כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
היי, אנחנו עכשיו לקראת עיצוב מחדש של הסלון ואנחנו רוצים להסתיר את הטלוויזיה וכל הנספחים שלה (ממיר, ראוטר, כבלים) ככה שהטלוויזיה תהיה חשופה רק כשצופים בה. הרעיון שיש לי עכשיו שלקחתי ממדריך שקראתי (תראו פה http://www.kolhazman.co.il/454996 ) זה להזמין לסלון ארון קיר גדול לאחסון שזה משהו שאנחנו צריכים בלי קשר, אבל כזה שלא נראה כמו ארון אלא יותר כמו קיר מעוצב (בלי ידיות בולטות), שזה עניין עיצובי סה"כ. אבל האתגר מבחינתי זה איך לתכנן מראש בצורה נכונה את השילוב של הטלוויזיה בארון הזה - מישהו עשה את כזה דבר פעם ויש לו טיפים בשבילי? צריך לעשות הכנה של החשמל והחיבורים בקיר ולהתאים לזה את המיקומים בארון, נכון? ואיך יוצרים גישה לכל הכבלים ככה שיהיה אפשר לטפל בהם אם צריך? ואיך מוודאים…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם 8). אז ככה אני לומד 5 יחידות מחשבים ויש יחידה אחת שהיא תכנות בסביבת האינטרנט והיחידה מסתכמת בבניית אתר אינרטנט . לבנות אתר אינרטנט אין לי בעיה, הבעיה היא על מה לעשות ?!?! :-\ אני צריך נושא מעניין פחות או יותר, אבל העיקר שיהיה עליו הרבה חומר ושיהיה קל להבנה ולכתיבה. כמובן שחשבתי לעשות אתר אינטרנט על חומרת מחשבים, אבל משום מה לא מצאתי חומר עזר מתאים . אז לסיכום אם למישהו יש רעיון נחמד לאתר והוא לא מסובך כל כך לביצוע אני אשמח אם תשתפו אותי ברעיון. תודה מראש (אני חייב נושא למחר !!! :-X).
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתור חובב HD אני מנסה לאסוף כל מיני תכנים איכותיים שמבטאים את האיכות שבHD הבעיה היא שאין לי הרבה מקומות להשיג חוץ מכמה תוכנות שיתוף והאתרים כמו של מיקרושיט שמביא כמה דוגמאות אין הרבה מקורות טובים (יש את usenet אבל בנתיים נשאיר את זה בצד) מישהו מכיר אתרים\מקורות נוספים שניתן להוריד בהם תכני HD ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחר חיפוש ברשת ומציאת תכנים לא אחידים אשמח אם יעלה ויבוא אדם היודע על מה הוא מדבר ויסביר לפחות מבחינת תכני חינוך,מה צריך לדעת כדי להיות מוכן לקורס קצינים. אם תוכלו לפרט על מה נבחנים ואולי אפילו לזרוק איזה מסמך טוב המרכז את החומר אני אהיה אסיר תודה לעד,ומעבר לו~
-
- 9 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני מתחיל לילמוד (לחמם תקיסה ) עכשו 4 חודשים עכשו יש שני מבחנים בסוף הקורס אחד מעשי ועוד אחד איוני מישהוא יודע מה שואלי בעיונני זתמומרת שאלות מחשילות וקאלה יש מצב שאני יחסוך לעצמי הרבה זמן וסבל אם אני יעבור את המיבחן הזה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי למי שיש אתרים עם תכנים (משחקים צילצולים אייקונים וכו') לנוקיה 6230 אני אשמח לקבל תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
מהקרב להייטק, תוך חודשים ספורים וללא צורך ברקע קודם: התוכנית שמביאה לוחמים ולוחמות משוחררים להשתלבות במשרות טכנולוגיות בחברות מובילות בהייטק; כ-65% מבוגרי התכנית כבר מועסקים, רובם ללא הכשרה מוקדמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תכנית מגשימים היא תכנית שהוקמה בשיתוף של משרד החינוך, קרן רש"י וחיל המודיעין. התכנית מיועדת לתלמידים מוכשרים ממחוז דרום בעלי זיקה לעולם המחשבים, ומטרתה להכשיר אותם בתכנים שונים מעולם הסייבר (תכנות ב-C, פייתון, רשתות, מבנה המחשב וכו'...) כדי להעניק להם סיכוי טוב יותר במיונים המקצועיים של חיל המודיעין. כבר השנה יש לנו מספר בוגרים אשר עברו את המיונים וכעת אני מתחיל את תהליך המיון לקראת שנה הבאה. מי שמעוניין לנסות ולקחת חלק שיכנס לאתר מגשימים ויממלא את השאלון: http://www.magshimim.net/ לשאלות נוספות: info@magshimim.net
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פירצה ברמה של גן ילדים אפשרה דליפת מידע חמורה. https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3762637,00.html מעניין מה קורה עם המאגר הביומטרי .....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם(: אז ככה, קודם כל רציתי להגיד שזה תחום מאוד מעניין ולא שטחי בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, לא חייבים להיות אלכוהוליסטים בשביל לאהוב את זה. ועכשיו עליי, אני בכלל מגיע מתחום המחשבים (בן 22) ועובד בתחום הזה, להיות ברמן אני רוצה בשעות הערב, יהיה קשה לתת פול משמרות במצב כזה אז רציתי לשאול: מה הסיכויי למצוא מקום שיסכים להעסיק בן אדם שנותן 3 משמרות בשבוע? ואיך חברת ההשמה של זמן אמיתי? (אצלם אני עושה את הקורס) באמת מוצאים עבודה לכל אחד? ועוד שאלה קצת מצחיקונת: חברה שלי מתנגדת שאני אעבוד בתחום למרות שהוא מעניין אותי, היא מפחדת וטוענת שפול בנות יתחילו איתי שם ותמיד מתחילים עם הברמן. האמת שלא יצא לי לראות כזה דבר, בדר"כ האנשים מדברים ומכירים בינם לבין עצמם, מה הקשר לברמן?…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו בנוגע לתכשיטים מכסף. היה לי בעבר שרשת מכסף היה כתוב על זה 925, אבל השרשרת לא השחירה בכלל. כעבור כמה זמן החלפתי אותה בתוספת תשלום לשרשרת יותר יפה, גם שם היה כתוב 925, והיא כן השחירה, ומשחירה. משהו יכול להסביר לי למה שרשרת אחת כן השחירה ושרשרת שנייה לא השחירה? - אני פשוט רוצה לקנות טליון של סמל השלום http://cgi.ebay.com/Peace-Sign-925-Sterling-Silver-Pendant-15-16_W0QQitemZ380158840294QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item58833b8de6&_trksid=p3286.c0.m14 והייתי רוצה לדעת אם זה ישחיר כן או לא. ואם זה בטוח בכלל לרכוש דברים כאלה באייבי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המילים הכי מסובכות ונדירות שאתם מכירים (ברמה של פסיכומטרי+) אם אפשר גם עם הפירוש תודה
-
- 7 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
-
יום שישי בלילה הייתי בתל אביב באלנבי ובסביבה שם ויש שם מקומות ומלא אנשים ממש מלא אני רוצה לחזור היום בערב (מוצאי שבת ) לשם , האם המצב במוצאי שבת כמו ביום שישי ? אנשים יוצאים מוצאי שבת שם ? או שיש פחות אנשים אם כן באיזה מידה רבה/מעטה ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://w3.castup.net/jfa/filmsscreen.asp?ai=148&ar=20041215-27 יש בו הכל ומהכל! עם הרבה סבלנות, תביטו על הכל ואל תדלגו - המון הפתעות שלא חלמתם לראות. תשריינו לעצמכם שעה ורבע ככה, זה פשוט שווה את זה.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חברת הכלבים תבל דיגיטאל התחסלה!!!!!! הזונות האלה סוגרים את הבסאטה. עוד סיבה למה האינטרנט המהיר בכלבים לא יהיה בר-קיימה...
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, שמי zivbu99 או בשם הקודם שלי zivbu9 (אם מישהו בכלל זוכר אותי). פתחתי משתמש כפול זה למטרת תלונה בלבד, ואשמח אם כאשר יתקנו את מה שקרה תמחקו את המשתמש הזה. הסיפור הוא כזה: לפני מספר שבועות ניסיתי להתחבר למשתמש שלי zivbu9 אחרי כמה זמן שלא הייתי מחובר בו מפאת חוסר זמן. כאשר ניסיתי להתחבר, נדהמתי לגלות שמשתמשי נחסם לצמיתות, בלי שום אזהרה ובלי עברה שלמיטב ידיעתי עברתי אליה, במיוחד לא אחת שדורשת נעילה לצמיתות. אני ניסיתי לשלוח את הסיפור הזה בצור קשר של האתר כבר שלוש פעמים בשלושה שבועות האחרונים, ועד עכשיו לא חזרו עלי. אני רוצה בבקשה מהמנהלים שתשחררו לי את המשתמש, או לפחות להסביר לי מדוע זה קרה (לאחר מכן אתם רשאים לסגור את המשתמש שאני כותב איתו תגובה זאת כרגע). מ…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אנשים בעלת הדירה שלי לשעבר דפקה אותי בקטנה, 200 שקל נזק, אבל על העקרון שהיא ניצלה את העמדה שלה(לא נפרט כדי לא לחפור), אני הולכת להכניס לה. מישהו הציע שנקח לה קקטוס ענק שנמצא מחוץ לדירה שלה, אבל זו גניבה. אבא הציע שנגיש תלונה בעילום שם למס הכנסה. גם אם לא ימצאו אצלה כלום, זה יעשה לה קצת סרט, למרות שאני די בטוחה שיש לה מה להסתיר (משכירה דירה מחולקת, גבתה ממני על ארנונה ומים יחד עם השכירות, בטוח מעלימה מס..). קיצר.. חיפשתי באתר של מס הכנסה ולא מצאתי. אפשר לעשות אתזה בכלל? מישהו יודע איך? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן. זכיתי בגיטרה בחידון של הזון 10# אך מעולם לא קיבלתי אותה! הבחור מהחנות שנותנת את הפרס התקשר אמר לי שבסופש הוא יבוא לפתח תקווה ייתן לי את זה ישירות, בשבת בערב שלחתי לו הודעה לבדוק מה קורה והוא החזיר לי שהוא יהיה יותר מאוחר. אחר כך הוא שלח לי שהוא מתנצל על העיכוב וזה יהיה בתחילת שבוע הבא. מאז הוא לא חזר לSMSים ולשיחות שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות! שלחתי גם לאימייל של HWZONE ולא הגיבו לי, אני אובד עצות
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים אבא שלי קונה בחנות ירקות מסויימת בחיפה ,עכשיו הוא יודע בוודאות שהמשקל באותה חנות מכווון להראות שקניתה 100 גרם יותר על כל קילו ,הוא מעוניין איכשהו להעניש את אותה חנות ,יש איזה נציב פניות ,איפה ניתן להגיש תלונה בנושא ושיעשו משהו בנושא ? תודה
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני גר בשכונת מגורים שקטה שמורכבת מבתים פרטיים בלבד (וילות וקוטג'ים). אחד השכנים באופן קבוע בחופשים וסופשים (ובתקופת ההסגר אפילו יותר) כל הזמן עובד על משהו עם הילדים שלו. עם מקדחה, מברגה, דיסק חיתוך, מסור חשמלי, רתכת ומנוע פתוח של רכב (רעשי אגזוז מוגזמים) שמעתי שכנים פה ושם ניגשים לבקש שיפסיק לעשות רעש, הוא מפסיק לכמה שעות ואז ממשיך ואישית זה לא הזיז לי עד עכשיו. אני חס וחלילה לא רוצה לפגוע לבן אדם בתחביב, אבל לכל דבר יש גבול וגם לי זה התחיל להפריע. בימים האחרונים אני מרגיש שאני גר ליד מפעל... לא ברור לי הנוסח של החוקים לגבי זה. האם מותר לו לעשות את מה שהוא עושה בחצר בשכונת מגורים? ובאיזה ימים ושעות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לתלות מתח על קיר בלוקים(לא בטון!) בעובי 10 ס"מ... זהו מתח מסוג gp3215 (ניתן לראות תמונה בדף הבא http://www.intersport.co.il/p30.html) האם הקיר יתמוך במתח, בהתחשב בכמות הברגים שמפזרים את העומס? מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-