עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, הצבא היה צריך לשלוח לי זימון מסוים בדואר ומשום מה הוא לא הגיע. התקשרתי וביקשתי שישלחו פקס עם הזימון. בקיצור הפקס צלצל, נתתי לו לצלצל כמובן, ולאחר מספר צלצולים נכתב "Receive failed". הפקס הזה בוודאות קיבל היום פקסוס ממקום אחר שעבר בלי בעיות. למעשה, נתתי לבחור ממיט"ב שלושה מספרי פקס שונים (אחד של בית מלון ושניים רגילים), והוא טען שהם שלחו פקסים פעמים רבות אבל שום פקס לא התקבל. הם גם בדקו וראו שהכל תקין במערכת שלהם. בקיצור, למה אני לא מצליח לקבל את הפקס שלהם? עריכה: לא יודע למה שמתי את זה בכללי, אני מניח שזה שייך למקום אחר. בכל מקרה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני לומד ספרדית מתוכנה ולכל מי שלומד החלטתי לפתוח את הדיון הזה שיעזור לנו בגדול תמליצו על סדרות וסרטים בספרדית ,למי שיש המלצות

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  3. כן, הכניסו, כן... חינם...כן..כן #!טוב אני קופץ לחברה, יש לי דיבור איתה

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. שלום רב אנשים מתכנן בקרוב טיול בירושלים עם המשפחה. עכשיו יש לי כמה שאלות א) לפי האתר ישנם סיורים שונים בכנסת: סיור כללי, סיור ארכיטקטורה, סיור אומנות וצילום. האם בפועל הם מתקיימים? או שמתקיים רק הסיור הרגיל של השעה? ב) ישנו גם הגן האריכאולוגי בכנסת? שווה ביקור ואם כן כמה זמן בשביל לראות אותו? ג) האם אפשרי לשלב טיול בכנסת עם מוזיאון המקרא (מבחינת זמנים)? או האופציה המושלמת: לשלב את הכנסת גם עם מוזיאון המקרא ומוזיאון ישראל? ד) ממה שהבנתי מוזיאון ישראל ענקי, האם שווה לנסוע רק בשבילו? ה) שמעתי דברים מנוגדים בנוגע לגן הבוטני. כדאי לבקר שם? הוא שווה נסיעה לירושלים? תודה אנשים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by benor,

אני לא רוצה שזה יהפך לעוד דיון דת VS מדע כי זו לא המטרה. הכרתי את השם הזה הרבה זמן, אבל רק לאחרונה יצא לי לראות הרצאות ומצאתי חלק מההרצאות שלו מאוד משעשעות. הרב משתמש ברטוריקה ובכל מיני טיעונים שונים בצורה מאוד מגוכחת. במקום להפנות את הבחור לטיפול אצל פסיכולוג/פסיכיאטר הוא מסביר לו על מקום בדיוני שספק רב שהוא בכלל קיים; "כף הקלע" ומתחיל להזהיר אותו מפניו... ויכוח עם אתאיסט (במקרה הזה האתאיסט לא הכי בקיא בחומר)

• 176 תגובות
    • 12.3k צפיות
  6. חשד: נהג טרקטורון דרס שתי נשים כי העירו לו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4275499,00.html נעצר רוכב טרקטורון בחשד לדריסת שתי הרצות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277286,00.html הוארך מעצר נהג הטרקטורון: "רכבתי, לא דרסתי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277494,00.html דבר ראשון מגיע למי שעשה את זה להישפט על נסיון לרצח. דבר שני למה מפרסמים את שמו של החשוד הראשון שנעצר? תארו לעצמכם שאתם נוסעים באופניים בשדרה חביבה, ו4 ימים אחרי, כשכנראה המשטרה לא ממש מוצאת אופציות אחרות... אתם נעצרים על שוד מזוין של חנות תכשיטים והימלטות עם אופניים. כשהחנות בבעלות אדם ששונא רוכבי אופניים. מבצע השוד לבש מסיכה, מה שמשאיר לכל היותר השוואת עקבות צמיגים בחול(יחד עם ע…

7. Started by zam,

חבר קיבל דואר מקבוצה בפייסבוק. בטעות הוא לחץ על משהו ומאז הוא לא מצליח לקבל דואר משם. הוא יצר קשר עם מנהל הקבוצה והמנהל אמר לו שהוא מכותב. למרות זאת הוא לא מצליח לקבל דואר. הוא נתן כתובת מייל אחרת ומצליח לקבל לשם דואר, אבל המצב לא נוח לו. מה ניתן לעשות? המייל שלו הוא ב- walla. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by ירמיהו3,

