כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי היום ב KSP זיכרון RAM DDR4, אחרי שפתחתי את הקופסא בבית גיליתי שהלוח אם שלי בכלל לא תומך ב DDR4 אלה ב DDR3... יצאתי אכן דביל חחחח מישהו יודע אם אפשרי להחזיר את זה לחנות? המדבקה עדיין על החבילה, אבל היא קרועה באמצע. יש טעם לנסות או אין יותר מדי סיכוי ?
-
- 0 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
? הכוונה כמובן לכל המקצים (ואם יש לכם זמן מטרה או משהו בסגנון, לציין גם)
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לא מבין מילה ממה שאומרים בסירטון וזה סתם עיצבן אותי אז צפיתי בלי קול. ( למרות שלקראת הסוף, המוזיקה טובה בלי מילים. ) בכל מקרה ... זו אחלה אומנית. היא טובה במה שהיא עושה. אני נהנתי. מקווה שגם אתם.
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
היות ואני פטור מספור אני צריך לעשות עבודה למישהו יש עבודה טובה בספורט? תודה איגור
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חבל שאי אפשר לצרף מצגות power point (לא ברשימת הקבצים המותרים)- אז קיווצתי את זה ל rar. תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מנסה לחשוב על כל מיני פתרונות יצירתיים לשפר את הכושר שלי ואולי גם לרדת במשקל כי לחדר כושר אני לא מצליח להגיע ורציתי לדעת אם רכיבה על אופניים חשמליות זה משהו שיכול לתרום לזה. ראיתי שיש כמה דגמים של אופניים חשמליות שמוכרים ברשת כאן http://www.matzman-merutz.co.il/CategoryID_3853 ומבחינתי רכיבה לעבודה כל יום זה חצי שעה לכל כיוון כי אני עובד יחסית קרוב כך שזה בעצם שעה רכיבה לכל יום. האם זה תורם במשהו או שאין לזה את אותו הערך כמו שיש לריצה או הליכות? לגבי אופניים רגילות זה לא משהו ריאלי כי איתן לא באמת אצליח להגיע לעבודה אז זה או לקנות אופניים חשמליות לעבודה או רגילות ואז זה מחייב אותי לרכב אחרי העבודה ואז ברור לי שלא אצליח להתמיד. מישהו יכול לעזור? למישהו יש אופניים חשמלי…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השוואה בין מעבד i3 8100 למעבד i7 3770 אתר 1 - https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-8100-vs-Intel-Core-i7-3770/3942vs1979 אתר 2 - https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-8100-vs-Intel-i7-3770/3103vs896 איך התוצאות שונות כל כך ?
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שני חברים שלי חזרו היום מיום סיירות, חבר אחד שמבחינה פיזית יותר טוב לא קיבל כלום והשני שייטת, אז על פי מה מסננים שם?
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שיש תוכנית כזאת, הוא אמר לי שהוא זוכר הכל ואת זה לא היה אף פעם... איך קראו לתוכנית הזאת?? היה איזה אחד רע כזה כל פעם רודף אחריו נראה לי שהוא היה נראה כמו שלד כזה...ולילד יש כובע אדום שאיתו הוא פותח שערים ליקומים אחרים בלה בלה בלה...
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן שאני חושב על דברים, ואחד מהדברים שעוברים לי בראש זה דיסלקציה, לפני כמה שנים אובחנתי ונמצאתי כ- דיסלקט, ותמיד עלו לי כמה שאלות, נכון יש בן אדם נחה, יש בן אדם קטוע יד, יש בן אדם שנולד מפגר (מצטער אני לא יודע אם אפשר לנסח את זה אחרת), ויש בני אדם חכמים, השאלה היא, האם דיסלקציה באמת קיימת, או שזה רק פיתרון שנמצא להרבה אנשים שטוענים שהם מתקשים , אני הלכתי לאיבחון מפני שאחותי גם דיסלקטית, וגם כן אבא שלי. נכון, אני מודה, באמת קשה לי יותר לקלוט מרוב האנשים דברים, וגם מבחנים שאני מתכונן עליהם שעות, וחברים שלי לפחות שעה, ואני נכשל/עובר בקושי לפעמים, למרות שבאמת, אני ישבתי וכתבתי סיכומים ושאלתי את עצמי שאלות, והם סה"כ קראו את החומר ועברו עליו. אולי כי אני לא לומד נכ…
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
מנגן על SYNTHESIER פשוט וואו וזה מה שהוא מנגן עליו: http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0,,CNTID%25253D544448%252526CTID%25253D206400,00.html וכמה שעולה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=828&cID=332&c=232740 פשוט OMG , אני מת לכזה
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000734280 בד"כ אני 100% נגד כל סוג של אלימות (מילולית\פיזית וכו') אבל הפעם לטעמי זה צודק. מצד שני גם ככה כספי המיסים יממנו חדשה\תיקון.
