עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני מנסה פעם ראשונה להציע מוצר למכירה באיביי. העליתי תמונה ורשמתי תיאור ומחיר. בסוף אני נתקע עם משהו שנקרא LISTING. אני לא יודע מה זה ומה הם רוצים. זה מה שרשום בדף: As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just…

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by intel suck,

יש פה מישהו שלומד בתיכון הולץ בתל אביב אם כן אז יש לי כמה שאלות יש שם מגמות מחשבים? האם מאמנים אותך שם פיזית כמו בצבא לדוגמא או שזה רגיל כמו בכל תיכון אחר

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by Tim_N,

שלום רב מצאתי באינטרנט את התמונה הזאת שמאוד אהבתי- האם החייל הזה הוא חייל בצבא ההגנה לישראל? לפי הליבוש והאביזרים והגומיות האלה על רובה ה אם-16 הוא נראה ישראלי, אך איני מצאתי שום מקור באינטרנט אשר אומר כך. תודה רבה.

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by naoriko,

יש לי כמה אנשים שרוצים לקנות מחשב נייח איפה אפשר לקנות במקום הכי זול עם מפרט טוב...?

• 38 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by Access Denied,

איזה סוכנות רכב מייבאת את דודג' לארץ?? איפה אפשר למצוא את הוייפר?? והכי פחות חשוב.. ( ) כמה היא עולה?? ;D

• 55 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. אני לא מדבר על הסמכות MCSE וכד' אלא על תארים של ממש.

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by Thadar,

מישהו מכם מכיר סדרות Anime טוב שהוא יכול להמליץ עליו? אם אפשר, תפרטו בקצרה על העלילה שלו. תודה.

8. Started by pringles,

מה ה3 סרטים שאתם הכי אוהבים (לא בהכרח הכי טובים) מי שרוצה יכול לפרט גם למה. אני אתחיל 1. Die hard 3 2. Body of lies 3. Leon The Professional

• 71 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה לפני איזה 3-4 חודשיים...הוט החליפו את הממשק שלהם לצבע אדום... וביחד עם זה הלכה לי הסיסמה של החסימת הורים... עכשיו...אני לא יודע איזה סיסמה עשו לי?? אז מה הדיפולט (ברירת מחדל) שלהם??

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713546,00.html תגידו זה אמיתי יש לי רישיון ישן עד אמצע 2010 ולא קיבלתי שום התראה אז מה אני עושה ואם אני ירצה לנסוע מחר לאנשהו ואם בכלל לא היתי רואה את הכתבה ?

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by e-d-a,

לכל מי שמורעל כמוני ורוצה לדעת ולאסוף כמה שיותר מידע על הסיירות של צה"ל ואיך להגיע אלהם אז שיתן פה מידע מועיל שיכול לעזור, לשמשל כמו הקישור הזה http://www.idf2000.co.il/corps/elite.htm. אז אם יש לכם בעיקר מידע על איך להתקבל לסיירת מטכ"ל, סיירת דובדבן, סיירת יעל. וגם כן יש למישהו מושג מהי סיירת רימן? (כי אני לא הצלחתי למצוא מידע עלייה)

• 55 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם.. קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים.. עכשיו לפירוט: הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!! ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד. ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...). ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!! ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזי…

• 61 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by yigael_o,

היי, אני מתחתן היום. סתם התחשק לי ליידע אותכם. אני אעדכן מחר איך היתה החתונה. ביי

• 53 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by coolspot,

כרגיל המדענים פירסמו עוד הודעה ששוללת את הפגיעה הזכרתי את זה בתרד וניראה שצדקתי http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=261231&path=22

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by חן מ,

היי אזה אתרי טורנטים טובים אתם מכירים? ואפשר לקבל הזמנה לאיזשהו אתר של טורנטים? תודה

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Vlad3,

יש למישהו מושג מה הולך שם במכס ועד מתי השביתה? מציע לאנשים לחכות עם קניות גדולות מחול.

17. Started by dani44,

חברה לא מזמן קיבלתי מיני מקרן שנראה די חמוד והחלטתי להשתמש בו לראות בו מדי סרטים וכו'.. לפי מה שאומרים באתרי מכירה זה שיש לו חיבור למחשב נייד אך אני לא יודע ממש איזה כבל צריך (האם זה VGA TO VIDEO?) ובמידה ואני כן מחבר אותו למחשב איך אני מפעיל אותו במחשב שאני אוכל לראות דרכו? מדובר במקרן כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720739 אשמח לשמוע מאנשים שכבר יש\היה להם את זה גם עצות שלהם על איך להשתמש בזה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

יאללה בחרו

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by J0HNiE,

אדם נשפט למוות, עליו להגיד משהו אם הוא אומר שקר ,יתלו אותו. אם הוא אומר אמת ,ירו בו. הוא אמר משהו וניצל ,מה הוא אמר? : מי שיודע לא לגלות בבקשה

• 47 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. הנה הפתרון ל 3 , 4, 5 יח"ל: פתרון בחינת הבגרות

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

הייתי בצו ראשון ביום שלישי קיבלתי קב"א 54 דפ"ר 60 הבנתי שזה בדיוק מספיק לי למיונים של טייס שני דברים שאני לא יודע מה לעשות לגביהם 1 - לא קיבלתי פרופיל עדין כי אני צריך לעשות בדיקת מאמץ( אסתמה בעבר) אני בריא לחלוטין ורץ המון, הקצין רפואי אמר שזה 97 אם הכל בסדר 2 - אני ילד יחיד ועדין לא החתמתי את ההורים שלי (אבל הם כבר הסכימו, רק אחרי שאני אקבל את ה97) מה אני צריך לעשות כדי לקבל את המיונים לצוות אוויר? לחכות? להתקשר ולבקש?

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by ag43,

אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעת איך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by חן מ,

טוב אז כך:התגייסתי והכל סבבה וזה הבעייה זה הנעליים הצבאיות:ברגל שמאל הנעל בסדר גמור,ברגל השנייה קיבלתי פצעים מהנעל איזה סיבה יכולה להיות שבגללה ברגל אחת לא קיבלתי פצעים וברגל השנייה כן?קשירה חזקה מידי או משהו? השאלה השנייה היא:שמו אותי גו'בניק בתותחנים....באיזה תפקידים מנהלתיים\משרדיים וכל הדברים בסיגנון הזה יכולים לשים אותי אחרי הטירונות? THANX!

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. היום בלילה אני טס קונקשיין לברלין לשבוע עם טורקיש אירליינז דרך איסטנבול. מכיוון והכל התארגן בדקה התשעים יש לי מספר שאלות שמי שיש לו עצם לעניין אשמח מאוד! כל הלינה צריכה להתבצע דרך קאוץ' סרפינג כאשר שלחתי אתמול בלילה הודעות למשתמשים בתקווה שיענו בחיוב ויסתדר. ברלין: 1) יש מקומות מעניינים ששווה לבקר בהם או שהם בגדר MUST? 2) מבחינת שקעים הבנתי שהחיבור זהה, אך יש עוד סוג ולכן רצוי להצטייד גם במתאם? 3) טיפים והערות על תחבורה ציבורית בעיר? הבנתי שיש אפשרות לעשות כרטיס חופשי חודשי ליום-יומיים שנקרא "WELCOME BERLING" וגם נותן הוזלה באטרקציות. איך הכרטיס פועל והאם לדעתכם שווה לקנות אחד כזה? 4) איזה אמצעי תחבורה ציבורית מומלץ להגעה משדה התעופה שונפלד בברלין למרכז העיר? 5) …

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים