כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
הייתה כתבה בחדשות 22 בערב לא מזמן על החברה הזאת. מישהו יודע אולי תשם? חברה ישראלית
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני פשוט מחזיק במחשב (בפרופיל) ורציתי לדעת עם 330-370 MH זה טוב. מה המערכת הידאלית לפעולה כזו? כמה עולה מערכת כזו? וסתם רציתי לראות מי עוד בעיניין של Mining Pools.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר ועד היום לא למדתי פיזיקה אני רוצה להתחיל ללמוד לפני הקורס ולפי מה שהבנתי פיזיקה זה תחום רחב איזה תחום צריך ללמוד להנדסת תוכנה (מכניקה/חשמל/קרינה וחומר)...?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, לאחרונה התגבשתי על עצמי והחלטתי שאני רוצה ללמוד לCCNA ע''י ספר ולא ע''י pdf באינטרנט. מה דעתכם בנושא ? ובנוגע לספר, זה ספר מומלץ ? הוא מכסה את כל החומר ? ומזה Exam 640 - 802 ? http://www.amazon.com/CCNA-Certified-Network-Associate-640-802/dp/0470110090/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348002474&sr=1-1 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנושא: נקודות קיצון מקומיות בפונקיות בעלי שני משתנים בתחופ אינסופי. נתקעתי בשלב ההתחלתי של מציאת נק' הקיצון, עקב מכשול במערכת המשוואות התמונה: http://i47.tinypic.com/jfb053.jpg נ.ב הגזירות הראשונות לא קשורות לתחום הגדרה, פשוט שחכתי להבדיל אותן בסעיף משלהן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
בד"כ אני לא נוהג לפתוח דיונים בנושאים רפואיים וכמובן שאני מתכוון ללכת לרופא, פשוט מעניין אותי אם יש אנשים שהצליחו להתגבר על התופעה המעיקה הזו. בזמן האחרון, אני מתעטש דיי הרבה כתוצאה מהאלרגיה שיש לי. ניסיתי כל מיני תכשירים (כל מיני תרסיסים לאף) אך לצערי הם לא עזרו לי. איזה תרופות ניסיתם, יש תרופות ללא מרשם שאתם לוקחים והן עוזרות לכם? מישהו ניסה לעשות סדרה של חיסונים כנגד אלרגיה?
-
- 35 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אמנם זה לא הפורום האידיאלי לשאלה כזו, אבל אני ינסה בכל זאת. בקרוב מאוד נגמרת לי תקופת המלווה ואני מעוניין להביא רכב. ציינתי כבר את התקציב בכותרת, ועכשיו עולות השאלות הבאות: 1) אילו דגמי רכבים מומלצים? 2)מאיזו שנה? 3)על אילו פרמטרים לשים לב ברכישת הרכב (חשובים יותר/פחות)? 4)אילו דברים נוספים יש לקחת בחשבון (ביטוח וכו)? *אני בן 24, כך שביטוח נהג צעיר לא רלוונטי לצורך העניין* הרכב ישמש לנסיעות בעיר ומדי פעם לגיחות לערים אחרות. also, i dont have the need for speed אודה לכל עצה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מי שקנה או התנסה בידית הזאת, האם יש הבדל משמעותי בינה לבין הידית הלא רוטטת?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם זה משנה אם אני אקנה לפני או אחרי יום כיפור אופניים? בגלל נושא ההתמקחות בהורדת המחיר...
