כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
קיצר נמאס לי לבוא כל פעם הביתה ולהתרחק מההורים שלי כדי שלא יריחו את הריח של הסיגריות ושום סבון לא מוריד את הריח הזה מהידיים!! מישהו מכיר איזה סבון או איזה משהו מהיום יום שיכול להוריד את הריח ולא להזיק או להסריח (כמו אקונומיקה) לידיים תודה לעוזרים
-
- 85 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי בחבילה 1.5. בזמן האחרון האינטרנט כל הזמן מתנתק או עובד לאט בצורה איומה. אני לא יכול לשחק ב-WoW כי הפינג לפעמים מגיע ל-1000 ואפילו יותר. זה פשוט בלתי נסבל. עוד מישהו סובל?
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חברים איפה נמצאת האופציה שאני מוסיף לפרופיל שלי כדי להראות את מפרט המחשב שלי?? חיפשתי חיפשתי לא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
בין ראשון לציון לאשדוד. האם זה נכון שמסיבות קיבוץ הם ברמה יותר גבוה ממסיבות בעיר? עוד יותר טוב זה מסיבות קיבוץ עם מוזיקת רוק, אם יש כאלה דברים בכלל
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש, כמה המחשב שווה או שעדיף לתרום אותו? המפרט הוא: C2D E6600 @ 3.6 Gigabyte GA-965P-DS3P Rev 3.3 BFG 8800GTX G.skill 800MHZ 2GB (1024*2 DC) Enermax Liberty 400W WD 320 KS LG H22
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
http://yc7.beersheva.biz/ זה רק אני או שהם ממש העתיקואת הלוגו ורק הורידו את הכדור שבאמצע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם ידעתם או לא ידעתם www.nazgol.co.il הוציאו שירות חדש לתרגום אתרים... החלטתי לבדוק מה שוות יכולות התרגום שלו ולכן לקחתי אתר מלא סלנגים,והתוצאות-אני על הרצפה עם דמעות מרוב צחוק קצת דוגמאות: [קודם טקסט מקורי אח"כ מתורגם מנזגול] Latest SA Mods הכי מאחר סא מגב Can it be? LCS for PS2 + New Handheld GTA Well here's a bit of news for you, Liberty City Stories has been officially announced for release on the Playstation 2, coming out in Q2, 2006. Here's the official word: Additional products expected for fiscal 2006 include the newly announced Grand Theft Auto: Liberty City Stories for PlayStation 2, tentatively planned for release in the second quarter There you ha…
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצות למעבדת מחשבים מקצועית, שיודעת לפרק מחשב ולנתח אותו עד היסוד ולמצוא בעיות (אפילו הכי מוזרות שיש - במקרה שלי). מקצועיות = אני מתכוון מעבדה עם טכנאים אמיתיים. לא סתם טכנאי פנטיום 4 מעפנים שיודעים לפרמט ווינדוס ורק להחליף חלקים, אני מדבר על מקצוענים.. כאלו שבעיות איתור חלק פגום \ איטיות בלתי מוסברת זה משחק ילדים בשבילם, וכמובן.. שהבדיקה תיהיה חינם (תיקון, אני לא צריך לתת להם לתקן, אני רק רוצה לדעת על הבעיה) תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קטע הפתיחה של התוכנית בין שישי לשבת ברשת ב'. למישהו יש מושג איך קוראים לזה?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הנה תראו איך בן אדם יכול לבזבז כסף בכיף: מה המפרט שלך תגיד דברים ואני יענה לך כמו מעבד, זיכרון וכו' מעבד מחכה ל- 3.2 ג'גה או ל2.53 אקס און.... זכרון 3 גי'גה זכרון על 1066 מהירות רדיראם סאונד רמקולים של קולנוע ביתי של חברת b&w מגבר של דנון שעולה 32 אלף שקל denon avr- 5803 כרטיס סאונד כתבתי שזה המגבר ועוד כרטיס פלנטיניום של קראטיב כרטיסמסך יש במחשב שלי 3 כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך 1': ati radeon 9700 pro כרטיס מסך 2': ati firegl 9000 החדש!!!! אמרת שלושה asus geforce 4 ti 4600 ultra החדש!!!!! יש עוד משהו??? לוח אם נכון איזה לוח אם intel baytown dual החדש!!!! הארד דיסק יש לי ארבע של 180 gb 7000rpm 8mb מארז לא זוכר את השם אבל הוא עולה …
-
אם זה לא הפורום בבקשה להעביר, פתחתי כאן כי השאלה רלוונטית לכל מי שבונה מפרט מחשב בפורום. אני מתכוון לרכוש מהם מחשב, ורציתי לדעת האם באמת השירות הוא טוב כמו שמתואר שם, האם מישהו התנסה בשירות טוב\גרוע ויכול להעיד?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדגם הספציפי שבתמונה, אני אודה לך מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה, יש תוכנית מסויימת היום בשעה 10pm et/pt. עכשיו אין לי מושג באיזה שעה זה יוצא בישראל.. ניסיתי כל מיני חיפושים ופשוט לא הבנתי מה זה et/pt... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה כמעט כל אתרי ההעלאות מגבילים בתצורה משמעותית את מהירות ההורדה מהם אם אתה לא אחד ממשתמשי הפרימיום. יש לי כבר פרימיום ב-fileflyer ומיכוון שהפופלריות שלו ירדה עשיתי לאחרונה גם ב-megaupload. עכשיו פתאום צף לו wupload או oron שגם מהם אני רוצה להוריד מספר קבצים - ולמשתמש חינמי זה מוריד ממש לאט. זה כבר נהיה מטרד, אפילו אם יש לך פרימיום לאתר \ שניים זה לא הסוף. מעניין אותי מה עושים אנשים אחרים פה שאני מתאר לעצמי מורידים הרבה יותר ממני.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
זה הולך ככה וזה לא של פוינט סיסטרס Tonight's the night we're gonna make it happen Tonight we'll put all other things aside Give in this time and show me some affection We're goin' for those pleasures in the night I want to love you, feel you Wrap myself around you I want to squeeze you, please you I just can't get enough And if you move real slow I'll let it go I'm so excited, and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it I'm so excited, and I just can't hide it And I know, I know, I know, I know I know I want you We shouldn't even think about tomorrow Sweet memories will last a long, long time We'll have a good time, baby, don't you worry And i…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
באפל כבר החלו לגייס מהנדסים ומהנדסות לסניף החדש, שיצטרפו ל-2,000 העובדים הקיימים בישראל ■ בדומה למרכזי הפיתוח של החברה בהרצליה ובחיפה, גם הסניף בירושלים יעסוק בפיתוח שבביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 300 צפיות
-
-
-
-
אהלן, בזמן האחרון, היה פה ת'רד על זה, וגם לפני חצי שנה, אז הנה - ת'רד #0 דרכים ל.. שכל אחד יכתוב את ה "#0 דרכים ל.." # - זה מספר הדרכים. ומקווה שזה לא יתדרדר לספאם, כי חבל. ------------------------------------- 15 דרכים להזמין מחשב \ לרכוש חלק או ציוד היקפי מחנות \ לדרוש תיקון על בעיה טכנית: 1. התקשר אל החנות, הזמן מחשב עם "שתי לוחות" בפנים, מורכבים. 2. התקשר למעבדה, ובקש תמיכה טכנית ל OC. 3. התקשר לחנות, שאל אותם איפה הם נמצאים, ואם הם עושים מסיבות יום הולדת. 4. הזמן מחשב, ודרוש התקנת Windows XP שירד מהאינטרנט. 5. דבר עם הנציג תמיכה טכנית של החנות, ושאל אותו מה מה המפרט שלו. 6. הזמן מחשב חדש עם מארז ג'נרי, ודרוש מזגן אלקטרה במקום מאוור נוסף. 7. שאל כמה אחר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בית דומפלסי עם ממד. הציאו לי להשתמש בזה. מישהו מכיר את העסק? איך הHOMEPLUG שבזק מספקים? מישהו ניסה? יש רשמים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-