כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתעניין בלהיכנס לעסק עם 2 שותפים זרים כשותף, הרעיון שלהם והם מתעסקים בכל הבירוקרטיה ואני יוצר את המוצר(תוכנה), מתחלקים ברווחים שווה בשווה בין שלושתנו. זו לא חברה, אלא רק 2 חברים עם רעיון. אני לא משקיע כסף אך משקיע זמן, הם משקיעים כסף - לא השקעה גדולה כל כך - גג 10000 אני מעריך כולל הכל, ובנוסף הם מתעסקים בקידום המכירות. חתמתי על הסכם סודיות, אבל שום חוזה אחר לא נחתם. רציתי לשאול מה דעתכם בנושא הזה ומה לבדוק לעומק. כמה תהיות שעלו לי: אלו אנשים זרים שפירסמו מודעה וכך פניתי אליהם, מפגישה עמם נראה כי הם רציניים, אבל לא ניתן לדעת לעולם. אילו דברים מומלץ להקפיד להכניס לחוזה? אני חשבתי למשל שמכירת המוצר תתבצע אך ורק כאשר שלושתנו נוכחים בזמן המכירה(אך כיצד ניתן לאכוף דב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע אלי בערב אדם וטען כי נבחרתי לבצע סקר ממשלתי של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה , אמרתי לא תודה . הוא אמר לי שזה חוק וחובה עלי (דבר שעוד יותר הרגיז אותי ), אמרתי לו אם זה חוק וחובה שיציג לי צו בית משפט לביצוע הסקר וסגרתי לו את הדלת . אומנם הייתי גס רוח אבל זו ממש חדירה לפרטיות . איזה מן דבר זה? פעם ראשונה אני נתקל בכזה דבר .
-
- 41 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אני לומד ספרדית מתוכנה ולכל מי שלומד החלטתי לפתוח את הדיון הזה שיעזור לנו בגדול תמליצו על סדרות וסרטים בספרדית ,למי שיש המלצות
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מה מומלץ? אני אוהב מקומות יוקרתיים ולא רועשים מדי (אבל עם מוזיקה טובה, רצוי אלקטרונית) אפשר להגיע עד רמת ישי/קריות (רק אם יש משהו ממש טוב, אני לא מתלהב בלשון המעטה מהקריות)
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שאלה למביני חברות סלולריות. הייתי מנוי בסלקום תקופת החיובים החודשית היא מ 27 לחודש עד ה-26 בחודש אחריו. עברתי בחודש שעבר לגולן, ניוד מספר. המעבר בוצע ב-26/7. קיבלתי SMS למכשיר מסלקום על הניתוק באותו היום. כרגע קיבלתי חשבונית מסלקום על התקופה 27/7 - 26/8 בסך 148.84 המורכב מ מסרון אחד ו 9.706Mb שימוש באינטרנט בסך של....... 148.84 ש"ח. החשבונית שלי בזמן הפעילות בסלקום הית 104 ש"ח לא יצרתי קשר איתם עדיין כי לא היה לי זמן היום להמתין לשירות הלקוחות שלהם. מה אתם אומרים? יש נסיון? דרכי פעולה מומלצות.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/9/2563662 תגובה משעשעת (אני נגוע בסרקזם היום) - "תמות אמן..." זה לא קללה או נאצה - זה בסה"כ ציון עובדתי של מה שהולך לקרות לכל אחד מאתנו בני התמותה - הוא לא ציין באיזה דרך ומתי - ולכן אין בכך שום פסול. תגובה רצינית - עצוב מאוד שיש ציבורים (מימין וגם משמאל) שלמים בישראל שעדיין מאמינים שבכח הזרוע\הפחדות\איומים ולבסוף גם חיסולים - ניתן לשנות\להשפיע החלטות של ממשלה נבחרת ודמוקרטית. מה דעתכם? גבריאל
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ערב טוב, הייתי מעוניין להתחיל ללמוד לימודי תעודה באיזור הצפון, חיפה והקריות האם יש אנשים שיכולים להמליץ לי על מקום מסויים שאוכל ללמוד בו? על איזה קורס הייתם ממליצים? האם אוכל לעשות עם התעודות והידע שארכוש משהו בעתיד תודה
