עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shuy,

אם אתם מנויים של HOT ובזמן האחרון אתם מרגשים האטה משמעותית בקצב האינטרנט או שיבושים בקו הטלפון, כנראה שבהוט חושבים שאתם גנבים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000518926&fid=821

• 33 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by 1,

היום במקרה עשיתי חיפוש בתדר VHFL ובדרך הצלחתי לראות את כל הסינימה 1,2,3 וערוץ 5 פלוס וגם פוקס קידס!! וזאת לאור העובדה שיש לי ממיר דיגיטלי אחד בבית, השאר מחוברים בלי ממיר, והערוצים היחידים שיש לי חוץ מחבילת הבסיס הם הסינימה 1,2,3!! כמובן שלא ראו נקי, הצלחתי לראות תמונה ולשמוע סאונד, אבל התמונה קופצת והוא לא מצליח לקלוט את הערוץ בשלמותו, אבל עצם העובדה שקולטים משהו אומר שאפשר לחזק את התדר ולהנות!! למישהו יש רעיון? תנסו אצלכם בבית לכל בעלי HOT לעשות סריקה בVHFL ותגידו מה אתם רואים, מחכה לתגובות, אני רק מקווה שאפשר לעשות עם זה משהו...

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. אוקיי אני הולך לעשות הזמנה של כמה חבילות צמידים לארץ. אלו הצמידים הצהובים של האגודה של לאנס ארמסטרונג,רוכב האופניים הטוב בעולם שהיה חולה סרטן ואצליח לנצח אותו. המחיר של כל צמיד יהיה רק 20 שקלים זה הכל והמלאי מוגבל ככה שכדאי למהר!!!... אני יכין רשימה של מספר האנשים שרוצים ויזמין לפי זה. איסיקיו:135299888 מסנג'ר: chkcubd@hotmail.co.il אימייל: idosibirsky@gmail.com עכשיו תמונה של מה שאני מדבר עליו למי שלא מכיר:

• 46 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. ישראל מטילה מכס עצום על המעבדים של 200% סתם אבל תודו שאחרי שהתאומים נפלו, גם זה יכול להיות.

• 33 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by aviram20,

היי חברים הבנתי שאני צריך ללכת לדואר עם המוכר של הרכב להביא ת''ז ו180 שקלים בערך ואת רישיון הרכב.. ואז מה ? מה בדיוק עושים שמה ? איך אני יודע שבאמת קיבלתי את הבעלות על הרכב? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. אני קצת לומד פה באתר ותראו מה אני יודע כבר. מארז זה הקןפסא שיש בא תחלקים והיא צריכה להיות טובה בגלל שיהיה שם מאווררים ולא יהיה חם. וגם USB כמו של מצלמה מקדימה וספק זה נותן חשמל צריך שיהיה חזק שלא יתכבה המחשב נגיד אם יש לי מסך חזק אז צריך ספק חזק. כרטיס מסך צריך שיהיה חזק בשביל משחקים להדליק הכל גבוהה הארדיסק צריך הרבה רק עם מורידים הרבה באימיול וקזזה זכרון יש הרבה ואני עוד לא כל כך יודע אבל צריך שיהיה 2 ואותו דבר שיעבוד טוב ועם יש 3 המחשב יכול לא להדלק. יש צורב שהוא גם דיוידי וגם רגיל ולי יש שלהכל ואני יודע עוד אבל אין לי כוח אני ארשום עוד מאט נכון טוב? אני לא לומד הרבה אז לאט אני ידע עוד.

• 95 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by roma,

אהלן חברים! בגלל שיש לי חדר ממש פצפון והמיטה הנוכחית לא ממש נוחה לאירוח וזאת בלשון המעטה(70 ס"מ רוחב), הגענו עם אמא למסקנה שהאופצייה היחידה למיטה זוגית היא שהמיטה תהיה תלוייה על התקרה עם קבלים או משהו. יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא מידע על מיטות בקונסטרוקציה כזאת? עדיף בארץ;-)

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. הבגרות מתחילה ב 12:00. טיפים \טריקים?

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. ה-FAIL השבועי שייך לפרסומת חרדית בעיתון "ישראל היום" מהיום בבוקר. מסתבר שה"משיח" היה כל כך עני וחסיד ומסכן ושקר כולשהו, שלא היה לו כסף לסימנייה לספר התנ"ך ... http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2010%2F11%2F26&pageno=28&entity=Ad02800&view=entity כן כן, אתם רואים נכון...

