עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כנסו לכאן , זה קצת ארוך , אז תיהיו סבלניים. http://wow2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=player/player9&player_mode=16&item_id=546031&url=[120078-6.wmv]&vote=1&provider=1&bandwidth=2&site=wow

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

אז ככה אתמול קיבלתי 3000 שקל מהמשפחה ;D, השלמות מהבר-מצווה. אז ככה, יש לי המפרט בצד, שאני לא בטוח שצריך שדרוג, למרות שחשבתי ללכת על מארז קירור מים ואולי XP2400+. מצד שני, אני יכול לקנות X-BOX+היילו וספלינטר סל. מה עדיף? ובבקשה בלי הודעות ה"תחסוך", כי בינתיים כל מה שחסכתי הגיע להורים בסופו של דבר, וזה אצלי CA$H תודה.

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Electro,

כול המפרטים שכולם מציעים פה באים מהאתר ההוא .. השאלה היא האם הזמנתם משם? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום , אתמול הייתי בחנות מחשבים בעיר שלי (כפר סבא) הלכתי לקנות הארדיסק WD 80GB , באותה הזדמנות אבי גם רצה לשדרג את הלוח שלו ואת המעבד שלו ואמרתי לו שלא כדאי כאן וכל השטויות שכולנו יודעים. המחיר של ההארדיסק היה סביר , אבל החלטתי שאני ישאל את המוכרת(שד"א מהתרשמותי היא מבינה טוב מאוד בחומרה) מה לגבי מעבדי AMD , שאלתי אותה למה הם לא משווקים מעבדי AMD , והיא לא היססה וישר ענתה לי "כי זה זבל" בטון כזה מוחץ... התחלתי קצת להתווכח איתה ואז שאלתי אותה למה AMD זה זבל... היא ענתה שהם מתחממים וגם הם לא משווקים את המעבדים עם הגופי קירור האמיתיים וגם בגלל שהם נותנים אחריות שנה אז זה אומר שאם יש אחריות שנה אז הרכיב הוא רכיב לא אמין... ככה גם לגבי EPOX ואביט וכל שאר החברות המוכרות... בגל…

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם, הכנתי לקט קטעים של לובה בעקבות פיטוריה המפתיאים. Save Target As... http://www.oferporat.com/pureserver/movies/luba.avi 22.2MB

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by love-its-my-name,

ואיך לעזעזל הקוסם הצליח לנחש על מה חשבתי... ואיך... מה? אני היתי המום... חשבתי על ידידה שלי והוא אמר לי ביוק מי היא איזה צבע שער יש לה והכול... ואחרי זה חשבתי על מגדל איפל והוא ידעעעעעעעעע איך????? ואיך הוא עיקם את הכפית ואחרי זה ניסיתי להעקם בחזרה ולא הצלחתי! ושלא תבינו אותי לא נכון אני בן 15 וסתם הביאו לנו אחד כי היה יום אומנויות... לא זה עם טריקים אלה זה עם דברים שמשאירים אותה המום! וגם היה קטע ששמו לו מגבת ובתוכנה משהו והוא ידע מה היה! וכשחבר שלי רצה לשים את הפלטה שלו בפנים בלי שהוא ידע אז הוא בא לשים והוא אמר אתה שב [העיניים שלו היו מכוסות בדבק שחור מכול הצצים מטבעות מתחת לדבק ועל זה את מסכה שחורה שממש אין מצב שהוא רואה!!!! והוא אמר אתה שב לא שמים דברים כאלה. ואחר כ…

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by maverick,

גדודי חללי אל אקצה: להפיל אתר ישראלי גדול גולשי אתר האינטרנט הרשמי של הזרוע הצבאית של הפתח נקראים להשתתף בהפלת "האתר היהודי הגדול ביותר באינטרנט" :-\ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887398,00.html

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Chevy,

אמי טסה להונגריה-בודפסט ביום א'. יש לכם עצות לקניות אולי? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם 8) - נא לא להפוך את זה לת'רד של "כל מה שאתה רוצה", משהו לא רציני...ואפשרויות אם שווה בכלל לקנות שם משהו

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. א. בבחינה הוצאתי 86, בלי להתאמץ יותר מדי (רות שמלה לשלטון!), אם אינני טועה, זו אחת בחינות הבגרות האחרונות שעשיתי במסגרת הגמנסיה, באופן אינטרני. ב. הפסקתי להתכונן לבחינה יומיים לפני - ההשקפה שלי בנוגע להכנה לקראת בחינת בגרות היא כזו : מה שלא נכנס לראש'ך עד לילה-שניים לפני הבחינה, כבר לא ייכנס. קריעת תחת יומיים-יום לפני זה סתם Overkill. ג. עצתי הכללית היא להירגע, לקחת את הבחינות בפרופורציה ויהיה בסדר, אם אפשר לצאת קצת לנקות את הראש לפני הבחינה, מה טוב.