טוב מכיוון שאני מניח שסוף העולם קרב,אני מתכוון להוציא את ה20K דולר שנותרו לי בחשבון בנק ולארגן לעצמי איזה פגישה חלומית לפני הסוף הנורא. מכיוון שאני חיי על חשבון ההורים,ואנחנו די עמידים.אז אני מתכנן את חלום חיי,לשכב עם כוכבת פורנו,מה דעתכם הייתם הולכים על זה? 10 דברים שדרושים ליום האחרון בחיי: 1)כוכבת פורנו סקסית-בתהליכים. 2)דירת זיונים-בתהליכים. 3)ספר טוב-המלצות? 4)סיגריה-המלצה? אשמח אם תוסיפו לי עוד 6 דברים,אני רציני ובמהלך השבוע הזה והבאה אני יעדכן את הפוסט הזה. המלצות חברים ל10 דברים שגבר צריך לידו ביום האחרון בחייו!! קדימה Shot!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? שיהיה כמו בתאילנד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Armageddon1,

הגיע אלי בערב אדם וטען כי נבחרתי לבצע סקר ממשלתי של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה , אמרתי לא תודה . הוא אמר לי שזה חוק וחובה עלי (דבר שעוד יותר הרגיז אותי ), אמרתי לו אם זה חוק וחובה שיציג לי צו בית משפט לביצוע הסקר וסגרתי לו את הדלת . אומנם הייתי גס רוח אבל זו ממש חדירה לפרטיות . איזה מן דבר זה? פעם ראשונה אני נתקל בכזה דבר .

• 41 תגובות
    • 10.2k צפיות
  11. גם אתם שמעתם משהו כזה?

• 73 תגובות
    • 9.2k צפיות
  12. אז למי שראה או לא אספר בקצרה. היום בערב (שני) התפרסם פרק נוסף בתוכנית "יצאת צדיק", והפעם על תקלות מחשב. התקלה ששתלו במחשב מותג חדש (לא ציינו איזה): שמו דיסק און-קי ביציאה האחורית של המחשב' מה שגרם למע' הפעלה ווינדוס 7 לא לעלות ולהציג במקורה הודעת שגיאה. כמה מכם היה מזהה?

• 85 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. Started by shaypoi1,

מה מומלץ? אני אוהב מקומות יוקרתיים ולא רועשים מדי (אבל עם מוזיקה טובה, רצוי אלקטרונית) אפשר להגיע עד רמת ישי/קריות (רק אם יש משהו ממש טוב, אני לא מתלהב בלשון המעטה מהקריות)

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by shlomom,

שאלה למביני חברות סלולריות. הייתי מנוי בסלקום תקופת החיובים החודשית היא מ 27 לחודש עד ה-26 בחודש אחריו. עברתי בחודש שעבר לגולן, ניוד מספר. המעבר בוצע ב-26/7. קיבלתי SMS למכשיר מסלקום על הניתוק באותו היום. כרגע קיבלתי חשבונית מסלקום על התקופה 27/7 - 26/8 בסך 148.84 המורכב מ מסרון אחד ו 9.706Mb שימוש באינטרנט בסך של....... 148.84 ש"ח. החשבונית שלי בזמן הפעילות בסלקום הית 104 ש"ח לא יצרתי קשר איתם עדיין כי לא היה לי זמן היום להמתין לשירות הלקוחות שלהם. מה אתם אומרים? יש נסיון? דרכי פעולה מומלצות.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. http://news.walla.co.il/?w=/9/2563662 תגובה משעשעת (אני נגוע בסרקזם היום) - "תמות אמן..." זה לא קללה או נאצה - זה בסה"כ ציון עובדתי של מה שהולך לקרות לכל אחד מאתנו בני התמותה - הוא לא ציין באיזה דרך ומתי - ולכן אין בכך שום פסול. תגובה רצינית - עצוב מאוד שיש ציבורים (מימין וגם משמאל) שלמים בישראל שעדיין מאמינים שבכח הזרוע\הפחדות\איומים ולבסוף גם חיסולים - ניתן לשנות\להשפיע החלטות של ממשלה נבחרת ודמוקרטית. מה דעתכם? גבריאל

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by yossibe,

ערב טוב, הייתי מעוניין להתחיל ללמוד לימודי תעודה באיזור הצפון, חיפה והקריות האם יש אנשים שיכולים להמליץ לי על מקום מסויים שאוכל ללמוד בו? על איזה קורס הייתם ממליצים? האם אוכל לעשות עם התעודות והידע שארכוש משהו בעתיד תודה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  17. מישהו מכיר חנות טובה בארץ או בחו'ל עם מחירים סבירים? תודה

