עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by תינוק22,

שלום,אני רוצה להחליף לוחית רישוי ל לוחית ''אמרקאית'' קצרה, הבנתי שניתן להחליף ב מכוני הרישוי , לדוגמא :

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום לכם! במחשב של חבר שלי יש בעיה באימייל של וואלה. הוא לא יכול לפתוח את הקבצים ששלחו לו. ואת אותם קבצים באותו מחשב באימייל של נענע אפשר. אם זה קובץ של אופיס אז הוא פותח הודעה, ואם אתה עושה עזרה הוא אומר תבדוק אם אתה מבטל את האנטי ווירוס. ואם קובץ ווידאו, אז הוא אומר שזה לא יכול לקרוא אותו. מה אפשר לעשות? אריאל

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. ליצ'רים ידידותיים שלי, כאן תשתפו שיטות, טקטיקות, דרכים וכל מה שבא ליד שקשור לאינטרנט במחיר עלות לחודש של פחות ממסטיק בזוקה. נתחיל במעגל הודאה שכל אחד יגיד "גם אני גונב מהירות לשכן" ומשם נמשיך לעולם שכולו טוב. נמשיך באיזה מהירות וכמה קליטה יש לכל אחד חינם בדירה (ייאיי ), ושיטות להשיג יותר ולשלם פחות (כלום אם בכלל) לחברת תקשורת המונית שבסופו של דבר, תגביל את הbandwidth שלך. יאללה חבריי מוצצי הKbpsים, תנו אחד לשני בראש.

4. היי חברים, עוד מעט מתקרב החורף, אני רוצה עצות לשמור על עצמי כדי לא להשמין, הן מבחינת תזונה ואימונים לחיטוב שאפשר לעשות אותם בבית. אני אשמח לראות אם יש פה חברי פורום שמתאמנים כבר הרבה זמן ויודעים פחות או יותר על כמה דברים בקשר לתזונה נכונה ואימונים, כלומר מאיפה אתם מקבלים את הידע הזה? איזה תוכנית אימונים אתם עושים היום? מה אתם אוכלים בדרך כלל כל היום ומדי יום?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Sqeezy,

שלום לכם, אני חייל בשירות סדיר, נשאר לי שנה עד השחרור ורציתי לעשות פסיכומטרי בתקופה זו. השיקול הוא שיהיה לי כבר פסיכומטרי ביד שישר אחרי השחרור ללכת ללמוד. כמו כן הכסף לא משנה, אני מוכן לשלם כל סכום. אני לא כזה מבין בזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.כחייל עם יציאות רק בסופ"שים (יש סיכוי גדול שאני יעשה יומיות ויהיה כל יום בבית בקרוב) הגיוני להרשם למכון פסיכומטרי ולקחת לעצמי קורס הכנה או שעדיף ללמוד בנתיים עצמאית בבית מספרים ואחרי השחרור לקחת קורס? 2.אפשרי להתאים לעצמי את ימי השיעורים בקורס על פי היציאות? 3.צריך המלצות למכונים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by Arik.G,

אתם מכירים שת כל הסמלים האלה בשפה הסינית , אז אם מישהו מכיר איזה אתר אם תרגומים או סתם סמלים יפים? כמו:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by DimaX,

שאאלום! יש לי אפשרות לקחת קורס פסיכו' של לחמן באוגוסט -ספטמבר ב1600. עכשיו: אני מבקש מכם לספר לי(מניסיון , רק מניסיון) כמה שעות הקורס וכמה שעות למידה בבית זה. האם בכלל שווה לקחת קורס בתיכון? אני דיי רוצה קרבי אבל אני בן יחיד ואמא שלי אמרה שלא תחתום לי, ואני מבין אותה. אני לא רוצה להיות ג'ובניק כמו מש"ק ממטרות אני רוצה לתרום מה שאני יכול, ואם פיזת אני לא יכול לתרום, אז הדבר הבא זה הראש.. אני יודע שהפרופיל שלי הוא 97, הדפ"ר הוא 90 והקב"א 56.(הכל הכי גבוה שאפשר) אם אני עושה את הפסיכו' ונרשם לעתודה בצבא, ולוקחים אותי - אני בוחר מה אני רוצה ללמוד בצבא? אם לומדים באונ' 3 שנים אז כמה זמן משרתים בצבא אחרי כן? אם אני לא יודע בגרוש מה בא לי לעשות כשאני אהיה גדול, אבל י…

• 69 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. רציתי לשאול אם מישהו כאן מהפורום מכיר חנויות באזור חיפה שבהם ניתן לרכוש נעליים ובגדים של מותגים מקורי אבל במחירים סבירים. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. עבדתי בחופש שבוע ויש לי בערך 1200 שקל... חשבתי לקנות PS2 או XBOX... אין לי ממש מה לעשות עם הכסף, המחשב שלי בסדר, בגדים אני מאורגן... אתם חושבים שכדאי? הנה כמה דילים שמצאו חן בעיני http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=42 http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=53 לפי מה שאני יודע בXBOX המשחקים יותר איכותיים, אבל לסוני הרבה יותר נפוצים ויש יותר.... (לא שאני אומר שלסוני יש משחקים מעפנים! יש מצוינים!) אז תעזרו לי... ולא בא לי לחסוך עכשיו כי הרוחתי ולא תהיה לי הזדמנות לעבוד עד לחופש הבא אז אני רוצה להנות מהכסף שהזעתי בשבילו! תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by J0n1,

די ישן ומוכר אבל קורע אותי כל פעם מחדש לא נראה לי שבישראל תמצאו כאלו, אולי אם תשאלו אותם בקשר למדינות אחרות הם לא ממש ידעו, אבל שאלות כמו כמה קודקודים למשולש? כמה מגדלי אייפל יש? WTF?!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Moty_p,

רציתי לדעת למה מחקו את החתימה שלי.. החתימה שלי היתה טקסט וקישור לסרטון ב YOUTUBE....

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לאחסן כל מיני שם משתמש וסיסמאות במקום בטוח ביותר, איפה אני יכול לאחסן? כי יכול לקרות מצב שאני שוכח סיסמה לחשבון מסויים ואז אני ניגש למקום שאפשר לאחסן בו פרטי חשבונות ולראות מה היא הסיסמה... לכן אני מבקש על מקום בטוח לשמירה על פרטי חשבון.

13. הפעם קצת יותר רחוק מהבית שלי... עריכה- מפני שאני לא רואה את הדיווחים בתקשורת אני רק רוצה לומר שגם לפני 20 דקות וגם לפני 40, שוגר מטח טילים כבד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by --Adidas,

ניראה לי תפסו אותי מעשן , איך אני מתבאס עכשיו לא יודע מה לעשות מה להגיד לא שירביצו לי,פשוט לא נעים לי בכלל . עצות מה אפשר להגיד וקצת עידוד אם אפשר

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by x-dude,

תגידו יש פה אנשים,מעשנים כבדים שגם כמו במצב שלי? סביבת העבודה שלהם היא בצהוב? אני לא מסוגל להפסיק לעשן,והחדר שלי....עזבו את החדר המסך צהוב :-\ (אל תגידו לי להפסיק לעשן),האם יש למישהו פיתרון? איזה סופג ניקוטין שעושה עבודה טובה?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by michaelsko,

שלום. אני רוצה לתת אזהרה לכל מי שחושב להזמין מאתר Ecost.com. העיניין הוא שהזמנתי משם אוזניות בעזרת כרטיס אשראי בינלאומי (מאסטרכארד) שכבר הזמנתי בעזרתו מאתרים אחרים. קיבלתי אי-מייל שהם קיבלו את ההזמנה ומטפלים בה. לאחר יום אחד, קיבלתי אי-מייל נוסף אשר אומר שהם ביטלו את ההזמנה שלי מפני שכרטיס האשראי רשום על כתובת שנמצאת מחוץ לארה"ב ולכן הן לא יכולים לטפל בהזמנה. כמו כן נאמר שאם אני רוצה בכל זאת להמשיך עם ההזמנה, אני צריך לשלוח להם בפקס פרטים מאוד רגישים כגון צילום הכרטיס עצמו מ-2 הצדדים, צילום תעודה מזהה ואישור חתום בכתב המאשר להם לשלוח אלי את החבילה. אני רק רוצה שכולם ידעו שזה מה שדרוש על מנת להזמין משם ומי שאינו מוכן לשלוח להם את הפרטים האלה חבל שיבזבז את הזמן שלו בניסיון …

17. Started by Kurt,

לכל מי שיש yes יש את הפרומו של העונה החדשה של הבורגנים ואז מתחיל להתנגן שיר ממש יפה מישהו יודע מהו השיר ומיהו המבצע?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by Spiritus,

שתיהיה תמונה בגודל בינוני ... אני ממש צריך את זה דחוף, ואני לא מוצא. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני צריך עזרה בתרגום טקסט מאנגלית לעברית, לא מצאתי אתר שמפרש טוב תמיד יוצאים משפטים לא מובנים. זה הטקסט http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/6089769 רק את התגובה האחרונה שהתקבלה מהחברה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. היי קוראים לי בר גינדי בן 17 מחולון רציתי לבקש את עזרתכם... השתתפתי לפני כחודשיים בהפקת אופנה בשיתוף של וואלה ZONE וקסטרו נבחרתי מבין אלפי מתמודדים כרגע ישנו סקר לקביעת ההפקה הטובה ביותר רציתי שתעזרו לי למנצח יכולות להיפתח דלתות למקומות מדהימים ומעניינים שאני רוצה להגיע אליהם... כמו כן אפשר להצביע גם בהודעת SMS עד 5 פעמים..."סטייל 4" ל3111 אשמח אם תעבירו את זה הלאה כמו שאתם מעבירים את הלינקים . תעזרו לחבר תודה אנשים הינה הלינק ... כנסו להצבעה ותצביעו לבר גינדי תודה -ההפקה שלי -עמוד ההצבעה :) :) :) :)

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by wooper,

לאחרונה עקב איבוד מפתחות אני מחפש פתרון שאם למשל אני לא אדע איפה פריט מונח מפני ששכחתי ע"י שלט וציפ למשל אני אגרום לו לצפצף או כל פתרון אחר שיקל עליי במציאת חפצים אבודים הכונה בציפ זה בחיישן שאפשר לתקשר איתו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם זה 4 חודשים יש לי כלבה חדשה העניין הוא שאין לי מושג מאיזה זן היא הוטירינר אמר שהיא מעורבת וזה כמו שהבנתם ממש עזר לי אולי יש פה מישהו שמבין ויוכל לומר לי בוודאות מה הסוג של הכלבה??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  23. אז כמו ישראלי טוב, וכמו ירושלמי טוב, קצת שלג ועולה לי חיוך על הפנים. הפעם, השלג כבד ממה שציפיתי. כבד כמו זה שזכור לי משנת 2000 אתם מוזמנים לחלוק חוויות וכמובן תמונות של הבית והסביבה מושלגת תמונה מהחלון: לעת שעה זאת, השלג ממשיך לרדת בקצב מכובד

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shlomi7293,

שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תעשייה וניהול. מבקש רעיונות לבחירת מוצר קיים, איך הייתם משדרגים את המוצר? מה הייתם משנים? מה הייתם מוסיפים/מורידים? רק על תחשבו על כיסא סטודנט .. זה צריך להיות משהו קל וקולע. רעיונות ...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by amir85,

http://imgur.com/NybKN.png התשובה שתקבלו ממנוע החיפוש החדש של MS (לפחות אחת שקיבלתם לפני שהם תיקנו את זה)

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.