כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…
-
- 32 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם? עשיתי תבגרות היום וכבר מת לדעת אם צדקתי
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי את התשובות לשאלות עליהן צריך לענות כדי להשתתף בהגרלה?(רק אם זה חוקח כמובן....) פשוט ראיתי את זה רק ביום שישי ואני כבר לא אספיק לקרוא את הביקורות כדי לדעת את התשובות... תודה לעוזרים.(אני אבין אם לא תרצו לומר רת התשובות... )
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם מישהו העלה לדיון קובץ PDF של תשובות מצחיקות שאנשים כתבו במבחנים... ואין לי מושג איך לחפש את הקובץ הזה.. אם מישהו יודע בבקשה שיעלה את הקובץ או תמונות בסגנון לדיון! משהו בסגנון הזה-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער על הבלאגן של ההודעה הקודמת, היא ננעלה וכאן נוכל להמשיך בגודל קצת יותר נורמאלי ! ואני מזכיר - 253 תמונות... כולן ברזולוציה של 1600\1200 אני חושב כמאה ומשהו מגה בייט... הנה עוד כמה וקצת...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי רשיון B זמני, וכתוב שעלי לשלם 141.00 ש"ח - אגרה. היכן זה נעשה? בסניף דואר, בבנק, משרד הרישוי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן שלום הייתי רוצה בבקשה לברר ממי שיודע ומכיר , האם יש צורך בכרטיס אשראי בין לאומי לצורך ביצוע רכישות באיבאיי או שניתן להסתפק בכרטיס אשראי רגיל, כמו כן איך עובדת הפרוצדורה של הפאיי פאל, אני יכול להעביר כסף מהחשבון שלי בבנק לחשבון בפאיי פאל ? יש אפשרות למשוך אחרי זה את הכסף במידה ואני מוכר משהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
האם סטודנט שלא עובד צריך לשלם ביטוח לאומי? אם כן, כמה בכל חודש?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה אפשרי ? אם לא אשמח להפניות לחנויות ציוד ל PC אמינות בארה"ב. המשלוח לחבר בארה"ב שמגיע לארץ בקרוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך משלמים אם מבצעים הזמנה מהאינטרנט ? כשהמחשב מוכן או ביום ההזמנה? אם זה ביום ההזמנה וזה דרך האינטרנט אז משלמים ע"י העברה בנקאית ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש אפשרות לשלם דרך PAYPAL עם חשבון הבנק אם אין לי כרטיס אשראי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה בpaypal זה שהמוצר נשלח ישירות לכתובת שרשומה בשרות ואי אפשר לשנות את הכתובת, זאת אומרת אפשר, אי אפשר לארץ אחרת, יש דרך לעקוף את הנושא?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם ישנו תשלום חודשי על כרטיס אשראי (מסוג כלשהו) בתנאים מסוימים ? - למשל מס' חיובים מינימלי בחודש או סכום הורדה מינימלי שאם אני לא מגיע אליו אני צריך לשלם סכום לחברת האשראי (עשרות שקלים בודדים נניח). האם ישנם גם דמי הנפקה כלשהם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם ישנן חבילות אינטרנט לספקיות ו/או לתשתית של בזק שמחייבות על פי תעבורה, ז"א שקל לג'יגה, שקל לשעה או משהו אחר? רציתי לבדוק את זה עם בזק בינלאומי למשל, אבל אין פרטים באתר שלהם, ואי אפשר להתקשר אליהם, חייבים להשאיר פרטים ושיחזרו אליך. הבעיה עם זה היא שאני די פרנואידי ולא שש לתת להם את מספר הטלפון, מחשש שיטרידו אותי עם חבילות, מסלולים, ושטויות אחרות.. אם אין חבילות על בסיס תעבורה, מהן החבילות הכי הכי זולות שאפשר להשיג? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה קורה ?? משהו מוזר לי עם העניין הזה , בעבר שילמתי 180 ש"ח .. היום אני עצמאי ולוקחים לי כל חודש 287 ש"ח , לפי מה שהם אומרים לע משכורת 2900 ברוטו זה הגיוני ??? ממה שאני יודע על משכורת 8000 ברוטו לוקחים 300 ש"ח בחודש ..
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר מעוניינים להזמין כמה דברים מחברה בחו"ל. העסקה לא תתקבע דרך אתר אינטרנט. רציתי לברר מהם אמצעי התשלום המקובלים בעסקה כזו ואיך בדיוק מבצעים אותם. לדוגמה- העברה בנקאית. מה בדיוק הולך עם זה? איך יש לבן אדם ביטוח על התשלום שלו? וכו'. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כמה אתם שזה הוגן לשלם לטכנאי מחשבים להרכבה מלאה של מחשב ?(ללא מע' הפעלה )
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מצלמה בEBAY לפני כשבוע והיא צריכה להגיע כל יום אגב זו מצלמת וידאו מדהימה FHD של קנון VIXIA HF10 המצלמה עלתה 890$ כולל משלוח עם נרתיק,תריפוד,בטריה ספייר וכו בארץ היא עולה 7400 שקל משהו בסביבות 4000 שקל הבדל שאלתי היא כמה מס עלי לשלם בבדיקה שעשיתי זה עוד 15% מכס ועוד 15% מע"מ כמה אנשים אמרו לי שעל מוצרי חשמל כגון מצלמה אין מע"מ או משהו בסגנון השאלה היא איך ואיפה אני משלם את המכס???האם בזמן הקבלה שלה??? זה נשלח אלי עם UPS EXPRESS
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שאלה שבטוח מישהו יודע עליה את התשובה. נניח בנאדם מתחיל לעבוד בערב החג עוד בשעות הרגילות, וממשיך לתוך החג/שבת ועושה גם שעות נוספות. מישהו יודע כמה מגיע לו באחוזים תוספת על כל שעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה "מים משותפים" ואיך זה מגיע לסכום של 861.00(שקל נכון?)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו חזרתי משירות מילואים של שבועיים+ וקיבלתי אישור שהייתי בשירות ואיתו אני אמור לקבל תשלום על אותם הימים למרות שאין לי עבודה, אבל אין לי מושג למי אני אמור לתת את זה.. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אבקש את דעתם של בעלי נסיון שכבר יצא להם להזמין פריטים כלשהם מחו"ל. היות ואתר המכס בארץ קצת דל בפרטים בענין (לפחות לפי מה שמצאתי) אני מעונין להבין על מה ולמה מחייבים ביבוא אישי. על חבילה שערכה כ 150$ מארה"ב שנשלחה ב UPS ותוכנה פרטי לבוש יש את החיובים הבאים: - מכס - כ 12% - מע"מ. עד כאן מרגיז (כי חשבתי שיש פטור על סכומים כאלה) אבל נסבל - זאת המדינה. ובנוסף חיובים ע"י UPS ישראל: - עמלת תשלום מיסים - השתתפות באגרות רשומון - החזר הוצאות יבוא סה"כ כ 150 ש"ח נוספים. מישהו יכול להסביר או להוסיף פרטים ולאשר שככה זה ואין דרך אחרת.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מוצר מסויים ולשלם דרך PAYPAL אבל אין לי מושג איך זה עובד... אני מבין שצריך לפתוח חשבון ב-PAYPAL אבל איך אני מפקיד כסף בחשבון?ואיך אני משלם למוכר??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני תלמיד בתיכון ככה שאל תופתעו אם אני לא מבין כל כך במושגים בתחום הכלכלה... אני רוצה לדעת איך פועל התשלומים בכרטיס אשראי. נגיד לדוגמא עכשיו אני רוצה לקנות משהו בסך 5,000 ש"ח ויש לי מסגרת של עד 1500 ש"ח בכרטיס אשראי ואני רוצה לפרוס ל10 תשלומים, האם זה אפשרי? כל חודש ירד לי מהכרטיס 500 ש"ח עד סיום התשלום ואני עדיין יוכל להשתמש בשאר ה1000 ש"ח של הכרטיס? אם הבנתי נכון ברגע שאני מבצע את הקנייה ופורס לתשלומים, העסק מקבל את כל הכסף אליו ישירות ואז התשלומים זה ביני לבין הבנק בלבד? ניסיתי לחפש בגוגל תשובה אבל מסתבר שאין בשום מקום פירוט על זה...
-
- 10 תגובות
- 51.2k צפיות
- 1 follower
-