עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום,ההורים שלי טסים עוד חודש למיאמי ,פלורידה, וביקשתי מהם שיקנו לי מוצר מחשב שלא ניתן להשגה בארץ,והוא דיי נפוץ בחנויות המחשבים והאלקטרוניקה בארה"ב. אני מעוניין במוצר ששמו flight sim yoke usb של חברת CH products ,מדובר במוצר לחובבי הסימולטורים,זהו הגה טיסה של מטוס שמיועד למחשב (סוג של ג'ויסטיק) תמונה- עכשיו אני מחפש רשתות אלקטרוניקה ומחשבים שנמצאות במיאמי,שאולי שם ניתן לקנות את היוק,רשתות כמו ניו אג וכאלה,שנפוצות במיאמי. אני אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת חנות כזאת

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by yuvalri1,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

בוחרים באופן מקרי מס' בעל 5 ספרות. בהנחה שאפס אינו יכול לשמש כספרה השמאלית ביותר, מצא מהי ההסתברות שהמס' הנבחר הוא פלנדרום ? * פלנדרום = מספר שכשקוראים אותו מימין ומשמאל מתקבל אותו מספר. למשל 12121, 55555, 655556 וכו'. תשובה אפשרית: האם מישהו יודע אם התשובה הזאת נכונה? יש למישהו פתרון אחר? תודה..

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. (עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by dvirf1,

אני יודע שזה long shot, אבל אם ידעו לענות לי איפשהו, זה כאן. יש לי Galaxy Nexus, ואני רוצה לחבר אותו למערכת באוטו שלי (קצת מוגזם לקרוא לזה מערכת ). אין לי AUX במערכת. אפשר לחבר בדרך אחרת, או שצריך לקנות רדיו-דיסק חדש?

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by coolspot,

כרגיל המדענים פירסמו עוד הודעה ששוללת את הפגיעה הזכרתי את זה בתרד וניראה שצדקתי http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=261231&path=22

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by Access Denied,

איזה סוכנות רכב מייבאת את דודג' לארץ?? איפה אפשר למצוא את הוייפר?? והכי פחות חשוב.. ( ) כמה היא עולה?? ;D

• 55 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by yigael_o,

היי, אני מתחתן היום. סתם התחשק לי ליידע אותכם. אני אעדכן מחר איך היתה החתונה. ביי

• 53 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by J0HNiE,

אדם נשפט למוות, עליו להגיד משהו אם הוא אומר שקר ,יתלו אותו. אם הוא אומר אמת ,ירו בו. הוא אמר משהו וניצל ,מה הוא אמר? : מי שיודע לא לגלות בבקשה

• 47 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. אני רוצה להמליץ על תוכנית (רק למנויי הלווין) שנקראת call for help. זו תוכנית משעשעת וגם לימודית בנושאי מחשבים ואינטרנט. התוכנית מתאימה הן למשתמשים חדשים והן למשתמשים בינוניים. היא נותנת כל מיני סקירות על מוצרים חדשים שיצאו לשוק, פותרת בעיות נפוצות בכל מערכות ההפעלה וגם נותנת סקירות של אתרים חדשים ומעניינים וגם כל מיני המלצות לקבצים בחינם. אני חושב שכל אחד יכול להפיק תועלת מהתוכנית הזו אפילו אם הוא חושב שהוא יודע הכל. בקיצור שווה ניסיון

• 71 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. האם יש על זה נקודות? אני לא נהג חדש וזה דו"ח שני שקיבלתי למרות שאת הראשון הצלחתי להמיר לאזהרה

• 30 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by D.r Bit,

שלום לכולם וחג שמח .. רציתי לשאול אולי למישהו יש רעינות להדפסה על חלוצות כול מיני סגנונות משוגעים ומטורפים הצעות יתקבלו בברכה !!

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by elicbelic,

לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי מהחנות גיבור מחשבים מסך Philips 200W6CS שקיבלתי עליו המלצות רבות בפורום. נאמר לי שהמסך לא קיים במלאי, לכן יוזמן מהיבואן ויסופק תוך שבוע-שבועיים לכל היותר. מספר ימים לאחר ההזמנה התקשרתי לחנות כדי לוודא שהמוצר קיים אצל היבואן, נאמר לי שהמוצר קיים, הוא הוזמן כבר ויגיע תוך מס' ימים. שבוע+ לאחר ההזמנה התקשרתי לשאול אם המוצר הגיע (ביקשתי איסוף עצמי), נאמר לי שיגיע ביום יומיים הקרובים ושייצרו איתי קשר כדי שאאסוף אותו. שבוע אח"כ שוב התקשרתי, אמרתי שהבטיחו לי עד שבועיים אספקה, שוב אמרו לי שלא יודעים למה נגרם העיכוב אך בטוח יגיע המסך תוך יום יומיים. שאלתי עוד פעם אם בוודאות קיים המוצר אצל היבואן אמרו לי שכן. שלושה שבועות לאחר ההזמנה התקשרו אליי מ…

• 38 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by e-d-a,

לכל מי שמורעל כמוני ורוצה לדעת ולאסוף כמה שיותר מידע על הסיירות של צה"ל ואיך להגיע אלהם אז שיתן פה מידע מועיל שיכול לעזור, לשמשל כמו הקישור הזה http://www.idf2000.co.il/corps/elite.htm. אז אם יש לכם בעיקר מידע על איך להתקבל לסיירת מטכ"ל, סיירת דובדבן, סיירת יעל. וגם כן יש למישהו מושג מהי סיירת רימן? (כי אני לא הצלחתי למצוא מידע עלייה)

• 55 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by TOMMYB1,

חברה הנושא אולי דבילי אבל אני מת על משפטים בסגנון של תעשה ישר. עקום זה יוצא לבד אני לא נוסע מהר, אני טס לאט אז אם יש לכם עוד.. שתפו אותי.. תודה מראש

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם

• 57 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by i-pink,

איך אומרים יהיה בסדר במרוקאית?

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by ben389,

http://www.nescapades.com/gameroom.htm הנה עוד כמה פרטים http://www.nescapades.com/ הבנאדם פשוט מטורף.

• 56 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by orenc17,

טוב אז ככה אני לא ישן בלילה לא נירדם לא יודע למה למישהו יש רעיון מה לעשות חופש מז***ן

• 93 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. אני יודע שזה נשמע קצת מיושן, אבל איפה קונים ברזלים כאלה. אני צריך משהו כמו 20-30. אני יודע שיש באתרים בחו"ל, אבל חשבתי שאולי יהיה מישהו שמוכר בארץ. גם ברגים כמו ברגים משושים או ברגים למארז מעניין אותי לדעת איפה לקנות.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה. מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???

23. Started by intel suck,

אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by intel suck,

יש פה מישהו שלומד בתיכון הולץ בתל אביב אם כן אז יש לי כמה שאלות יש שם מגמות מחשבים? האם מאמנים אותך שם פיזית כמו בצבא לדוגמא או שזה רגיל כמו בכל תיכון אחר

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. יצרנית הרכבים הגרמנית היא הראשונה להטמיע באופן מובנה את פלטפורמת הפגישות של מיקרוסופט - כן, בדיוק זו שרבים אוהבים לשנוא - תוך הפיכת הנהיגה לחוויה משרדית מתוחכמתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים