כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקרם גוף וקרם ידיים. זה באמת נחוץ או שמדובר בבולשיט? והאם אפשר להשתמש בקרם גוף במקום ידיים? כי שמתי לב שהמחיר לקרם גוף זהה למחיר של קרם ידיים אבל הכמות גדולה פי 7 לטובת הקרם גוף. השאלה אם מדובר במוצר זהה...
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי מצלמת 8 מ"מ ישנה שעד היום אני מתעד איתה חוויות ובד"כ אני לוכד וידאו עם תוכנה דרך המחשב. הבעיה היא שלכידת הוידאו מהקלטת בצורה כזו פוגמת מאוד באיכות, כאילו שלא מספיק שהמצלמה הזו כמעט מתה... להבדיל מכך, אם אני מחבר את המצלמה עם חיבור RCA connector (בננה) למסך ומריץ את הקלטת הוידאו נראה נפלא, כאילו צילמתי במצלמת HD... ואני שואל אתכם - איך אני מקליט את הוידאו ה"איכותי" שעל המסך ולא את החרטה שמתקבל דרך התוכנה במחשב??? יש לי בבית ממיר YES MAX למקרה שאפשר להשתמש בו לפתרון...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מעוניין להיות מחובר ליוטיוב עם המשתמש של המייל הפרטי שלי, וגוגל אפילו לא שואלים אותנו. איך אני מפסיק את זה
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מניח שכולם יודעים שחלל הרכב מתחמם בצורה מטורפת בקיץ כאשר הרכב עומד בשמש. לאיזה טמפרטורה מגיע חלל הרכב במקרים כאלה ? הבנתי שזה נע בין 50-80 מעלות, האם זה נכון ? יש הרבה אנשים שמאחסנים גאג'טים ברכב (GPS וכדומה), רובם פועלים על סוללת ליתאום. אני די בטוח שזה מאוד לא בריא לסוללה להיות מאוחסנת בתנאי חום שכאלה, אבל כמה נזק זה באמת עושה ? איפה אפשר לשים את הגאג'טים ברכב שישארו יחסית קרירים ?
-
- 1 תגובה
- 10k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לגבות את אוסף התמונות שלי ברשת איפה אתם ממליצים? PICASA GOOGLE DRIVE MICROSOFT SKY DRIVE DROPBOX וכו' וכו' אשמח ליתרונות מול חסרונות תודה מראש האוסף שברשותי מונה כ7 גיגה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן SAMSUNG SH-B123L BLU RAY COMBO, ופעם בכמה חודשים, בדר"כ באמצע צריבה המחשב לא מזהה אותו יותר. לא משנה אם אני עושה ריסטארט למחשב כלום לא עוזר, עד כמה ימים אחרי זה שהוא מזהה אותו מחדש בלי שאני עושה שום פעולה ניכרת לעין. מישהו מכיר את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני כבר 11 שעות במשרד. עכשיו אני מחכה שמישהו אחר יסיים משהו בשביל שאני אוכל לבדוק אם הקוד שלי עובד אחרי השינויים שלו, אני בטח אהיה פה עוד שעתיים. ואני רוצה הביתה. אל תעשו את זה לעצמכם.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אני כנראה מתחיל תואר במדעי המחשב.. רציתי לדעת מה אתם חושבים, על מה כדאי לי להתמקד, האם יש מישהו פה שכבר למד או לומד את התואר. אם כן אשמח לקבל קצת פרטים מבפנים תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
עד כמה האתר הזה אמין או שזה עוד ספאם ועבודה בעניים? http://www.dataentryjobs.us/107673.html
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום,אחי בחר 3 מגמות בבית ספר שלי (שזה אחת מעל המותר) ממש נלחם על מגמת מדעי המחשב בתור מגמה שלישית.בחר פיזיקה כימיה ואז תוספת מדעי המחשב.היום הודיעו לו שמגמת כימיה מבוטלת בגלל שלא נרשמו מספיק אנשים.עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות בגרות בכימיה בעזרת מורה פרטי? ולא בבית ספר?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט איפה ללמוד את המקצוע. האופציות שלי הם או להתחיל השנה באריאל (סמסטר אביב-פברואר) או שנה הבאה להתחיל בשנקר (שמעתי שהם מכללה מעולה ללימודי הנדסה). בשביל להתקבל לשנקר צריך פסיכומטרי של 620 ולעשות מכינות בפיזיקה ומתמטיקה. באריאל צריך לעשות רק את המכינות. ההתלבטות שלי קשה מכיוון שלשנקר אני אוכל להירשם רק באוקטובר הבא וכך אני מפסיד שנה, לעומת זאת באריאל אני יכול להתחיל ללמוד עכשיו. אני כרגע בן 23.5 והתואר שאני מתכוון לעשות הוא אורך כ-4 שנים. כל החברים שלי מתחילים ללמוד השנה (יש הרבה שבאריאל). ויש גם את הקטע שאריאל הופכים לאוניברסיטה (האם זה יותר אטרקטיבי?) ביום פתוח שהייתי שם היו מלא סטודנטים שנרשמו. צריך את עזרתכם- האם זה משמעותי תואר מאריאל או משנקר? אם יש לכם ע…
-
- 10 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רם בן 22 השתחררתי לא מזמן ואני רוצה לשתף אתכם במחשבות שמציפות אותי רוב הזמן וזה.. שאני רוצה ללמוד את הקורס "טכנאי מחשבים PC" ולא יודע איפה ? (יש לי בסיס.יודע לפרמט,לא יודע להכיב מחשב-זה על קצה המזלג) האם יש ביקוש בשוק לאנשים עם התעודות הסמכה שכאלה ? יש כלכך הרבה מכללות כמו ג'ון ברייס או המנהל הטכני(אני מאזור השרון)..ולא יודע איפה הכי טוב.. אני רוצה לעשות קורס ושיהיה מיושם לי גם אחרי הקורס ..(רמז:להתברג במקום עם הכנסה יפה)נושא הפיטורים מאוד מדאיג אותי יש עוד קורסים שמאוד הייתי רוצה ללמוד והם עולים עוד כסף ואני כבר לא יודע מה לעשות,איפה יש הכי ביקוש בשוק..כמו קורס אבטחת מידע או קורס ניהול רשתות תקשורת או קורס MCITP...אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם עבור שני ק…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שמראה האתר מוכרחת להיות ירדה דרסטית ,
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שוקל לקנות את דגם הKSO שלהם ורוצה לשמוע חוות דעת מאנשים
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? ] אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום. יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
יתכן שאני אוכל לסדר בטווח הלא רחוק כמות מסויימת של מחשבי יד שניה ישנים - מחשבים שיכולים להריץ אינטרנט, אופן אופיס וכדומה בצורה בסיסית לצרכים של ילדים בבית ספר הייתי רוצה לתרום אותם לפרוייקט קטן (כלומר אחד שלא מקבל את השירות והבירוקרטיה של "מחשב לכל ילד" ודומיו אלא מבוסס על תרומות פרטיות) - או כזה שנותן מחשבים לילדים לבית (במקרה כזה יהיה צורך לדאוג להם גם לדרך להתחבר לאינטרנט), או להקמת חוות מחשבים במקום של הפרוייקט עצמו אם זה כמו מרכז שבו הם לומדים כרגע לא ידוע על כמות המחשבים או מה בדיוק יתקבל (מחשבים ברמה של P3, לא ידוע אם יהיה ציוד היקפי), ואם יתקבל בכלל, אבל יש אפשרות והייתי רוצה לדעת מי רוצה אותם לפניי שאני מתחיל לעבוד על זה הלאה אם אתם מכירים פרוייקט כזה (ושוב, אני …
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב תמיד הכרטיס מסך היה ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR לקחתי אותו לתיקון ופתאום אחרי כחודש אני שם לב שהכרטיס מסך השתנה ל nvidia geforce gts 450 עבדו עליי בעיניים מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אהלן, לא ידעתי איפה לשאול, פתחתי היום את התיבה החדשה, מישהו יודע איך אני יכול לשלב אותה בתוכנה של האופיס (OFFICE OUTLOOK)?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם , אני רוצה פרטים על יבואני טלפונים סלולרים , שאפשר לקנות מהם כמויות במחירים טובים . מישהו מכיר ?? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לנסות לשבועיים בלבד. יש מישהו שניסה ויכול לתת טיפים?(חוץ ממה שמופיע באתרי התזונה).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה תבדקו אותו בבקשה לפני שאתם מפרסמים , כי אתם משנים את הכללים אחרי שאנשים כבר שלחו תשובות. הפעם למילה המתקבלת אין כל משמעות הגיונות ( והחידון פתור ב 100% נכון) תבדקו את עצמכם שוב , כי אתם רושמים שאסור לשלוח תשובות פעמיים , אז לפחות תדעגו שהחידון יהיה מוכן כמו שצריך. תודה. נ.ב מת על החידונים שלכם , מחכה כל שבת לחידון חדש , ולא רק בגלל הפרס .
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-