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כן כן, Our little black fellow כבר לא ילד קטן, היום (8.5) מלאו לו 18 ! בקרוב הצבא יקטוף גם אותו... ! (נובמבר) :-\ אז...עד 120 עומר ! המשך בעבודה המצויינת שאתה עושה באתר וכמיטב המסורת - טוב נו, עד שיחזירו את הסמיילים המסורת בסטנד ביי יאללה, תתחילו להביא אותה בברכות !

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by The Shark,

טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ONKYO,

כל חיות המחמד, כנסו והגיבו... ;D כל מי שיש לו חיית מחמד ויש לו תמונות שלה, שישים, ושיספר בכמה מילים על החיה. אני אתחיל ג'ימי, כלב ויז'לה בן 5 שנים...אממ התחביבים שלו זה לנבוח על ציפורים\אנשים\חיות וכל דבר שזז והוא אוהב להבהיל ילדים קטנים שמתקרבים לשער של הבית שלי.. ;D הנה תמונות שלו (הילד שנאנס בתמונה, זה חבר שחיף אחד שלי...) http://www.pbase.com/dj_tom3r/kodak_cx4230 יש לי גם צב, שמצאתי לפני כמה ימים, אין תמונות. (מנהלים- אם זה נחשב ספאם, תנעלו...)

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. נו, לפני כרבע שעה, ד"ר אביב שמופיע בפינה קבועה ב'זומביט', אמר דבר שכזה: הסטנדרט לדיסקים קשיחים השתנה; דיסקים של 850MB היו סטנדרט לפני שנתיים...>>> כלומר בשנת 2001!! מתוך רפלקס הזדעתזעתי קשות : אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!! עוד לפני שסיימתי לומר את המשפט, הדוק ניסה לתקן את עצמו! הוא אמר משהו כמו : טוב, הגזמתי, 850MB היו סטנדרט לפני 4 שנים! כלומר הוא הכפיל את הזמן. בואו נגלוש חזרה לשנת 1999; אני זוכר שכשחבר שלי קנה את המחשב שלו בתחילת יולי 1999, הוא קנה דיסק קשיח שהיה סטנדרטי לחלוטין אז, בגודל של 8.4GB... אפילו בתחילת 1999 לא נמכרו דיסקים קשיחים שלא עברו את רף הג'יגבייטונחשבו כסטנדרט. את הפנטיום 133 מגה"צ שלי קניתי עם דיסק קשיח בגודל של 1.3GB, בערך בשנת*** 96**…

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by R0ck,

http://news.walla.co.il/?w=//403200 :clapper:

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Fighter,

יש אנשים שנולדים עם היכולת לשלוט בביד והרגל השמאליות מעולה בדיוק כמו בימניות האם אפשרי להתאמן כדי להפוך לאחד כזה באותה רמה של אלה שנולדים ככה?

• 31 תגובות
    • 7.8k צפיות
  16. Started by J S Bach,

היי, מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס. אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני. בהצלחה לכולם!

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שמתי לב שבכל חיוב שנעשה דרך PAYPAL, במועד חיוב כרטיס האשראי (VISA) גובים ממני עמלת המרה של 2.5%, למרות שפייפאל מבצע את העסקה בשקלים והחיוב הוא בשקלים. בפירוט העסקאות באתר PAYPAL מופיעים רק הסכומים ללא עמלת ההמרה הזו. אבל מופיע ההסבר הבא באותיות קטנות: ככה זה אצל כולם? יש דרך להימנע מהעמלה הזו? אולי באמת צריכים פה פורום צרכנות...

• 31 תגובות
    • 7k צפיות
  18. Started by Stingray,

אתמול ביזבזתי משהו כמו 1:45 על סרט כ"כ עלוב,שעד עכשיו בא לי לבכות, אם זה לא מספיק,ביזבזתי גם את הזמן של בת זוגתי שתזכה לחיים ארוכים... כפיצוי לכך, יש לכם המלצה לסרט טוב?? (לא קומדיות) תודה

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by shmel,

שאלה היפוטטית: נסעתי עם חבריי לנפוש בשקט במדבר. הופיעו ליד הנקודה שישבנו בה קבוצה עם רכב שהביאו איתם גנרטור ענק ועמדת הגברה. ביקשנו לדעת אם הם יעשו רעש, כי אנחנו מחפשים מקום שקט. הם אמרו שהם באו לעשות מסיבה ויהיה רעש ולא מעניין אותם שום דבר. אחד החברים שלי התקשר למשטרה, זו הגיעה, וביצעה אצל האנשים חיפוש. הם כמובן התקפלו, לא לפני שהם פינצרו לי את הרכב. הם עשו את זה בשקט, ואף אחד לא ראה אותם אבל ברור שאלו היו אותם אנשים ברכב. היום בדרך לסופר שמתי לב לא רק לרכב, אלא גם לאותו אדם שהתעמר עימנו שם. בשיחה עם מנהל הסופר גיליתי שהבחור גר קרוב אליי. האם כדאי לנצל את הקירבה לנקמה ? מה אתם הייתם עושים ?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

