עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פורסם ברוטר בפורום חומרה: http://rotter.net/forum/hard/1686.shtml#26 ---------------------------------------------------------------- אם אתה רוצה מחשב ''פצצה'' קנה AMD ויחד איתו מקלט קירור אטומי נגד פצצות. בקיצור: שים חב שאילו שממליצים על AMD בלהט הם פריקים שמתעסקים עם קירור מיוחד, מארז מיוחד, גריז תרמי, מאווררים ועוד עניינים מעצבנים שמעניינים רק פריקים. בחשבון סופי, כלל לא ברור אם הם חוסכים כסף, מספיק שמשהו ידפק כדי שכל החיסכון יהפך לנזק. אם אתה רוצה מחשב בלי בילבולי מוח קנה פנטיום. ---------------------------------------------------------------- מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Eviljelly,

סתם מתוך סקרנות ... כי השבוע יש איזה שביתת קולנוע כי העלו את המחירים ומחירי הפופקורן מושווים לאונקיית זהב .. !

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אילו אתרי חומרה ישראלים אתם מכירים חוץ מאתר זה (לא שיש לי משו נגד אתר מעולה זה)

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by url,

אני מחפש שיר רוק אולי נחשב אפילו כבד שמתחיל במשהו כזה: wake up bla bla bla bla bla bla make up לא יודע את ההמשך הכל מתבצע בצרחות כמובן למישהו יש מושג על מה אני מדבר? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by huber,

נסו לקרוא את זה ומי שיבין במה מדובר שישתף אותנו פה (לי לא היה זמן או כח אחרי יום עבודה) בהצלחה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אתם יודעים איך לקנות מודם ? אז אם לא Ynet יסבירו לכם איך עושים זאת נכון... רק חבל שהם כותבים כאלה שטויות לפעמים... :

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by DAN,

עכברים............

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

>

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

אופ"א: הפועל מול מילאן במגרש נייטראלי בשל המצב הבטחוני בארץ הוחלט כי רבע-גמר גביע אופ"א מול האיטלקים ייערך במתכונת של משחק בודד - ב-21 בחודש. ההתאחדות: נדרוש שהמשחק יהיה בת"א. לא יאומן איזה בושות!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MishaK,

מה האתר? מה הטלפון? מה האי מייל? מה כול דבר עליו? ועוד משהו, עדיין מייבאים לאפטופים של טושיבה לארץ? פשוט נדלקתי על אחד מהם חזק...

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  11. Started by unknown,

תקראו את הקובץ המצורף!!!!!!! חובה לכולם!! ;D פשוט קרע אותי!!!!!!!!! עכשיו הבנאדם המסכן איבד איתי קשר ב-icq כשאמרתי לו מאה פעם לא להקשיב ל-x-man הזה... בטח הכל נדפק לו עכשיו... אה ועוד משהו: את כל הפקודות שהוא נתן לו הוא אמר לו לרשום אותם ב-mirc!!!!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נתקלתי בפורום בכל מיני שמות כמו moridin או haflo שהן דמויות מספרים וסתם רציתי לדעת איזה ספרים אתם קוראים ומאיזה סוג...

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אורח athlon

הכותרת אמרת את זה...

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. יש עידכונים בנושא..?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by demultiplexer,

לא הבנת את הרמז כשמחקתי לך את ההודעה הקודמת?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by se7en,

בשעה הקרובה תהיה כתבה על האינטרנט בכבלים עם כל הפרטים.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by WizMaster,

תראו במה נתקלתי..(EncOder בשבילך..) כנסו!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אתה מקבל מעטפה, 20 יום מילואים אומרים לך...(מזל שאתה סטודנט). בחברון. מגיע היום, אתה מתייצב. לא חשבת שהמצב כ"כ קשה ומסוכן. כבר היית בלבנון, אבל הפעם זה באמת מפחיד. יש שיגידו שאנחנו כמו ברווזים, לא הייתי אומר שהם טועים. כמעט כל ערב יריות מעל הראש. פעם אפילו ניצלת מצרור. אתה מקבל חופשה, 3 ימים בבית. אתה אומר ננקה ראש, נרגע, נהנה. אתה נוסע למכללה כדי לנצל את הזמן שקבלת ללימודים. יורד בתחנה מרכזית בעפולה. ב-ו-ם ! גל הדף חובט בך, זכוכיות מתנפצות, עשן, צעקות, אנשים אחוזי-עמוק, בכי וצרחות. עמדת 10 מטר מהאוטובוס, יצאת ללא פגע. שוב נצלת. כולם בורחים מהפיצוץ, משתוללים מפחד. רק אתה מתקרב לאוטובוס, מחפש פצועים (ולאחר שניות שוטרים הודפים אותך). מחר אתה חוזר להמשך המילו…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אוכל חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מילא היית אוכל את האוכל שלך ולא משוויץ בזה אבל זו חוצפה, ממש בזיון! ואיפה אתה לכל הרוחות? אני רוצה לשלוח לך סטים של PvD!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  20. רק להיות בטוח שכולם יודעים.. קניתי לפטופ חדש!!!!!! את כל שאר הפרטים יספר לכם מי שיודע, או שתראו בפסח. :-)!!!! :jump: :o

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אורח athlon

חברת הכלבים תבל דיגיטאל התחסלה!!!!!! הזונות האלה סוגרים את הבסאטה. עוד סיבה למה האינטרנט המהיר בכלבים לא יהיה בר-קיימה...

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. http://rotter.net/forum/computer/212965.shtml :lol:

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by TheWizard,

אתם יודעים, חשבתי על זה קצת לאחרונה ו... אני אוהב את מדינתי ואני אוהב את הצבא. עכשיו אחרי שראיתי את התוכנית על הנח"ל החרדי בער' 2 זה רק חיזק בי את תחושותיי (וגיליתי הערכה חדשה לגמרי אליהם). את הדרך שלי, בשרות הסדיר שלי, לא אהבתי כלל - ובכל זאת מוכן אני עכשיו לקום ולחזור לחודשיים ויותר לשירות מילואים פעיל איפה שאצטרך! המדינה הזו חשובה! העם הזה חשוב! אנו צריכים לקום ולהגן עליו! אני מוכן לתת הרבה, אפילו הכל! סוף.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ;D

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. http://www.dosidate.co.il/ תחליטו בעצמכם אותי זה הצחיק...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.