עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. שיא הקיץ קרב ובא והימים הולכים ומתחממים. בשנה האחרונה כבר המצב בירושלים בלתי נסבל וזה לא אפשרי יותר לחיות ללא מזגן, לכן החלטתי להתקין מזגן. הבעיה היא שאין לי מושג למי כדאי לפנות. לא בא לי טכנאי מזגנים דרג ז' או מישהו שיעשה עליי קומבינה. חיפוש בגוגל מניב המון אתרים גנריים למדי של מדרגי טכנאים - לא אמין. לכן תהיתי, האם יש לכם המלצות לטכנאים? ו\או היכן אוכל למצוא מדרג אמין של טכנאי מזגנים?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by הדוד משה,

אני מחפש את המשחק Worms World Party לגיימבוי אדוונס. אם למישהו יש כאן ורוצה למכור לי, שישלח לי הודעה בפרטי (או שישוויץ כאן). אגב, מי שהבין את הכותרת לבד, מקבל צל"ש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by Chubby,

שלום רציתי לשאול שאלה פירסמתי נושא בפורום "חלקים שונים של מחשב מקלדות מדפסות,סורקים " בקיצור בפורום הזה ואני לא מוצא אותו וחיפשתי בחיפוש לפי שם משתמש CHUBBY לא מצא לי איך אני מוצא נושאים שפירסמתי בעבר גם חשוב לי לדעת בכללי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  5. Started by YTZ,

ראיתי שהנושא צץ מפעם לפעם, ורציתי לחלוק את הנסיון שלי בנושא: לאחר הגיוס אובחנה אצלי מחלה קשה שהסיבוכים שלה הם דלקות פרקים קשות. לפני כחודש החלו אצלי כאבים איומים בברכיים ובאגן, לאחר ביקור במרפאה קיבלתי הפניה לאורתופד. כמה ימים לאחר מכן התחלתי להרגיש רגישות בגב, ועם הזמן המצב החמיר עד למצב שאני לא יכול להתכופף לשרוך שרוכים, הגעתי שוב לרופאה והיא אמרה שזה נראה סיבוך של המחלה שיש לי, ושאציין לאורתופד בעל פה את כאבי הגב שלי הגיע יום הביקור שלי אצל האורתופד סוף סוף, ומה אני אגיד לכם. בזלזול כזה בחיים שלי לא נתקלתי. הרופא נראה כמו קבצן שאספו מהרחוב, דיבר איתי בזלזול שלא נתקלתי בן מימיי; עשה בדיקה שטחית על הברכים, וכשאמרתי לו לגבי הגב, הוא אמר לי ״לא רשום את זה בהפניה״- אמרתי לו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, אני מחפש המלצות לחנויות שעוסקות במוצרים לחיות מחמד.. לא ממש אכפת לי איפה החנות תשב כל עוד היא עושה משלוחים.. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  7. Started by benor,

אם יש לכם משהו "פיקנטי" תוסיפו. ;D http://www.drushim.co.il/Show2.aspx?SearchTerm=%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%A6%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94&Area=16 http://www.studentjob.co.il/companyjobs.asp?ID=1874

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eyarit,

מאחר ויש כאן המון אנשים בעלי ראש יצירתי הייתי שמח לקבל קצת רעיונות למציאת שם לעסק חדש העסק הוא גם חנות צילום, גם מעבדת מחשבים, גם סלולרי וגאדג'טים אשמח לשם מקורי ( לדוגמא: יועץ מס: מס-תיק) מי שימצא שם שייבחר ייזכה בדיסק און קי מתנה!

• 19 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. Started by mulimen,

שמעו את האמת לגבי ספקיות האינטרנט העלובות מסיפורי האישי: ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by rofben,

היי רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמתעסקים בקייט סרפינג? אם כן אז אולי תוכלו לפרט על הקושי של הספורט, החוויות, הציוד ועלותו וכו' תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  11. SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ההודעה הזו תראה קצת פתאטית, אבל כבר עברתי את הגיל שאכפת לי מלעשות פדיחות. אני בחור בשנות השלושים לחייו שנתק קשר כמעט עם כל המעט חברים שלו והמעט שנשארו נשואים עם ילדים כך שאין לי הרבה מה לעשות איתם. כנראה שאני בן אדם קצת קשה. חחח. בכל מקרה, בזמן הפנוי הרב שיש לי אני בדרך כלל מפתח משחקים. פיתחתי משחק לPC וANDROID והתחלתי למכור אותו, למרות שהוא לא נחל הצלחה רבה. בגדול אני לא מתבייש לומר שאני תכנת מאוד מוכשר ואני עושה דברים בקלות שאחרים לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל. מכיוון שפיתוח משחקי מחשב הוא תחום עיניין שלי, חשבתי לחפש אנשים שעוסקים בתחום. בתור תחביב, אבל כמעט ושאין בארץ. או שאני לא יודע איפה לחפש. חשבתי שזה כיוון טוב להכיר אנשים חדשים, אבל הפורום המסכן בתפוז לא נראה לי מק…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לתהמאן ב MMA. עכשיו אני קצת לא סגור איך זה עובד. הבנתי שזה שילוב של כל מיני אומנויות לחימה, האם זה מצריך ללכת לאימונים שונים (נניח פעם אימון סמבה, יום אחר אימון ג'ו ג'יטסו ברזיאלי וכו)? כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות בהם ניתן להתאמן במרכז (אידיאלית תל אביב, אבל אני עם רכב ככה שאין בעיה להגיע גם לסביבה של תל אביב). תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Ovid,

בתור הנדסאי האם כדאי לצאת לקצונה? מה היתרונות והחסרונות? לפי מה שאני יודע, אחרי זה אפילו אם אני חוזר ליחידה שלי אני כבר לא אעסוק במקצוע אלא יותר בדרים יותר כללים כמו הדרכה ופיקוד. יוצא שההנדסאי לשווא..?

• 11 תגובות
    • 20.5k צפיות
  16. Started by moria1235,

שלום, לא היה לי לאיזה קטגוריה לשייך זאת אז הכנסתי לפה.. יש לי קובץ PDF מאובטח שניתן רק לשמור אותו במחשב אבל לא ניתן להדפיס. איך ניתן לפרוץ את האבטחה? תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

הזמנתי לפני למעלה משבוע סים של הוט מובייל והלכתי לקבל אותו בסניף, עד כאן הכל בסדר. אמרו לי בסניף להתקשר ל-*230 ולבצע דרכם את ההתניידות של המספר... ענה לי נציג שירות ואמר לי שהוא מנייד לי את המספר ובשעה XX:XX להפעיל את המכשיר מחדש. תנחשו מה? לא היה שום התניידות. עוד פעם אני מתקשר וכך בערך אותו סיפור שחוזר על עצמו כבר 4 פעמים. כרגע אני עם מס' זמני כבר כמה ימים ופשוט נמאס לי! אבקש יעוץ בעניין... נ.ב. שכחתי לציין את זמני ההמתנה המטורפים בטלפון!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by YTZ,

יש לי חשבון פייפל שמקושר לכ"א מהארץ, יש אפשרות להזמין מחנות בחו"ל (newegg) ושתשלח את זה לכתובת בארה"ב שלא שייכת לכרטיס האשראי שלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. df

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by Iko89,

מישהו התנסה בהדרכת נהיגה אצל יואב קווה ויכול לתת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  22. Started by zam,

טמפ' - 35 מעלות לחות - 80% תחזיקו מעמד

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Liran3331,

מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים