כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
-
לכל מי שמורעל כמוני ורוצה לדעת ולאסוף כמה שיותר מידע על הסיירות של צה"ל ואיך להגיע אלהם אז שיתן פה מידע מועיל שיכול לעזור, לשמשל כמו הקישור הזה http://www.idf2000.co.il/corps/elite.htm. אז אם יש לכם בעיקר מידע על איך להתקבל לסיירת מטכ"ל, סיירת דובדבן, סיירת יעל. וגם כן יש למישהו מושג מהי סיירת רימן? (כי אני לא הצלחתי למצוא מידע עלייה)
-
- 55 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת!! להתחמש באמ"לחי פלסטיק ? (אני באמת צריך לדעת)
-
- 79 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם.. קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים.. עכשיו לפירוט: הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!! ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד. ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...). ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!! ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזי…
-
- 61 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעת איך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
טוב אז כך:התגייסתי והכל סבבה וזה הבעייה זה הנעליים הצבאיות:ברגל שמאל הנעל בסדר גמור,ברגל השנייה קיבלתי פצעים מהנעל איזה סיבה יכולה להיות שבגללה ברגל אחת לא קיבלתי פצעים וברגל השנייה כן?קשירה חזקה מידי או משהו? השאלה השנייה היא:שמו אותי גו'בניק בתותחנים....באיזה תפקידים מנהלתיים\משרדיים וכל הדברים בסיגנון הזה יכולים לשים אותי אחרי הטירונות? THANX!
-
- 33 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הנה הפתרון ל 3 , 4, 5 יח"ל: פתרון בחינת הבגרות
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מחפש סדרה טובה ליראות ראיתי כבר קוראים לי ארל, איש משפחה, "פלישה", סמולוויל 6 וגיבורים. יש לכם המלצות לסדרת מתח משהו ? אני מעדיף שהפרקים יהיו כן קשורים אחד לשני ושהיא תיהיה חדשה יחסית... אני לא רוצה משהו כבד כמו הסופרנוס עם 20 עונות.. משהו שגם לא תיהיה לי בעיה להשיג...
-
- 67 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כותרת
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היום בלילה אני טס קונקשיין לברלין לשבוע עם טורקיש אירליינז דרך איסטנבול. מכיוון והכל התארגן בדקה התשעים יש לי מספר שאלות שמי שיש לו עצם לעניין אשמח מאוד! כל הלינה צריכה להתבצע דרך קאוץ' סרפינג כאשר שלחתי אתמול בלילה הודעות למשתמשים בתקווה שיענו בחיוב ויסתדר. ברלין: 1) יש מקומות מעניינים ששווה לבקר בהם או שהם בגדר MUST? 2) מבחינת שקעים הבנתי שהחיבור זהה, אך יש עוד סוג ולכן רצוי להצטייד גם במתאם? 3) טיפים והערות על תחבורה ציבורית בעיר? הבנתי שיש אפשרות לעשות כרטיס חופשי חודשי ליום-יומיים שנקרא "WELCOME BERLING" וגם נותן הוזלה באטרקציות. איך הכרטיס פועל והאם לדעתכם שווה לקנות אחד כזה? 4) איזה אמצעי תחבורה ציבורית מומלץ להגעה משדה התעופה שונפלד בברלין למרכז העיר? 5) …
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…
-
- 41 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אדם נשפט למוות, עליו להגיד משהו אם הוא אומר שקר ,יתלו אותו. אם הוא אומר אמת ,ירו בו. הוא אמר משהו וניצל ,מה הוא אמר? : מי שיודע לא לגלות בבקשה
-
- 47 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין בקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע. אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר]. תודה רבה למי שיציע לי קורסים! [אני צריך קורס באזור ראשון לציון ] חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ברכות. אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום. התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח. הצעות?
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חברה לא מזמן קיבלתי מיני מקרן שנראה די חמוד והחלטתי להשתמש בו לראות בו מדי סרטים וכו'.. לפי מה שאומרים באתרי מכירה זה שיש לו חיבור למחשב נייד אך אני לא יודע ממש איזה כבל צריך (האם זה VGA TO VIDEO?) ובמידה ואני כן מחבר אותו למחשב איך אני מפעיל אותו במחשב שאני אוכל לראות דרכו? מדובר במקרן כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720739 אשמח לשמוע מאנשים שכבר יש\היה להם את זה גם עצות שלהם על איך להשתמש בזה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח. בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן). משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר. מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE ש…
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הייתי בצבא טכנאי מחשבים ואני לא בדיוק איש לימודים יש לי בגרות חלקית ו 12 שנות לימוד . בצבא הם החליטו שאני מתאים לשרת בתור טכנאי מחשבים ומאז אני עם התעודה של הצבא אבל אין בזה עבודה ואם יש 4000 ברוטו בלחץ יש כל כך הרבה טכנאים שאי אפשר למצוא עבודה . אני בצבא תיקנתי מחשבים נייחים וניידים אני יודע באופן חלקי לא התעסקתי עם זה הרבה למרות שזה דומה חוץ מהחלפה של לוח אם או לפתוח את הפלסטיקה ( החלפה של מעבד , גוף קירור וכו' ) אני מחפש לשדרג את עצמי בתחום המיחשוב אבל אני לא מוצא מה ... חשבתי ללמוד " מהנדס רשתות " אבל גם שם יש עומס והרוב לא מוצאים עבודה וחוזרים להיות טכנאים PC . יש לי אפשרות לקבל דרך לשכת התעסוקה קורס " תוכניתן " ללמוד שפת C וכו' יש בגון ברייס אבטחת מידע " סיסקו " …
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
-
שלום. אני בן 17 וכרגע מתמיין לעתודה האקדמית בצה``ל, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה. אני גר במרכז ולכן האופציות היחידות שעומדות ברשותי הן אונ` ת``א ואונ` בר אילן (לגבי האונ` הפתוחה אי לי מושג איך הולכים הלימודים). עשיתי פסיכומטרי באוקטובר 2011, בקושי למדתי אליו (כשאני אומר בקושי אני מתכוון שחוץ מנוכחות בכל המפגשים בקורס הכנה לתלמידי תיכון של לחמן לא עשיתי שום דבר), קיבלתי 622. הממוצע בגרות המשוער שלי לפי המחשבונים באוניברסיטאות יהיה 105-106. קיבלתי אישור מהצבא לעשות פסיכומטרי במועד יולי 2012. אני מעדיף ללמוד באונ` ת``א, אבל ביחד עם ממוצע הבגרות גיליתי שאני צריך להוציא בפסיכומטרי 700 כדי להתקבל. אם אני באמת אלמד כמו שצריך אני די בטוח שאני אוכל להשיג את זה…
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שגלגלצ חסמו כל סטרים עיקרי שדרכו היה אפשר לשמוע גלגלצ בעבר. האם מישהו מכיר קישור כלשהו לשמיעת גלגלצ באינטרנט מלבד הנגן הפלאשי שיש באתר שלהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-