עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. החברים שלי הרגע נזכרו שבא להם אילת (כרגיל) ואנחנו מחפשים מלון זול שכולל ארוחת בוקר בסביבות 150-200 ש"ח . יש למישהו הצעות? תודה ! נ.ב-עדיף שיהיה קרוב לטיילת ..

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by idofr,

היייייי שלום כולם אני יודע שזה בד"כ לא הסגנון שלי אבל אחרי שראיתי את הכתבה ( http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=507589&sid=126) על הנוער שהשרף חדר במלון באיה נאפה ואחרי ששמעתי את הראיון עם מנהל המלון המסכן שהדגיש כמה הוא אוהב ותומך בישראלים אבל כבר לא יכול עם זה שהורסים לו את המלון החלטתי שאני חייב לעשות משו ולארגן עצומה שתחתם ע"י כמה שיותר אנשים בגיל שלנו (אני מניח ש16-19 יהיה סביר, לא?) ותשלח למנהל המלון את המכתב אני יכתוב באנגלית וישלח לחברים באנגליה לתיקונים ככה שלא יהיו שגיאות או גראמר או שטויות. עכשיו מה שאני מבקש ממכם זה ככה: א. אם אתם בגיל המתאים ואתם תומכים תחתמו. ב. אם יש לכם הצעות/הערות והארות ג. אם אתם יכולים אולי להביא לי את המייל של המל…

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by nice,

אל תצחקו, אבל המילון אומר שזה בושם בעוד שאנשים מבוגרים אמרו לי שזה משהו לגילוח. קשה לי להאמין ורציתי לדעת מאיפה מגיע הבלבול הזה. ומה זה: VAPORISATEUR NATURAL SPARY? בעיקר מה זה VAPORISATEUR תודה

• 45 תגובות
    • 27.5k צפיות
  4. אני צריך להגיע ביום ראשון לבסיס בזיקים. האיסוף שלנו הוא מת. מרכזית באשקלון (או מהעיר שהכי קרובה לזיקים, לא זוכר בידיוק). אני צריך להיות שם ב9 ורבע בבוקר - איך אני מגיע בדרך הכי מהירה? חשבתי לקחת רכבת ככה שאני אגיע לאשקלון ב8 וקצת, לקחת משם קו 18 לת. מרכזית ולהמתין. יש דרך יותר יעילה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by Avi Levin,

אני רוצה לקנות אוזניות CX300 מאייביי (העלות שלהן רק 19-20$!!) שמעתי על הרבה מאוד מקרים של אוזניות מזוייפות, השאלה היא איך אפשר לדעת אם האוזניות מזוייפות? למישהו יש נסיון עם זה?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Rammler1983,

כשהייתי קטן הייתי אוכל אבוקדו עם חסה וסלמי. כשאני מסתכל על זה היום, נראה לי שהצירוף הזה מוזר אבל בכל זאת היה לי טעים. צירוף מוזר אחר אצל אנשים הוא גבינה עם חומוס... מה הצירוף המוזר שלכם?

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. פעם ראיתי אתר שאתה כותב בו את השם שלך והוא נותן לך אותו בכול שפה שאתה בוחר. אני צריך כתובת של אתר כזה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. מי משלם על כל היחסי ציבור של ג'סטין ביבר? הרי לא יכול להיות שכותבים דווקא עליו ולא על אחרים. מי משלם לצלמים שרודפים אחריו? האם העיתונים משלמים להם או דווקא להפך?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by brk2k,

אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!

