או שהאופציה מחייבת שכל המסמך יהיה מחולק לשני טורים? 3. איך עושים תוכן עניינים שאפשר ללחוץ על שם פרק ולהגיע ישירות לעמוד מבלי לגלול את כל המסמך?
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
http://www.nescapades.com/gameroom.htm הנה עוד כמה פרטים http://www.nescapades.com/ הבנאדם פשוט מטורף.
-
- 56 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
דווקא המעבדים הוותיקים זוכים לפופולריות מחודשת, בעוד הדור החדש עם יכולות AI מתקשה לפרוץ - ואינטל מנצלת זאת כדי להעלות מחירים ביותר מ-10%לכתבה
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מנסה לחשוב על כל מיני פתרונות יצירתיים לשפר את הכושר שלי ואולי גם לרדת במשקל כי לחדר כושר אני לא מצליח להגיע ורציתי לדעת אם רכיבה על אופניים חשמליות זה משהו שיכול לתרום לזה. ראיתי שיש כמה דגמים של אופניים חשמליות שמוכרים ברשת כאן http://www.matzman-merutz.co.il/CategoryID_3853 ומבחינתי רכיבה לעבודה כל יום זה חצי שעה לכל כיוון כי אני עובד יחסית קרוב כך שזה בעצם שעה רכיבה לכל יום. האם זה תורם במשהו או שאין לזה את אותו הערך כמו שיש לריצה או הליכות? לגבי אופניים רגילות זה לא משהו ריאלי כי איתן לא באמת אצליח להגיע לעבודה אז זה או לקנות אופניים חשמליות לעבודה או רגילות ואז זה מחייב אותי לרכב אחרי העבודה ואז ברור לי שלא אצליח להתמיד. מישהו יכול לעזור? למישהו יש אופניים חשמלי…
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חרשתי את קאזה, אימיול, גוגל, חיפשתי גם בפורום - כלום. : אני מחפש את ההמנון כקובץ להורדה (מצאתי אתר שמנגן אבל אי אפשר להוריד), אבל שלא יהיה רק לחן אלא גם את השיר עצמו בקובץ. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חבל שאי אפשר לצרף מצגות power point (לא ברשימת הקבצים המותרים)- אז קיווצתי את זה ל rar. תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-