• 24 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by Spirit Crusher,

אני טס ביום שלישי בבוקר ל8 ימים למשלחת בפולין. אני לא ממש יודע מה אפשר לקנות שם ומה משתלם, אבל אמרו לי שחוברות תווים שם ממש זולות ואני הולך לקנות קצת.. וחבל לי לפספס דברים... (אני לוקח איתי איזה 250 דולר או יותר..יש לי כסף ואנלא יודע כמה לקחת כי אין לי בינתיים תוכניות לקנות שם משהו) אם יש למישהו רעיון שיגיד..אגב מישהו יודע מה המחירים שם של אוזניות? ואם מישהו יכול להמליץ על מקומות מעניינים בקרקוב..הולך להיות לנו שם הרבה זמן חופשי.. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. אז ככה.. אני מחפש את צליל השריקה שהמבוגרים לא שומעים... פשוט בא לי קצת לשגע את המורים שלי עם הפלאפון... תודה לעוזרים..

• 50 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

הלכתי היום לבדיקה שיניים אחרי שנתיים שלא הייתי אצל רופא שיניים, ומסתבר שאני צריך כמה סטימות, וטיפול שורש בשן בעייתית עוד מבעבר.. עבור 5 סטימות וטיפול שורש + כתר הם רוצים 3400 שקל. יש לציין שאת הבדיקה עשיתי במרפאות מכבי לטיפול שיניים. זה נשמע מחיר סביר? למשהו יש ניסיון עם הרופאי השיניים במכבי?

• 35 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. אני סיימתי קורס MCDST ונהניתי. אני רוצה להמשיך ללמוד שם, ואני מתלבט בין 2 מסלולים: אני יכול לעשות את הקורס טכנאים שוב, אבל עם הסמכה של ויסטה ולא XP ומכיוון שזהו קורס במתכונת החדשה של servers 2008 ולא servers 2003, אז יש שני מסלולים: טכנאי למגזר העסקי ולמגזר הפרטי. חוץ מזה, חוזרים הרבה על החומר של ה- A+ (חומרה) ושוב מרכיבי מחשב, אולי קצת יותר משודרג ממה שאני הרכבתי. האפשרות השנייה היא להתקדם לתואר MCSA/MCSE 2008, אבל מאחר ואפילו הסמכה בסיסית של ויסטה אין לי, אני לא יודע האם מומלץ לי לעבור ישר להסמכות הרציוניות של MCSA/MCSE 2008. מה אתם אומרים? נשבר לי מזה שאנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף. אז נכון, יש את התארים האלה להרבה אנשים ואין להשוותם לתואר ראשון במדעי המחשב/הנדס…

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by mrraz,

הכל התחיל מזה שיום אחד כיביתי את המחשב ודקה מאוחר יותר ניסיתי להדליק מחדש אבל הכל כבר היה מת. ספק HEC300 התפגר ולקח אחריו רשימה מכובדת של ציוד לוח של גיגה בייט GA-8SQ800 Ultra כרטיס מסך 9500 פרו !!! דיסק WD 80 גיגה עם 8 מ"ב צורב לייטאון כפול 40 דיסק נוסף של מקסטור, מעבד אינטל והזיכרון שרדו את ההתקפה הקטלנית (ובעצם גם כונן 3.5) אני רוצה לנצל את הבמה ולהודות לטכנאי אלכס מ-PCH שעזר לי והחזיר אותי לכשירות מלאה. וכמובן ל PCHardware על השירות טוב.

• 51 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. מישהו הלך לראות את מירוצי המכוניות סביב העיר העתיקה? מה אתם חושבים על האירוע.... ספורט מוטורי מהשורה הראשונה? או מטרד סביבתי מיותר וקמפיין טרחני?

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. אני רוצה לדעת אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.... AWARDSPACE.COM פשוט לא הגיוני שהוא נפל לכל כך הרבה זמן ויש לי בעיה עם עוד כמה אתרים אז.... תודה מראש.

17. Started by neogod,

זה אמור להיות מקצוע שקשור איכשהו לחשמל/אלקטרוניקה . ראיתי מודעה "דרוש מזווד" , ופעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת , מזה ?

