עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכם! מהו השרת הורדות הכי טוב(מדובר על חוקי). מה זאת אומרת הכי טוב? שהמהירות הורדה שלו נשארת קבוע, והיא תמיד על הכי גבוה. ועוד שאלה, אני משדרג אינטרנט ל10MB. אצל נטוויז'ן שאני לקוח קיים אני מקבל חבילה משולבת של תשתית+ספקית ב150ש"ח. השאלה שלי האם יש בעיות עם נטוויז'ן?(עד עכשיו לא היו לי בעיות איתם) האם כדאי לעבור ספקית?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by liav12,

שמעתי שמעלים את שאלות התיאוריה ל 60! ועם 8 טעויות אני חושב

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. היי לדעתי מגיעה לנו לראות פיינל פור בחינם ולא בערוצי התשלום קראתי איפה שהוא באינטרנט שמשדרים את זה אונלין באיזה תוכנה אם מישו יש לו משוג איזו תוכנה או אתר שמשדר היום תמשחקים של ברצלונה נגד מסוקבה או פנא נגד אולימפיקוס אני מודה לו מאוד!!!!

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by mahatef,

אני מחפש מוסיקה שגורמת לאנדרנלין לזרום ;D. תנו המלצות בבקשה.

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by eladbu,

סיימתי להרכיב את המכונית על שלט שלי עובדת על דלק טיסנים מגיע ל90 קמ"ש 2 הילוכים 4על4 טווח על 300 מטר מהירה באופן מטורף הקוסטיום נצבע על ידי וכמובן גם ההרכבה של המכונית מ 0 המכונית מגיע ממש מברגים עם עזרה של אבא שלי כמובן! הנה כמה תמונות התמונה על הקוסטום באור מראה את בציעה! את תשימו לב ללכלוך הרצתי אותה כבר כמה קילומטרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. ככה תס"חים (תרגילי סדר חמושים) צריכים להיראות. משמעת, אחידות ושלמות. אישית, אני חושב שבמקום מטסי/משטי יום העצמאות המסכנים(הם ממש פצפונים) שיש לנו בישראל, צריכים לתת במה גם לתצוגת יחידות החי"ר הלוחמות וללוחמים לשעבר, להפוך את הארוע לענק ופומבי ולהפוך את טקס יום העצמאות לגאווה לאומית. אנחנו מעצמה אזורית ועלינו להרים טקס יום עצמאות של מעצמה אזורית ולתת גאווה לאזרחיה. אולי פעם יהיה פה רוסי ראש ממשלה שמכיר את המצעדים האלה מהילדות וישריש את המנהג גם בישראל. יש לנו צבא מדהים להראות לא פחות מברוסיה. This is the parade in Moscow's Red Square, devoted to the 66th anniversary of the Great Victory over Nazi Germany in the Great Patriotic War (what the Eastern Front of World War II…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Shadowman,

ואו ראיתי אותו.... ועוד פעם ואו!!!!! סרט ענק ממליץ לכל אוהבי המדע בידיוני !!!! הפעם הם שיחקו אותה עם החלק השלישי של הסרט.... מעניין לעורך כל הסרט... אקשן ללא מעצורים... סיפור מעניין ... בקיצור כל מה שצריך מסרט טוב!!!! :) ;) ממליץ בחום!

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by kinggil,

כיצד הוא מת? תודה

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Rammler1983,

בתנור? מחבת? על האש? היום נסיתי משהו חדש 3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים

• 31 תגובות
    • 4k צפיות
  10. לאיזה קורס פסיכומטרי יוצר כדי לי ללכת מבין השלושה אנקורי/לחמן/קידום? אני מקבל ווצ'ר מהצבא, אבל אין לי מושג איזה יותר טוב.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by The Shark,

טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by o07,

כמה מעלות נחשב חום בצבא? בשביל גימלים כמובן ...

• 31 תגובות
    • 28.4k צפיות
  14. אם יורשע, יקבל בין 4 ל20 שנה!! יש לכם מושג איזה טיפש הבן אדם הזה?? תראו לאן הגיע ומה הוא עושה עם זה?!? הלוואי היה לי את הכשרון שלו שלתבזבז עכשיו ככה שחקן סופר סטאר הולך לזבל רק שלא יורשע

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

מישהו התנסה? מכיר חברות? מצאתי רק את easyjet וארקיע כיוצאות מהארץ וניתן לבדוק עלויות רק חצי שנה קדימה ולא שנה+ - למרות שהבנתי שככל שמזמינים מוקדם יותר, כך המחירים נמוכים יותר... בקיצור, אשמח לעזרה בנושא.

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by sh2006,

יצאתי עם מישהי אתמול ,נסענו לחוף ירושלים מרוב שהייתי מרוכז בבחורה לא שמתי לב שאני חונה באדום לבן... ירדנו לחוף עשינו מעט גוד טיים במשך שעה וחצי . אנחנו עולים למעלה בחזרה לכביש מהחוף ועיניי מחפשות את הרכב, שוב ושוב אני בודק איפה שמתי אותו ואני לא מוצא. ??? שאלתי מאבטחים שעובדים במועדון ממול אם הם ראו את הרכב שלי ?... הביטו מעט סביב ואמרו לי שהרכב שלי נגרר, הייתי לרגע בשוק ומחשבות רבות רצות לי במהירות בראש "מעולם לא גררו לי את הרכב איזה מצב מביך :-[ מה אני פאקינג עושה עכשיו באמצע הלילה בלי רכב?!" שאלתי את המאבטחים איך אני יכול להגיע לרכב שלי? הם השיבו לי שעלי לצעוד 2 קילומטר עד למגרש הגרירות. הסברתי לבחורה את המצב והתחלנו לצעוד לשחרור הרכב, הליכה מייגעת באמצע הלילה…