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה זה אומר שאני עדיין יכול לשלוח לבן אדם הודעות אבל אני לא יכול להיכנס לפרופיל שלו? ויש דרך לחסום בן אדם שכבר חסם אותי? תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. איך מיהודי גרמני יוצא יקה? 2. סבבה הבנתי, למרות שלקח לי זמן להבין ש200 זוגות זה 400 3. מובן 4. לא הבנתי בכלל 5. יש סיבה מיוחדת שהטוב הפוך או שזה סתם חוקי? 6. קראתי בנושא אחר והבנתי
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
נניח שיש לי שאלה כזאת: אז אלה הנתונים: P = 420W U = 40V ? = R איך מחשבים את זה? לימדו אותנו את 3 הנוסחאות הבאות: 1) P = U ∙ I 2) P = I² ∙ R 3) P = U²/R באיזו נוסחה אני צריך להשתמש כדי להגיע לפיתרון? תודה רבה, העזרה שלכם מאוד חשובה לי!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חזרתי היום מעבודה בכביש 4, כאשר ישנם 3 נתיבים, ו-2 הנתיבים הימניים משתלבים לאחד. מימיני ישנה משאית עם עגלה ואפשר לראות בדקה 0:28 שעדיין מדובר ב-2 נתיבים (רואים את ההפרדה בהמשך) אני בכל זאת האטתי מאוד (לא לחצתי גז) כדי שהמשאית תתקדם הלאה, ובכל זאת הנהג חתך בפראות (אין סאונד אבל הוא צפר מספר פעמים כשחתך). להלן הסרטון: משאית של חברת "דביר" יש לציין שאינני מאלה שנדחפים. אני נוהג באמריקאית (אמיתית, לא קוראינית) ולא רכב קטן כמו למשל יונדאי גטס,קורסה וכו' שאפשר להידחף בקלות לכן לא לוקח סיכונים כלל. אשמח לקבל דעות אובייקטיביות מכם אם אני אשם, האם הנהג משאית אשם בתגובה שלו או דעה אחרת. אם לדעתכם אני אשם/לא אשם, אשמח לדעת מדוע ומה לדעתכם אפשר לעשות הלאה. ראוי לציין כי הייתי ב…
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם זה רק אני, או שלמעט האתר של מיקרוסופט (אתר בינלאומי), כל אתר אקדמאי, חינוכי או אוניברסיטאי בארץ, נבנו באופן מודע כך שהם במכוון לא יעבדו עם אף דפדפן אחר מלבד אינטרנט אקספלורר? (לדוגמה: HighLearn של אוניברסיטת חיפה: http://online.haifa.ac.il/ [מידע התמיכה בדפדפנים אחרים: http://online.haifa.ac.il/messeges/2009_03_HighLearn-Browsers-notice.htm])
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב. הוא יצא עם נייד של סמסונג והמסך התקלקל, לכן הוא שוקל לקנות מחשב חדש, אך הוא מעוניין לחזור/להחזיר את הסמסונג לארץ כדי לתת אותו לאחיו שיקח עליו את תיקון המסך. השאלה היא בנוגע למכס, האם הוא יכול לחזור עם שתי המחשבים ? או שעדיף לו לשלוח את הסמסונג בדואר לארץ ? כדי להימנע משאלות מיותרות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש חברה שיושבת בארהב ששוקלת להעסיק אותי. זו עבודה מהבית. אבל הם טוענים שיש איזה קטע מוזר במיסוי בארץ שהם יצתרכו לשלם מס לא לפי המשכורת שלי אלא לפי הרווח שהם יעשו מהעבודה שלי.האם מישהו יודע איך הולך המיסוי אם אני עובד מול חברה מחו"ל ללא נציגות בארץ? האם אני יכול והאם זה משתלם לפתוח חברה בע"מ עבור זה ולהוציא להם חשבוניות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה יש לי כמה שאלות לגבי CCNA. אני בוגר קורס אבנט כחול בחיל האוויר למי שמכיר ואני רוצה לגשת לCCNA. עברתי קצת על האינטרנט ומצאתי שתי pdf-ים מומלצים - sydex ו Icnd 1,2, אבל אני מעדיף ללמוד מספר, איפה אני מוצא ספר טוב באנגלית ? ולגבי המבחן עצמו, איך נרשמים ? כמה עולה ? אם יש בתאריכים מסוימים ? תודה רבה לעוזרים ושוב, שנה טובה !
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, מאחר והצבא הנחמד שלנו החליט לדחות לי את הגיוס למרץ, ויש לי כמה חודשים טובים עד לגיוס, החלטתי לנסות להוציא ציון נורמלי בפסיכומטרי לבד, בתקווה שאולי זה יוריד קצת כאב ראש אחרי צבא אשמח לטיפים למי שיש, בעיקר איך ללמוד, כמה ללמוד, איך אני אמור לעשות לעצמי סימולציות ולהעריך את הציון שלי, ומאיפה כדאי לי לקנות ספרים? באופן כללי אני חושב שבקטע של האנגלית אין לי הרבה מה לעשות חוץ מתלרגל כמה שיותר, מרפרוף בספרי פסיכומטרי ישנים של אחותי זה לא נראה נורא כל כך.. בחשיבה הכמותית יש דברים קשים יותר וקשים פחות, אבל גם שם אני מאמין שאני אסתדר. הפחד העיקרי שלי זה החשיבה המילולית, כל המילים הקשות האלה בעברית, החיבור הזה שהוסיפו לאחרונה, איך אני אמור ללמוד את כל זה??זה נראה די מטורף תודה…
-
- 25 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש עכשיו דרך האפליקציה בiPhone, וזה הרבה יותר נוח מאשר מהדפדפן! ממליץ לנסות למי שלא מכיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-