כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה ביקרתי באתר הבית של נשיא מדינת ישראל אך נתקלתי בתופעה מטרידה מאוד ועל כך החלטתי לכתוב למערכת: "לכל המעוניין שלום רב, לפני מס' חודשים ביקרתי באתר נשיא מדינת ישראל, והתעניינתי באזור הלשכה. כשהבנתי שהגעתי למקום הלא נכון נסיתי לשוב על עקבותיי אך הוא לא נתן לי לצאת! חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר אז נסיתי לצאת משם, אבל הוא התעקש והמשיך להתקדם ולעלות ופשוט תקע לי את המערכת, למרות שנסיתי לעצור אותו כלום לא עזר ולבסוף רק אחרי שהוא גמר, הצלחתי לצאת מהחלון של הלשכה". אנא טפלו במטרד זה במהרה והמטרד ימנע מאנשים נוספים. שלכם בברכה, א'. ...מנסה את מזלי כבדרן ...
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
עדכון לקוי במוצר של ענקית אבטחת המידע CrowdStrike גורם להשבתה מסיבית של מחשבים ומערכות ברחבי העולם, עם השפעה משמעותית על שירותים חיוניים בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, סיפור קצר ומעצבן על מחשב שנקנה מסקאי פיסי. לפני כשנה קניתי להוריי (שגרים בצפון הרחוק) מחשב מסקאי פיסי (שילמתי גם על הרכבה ובדיקה במאמץ). שמח וטוב לב קיבלתי את המחשב והתחלתי להתקין עליו תוכנות. תוך יום יומיים גיליתי שיש למחשב בעיה והוא לא עולה כמו שצריך (פעם נדלק ופעם לא נדלק) :-\ מסרתי את המחשב לתיקון, וכעבור יום יומיים נמסר לי שכנראה יש חוסר תאימות בין הרכיבים והמליצו לי להחליף ללוח אם שווה ערך (GA-MA78G-DS2H). קצת מטורטר :-X חזרתי לחנות, לקחתי את המחשב והמשכתי בחיי. כעבור כחצי שנה קיבלתי טלפון מהוריי שהמחשב לא עולה . הפעם המחשב היה צריך לנדוד כ 200 ק"מ בחזרה לסקאי פיסי בכדי שהם יספרו שאחד הזכרונות פשוט קפץ ממקומו ולכן המחשב לא נדלק :s05: אבל שכנו גם מזה...…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים\מאמרים שבהם ניתן לקרוא על תקלות נפוצות ובעיות נפוצות שאיתן מתמודדים טכנאיי PC בחיי היום יום? בעיקר בתחום התוכנה, אבל גם חומרה תתקבל בברכה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי אוסף דיי גדול של תקליטורים (דיסקים בשפה מדוברת יותר) , במערכת מצוינת ובכללי אני דיי מרוצה. פגשתי איזה אחד שמבין מאוד בעניין המוזיקה והמערכות , ואמר לי שתקליטים (וינילים) נשמעים הרבה יותר אמיתי ו"חיים" מאשר התקליטורים הדיגיטליים. אני הייתי בטוח עד היום שזו רק שיטה מיושנת שמשתמשים בה היום רק בשביל הנוסטלגיה והיא פחות יעילה מהתקליטורים.עקב הנדירות של פטיפונים ותקליטים לא יצא לי לשמוע את ההבדל שההוא דיבר עליו. תגידו ,באמת תקליטים נשמעים יותר טוב? זה עניין של דעה או שזה באמת ככה? איפה בכלל ניתן לנסות את הדברים האלה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם משהוא יודע מה המצב עם התקלה ב 04. לפי מוקדן שירות של בזק משהוא קרע כבל אופטי ומאז אני לא מקבל adsl
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חברה קניתי מחשב חדש ב6000 שקל באיבורי משהו דה בסט בין הטובים אחרי חודשיים התגלתה בעיה במחשב גילו שזה זיכרוןןן אחרי חודשיים שוב אותה בעיההה והפעם זה לוח אם הם החליפו לנו למשומששש והם צריכים להחליף לחדש מחובתם לא?(למחשב בקושי יש 5 חודשים)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקלה בדפדפן Chrome גרמה למיליוני משתמשים לאבד גישה לסיסמאותיהם השמורותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ראשית דבר , ברצוני לציין שדיון זה נועד , שאנו בעלי החנויות והמשתמשים בפורום זה שהם הנכס היקר שלנו נבנה תקנון שירות בתחום המחשבים והמסחר במחשבים , שיהיה מקובל על החנויות ועל המשתמשים בפורומי המחשבים בכלל . דבר שיקדם את המסחר ההוגן בתחום המחשבים בארץ , והחנויות ירוויחו שרק חנויות שיעמדו בקרטריונים , שיקבעו במהלך הדיון יוכלו להכלל באתר, לדוגמא בפורום המלצה על מפרטים . מטרת דיון זה היא לא לעלות בעיות ספציפיות של חנות ולקוח ספיציפי , אלה לכתוב באופן כללי את הבעיה , ואנו המשתמשים וכן בעלי החנויות יגיבו בהתאם לבעיה . אבקש להמנע מפרסום של החנות , אלה רק את הבעיה שצצה . אבקש מבעלי החנויות השונים להשתתף בדיון , על מנת לכתוב מה אנו יכולים לבוא לקראת המשתמשים ומה המשתמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד ליום שנכנסו התקנות החדשות המאפשרות החזרת מוצרים היתה אפשרות לבטל עסקה שנעשתה במכר מרחוק (טלפון/אינטרנט וכו') תוך 14 ימים התקנה הישנה שעסקה במכר מרחוק היתה רחבה יותר ונתנה אפשרות להחזיר מוצר גם אם נעשה בו שימוש. האם התקנות החדשות ביטלו את התקנות הישנות בנושא (בתקנות החדשות אין הפרדה בין קניה בחנות לקניה ברשת/טלפון)? דיברתי עכשיו עם המחלקה המשפטית של אורנג' והם טוענים בתוקף שכן קישור לתקנות החדשות והישנות: http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm http://www.tamas.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID={0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F}&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2f0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם, קבלתי דו"ח חניה על מדרכה האמת שזה לא היה בדיוק מדרכה זה היה גבולי אבל זה לא העניין. אני מחפש מידע על תקנות תעבורה, מה החוק אומר, איך מוגדר בחוק מה זה מדרכה או מתי מותר לתת דוח על חניה על מדרכה. חיפשתי ואני לא מוצא את חוקי התעבורה, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר כלשהו מאיביי, התקע נראה ממש כמו תקע ישראלי אך מסתבר שהפינים שלו צרים מידיי ולכן לא ניתן לחבר לשקע ישראלי. אני אפילו לא יודע איזה מתאם אני צריך. רשום על התקע בקטן : 2.5A 210-250V. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
זול מול יקר: סקירה של מכשיר הפרימיום Galaxy Note 20 Ultra של סמסונג מול הפיקסל 4a התקציבי של גוגל - מי מנצח? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://zope.ale-yarok.org.il/home/maza/#bm017 אם כל מה שכתוב שם היה קורה היה לנו טוב היום הצעירים חיבים לעשות את השינוי
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
תכנסו לכאן מהר: http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=27&threadid=728226&STARTPAGE=1 האמריקאים התחרפנו לגמרי. מחשבים ביצור עצמי יהיו לא חוקיים, וגם לינוקס וUNIX לא. צריך למחות, ולעשות את זה מהר.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3053603,00.html
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לקרוא מהר זה חשוב.. מי שמכיר לא להגיב כישן תודה זה במטרה לשתף את חברי הפורום [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה משהו שמפורסם היום ב-WALLA וגם ב-YNET. זה יכול לעניין לפחות חלק ממכם : WALLA
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לאלו שלא מעודכנים,הלהקה הגדולה מכולם הופיעה ב ozzfest,ומאחר שסולן הלהקה ברוס דיקינסון ירד על האסבורנים בכל הקטע של ה reality show שלהם ב MTV אז משפחת אוסבורן החליטו להשפיל את הלהקה....כמובן ללא הצלחה...ממליץ לקרוא לכל אילו שאוהבים רוק כבד. DIE OZZY!! UP THE IRONS im reposting, cause i was there in orck 1 and seen it all, what bullshit. but as i said, maiden held there own and showed they were unstopable! OZZFEST.... Repost for Matt Body: From Blabbermouth.net...... The manager of a well-known heavy metal band (*NOT* IRON MAIDEN) who attended this past weekend's Ozzfest show at the Hyundai Pavillion in Devore, California has submitted the following first-hand account of …
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לעשות סקר, אבל לאור "ההצלחה" שלהם בבחירות, חשבתי שמספיק תגובות רגילות. אז מה אתם אומרים/ות על הישראלית שמואשמת כי חרטה אותיות על קיר הקולוסיאום ? https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5500257,00.html
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני אתחיל: כך תהפוך להאקר ישראלי ב-10 צעדים פשוטים: 1 האקר ישראלי בשונה מהאקרים בינלאומיים פועל בראש ובראשונה על מנת להטביע את חותמו ברשת, לכן עוד בטרם תתחיל במלאכת ההקינג, דאג לבחור לעצמך שם מפוצץ, כמו האניילזר, האורגייזר, הדיסק-לייזר או אליעייזר משוך בגייזר 2 הכן מראש רשימת אתרים, מוסדות, ארגונים פילנטרופים ומשרדים ממשלתיים, שאליהם בכוונתך לחדור. זה אולי נועד לכישלון מראש, אך יעשיר מאוד רשימת הבוק-מארקס שלך. 3 לפני שאתה מתחיל בהשמדת האתר, דאג להירשם ברשימת התפוצה שלו, השאר הודעה לווב-מאסטר והסבר את המניעים האידאולוגים העומדים מאחורי חיסול האתר. אקט זה יתרום להפיכתך לאגדה כבר בחייך ולשיווקך תחת המותג "ההאקר הישראלי הכי מטומטם ברשת". 4 דאג להצטייד מבעוד מועד בתוכנת "נטבאס…
-
- 53 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המקום לספר את כול הפדיחות הכי ביזאריות מוזרות מצחיקות ולא נעימות שקרו לכם.. אנא לא להגיב בסגנון , סבתא שלי תפסה אותי עושה סקס או נפלתי ממדרגות .... תנו פפש פירוט שהיהי קיצ'י ומצחיק ד''א , כן ! סבתא שלי תפסה אותי הייה סמיכה עליי והיא שאלה אם אנחנו רוצים לשתות משהו אני כמובן אמרתי :סבתא?בייייייייייי
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ggqDt_51Yik paradise lost כבוד :biggthumpup:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-