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
;D מה קורה? ;D אין לי כוח לשים הקדמה יפה, אז ישר לעניין. בחרתי במגמת הנדסת תוכנה + פיסיקה / ביולוגיה. אני מתלבט בין פיזיקה לביולוגיה, שני המקצועות נראים לי טובים. מה דעתכם? איזה מקצוע נותן יתרון בלימודים גבוהים בעתיד? (או שזה בכלל לא משנה?)
-
- 87 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש סדרה טובה ליראות ראיתי כבר קוראים לי ארל, איש משפחה, "פלישה", סמולוויל 6 וגיבורים. יש לכם המלצות לסדרת מתח משהו ? אני מעדיף שהפרקים יהיו כן קשורים אחד לשני ושהיא תיהיה חדשה יחסית... אני לא רוצה משהו כבד כמו הסופרנוס עם 20 עונות.. משהו שגם לא תיהיה לי בעיה להשיג...
-
- 67 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הולך שם במכס ועד מתי השביתה? מציע לאנשים לחכות עם קניות גדולות מחול.
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מזגן עילי שמתאים לחדר שינה בגודל 10 מ"ר (החדר נמצא חצי קומה מתחת לקרקע, החלון פונה לכיוון דרום וגובה החדר דיי נמוך 2.40 מ'). מכיוון שאני דווקא מחפש במזגן את הרעש המונוטוני הזה של פעולת האוורור של המאייד אבל לא רעש שאינו מונוטוני או רעש בתדר נמוך שנובע מרעידות המעבה (או רעש של קרקושים) אני שוקל את טכנולוגית האינוורטר, חסכון בחשמל עקב פעולת האינוורטר לא מעניינת אותי. הסיבה היא שאני רוצה שבין היתר המזגן ימסך קולות של ילדים שנמצאים קרוב לביתי אבל שלא בעצמו יהווה מטרד מבחינת רעש. סיבה נוספת שאני שוקל טכנולוגיה זו היא מחבינת יציבות הטמפ'. ניסיתי למצוא חוות דעת בנוגע למזגנים השונים בשוק ובנוסף להבין אם מתאים לי אינוורטר או שהטכנולוגיה מיותרת ולא הצ…
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נרגילה ואני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן... שתיהיה חזקה ועמידה... תקציב בשבילה 200 שקל... למישהו יש הצעה? שימושים עיקריים - ישיבה עם חבר\ה\'ה... לא למשחקים.... רק שתהיה חזקה ושיהיה אפשר לעשות לה OC...
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה דגמי G-Shock שאין לי מושג מה ההבדלים בינהם, אם יש כאלו שלא נגמרים בעיצוב. מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי מוצלח? אשמח לקבל הפנייה לאתר שמשווה אותם או פורום שמתעסק בנושא. תודה, בז'נגלו.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לאור המחירים הנמוכים שיש היום שווה להיות איש מחשבים ? אם פירמוט והתקנה של מערכת הפעלה זה 100 שקל והרכבה של ספק כח זה 20 אז זה שווה את זה ? טכנאי מחשבים ניהיה פח אשפה ...מאיש מחשבים אני מרגיש ברמה של עובד עיריה . KSP ואייבורי עשו מהשוק זבל פח אשפה . למרות שהבנתי שבשוק העסקי משלמים לפי שעה והמחירים גבוהים יחסית 50 דולר לשעה אולי השוק הפרטי פשט רגל ואין שם פרנסה ?
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-