עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chevy,

אמי טסה להונגריה-בודפסט ביום א'. יש לכם עצות לקניות אולי? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם 8) - נא לא להפוך את זה לת'רד של "כל מה שאתה רוצה", משהו לא רציני...ואפשרויות אם שווה בכלל לקנות שם משהו

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. טוב , הגיע הזמן , צריך להסגיר את עצמי ולגמור את הבעיות עם הצבא :-X הממ היתי עריק יום אחד. זאת אומרת 46 ימים בבית. כדי לא להשפט ביחידה (כי אז היו נותנים לי בראש) אלה להשפט בבית דין , ששם מקלים בדרך כלל. ביחידה זה כבר הופך להיות עסק אישי , ככה שעדיף שלא להשפט שם :] בכל מקרה , אני מסגיר את עצמי , היום ב 11:30 בלילה.. (כי אז בחצי שעה שאני יהיה שם זה ירשם לי כיום שלם בכלא) הממ אני מאמין שאני יקבל בסביבות ה 30 עד 45 גג. (פעם שניה שלי בכלא חחח ) ואני יוצא מהכלא אזרח חופשי בכל מקרה , ההודעה הבאה ממני תיהיה כשאני ישתחרר , איפה שהוא בדצמבר. (איזה באסה אפילו היום הולדת בכלא ) הממ תעדכנו אותי בכל החדשות כשאני אחזור.. להתראות :]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם וחג שמח אז מה אתם אוהבים לאכול?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by borg,

אני מעוניין במילון leet דו-כיווני המאפשר תרגום מלים בודדות וטקסטים שלמים. יש דבר כזה?

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by aleXtazi,

http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/566/963.html עוד שיר שעשו מהמנגינה של אנה בוט

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by stone cold,

http://www.safe.org.il/content/view/36/76/ :kopfpatsch:

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

בעקבות התראד שפתחתי לפני שבוע בערך, הבנתי שכיסא נוח יש לו הרבה משמעות למניעת כאב גב מתמשכת, הלכתי לאופיס דיפו היום ובדקתי כיסא של צרעה F-15 שם הדגם, הוא עולה 890 ש"ח אבל אני חייב להגיד שהוא מזה מצויין לגב, הרגשתי שאני בעולם אחר לגמרה, הרגשתי מזה שונה, זה ממש הבדל גדול כמו שמשווים בין C2D ל-Pentium 3, סתם דוגמא. השאלה אם הייתם במקומי הייתם מבזבזים 890 ש"ח על כיסא? (אגב זה כיסא אורטופדי)

• 31 תגובות
    • 7.9k צפיות
  8. עם אילו כלים אני יכול לבדוק את אחוז האלכוהול בבקבוק יין למשל?

• 31 תגובות
    • 9.7k צפיות
  9. Started by ONKYO,

כל חיות המחמד, כנסו והגיבו... ;D כל מי שיש לו חיית מחמד ויש לו תמונות שלה, שישים, ושיספר בכמה מילים על החיה. אני אתחיל ג'ימי, כלב ויז'לה בן 5 שנים...אממ התחביבים שלו זה לנבוח על ציפורים\אנשים\חיות וכל דבר שזז והוא אוהב להבהיל ילדים קטנים שמתקרבים לשער של הבית שלי.. ;D הנה תמונות שלו (הילד שנאנס בתמונה, זה חבר שחיף אחד שלי...) http://www.pbase.com/dj_tom3r/kodak_cx4230 יש לי גם צב, שמצאתי לפני כמה ימים, אין תמונות. (מנהלים- אם זה נחשב ספאם, תנעלו...)

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אני שואל כי אני רוצה להתקשר אליהם ולנסות להוריד את המחיר שאני משלם בעבור התשתית, לחבילת 1.5MB/128K, אז אני צריך ממוצע מחירים שכולם משלמים. הם בנתיים גובים ממני 70 שקל, והם לא מוכנים להוריד את המחיר בטענה שאני לא לקוח חדש (ששינה לפני כמה ימים ספק), ורק ללקוחות חדשים מותר להביא מחירים יותר זולים :-\. הייתם פעם במצב כזה? מה בדיוק אני יכול לעשות? זה מאוד מרגיז כשאני רואה שכמעט כולם משלמים להם 35 ש"ח על אותה החבילה שלי יש, ואני משלם להם פי 2 :-X.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by shloosh,

לולול http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4297 "באמצעות משגר טילים נישא"

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ShahafH,

אהלן! התחלתי לא מזמן להתאמן במכון כושר ואני מעוניין לקחת גיינר אחרי האימון חוץ מהארוחות שאני אוכל כל 3 שעות. אני בן 23, גובה 1.74 ושוקל 65. האם יש המלצה לגיינר מסויים? ומאיפה אפשר לקנות בזול? (גם מחול אפשרי). תודה!

