כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
רציתי לשאול כל אלה שקונים מסך בחו"ל הבנתי שמשלמים משהו בסביבות 15% מע"מ וזהו? אם אני רוצה לקנות מסך DELL 24 שעולה 800$ (ואף פחות תלוי אם יש מבצע) אז אני אשלם 120$ מע"מ. וסה"כ 920$=כ-4000 ש"ח עדיף מ 5500 שעולה בארץ. האם זה כדי? כי לא תיהיה אחריות בארץ... ומה קורה אם המסך מתקלקל :s05:
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש איזה המלצות על חנויות אמינות ששווה לקנות בהם מבחינת מחיר ואמינות?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו כבר התנסה הסוגיה ? אם רוצים לקחת לפטופ לחו"ל, מה הן האפשרויות ? כי הרי יש איסור להעלות אותו למטוס ( יותר נכון לתא הנוסעים ). או שבכלל אי אפשר לקחת? אפילו במזוודה / תא מיטען ?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מחשב מחנות לא ממש ידועה, הוא הביא לי את המחשב ולקח את זה שהיה לי לתיקון. אז אני בכלל לא טרחתי לבקש ממנו את המחשב, באותו זמן לא ממש הבנתי בחומרה ואמרו לי שהמחשב שווה פחות מ-50 ש"ח אז בגלל זה לא ביקשתי אותו. ראיתי מודעה לפני חודש שמישהו רוצה לקנות מחשב ישן, בדיוק כמו זה שהיה לי ב-500 ש"ח. התקשרתי אליו ואמרתי לו שיש לי אחד (זה שנמצא אצל הטכנאי) והסכמנו על מחיר של 500 ש"ח. אז התקשרתי לטכנאי שאצלו המחשב, הוא אמר שיביא לי אותו מחר וטען שאני צריך לשלם לו 300 ש"ח על החלפות של חומרה שהוא עשה. הוא טען שהספק כוח היה מקולקל ולכן הוא היה צריך להחליף אותו (בזה הוא צודק, הספק היה מקולקל). הוא עוד טען שהזיכרון היה מקולקל (אני לא בטוח לגביי זה, לא זכור לי שהזיכרון היה מ…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברה, רכשו ממני מוצר דרך האינטרנט, התשלום הועבר דרך PAYPAL והמוצר נשלח לפני יומיים. עכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת: Thanks for contacting PayPal, We are Sorry for the Late reply, We have Detected on Our System that the PayPal Transfer sent to you by Ebora Abolaso is an International PayPal Transfer from UNITED KINGDOM to USA , So due to this we are unable to transfer the Payment to your PayPal Account because the Amount sent to you $220.00 USD is Not Sufficient/Low for the System to Transfer/Activate it to your PayPal Account So we will like you to Contact the Buyer (Ebora Abolaso) to send to you the Sum of $180.00 USD additional so that we can be able to Transfer th…
-
- 58 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש ערוצים שבהם עוצמת הקליטה חלשה ולכן לא רואים נקי את התמונה. כיצד אפשר להגביר את עוצמת התדר הנקלטת במכשיר הטלויזיה. אני יודע שיש איזה מכשיר או חלק שאפשר לחבר לכבל ובבכך העוצמה גוברת. יש למישהו רעיון או שהוא מכיר מכשיר כזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי את השיר לא מזמן ולא חשבתי שהקליפ יהיה כזה מצחיק! למי שלא ראה, אפשר ליראות את הקליפ בwow.walla(במהירות ואיכות סבירה בלי תקיעות- משהו נדיר בוואלה), מומלץ! 10/10 אני כבר מת שיצא האלבום החדש שלהם שיצא ב27 באפריל, אני ישר רץ לחנות לקנות אותו...
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני לאחרונה מתעניין אם יש פתרון שיאפשר לי שליטה מרחוק על מפסק חשמלי בבית. ספציפית, מדובר במפסק של הדוד - אותו אני מעוניין להדליק ולכבות ידנית מהבית והן באיזו מניפולציה מרחוק. האם קיים פתרון כזה כיום? אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים דחו לי את הגיוס לפברואר, מה שהשאיר לי הרבה זמן לעשות משהו עם עצמי. חשבתי לנצל את זה ולנסות לקחת קורס בודד באוניברסיטה. התחום שאני ללא ספק מעוניין בו הוא מדעי המחשב. יש לי בגרות ופסיכומטרי טובים ומניח שלא תהיה לי בעיה להתקבל. השאלה היא - האם אני יכול להרשם לסמסטר הקרוב לקורס אחד בלבד, באוניברסיטת ת"א, ולהשהות את המשך הלימודים לפחות עד אחרי השירות הצבאי? המטרה היא בסך הכל לטעום טיפה מהחוויה ועל הדרך להרוויח כמה נקודות לתואר בעתיד. מבחינת הצבא, אני מניח שלא יהיה להם אכפת מה אני עושה לפני הגיוס, לא במסגרת עתודה או משהו, ובמידה והסמסטר יסתיים לפני פברואר. מבחינת אוניברסיטת ת"א, האם אפשרי להרשם ככה לקורס אחד בלי התחייבות, או שזה משהו שאפשר לעשות רק באוניברסיט…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להעביר שולחן ביליארד מבית של חבר לבית שלי, אבל העניין הוא הרבה יותר מסובך ממה שהוא נראה. אני צריך חברה שמתמחה בדברים כאלו, אני צריך שהם יבואו ויפרקו את השולחן (רגליים+פלטות שיש) יובילו את השולחן מהבית שלו לבית שלי (שולחן כזה שוקל כמה מאות קילו) ולאחר מכן יתקינו את השולחן בבית שלי (הורדה למרתף+הרכבה+פילוס) האם מישהו מכיר חברה או אדם שיודע לעשות את זה? או מתעסק עם זה? אם כן אני אשמח אם תשתפו אותי. אגב, אם למישהו פה יש שולחן ביליארד בבית, אני אשמח לקבל טיפים על איך לשמור את השולחן נקי וכד'... בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך את זה לאבא שלי יש לו עוד מאת יום הולדת צריך משהו טוב ראיתי הרבה של PHILIPS תמליצו על משהו טוב בבקשה (ניראה לי זה המקום הכי מתאים ליכתוב את זה)
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היום בערב חזרתי אחי אימון ואני מגלה שהמחשב לא עולה לוינדוז מבדיקה ראשונית חשבתי שזה ספק כוח כי יש לי 9700פרו שצורך די הרבה... אחרי זה יתקרבתי אליו ושמעתי טאק טאק טאק ומפיסק לעבוד ואז שוב טאק טאק טאק ושוב... זה קרה כבר שלא הייתי בבית כי השארתי אותו דולק אני מעריך שההרד דיסק' שלי מת ביסורים קשים בערך בין שעה 9-11 :'( :'( :'( דרך אגב הוא היה MAXTOR D740X-6L 20GB 7200RPM אחד הטובים שהיו... לא היום מתי שקניתי לפני שחוש שנים :-X
-
אני מתלבט בין שני מקצועות לימוד : 1. טכנאי PC 2. הנדסאי תעשייה וניהול- מערכות מידע קצת רקע כללי- אני לא נחשב לגאון מחשבים, אין לי ידע וניסיון קודם במחשבים, רוב השימוש שלי כרגע במחשבים מסתכם בגלישה באינטרנט. אין לי ראש ללימודים "כבדים" , קשה לי מאוד לשבת ולחרוש. מצד אחד טכנאי PC מעניין אותי כי זה נשמע לי מגניב לפתור תקלות ולתקן דברים, מתאים לי למשל לעבוד באיזה חברה גדולה ולהיות המתקין/טכנאי שלה. לעבור בין העובדים או הלקוחות , לתקן ולהתקין להם דברים. הקורס עולה בסביבות ה 10,000 שקל ונמשך 10 חודשים פעם בשבוע, מבחינת לשבת וללמוד לא תהיה לי בעיה בקורס כזה. מצד שני שני אמרו לי שתחום מערכות המידע מאוד מבוקש ויש בו עתיד, הבעיה היא שללמוד הנדסאי לוקח שנתיים,5 ימים בשבוע ועולה בסב…
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני אמור להתגייס במרץ יש לי קב"א 52 ופרופיל 97 . בנוסף, בגרות מלאה (21 יחידות, מגמת תקשורת) אך ללא רקע במחשבים. ברצוני להתקבל למשהו עם מחשבים בצבא (עדיפות ליחידות טובות כמו ממר"ם) כיצד אני עושה זואת? נ.ב ויש לי אפשרות לעשות תנאי שרות (האם זה יעזור?)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא, זה לא משפט שיצא בהומור (כל סוג שהוא) תוך כדי ניסיון לצחוק על מצבה הגרוע של התחנה המרכזית "החדשה" בתל אביב. אני לומד כבר כמה חודשים לימודי ערב בתל אביב, ועל הדרך עובר בתחנה המרכזית. מאז שאני זוכר את עצמי פה בארץ- התחנה המרכזית הייתה תמיד הייתה מוגלה של ג'יפה במרכז תל אביב. בחודשים האחרונים האלה נתקלתי כנראה באחד הפרויקטים הכי מעניינים שראיתי בשנים האחרונות. גרפיטי הוא דבר שבדרך כלל משהו שאני לא לוקח ברצינות, אבל פה אני חייב להגיד "שאפו". לא היה לי זמן לשאול אבל כפי שזה נראה- תלמידים של איזה בי"ס לאומנות (או משהו דומה באזור) התחילו בצביעת קומה 7 של התחנה המרכזית החדשה בגרפיטים מושקעים וממש מלהיבים. אין יום שבו אני עוצר ופשוט מסתכל על הגרפיטי (יש כל כך הרבה, וה…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב אז ככה אם יש מישהו שמבין בנושא או היה לו מיקרה דומה שישתף אני גר בח"ול וכרגע אני בארץ בחופשה לשבועיים שירתתי בצה"ל חצי שנה ויש לי פיקדון של 3k על אותה תקופה אז הלכתי עם אמא שלי לבנק לתת לה יפוי כח לחשבון הבנק שלי שתוכל למשוך את הכסף ברגע שיתאפשר במקום שאני יצתרך להגיע שוב לארץ הפקידה אמרה שאמא שלי לא יכולה למשוך את הפקדון הצבאי אלה אני צריך באופן אישי למשוך ניתן למשוך את הפיקדון החל מ 2013 איזה מין דבר זה שיפוי כח לא נותן חופש פעולה מלא למיופה? יש אמת בדבר או שהפקידה סתם סתומה?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום אני כבר לא חדש בפורום ולא מצאתי מקום אחר לשאול (אם אני עיוור אז סלחו לי) ורציתי לדעת איך אני שם תמונה בחתימה שיראו אותה? ואיך אני מוסיף מפרט ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי עוד כמה ימים בוקרפורט ויש לי עוד כמה מבחנים השבוע ככה שאין לי ממש זמן לסיים את הספר (אני באמצע בערך..) , אז אני צריך איזה אתר עם סיכומים של ספרים באנגלית (ספרים קצרים כאלו של 150 עמודים בערך) , אם מישהו מכיר אתר כזה , זה יעזור לי מאוד .. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך את עזרתכם בלזהות את השיר מתוך הסרטון הבאה: http://www.metacafe.com/watch/44980/trip_flip/ בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
האם כל קבצי ה- SVCHOST אצלי במחשב נחוצים או שזה פשוט וירוס שאפשר להסיר אותו??? (כאשר אני מבצע ALT-CTRL-DEL) מופיעים לי הרבה כאלו תודה לעוזרים.......
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש את Apple אבל אני רואה שאין של את הטריילר של הארי פוטר החדש, זאת אומרת שהוא לא משחרר מהר, יש אתר כלשהו של טריילרים שאתם מכירים חוץ מיזה ומשל דונקי עם איכות תמונה יפה בעדיפות לHDTV? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
זה בערך מתאים לפורום הזה.. אני רוצה לקנות רכיבים מאי ביי כגון 7800GTX, A64 4200+ X2 ועוד, עכשיו הקטע הוא שאם אני אקנה את הדברים האלה בארץ זה יעלה יותר מדי.. ב-EBAY זה חצי מחיר. עכשיו הקטע הוא שיש את הקטע של המשלוח והמכס, מישהו יודע כמה בערך המכס עולה? התקציב שלי הוא בערך 7-8 אלף ואני רוצה להרכיב מחשב משהו בסט
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נראה לי יותר יאה...לפרסם זאת לכלל ציבור הגולשים מאשר להפנות זאת לאחד מהאדמינים. אז, מדוע, בעצם אסור לפרסם ביקורות על חנויות אינטרנט שמוכרות את מה שהאתר הזה לא יכול להתקיים עליו? מדוע, אדם שקנה רכיב מחנות כלשהי ונכווה בצורה כואבת מכך,אינו מקבל את האפשרות להזהיר אחרים מהסכנה? הדבר מקובל בכל העולם, ובפורומים עם קהילה גדולה במידה מספקת ,מוקדש לנושא פורום משלו,אז מדוע לא כאן,אתר שמיומו הראשון היה במאבק בכמה מישורים עם "אתם-יודעים-מי"(את שמו אסור להזכיר שלא אקבל אזהרה ,חלילה :);שהיה נקודת מפתח בעיצוב זירת החומרה הישראלית מנע מעצמו את האפשרות לתמרן את הכוחות הכלכליים שפועלים סביבנו כדי לספק רמת שירות טובה יותר לכלל החברים באתר באמצעות עשייה כזאת? (או,אם בא לכם- איפה סעמק אנ…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-