10. Started by yoav9,

אני לא יודע אם פירסמו את האתר הזה כבר כאן... גם אם כן, לא נורא www.geekim.co.il יש שם כמה חולצות לא רעות בכלל, וגם כמה מוצרים נחמדים אבל הם צריכים עוד הרבה עבודה... תמכו בהם! הם חלק מאיתנו!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by mikko,

יש למישהו הזמנה לזה אם כן אפשר בפרטי? מי שלא יודע זה שירות מוזיקה חוקי http://www.spotify.com/en/ תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. משהו בדק את זה לעומק ויכול להגיד במאה אחוזים שהוא לא חוקי?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  13. הוטלה עליי השנה משימה בבית הספר , פרוייקט הגמר - להכין סרט קצר באורך של עד 15 דקות. אני עושה את הסרט עם עוד 3 חברים כאשר אני העורך מביניהם..אך בכל זאת,לאף אחד מהם לא היה רעיון הגיוני לסרט נחמד. אשמח לקבל מכם הצעות לסרטים(תכתבו את הרעיון שלכם אפילו בשורה ,שתיים..אח"כ ננפח את זה ) לצערי אין לי מה להציע בתמורה לרעיונות שלכם חוץ מלאפשר בסופו של דבר להוגה הרעיון לראות את הסרט המוגמר. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 37.7k צפיות
  14. Started by TermiNal,

אהלן, אני טס בדצמבר לתקופה לא מוגבלת בזמן לארה"ב והתחלתי לחפש כרטיסים... בגלל שאני צריך להגיע ל-Dulles Airport הנמצא בוושינגטון לא ממש מצאתי טיסות ישירות (זה גם ככה יקר) אלא בעיקר כל מיני קונקשינים חלקם נוחים יותר וחלקם פחות. מצאתי טיסה של טורקיש אירליינס במחיר טוב לדעתי (950USD) שעושה עצירה של שעה באיסטנבול, אז שאלתי הראשונה היא האם מישהו טס איתם מסלול דומה או זהה ויודע להגיד איך ההרגשה לטוס עם חברת תעופה טורקית והאם יש בעיה כלשהי בהמתנה של שעה בשדה התעופה באיסטנבול? ודבר שני, עד עכשיו חיפשתי ב-skyscanner וב-kayak שמראים פחות או יותר את אותן טיסות, מעולם לא השתמשתי באתרים האלו ורציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום האם זה בטוח לחלוטין להזמין דרכם כרטיס והאם לדע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שעלולה להזיק האם זה נכון? כתוב גם שמסוכן שיהיה חלון במארז כי אז הקרינה עוברת בעוצמה יותר גבוהה ובכלל אני עם דלת פתוחה אז האם קיימת קרינה מזיקה כל שהיא שנפלטת מהמחשב? תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by neil4,

תארו לעצמכם את המצב הבא... אתם עומדים למות(חס וחלילה טפו טפו טפו)ויש לכם רק 5 דקות לחיות(חמסה חמסה חמסה פרסות של סוס שיני שום כבדי אווז ועוגה של סבתאאופס נסחפתי..)לידכם מערכת סטריאו ולרשותכם ספריית דיסקים ענקית שכוללת כול דיסק שיצא אי פעם איזה שיר תרצו לשמוע בפעם האחרונה??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי כרטיס רשת בנייד שיש לו חיבור כזה, חנויות שהתקשרתי אליהם לא ייודעים על מה אני מדבר אולי אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המתאם הזה? עוד תמונה:

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  18. הנה מה שכתוב ב-YNET היום למי שעוד לא קרא.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://stream.xtcradio.com:8069/ פשוט טוב!!! :DJsmile:

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  20. Started by Iv0ry,

הנה שתי דוגמאות להמחשה: סטודנט א' : סטודנט שכל שבוע רוכש כרטיסייה ב-75 ש"ח (6 כרטיסים הלוך 6 חזור) למשך שנה = 3600 ש"ח סטודנט ב' : רכש מנוי שנתי במחיר של 1500 ש"ח על מנת לקבל 50% הנחה במעמד החיוב, כלומר כל יום משלם 9 שקלים הלוך חזור (במקום 18 ש"ח) במשך שבוע למשך שנה = 3000+1500 = 4500 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ewingum,

http://planet.nana.co.il/Ewingum/os.avi דרוש DIVX 4 לפחות...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. דברים מצחיקים וגם בעברית למי שיש (גם MP3) ravivsster@gmail.com

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by odin,

im kinda new here so b gentle

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. השאלה בכותרת

• 94 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.