• 31 תגובות
    • 20.8k צפיות
  13. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

מישהו עבר פעם עקירת שיניים ורוצה לשתף אותי בחוויה? שיני הבינה התחתונות שלי צמחו לא משהו וכמעט אין סיכוי שישאירו לי אותן שם אני לא רוצה עקירה :'( אז ספרו לי איך זה, שאני אדע להתכונן נפשית

14. Started by OmEr8,

מהי האפשרות המועדפת?! הצעות נוספות יתקבלו בברכה... [glow=gold, 4, 700]KILL YOAV9!!![/glow] :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :hanged: :hanged: :hanged: :lsvader: :lsvader: נ.ב למי שלא הבין, יואב הוא חבר שלי ולכן אני מרשה לעצמי לפתוח כזה ת'רד. אני פשוט חושב שהוא טיפש מושלם וכותב שטויות רבות בפורומים. לכל מי שדורש הוכחה יש לי רק דבר אחד לומר: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=;action=usersrecentposts;userid=352;user=yoav9.

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by intel suck,

אני בן 15 והתחלתי להתאמן המכון כושר האם זה יכול לפגוע בגדילה שלי?

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ראיתי עכשיו בחדשות 10 שאמור שהפרק השלישי יצא רק עוד 15 שנים... ככה לפחות אומר הבמאי!!

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by michaelr,

איזה מישהו החליט ללכת לזונה טוב הגיעה הם מכבים את האור הזונה מתחיל למצוץ לו אחרי דקה הוא שומע אותה מתחילה לשיר אז הוא שואל אותה תגידי איך זה שאת מוצצת לי ואת יכולה לשיר . הזונה עונה לו , מה לא סיפרתי לך שאין לי עין...

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by moty2007,

שלום לכולם . רציתי ליידע את כולכם שכדאי לבדוק את המפרט של המחשב כדי לראות אם באמת סיפקו לכם את מה ששילמתם עליו. אני אספר לכם מה קרה לי , הלכתי ביום שישי לקנות מחשב מ ZED מחשבים וקניתי מערכת מחשב שבה הובטח לי לוח אם INTEL עם מהירות של 1600 MHZ וזכרון 2048 של קינגסטון . כשהגעתי הביתה הופתעתי לגלות שהלוח אם שקיבלתי היה עם מהירות של 1333 MHZ בלבד ובנוסף הזיכרון היה מתוצרת SAMSUNG .אני חושב שזה חמור מאוד שדברים כאלה קורים ואני מתכוון לגשת לשם על הבוקר ביום ראשון ולקבל את כספי בחזרה ולהחזיר להם את המחשב .אני מתכוון בפעם הבאה שאני קונה מחשב ( ממקום אחר כמובן ) לבקש מהטכנאי לפתוח את המארז מיד אחרי ההרכבה כדי לראות במו עיניי שלא רימו אותי שוב ואני מציע גם לכם לנהוג כך. א…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה התפקיד שלה,ואם מוציאים אותה הדגים ימותו?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by m1ke,

היום לפנות בוקר שודר הפרק הראשון של העונה השלישית לסדרה התותחית - Breaking Bad (או בשמו המגויר - שובר שורות). למי שלא מכיר - הסדרה מספרת את סיפורו של וולטר ווייט, כימאי תותח שהחיים התגלגלו לו לא כמו שהוא ציפה והוא מוצא את עצמו מורה לכימיה בתיכון, עם חובות כספיים, בעיות בריאותיות של בנו הבכור, ועוד ילד בדרך. הדובדבן שבקצפת קורה ביום שהוא מתבשר כי הוא חולה במחלת הסרטן. יש כאן עוד עוקבים לסדרה?

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. בהמשך לפוסט הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332816.0 ברור לי שייקח זמן לא קצר עד שאני אשלוט במיומנויות לחימה ואראה תוצאות מפיתוח הגוף בחדר כושר. עד אז כפיתרון ביניים, בכוונתי לקנות את האמצעים הכי טובים שאפשר בחנויות הנשק ,יהיה מחירם אשר יהיה מפני שלא מדובר במותרות אלא בהכרח קיומי אלמנטארי. החוק שאוסר על נשיאת סכינים נותן יתרון בלתי הוגן לעבריינים ומעמיד אנשים שומרי חוק כמוני במצב נחות שלא מאפשר להם להגן על עצמם, מפני שמצד אחד ,אנחנו לא רוצים להסתבך אם בחיפוש אקראי יגלו שאנו נושאים סכין , אבל מצד שני הארסים, שלרובם כבר יש תיק פלילי מצפצפים גם על החוק וגם על המשטרה. (נו באמת ,אם לארס יש 5 תיקים ,אז מה זה באמת מזיז לו לקבל עוד אחד לאוסף ?). אם אני צרי…

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב צפיתי כרגע בAliens vs Predator Requiem ויש סיבה שאני לא פותח את זה באקטואליה ותרבות הסרט פשוט מסריח אומנם הוא לא מסריח כמו הסרט הראשון אבל לעזאזל לקבל זיכיון כזה טוב ולהסריח אותו כל כך צריך כישרון מיוחד בכל מקרה בהתחלת הסרט עוד יש תיקווה רואים את החייזרים מחסלים טורפים בתוך החללית של הטורפים אבל מאז רוב הסרט גרוע כי כנראה נגמר להם התקציב או משהו קודם כל החללית מתרסקת בכדור הארץ ביער ליד עיר וכמובן רוב הסרט ביער משעמם חוץ מזה בערך שליש מהסרט מרגיש כמו סרט נעורים סוג ז ויש יותר מידי דמויות שאך אחת לא באמת מתפתחת או מקבלת מספיק זמן מסך אפילו הטורף -שהוא הדמות העיקרית בסרט לא מקבל הרבה דקות הדקות מתפזרות על יותר מידי דמויות רובם משעממות פה ושם …

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by musari,

20 דרכים לדעת שאתה אלכוהוליסט 1. הולך עם חברים לבית קפה הם שותים קפה ואתה שואל אם יש XL עם קרח 2. אתה שותה 3 ליטר מים ביום שבת בבוקר. 3. כשחבר שלך רב עם מישהו ושובר עליו בקבוק וודקה אתה כועס עליו כי זה בזבוז של וודקה טובה. 4. אתה מפנטז על אלכוהול לחיטוי 95%. 5. אתה אשכרה שתית אלכוהול לחיטוי 95%. 6. אתה מלמד רוסים בפארק איך לשתות. 7. לפני מסיבה אתה מסתובב ליד אנשים שאתה לא מכיר רק כדיי לבדוק אם נשארה להם קצת וודקה. 8. אתה מביא וודקה בבקבוק לבית הספר. 9. אתה שם דאודורנט רק כדיי להריח את מעט האלכוהול שיש בו. 11. רופאים גילו שרידים של דם במחזור האלכוהול שלך 12.אתה מפסיד בויכוח לחפצים דוממים 13.אתה צריך לאחוז בדשא כדי לא ליפול מכדור הארץ 14.העבודה מפריעה לך לשתות 15.נראה לך ש…

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היום אני בן 17 ו3 חודשים. קיבלתי לפני כמה ימים בדואר מצה"ל את המכתב הרשמי עם התאריך גיוס. הבנתי שאם יש לי תאריך גיוס אפשר לפתוח חשבון בנק עם תנאים מאוד מינימליים. אני לא מבין מי יודע מה בכל מה שקשור באשראי אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לי לפתוח? (הפועלים, דיסקונט, לאומי, מזרחי......) 2. מה העלויות/תנאים בפתיחת/אחזקת חשבון בנק? (כמובן שאני מתכוון גם לכרטיס אשראי) 3. האם כרטיס האשראי שאני אקבל יעבוד עם PAYPAL? 4. מה המגבלות אם יש כאלה? תודה

• 31 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. החלטתי לפרסם כמה תמונות מהטיול שלי לרוסיה (2002) אני בטוח שלשחלק מכם שנולד ברוסיה וזוכר משם משהו יתעוררו רגשות נוסטלגיה אחרי התמונות האילה.. לי הן מתעוררות בכל פעם שאני רואה את הסט הזה..אז אני מקווה שתהנו ואני אשמח מאוד לקבל פידבקים. המצלמה בה צולמו התמונות היא A60 אז אל תצפו לחדות\איכות טובה! (; הנה קישור לתמונות: http://www.fresh.co.il/dcforum/AdvancedPhotography/1697.html תהנו!

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.