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. אז ככה השאלה הראשונה היא שאלה נצחית שאני וחברי חושבים עליה ולא הגענו עדין לתשובה חד משמעית: למה לעזאזל הקולה מהבקבוק זכוכית של ה350 מ"ל הרבה יותר טעימה מהקולה בבקבוקי פלסטיק של ה500 מ"ל או בפחיות?!?! תסבירו לי פעם אחת למה?!?אחדים אמרו לי שזה בגלל הטעם לוואי של הפלסטיק והפח(מה שנשמע לי הכי הגיוני),אחרים אמרו לי שזה בגלל שזה לא אותו משקה ובבקבוקי זכוכית זה נוסחא ישנה ובפלסטיק זה נוסחא חדשה(מה שלא נשמע משהו),וחלק פשוט אמרו לי תשתה ותיהנה מטעם החיים. מה אתם אומרים? ולשאלה השניה והפחות רצינית(לא שהראשונה היא שאלת המליון..)נגיד הרמתם אחד בחדר ואתם שמים מסכה אז עדין יריחו את זה? מי שרוצה שיערוך ניסוי,חח..

• 77 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. בחברה מכובדת ?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by Tomerb1,

שלום לכולם זה נושא רציני, אשמח לתגובות רציניות ובוגרות ובלי שטויות אם אפשר . לאחרונה התחלתי מסלול לימוד של יג' יד' במסגרת חייל האוויר. המסלול נקרא "מכטרוניקה" - הנדסת מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בסוף הקורס אני אמור לצאת עם תעודת "עתודאי", עם אפשרות לצאת ל"פרויקטנט" (ביצוע פרויקטים בחייל האוויר). נכון לעכשיו אני פשוט לא יודע מה הולך, הלימודים האלה לא בדיוק מהנים, הרוב שם פיזיקה ומתמטיקה. אחרי 12 שנה אני לא יודע אם מתאים לי להמשיך ללמוד בידיעה שיש מצב שאני פשוט יהיה איזה טכנאי מטוסים, שלא יצא לי מזה כלום באזרחות ולא בשום מקום אחר. לא נראה לי הגיוני להיות במסגרת צבאית כמעט 6 שנים רק כדי לקבל תעודה "עתודאי" ולהיות טכנאי מטוסים. כרגע יש לי עד סוף החודש לפרוש מהמסלול, בהנ…

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by 0TB/s,

אני בן 19 ואין לי ממש כיוון בחיים. אם אני לא עושה כלום אז לפחות שאני יעבוד. השאלה במה? חשבתי על שיעורים פרטיים כי יש לי 5 יחידות באנגלית ואני דיי טוב באנגלית. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איך ללמד מישהו כי האנגלית באה אלי בטבעיות אפשר לומר. (יום אחד קמתי והאנגלית שלי הייתה טובה, כנראה מכל המשחקים ששיחקתי) אמא שלי רוצה שאני יקח קורס במשהו אבל אני לא ממש סומך על קורסים. והרגע היא אמרה לי ש"כל קורס טוב" אז לשכנע אותה יהיה כאב ראש רציני. חשבתי על להתפתח בנושא מסוים במחשבים כי אני אוהב לעבוד איתם ולהיות בבית בכללי. אבל אני לא יודע מה הכי כדאי היום. במה הייתם ממליצים לבן 19 לעבוד?

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת מהי השיטה הכי טובה להשיג בנות, איך לגרום להן ליפול על רגליך או לגרום להן לחבב אותך?

• 45 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. שלחתי מכתב עם סכום כסף גדול אבל ללא בול (שכחתי.... :-\)מה יהיה גורלו של המכתב? האם יש אפשרות לאתר אותו איכשהו? ולא רשמתי את הכתובת שלי מאחורה רק את הכתובת של הנמען....תודה!

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. האם יש דבר כזה בארץ? אני מחפש כובעים של new era ובפרט של הניו יורק ינקיז בארצות הברית יש לפחות מיליון כובעים ומיליון חנויות שמוכרות אותם ובארץ אף אחד לא יכול לייבא אותם? האם אני יכול להזמין מאתרים מחול? כמו האתר של new era או מהאתר של ריבוק? נ.ב - רק מקורי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים