כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
אני בן 19 ואין לי ממש כיוון בחיים. אם אני לא עושה כלום אז לפחות שאני יעבוד. השאלה במה? חשבתי על שיעורים פרטיים כי יש לי 5 יחידות באנגלית ואני דיי טוב באנגלית. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איך ללמד מישהו כי האנגלית באה אלי בטבעיות אפשר לומר. (יום אחד קמתי והאנגלית שלי הייתה טובה, כנראה מכל המשחקים ששיחקתי) אמא שלי רוצה שאני יקח קורס במשהו אבל אני לא ממש סומך על קורסים. והרגע היא אמרה לי ש"כל קורס טוב" אז לשכנע אותה יהיה כאב ראש רציני. חשבתי על להתפתח בנושא מסוים במחשבים כי אני אוהב לעבוד איתם ולהיות בבית בכללי. אבל אני לא יודע מה הכי כדאי היום. במה הייתם ממליצים לבן 19 לעבוד?
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
. היי יש לי gtx 1070 אבל קצת נמאס לשמוע רק על אנבידיה ורק על אינטל אין מספיק על amd אפסי כמעט... פאקינג שיט... אתם נותנים להם כוח למונופול... כמה שיותר amd ככה פחות לשלם כסף... אז מה ההגיון?... אני חדש פה מ-fxp שם הרבה יותר מדברים על amd... אז wtf?...
-
- 31 תגובות
- 11.9k צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל אני לומד במסגרת עצמית (לא אוניברסיטה) ואין באפשרותי לממן מורה פרטי. השאלה הזאת גורמת לי להתקע על הנושא הזה ואני רוצה לגמור אותה ולהבין תפואנטה של התשובה. http://img199.imageshack.us/img199/9937/math1.gif אני צריך תשובה מלאה ולא ב2 שורות! תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים יקרים, האם אני עומדים לחזור לתקופת האבן בה השתמשנו בטוררנטים (1634 יונקים -/- 3-זורעים -/- 378ימים.להורדה) האם נחזור לFTP? פשוט משוגע בימים האחרונים! FILESONIC FILESERVE UPLOADSTATION כולם פועלים מפחד! הרשו לי להפנות אתכם לדף הבא: http://pastebin.com/cbD2s9tY MegaUpload - סגור. - FileServe - סגירת אינו מוכר פרמיה. - FileJungle - מחיקת קבצים. נעול בארה"ב. - UploadStation - נעול בארה"ב. - FileSonic - (תחת חקירת ה-FBI). - VideoBB - סגור! תיעלם בקרוב. - גורשו מארה"ב - הFBI בעקבות המנהלים - FilePost - מחיקת כל החומר (ישאר רק קבצי EXE וקבצי PDF) - FilePost - מחיקת כל החומר(ישאר רק קבצי EXE וקבצי PDF וקבצי TXT) - Videoz - סגור ונעול במדינות המזוהים…
-
- 31 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000734280 בד"כ אני 100% נגד כל סוג של אלימות (מילולית\פיזית וכו') אבל הפעם לטעמי זה צודק. מצד שני גם ככה כספי המיסים יממנו חדשה\תיקון.
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…
-
- 31 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ללשכה אני כבר רשום אבל ימח שמם אי אפשר לסמוך עליהם אני מעדיף מקום שאני אמצא לבד. ברוב אתרי הדרושים היום אני נתקל ב2 סוגי מודעות שהם סמויים וחברות כוח אדם, שעקרונית שניהם זה אותו דבר. אני מסרב לפנות דרך כוח אדם כי הם משקרים בקשר לתפקיד (מודעה לניהול צוות בפועל זה נציג ג'נרי) ואז יש את העינוי של מרכז הערכה ושיט. למי ששכח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511562.0 בקיצור איפה אפשר למצוא בימינו מודעות דרושים של בתי עסק שמפרסמים מודעות לעצמם?
-
- 31 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
קראתי באתר מסוים שלא מומלץ ללכת עם פלפון בכיס בגלל קרינה אני הולך עם הסמארטפון בכיס כל הזמן בעבודה מה האופציות ? אם אני ישאיר אותו בתיק אני מפחד שיקחו לי את הסמארטפון מהתיק
-
- 31 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אמיגוס, לאחרונה החלטתי להעלות קצת מסת שרירים ומשקל. אז ביררתי קצת ויש לי כבר חדר כושר שאני ארשם אליו, מלבדו אני רוצה לשלב אבקת חלבונים. האם למישהו יש מושג איזה אבקת חלבונים טובה בשבילי ? האם אפשר לקחת את האבקה גם אחרי משחק כדורסל נניח או רק אחרי מכון ? והאם זה מנפח מאד?, כי אני רק רוצה לנפח קצת זרועות חזה וכתפיים.
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
-
סיימתי להרכיב את המכונית על שלט שלי עובדת על דלק טיסנים מגיע ל90 קמ"ש 2 הילוכים 4על4 טווח על 300 מטר מהירה באופן מטורף הקוסטיום נצבע על ידי וכמובן גם ההרכבה של המכונית מ 0 המכונית מגיע ממש מברגים עם עזרה של אבא שלי כמובן! הנה כמה תמונות התמונה על הקוסטום באור מראה את בציעה! את תשימו לב ללכלוך הרצתי אותה כבר כמה קילומטרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזבל התרבותי והנאור שהגיע מרוסיה טוען שזה הסגנון של גלוחי הראש . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3071272,00.html גועל נפש שזבלים כאלה מגיעים למדינה יהודית ומשתינים על אנדרטה לזכר יהודים.
-
אני רק רוצה לציין שלא ממש עשיתי מחקר מקיף, ושאני מבסס את זה על השערות וניסיון אחרי מעקב אחרי מוצר בודד. כדי שזה לא יהיה באויר, אני הולך לציין את הפרטים הספציפיים. בזמן האחרון אני עוקב אחרי מחיר של מסך LCD ספציפי מתוצרת BENQ, דגם DV3250. מפרט מצויין, מחיר אטרקטיבי, יצרן מוכר ובעל ניסיון, שהפאנלים שלו נמכרים ממותגים תחת DELL בין היתר.. בדקתי אותו בעצמי אצל היבואן, ומאוד התרשמתי מאיכות התמונה. אבל, השמועות באויר שצפויה ירידת מחיר דרסטית נוספת, אז החלטתי שכמה שבועות עיכוב לא יהרגו אף אחד. מה עושים? משתמשים בזאפ למעקב. בוקר אחד (אהם.. אתמול) בעודי במחלקה ניגשתי לחדר רופאים ומתוך שעמום ניגשתי ובדקתי בזאפ איפה עומד המוצר. תה דה! המחיר ירד מ11,970 ל 11,545 (מתוכם 45 משלוח)! חתיכת…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לכל מי שלא עדיין לא שמע: מופע התרמה ענקי של 8 קונצרטים בכל רחבי העולם למען הכושים של אפריקה. מתחיל היום בהייד פארק, לונדון, וישודר בערוץ 10 החל מהשעה 16:00. גולת הכותרת היא כמובן האיחוד של Pink Floyd. בין היתר, בתוכנית הופעות של Coldplay, U2, R.E.M, Robbie Williams ועוד אמנים רבים וטובים. חובה לאוהבי המוזיקה [יחד עם בירה]
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה וחצי רכשתי "כסא מנהלים" כאלה שמוכרים באתרי מכירות פומביות ב- 300 ש"ח. כמובן שהכסא נשבר משימוש רגיל לגמרי.ועכשיו אני בחיפושים אחרי חנות שמוכרת כסאות טובים במחירים שפויים.(באזור המרכז). אם ישנו אתר אינטרנט אני אשמח ללינק! תודה ויום טוב! נועם
-
- 31 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
-
-
-