טוב זה קרה לפני הרבה זמן, לפני 8 שנים בערך הייתי צריך להגיע לאיזה בסיס ליד סוסיא וכמובן לא היו אוטובוסים שמגיעים בדיוק ליעד(זה לא מנע מהסגל להגיד לי תגיע איכשהוא...) אז אני יורד באיזה חור שזו התחנה הכי קרובה שאגד מגיע אליה ומתחיל לצעוד לכיוון אותו בסיס, פתאום מגיע איזה טנדר כחול של "הדודים" ובו יושבים שניים, איך שהם רואים אותי(הייתי עם תיק בגדים גדול ונשק של הצבא) חורקים בפתאומיות עושים פרסה ונעמדים מולי. ומסתכלים. בלי לחשוב פעמיים הכנסתי מחסנית ודרכתי ת'נשק. וככה הינו איזה 10 דקות אחד מסתכל על השני(או על השניים) חשבתי אולי להתחיל לירות אולי יבינו שאני רציני ויסתלקו מהמקום.אבל אחרי 10 דקות הם הסתלקו לבד,בלי שאני אצטרך למלא כוננות ;D.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אז ככה,אני עכשיו אחרי צבא עושה מכינה לקראת תואר במדמ"ח והשעות שלה הן בערב ככה שאני כן יכול לישון ב3 בלילה עם מספיק שעות שינה,ובלי קשר אני רגיל כבר בערך שנתיים וחצי לישון בשעה כזאת בגלל שרוב המסגרות שהיו לי בשנתיים האחרונות (עבודה,לימודים) היו בערבים...אבל זה ממש מטריד אותי כי הבנתי שהשינה הכי טובה היא בלילה ולא לפנות בוקר\בוקר,ואני באמת מרגיש בדר"כ שאין לי אנרגיות וכוח לעשות דברים ואני חושב שזה אולי קשור לזה שאני ישן ב3 כל הזמן אני ישן בערך 6-7 שעות בלילה,ככה שמבחינת כמות זה מספיק השאלה היא בקשר לאיכות-כמו שאמרתי שמעתי ששינה בלילה היא 'הכי איכותית'. השאלה היא איך אני נפטר מההרגל המעצבן הזה והולך לישון בשעות נורמאילות כמו 12 1 גג וקם בבוקר ולא ב11 או 12 בצהריים,מה גם שיש ל…

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by ofeky1,

יש לי באקווריום לובסטר קובני אחד(היחיד ששרד) ויש לו מתחת לזנב כמו עיגולים אדומים שהוא מקפל עליהם את הזנב שלו אני לא יודע אם הוא חולה או הם אלה ביצים שהוא שומר עליהם או מה זה איך אני יכול לדעת ומה אני צריך לעשות עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. שלום, עברתי את המיונים לממר"ם, וקיבלתי בדואר הודעה שהתאריך גיוס שלי השתנה לספטמבר 2011, כאשר הקורס תוכניתן מתחיל במרץ ונמשך חצי שנה (שלא נחשבת לי בפז"מ). בנוסף לכך הבנתי שאצטרך לחתום עוד שנתיים קבע. השאלה שלי היא האם לדעתכם כדאי לי להמתין את כל הזמן הזה רק בשביל הקורס הזה, או להתגייס רגיל בעוד כמה חודשים וכנראה להיות איזה פקיד.. אם יש פה חבר'ה ששירתו במסלול הזה ויכולים לענות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 7.4k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

כולנו מכירים את יחידת המידה GIGA, שהיא אלף (או 1024) MEGA. אבל איך מכנים אותה בעברית? יש אנשים שאומרים וכותבים ג'יגה (JIG-uh) יש אנשים שאומרים וכותבים גיגה (GIG-uh) מבחינה לשונית, שתי הדרכים נכונות. המקור, מיוונית, הוא ג'יגה. מגיע מהמילה ג'יינט (ענק). http://en.wikipedia.org/wiki/Giga-#Pronunciation http://lamar.colostate.edu/~hillger/si-prefixes.html אז.. איך אתם אומרים? הצביעו בסקר ^^^^^^^

• 31 תגובות
    • 8.2k צפיות
  25. Started by Bebush,

למי שעוד לא ראה. כדאי שיתחיל. סדרת הקומדיה הטובה ביותר היום לפי דעתי. יצא היום בלילה פרק ראשון של העונה. פרק אדיר 8)

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.