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

טוב זה קרה לפני הרבה זמן, לפני 8 שנים בערך הייתי צריך להגיע לאיזה בסיס ליד סוסיא וכמובן לא היו אוטובוסים שמגיעים בדיוק ליעד(זה לא מנע מהסגל להגיד לי תגיע איכשהוא...) אז אני יורד באיזה חור שזו התחנה הכי קרובה שאגד מגיע אליה ומתחיל לצעוד לכיוון אותו בסיס, פתאום מגיע איזה טנדר כחול של "הדודים" ובו יושבים שניים, איך שהם רואים אותי(הייתי עם תיק בגדים גדול ונשק של הצבא) חורקים בפתאומיות עושים פרסה ונעמדים מולי. ומסתכלים. בלי לחשוב פעמיים הכנסתי מחסנית ודרכתי ת'נשק. וככה הינו איזה 10 דקות אחד מסתכל על השני(או על השניים) חשבתי אולי להתחיל לירות אולי יבינו שאני רציני ויסתלקו מהמקום.אבל אחרי 10 דקות הם הסתלקו לבד,בלי שאני אצטרך למלא כוננות ;D.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שאלה חדשה - אותו נושא, שאלה של EvilSt!ng למטה. שאלה בכותרת, יש איזה משהו שמאמת לי שהוא אמיתי ולא זיוף? יש על הבקבוק איזה מספר סידורי , LF228B1K ומתחת 06:37. החשד שלי זה בגלל שאין על הפקק את המדבקה ששומרת שלא יפתחו את הבקבוק לפני המכירה, הוא סגור , הברזלים הקטנים בין הפקק לבין הטבעת שנשארת על הבקבוק עדין מחוברות. אז, מישהו מכיר דרך לאמת חוץ מטעימה?

• 31 תגובות
    • 21.5k צפיות
  19. Started by xtx,

ביום שישי אני נוסע לחברה שלי,הבטחתי לה שאני הביא בוקסר של "מיקימאוס" מישהו יודע איפה מוכרים כאלה? אני יודע שהיו פעם ב "דלטא" הם עדין מוכרים? ברור לי שזה ת'ראד הזוי

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום, עברתי את המיונים לממר"ם, וקיבלתי בדואר הודעה שהתאריך גיוס שלי השתנה לספטמבר 2011, כאשר הקורס תוכניתן מתחיל במרץ ונמשך חצי שנה (שלא נחשבת לי בפז"מ). בנוסף לכך הבנתי שאצטרך לחתום עוד שנתיים קבע. השאלה שלי היא האם לדעתכם כדאי לי להמתין את כל הזמן הזה רק בשביל הקורס הזה, או להתגייס רגיל בעוד כמה חודשים וכנראה להיות איזה פקיד.. אם יש פה חבר'ה ששירתו במסלול הזה ויכולים לענות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 7.6k צפיות
  21. Started by Virus x,

בהמשך לסקר אתם מוזמנים להיתפרע! מה הייתם רוצים שיהיה לכם בבית\בחדר? והכי חשוב איזה שימושים לאותם מחשבים-לדוגמה אחד להורדות אחד למשחקים וכו'. אצלי יש 2! אחד משרדי ואחד נייד.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אז ככה,אני עכשיו אחרי צבא עושה מכינה לקראת תואר במדמ"ח והשעות שלה הן בערב ככה שאני כן יכול לישון ב3 בלילה עם מספיק שעות שינה,ובלי קשר אני רגיל כבר בערך שנתיים וחצי לישון בשעה כזאת בגלל שרוב המסגרות שהיו לי בשנתיים האחרונות (עבודה,לימודים) היו בערבים...אבל זה ממש מטריד אותי כי הבנתי שהשינה הכי טובה היא בלילה ולא לפנות בוקר\בוקר,ואני באמת מרגיש בדר"כ שאין לי אנרגיות וכוח לעשות דברים ואני חושב שזה אולי קשור לזה שאני ישן ב3 כל הזמן אני ישן בערך 6-7 שעות בלילה,ככה שמבחינת כמות זה מספיק השאלה היא בקשר לאיכות-כמו שאמרתי שמעתי ששינה בלילה היא 'הכי איכותית'. השאלה היא איך אני נפטר מההרגל המעצבן הזה והולך לישון בשעות נורמאילות כמו 12 1 גג וקם בבוקר ולא ב11 או 12 בצהריים,מה גם שיש ל…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by My_Name,

לפי מה שידוע לי, סיווג ביטחוני תלוי (בין היתר) בארץ המוצא של ההורים. אז אם אבא שלי עלה לארץ מאיראן, יחד עם כל המשפחה שלו, ואין להם שם עוד קרובים (בכלל, שאלתי את סבתא שלי ), או מישהו שהם בקשר איתו. זה יכול לפגוע לי בסיווג הביטחוני ? עד כמה ??? תודה.

• 31 תגובות
    • 11.8k צפיות
  24. Started by yossi21,

אהלן, אני מעוניין לקנות לי סקייטבורד אבל אני לא יודע מה יתאים לי. מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by Asaf.Y,

שהשנה הזאת תהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מהשנה הקודמת,שיהיה כבר שקט בארץ הזאת,שנה מוצלחת בלימודים,בעבודה,בצבא. וחג שמח . ממני אסף.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.