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק לא מעט באתרים כאלה ואחרים למען העסקים, אני מקבל הרבה מאוד מיילים ביום וביניהם גם כאלה שאינם קשורים לעבודה. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול למיין את הדואר שלי בצורה אוט'? זאת אומרת, נניח ועשיתי תיקייה שנקראת "עבודה" איך אני גורם לכך שכל הדואר מאותן כתובות שמוגדרות עבודה נשלח לשם בצורה אוט'? או יותר מזה, יש לי אתר שאני עובד דרכו שכל פעם שולח מייל מכתובות שונות, אבל הכותרת תמיד תכיל את שם האתר, איך אוכל להגדיר שכל דבר שמכיל מילה מסוימת ישליך אותו אוט' לתוך אותה תיקייה? האם זה אפשרי או שזה פרי דמיוני? בתודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עבר עלי שבוע קשה. לא, אף אחד לא מת לי חלילה, לא הפסדתי הון ענק, וזה גם לא המצב הבטחוני. השבוע נאלצתי להתמודד עם ההתמכרות הקשה שלי: החידון של הזון. שבוע שלם בלי צל צילו של חידון, ללכת לישון ללא שום משמעות לחיים, לקום ללא סיבה, למען כלום. והנה, שבוע עבר חלף לו, ואני קם אל בוקר יפיפה, צלול ושטוף שמש. זהו הבוקר! חשבתי לעצמי. בציפיה מתוחה חיכיתי לבוא הערב המיוחל, להטיל את העוגן על משבצות החידון הכחלחלות והמרגיעות, המוכרות כל כך, כמעט אמהיות! אך הנה ספינתי בוששה לבוא, ומצאתי עצמי בערב אפל ורע, בליבה של הרשת, ללא חידון. אני קורא אליכם, כותבי החידון! הבו לנו חידון נוסף! לא צריך פרסים ולא צריך דבר נוסף, רק את החידון, אלוהים, את החידון! אל תתנו לעשרות אומללים כמוני לסבול עוד שבוע …
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה שתו אנשים לפני מאות שנים? לא היו מתקני התפלה ולא ברור איזה סוג מים הם שתו. אני מניח שיש לכם תשובה אז אני אעבור לשאלה הבאה - איך הצליחו להתיישב במקומות ללא מוצא לים? מעבר לחשיבות של מקור המים זה היה גם ביוב, נכון? אז מה הם עשו בלי צינורות מים וביוב?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלות הוכחה אשמח לעזרה! 1) נתונים שני פולינומים F,G כך שאין להם שורש משותף ואף אחד מהם אינו מתחלק בשני. האם F,G חייבים להיות זרים? 2)נתונים פולינומים F,G DEG F=2 כך שאין להם שורש משותף ואף אחד מהם אינו מתחלק בשני. האם F,G חייבים להיות זרים? תודה!
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה בארץ או בחו'ל עם מחירים סבירים? תודה
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור מאורנג, לאיזה חברה מומלץ? יש תלונות על אחת מהשתיים?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה של תמונות וסרטים משפחתיים על המחשב ואני רציתי לדעת אם יש שירות כלשהו שמאפשר לי לאחסן ברשת את התמונות והמידה ככה שכל בני המשפחה שאני ארצה לתת להם גישה יוכלו עם שם וסיסמה לגשת ועדיף שיוכלו לצפות בתכנים על הדפדפן. יש חיה כזאת ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום היה לי פעם משחק מירוצים תלת מימד זה היה בערך ב 1999 וקיבלתי אותו עם לוח של MSI , משחק מאוד מרהיב לאותה התקופה עם מכוניות עתידיניות כאלה שיורות טילים והן יכולות לסוע גם על הבניינים ככה בקטנה , אני מקווה שתצליחו לעזור לי , כל ניסיון שלי לאתר את המשחק ביוטיוב נכשל וזה היה משחק מדהים בזמנו עם גרפיקה אדירה . תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז אתמול קיבלתי סוף סוף את הציון של הבגרות קיץ בפיזיקה, ואחרי חודשים של אי וודאות, האם אני אתקבל/לאיזו אוניברסיטה/לאיזו מחלקה סוף סוף אני יכול להתחיל להחליט מה אני הולך לעשות (ואיפה) בארבע שנים הקרובות. אני נרשמתי כבר מזמן להנדסת תוכנה ולהנדסת מחשבים בבן גוריון, ולהנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית, אבל לא הגעתי לרף קבלה של הנדסת מחשבים בשני האוניברסיטאות, עשיתי בגרות קיץ בפיזיקה והכל היה שאלה של הציון שאני אקבל בבגרות, למזלי קיבלתי ציון טוב מאוד, מה שאומר שכמו שזה נראה עכשיו, הכל פתוח לי (צרות של עשירים ). לכן עכשיו אני הוא זה שצריך לבחור, העברית או בן גוריון? ירושלים או באר שבע? חום או קור? שוגי או עוגי? שתי האוניברסיטאות הן אוניברסיטאות נחשבות מאוד, שמבחינת השם עד כמה…
-
- 16 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לחוזה השכירות שקיבלתי מבעל הדירה על מנת שאני אעין בו ואחתום עליו.. יש שורה שהסבה את תשומת ליבי: "הצדדים צהירים ומתנים הדדית ובמפורש כי השוכר לא יהיה מוגן על ידי החוק לא יהפוך דייר סטטוטורי ולא יחולו על המושכר ו/או בקשר אליו חוקי הגנת הדייר וזאת בהתאם לחוק." אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר במפורש לגבי חוק הגנת הדייר. תודה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן, אבי נפל היום להונאה בטלפון מנציגה כיבכול של 014.. כותב כאן כדי שלא תפלו בפח. התקשרו אליו אחרי שעות העבודה, אמרו שיש מבצע חדש שמציעים לו לשלם פחות כסף בלי שום התחייבות. התחילו לבקש ממנו פרטים שהחברה תאכלס אמורה לדעת. הוא קצת הלך לאיבוד, אז אמרו לו שישלחו לו מייל עם הפרטים שימו לב מאיזה כתובת המייל נשלח: :014liran@gmail.com בנוסף הנה ההצעה שהם צירפו. מחקתי את הפרטים האישיים, אבל שימו לב שבתעודת הזהות הם אלה שכתבו את הכוכבים כי הם לא יודעים אותה. וגם כתוב מריה, שבטלפון זאת הייתה לירן עוד אמרו לו שנציג טכני יתקשר אליו תוך שעה ובסוף התקשר אחרי שתי דקות בלחץ. הוא מסר שם משתמש וסיסמה חדשים כאלה: שם משתמש: a# ש ה # זה מספר הטללפון שלנו. סיסמה: גנרית 1234 משה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז החלטתי להתחיל ללמוד והתחלתי לחפש מידע ברשת והגעתי לסוג של מבוי סתום. אני בן 22, לא למדתי שום דבר שקשור למחשבים למרות שיש לי ידע רב מהבית, גם במערכות הפעלה, גם בחומרה וגם באינטרנט. לא הייתי אומר ברמה של מקצוען אבל בהחלט ברמה מתקדמת בשלושת הנושאים שציינתי. התחלתי לבדוק מכללות ולהשאיר פרטים וגם דיברתי עם מכרים שעברו קורסים בנושא ובסופו של דבר מצאתי את עצמי במכללת מדיאטק בייעוץ. אז הסברתי לבחורה פחות או יותר מה אני מבין, מבחינתה, ולמרות שהיא היתה מאוד אובייקטיבית, אני צריך MCITP. היא הראתה לי חוברת של MCSE ושאלה אם אני יכול להסביר לה מה זה IPv6 ואמרתי לה שלא (למרות שהיו שם כמה מושגים שדווקא מוכרים לי) היא החליטה שזה לא בשבילי. עבדתי בנציג שירות בפלאפון, שזו סוג…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חתא לי לאחרונה להריח את הבושם של אברקומבי ופיץ' : 'פירס' ואיך נאמר? התאהבתי בו, הבושם הנ"ל יקר להחריד 390 ש"ח ל100 מ"ל זה הכי זול שניתן למצוא, הבושם שווה את הכסף? יש כאן מישהו שמשתמש בו? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
משום מה נעלו את האשכול שלי בביקורת הגולשים. אבקש ביקורת בונה על האתר לא לפחד להעליב *****זונצר*****
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום באוקטובר הקרוב התחיל ללמוד מהנדס תוכנה רציתי לדעת איזה מחשב עדייף ללימודים נייח או נייד :s05:
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, התעוררתי לפני מס שעות בתחושת קור איימים, כל השרירים תפוסים, כאב ראש מטורף ובחילות, בדקתי טמפ׳ והיא היתה 39.3 מעלות צלזיוס. רצתי לשירותים והפעלתי את המים על חמים מאוד כי הרגשתי שאני עומד לקפוא למוות והייתי שם משהו כמו 20 דקות... הערתי את ההורים והם הפעילו חימום (בבאר שבע, בקיץ?!) והתכסתי בשמיכת פוך..לקחתי 2 דקסמול אבל הקאתי כמה פעמים והם לא נספגו בגוף. אני מרגיש נורא נורא חלש ולא יכול אפילו לקום מהמיטה, את ההודעה כתבתי דרך הפלאפון מחר אני אמור לחזור לבסיס ונשאר לי בקושי 3 שעות שינה שאני בספק שאצליח להרדם, מה עושים במצב כזה? ביקור רופא כבר סגור ותכלס אין מצב שאני יוצא מהמיטה כי אני מאבד שליטה על הרגליים מרוב קור... להודיע למפקד שלי זה ברור, אבל בלי דיעה של גוף צבאי אנ…
-
- 28 תגובות
- 12.2k צפיות
-