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by k22,

שלום באוקטובר הקרוב התחיל ללמוד מהנדס תוכנה רציתי לדעת איזה מחשב עדייף ללימודים נייח או נייד :s05:

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by shaypoi1,

אני מתכנן לעבור מאורנג, לאיזה חברה מומלץ? יש תלונות על אחת מהשתיים?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

לא לפספס! היום ב-21:00 בערוץ 22. הולך להיות משעשע או עצוב... תחליטו אתם. :-X

• 140 תגובות
    • 13.2k צפיות
  21. אז אתמול קיבלתי סוף סוף את הציון של הבגרות קיץ בפיזיקה, ואחרי חודשים של אי וודאות, האם אני אתקבל/לאיזו אוניברסיטה/לאיזו מחלקה סוף סוף אני יכול להתחיל להחליט מה אני הולך לעשות (ואיפה) בארבע שנים הקרובות. אני נרשמתי כבר מזמן להנדסת תוכנה ולהנדסת מחשבים בבן גוריון, ולהנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית, אבל לא הגעתי לרף קבלה של הנדסת מחשבים בשני האוניברסיטאות, עשיתי בגרות קיץ בפיזיקה והכל היה שאלה של הציון שאני אקבל בבגרות, למזלי קיבלתי ציון טוב מאוד, מה שאומר שכמו שזה נראה עכשיו, הכל פתוח לי (צרות של עשירים ). לכן עכשיו אני הוא זה שצריך לבחור, העברית או בן גוריון? ירושלים או באר שבע? חום או קור? שוגי או עוגי? שתי האוניברסיטאות הן אוניברסיטאות נחשבות מאוד, שמבחינת השם עד כמה…

• 16 תגובות
    • 7.1k צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום, אני מתעסק לא מעט באתרים כאלה ואחרים למען העסקים, אני מקבל הרבה מאוד מיילים ביום וביניהם גם כאלה שאינם קשורים לעבודה. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול למיין את הדואר שלי בצורה אוט'? זאת אומרת, נניח ועשיתי תיקייה שנקראת "עבודה" איך אני גורם לכך שכל הדואר מאותן כתובות שמוגדרות עבודה נשלח לשם בצורה אוט'? או יותר מזה, יש לי אתר שאני עובד דרכו שכל פעם שולח מייל מכתובות שונות, אבל הכותרת תמיד תכיל את שם האתר, איך אוכל להגדיר שכל דבר שמכיל מילה מסוימת ישליך אותו אוט' לתוך אותה תיקייה? האם זה אפשרי או שזה פרי דמיוני? בתודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Googleness,

יש לי כמות די גדולה של תמונות וסרטים משפחתיים על המחשב ואני רציתי לדעת אם יש שירות כלשהו שמאפשר לי לאחסן ברשת את התמונות והמידה ככה שכל בני המשפחה שאני ארצה לתת להם גישה יוכלו עם שם וסיסמה לגשת ועדיף שיוכלו לצפות בתכנים על הדפדפן. יש חיה כזאת ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. עבר עלי שבוע קשה. לא, אף אחד לא מת לי חלילה, לא הפסדתי הון ענק, וזה גם לא המצב הבטחוני. השבוע נאלצתי להתמודד עם ההתמכרות הקשה שלי: החידון של הזון. שבוע שלם בלי צל צילו של חידון, ללכת לישון ללא שום משמעות לחיים, לקום ללא סיבה, למען כלום. והנה, שבוע עבר חלף לו, ואני קם אל בוקר יפיפה, צלול ושטוף שמש. זהו הבוקר! חשבתי לעצמי. בציפיה מתוחה חיכיתי לבוא הערב המיוחל, להטיל את העוגן על משבצות החידון הכחלחלות והמרגיעות, המוכרות כל כך, כמעט אמהיות! אך הנה ספינתי בוששה לבוא, ומצאתי עצמי בערב אפל ורע, בליבה של הרשת, ללא חידון. אני קורא אליכם, כותבי החידון! הבו לנו חידון נוסף! לא צריך פרסים ולא צריך דבר נוסף, רק את החידון, אלוהים, את החידון! אל תתנו לעשרות אומללים כמוני לסבול עוד שבוע …

25. שאלות הוכחה אשמח לעזרה! 1) נתונים שני פולינומים F,G כך שאין להם שורש משותף ואף אחד מהם אינו מתחלק בשני. האם F,G חייבים להיות זרים? 2)נתונים פולינומים F,G DEG F=2 כך שאין להם שורש משותף ואף אחד מהם אינו מתחלק בשני. האם F,G חייבים להיות זרים? תודה!

• 20 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים