עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האתר וארז שאני היתי מוריד ממנו ירד לצערי כמו רוב אתרי הוורז שיש בהם זבל או דברים שבככל לא יורדים עזרו לי זרקו איזה שם של אתר וורז או FTP ישראלי בלבד עים משחקים ובעיקר תוכנות שהלינקים בו עובדים והחומר שעליו חדש אאודה לכם מקרב לב :) :)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

שלום אני צריך דחוף אתר קניות אמריקאי שמראה את המחירים פחות או יותר בארהב מי יעזור לי?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. או לוח אם קבר וכיוצא בזה... הערה: סמיילים בלבד לא נחשבים לתשובה לכן אודה לכם אם לא תשלחו לי פרצופים צהובים מחייכים בתור תשובה.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. עמוס הידוע בכינויו ENCODER

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. ציטוט :"אומנם יש מספר אנשים\אתרים שמעליבים בעצם קיומם את סצינת אתרי החומרה בארץ ובעולם, אך אל דאגה.. מי שפועל בדרכים שפלות ולא חוקיות כמו ניצול, הונאה, שקרים בפרסום וכו' - סופו שיום אחד הוא יפול..". האם אתה מוכן להסביר ? מה כוונתך ? הלו מספר פעמים שאנשים מזכירים כאן שמות של חנויות , או אתרים שונים "מנודים " כפי שהבנתי לפי תגובות "מנהלי פורומים " , אזי נתקלים בתגובות זועמות של מספר מנהלים "בכירים" בפורומים . לא פעם נתקלתי בתגובה צוננת מצידך (מנהל Hwzone), ועד מהרה הבנתי כי מדובר בצעיר מתלהם , שרוצה להתפרק על ידי השפלה של אנשים בפורומים . בינתיים באמת מגיע קומפלימנט לצוות הגדול באתר על פועלו ומחקריו השונים . דברים בסגנון :" ... כמה פעמים שואלים את השאלה הזו ....? " , " .…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MiniMizer,

לפני זמן קצר קיבלתי מכתב מיאיר [אחד הבעלים של TBC לשעבר]. במכתב כתוב שTBC התאחדו עם 'אלכס מחשבים' ושבמידה ויש בעיות עם ציוד כלשהו שנקנה מהם לפני סגירת החנות, ניתן ליצור קשר עם יאיר, באימייל. לתשומת לבכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MishaK,

אני קם ב6:45 כרגיל, עולה לקומה השנייה להתרחץ, פיתאום אני נזכר בלי שום קשר שיש לי היום מבחן בספרות ולא התכוננתי, וזה אחד המיקצואות שאני צריך לשפר כדאי לעלות למוגבר...אררר!!!!מזל שהצלחתי להזכור את כול החומר באוטובוס... הצהריים עוד היה בסדר.. הערב(עכשיו!)בכלל הרס את כול הפאקינג יום!!! אני מנהל לי שיחה נחמדה עם שותפי לאתר אסף (גוסט דוג), פיתאום אני מסתובב שנייה אחת למצוא דיסק, ובום המסך מתמלא קקה צהובה, לא הבנתי מאיפה זה היגיע, עשיתי ריסטרט, עדיין שם, ישר הבנתי שחייו של הוודו 3 שמילא את תפקידו בצורה יוצאת מין הכלל במשך השלוש שנים הללו מת...יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בכול זאת אין ולא יהיה לי מחשב נורמאלי עוד הרבה זמן.... אני עכשיו כותב לכם מהלאפטופ דרעק שלי... יש רעיו…

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by scorpion,

מחר עינקודר מתגייס אז בואו כולם נגיד לו להתראות כי מעכשיו הוא יהיה איתנו רק בסופי שבוע........... אז הנה הלהתראות שלי: [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300][move]להתראות ובהצלחה[/move][/shadow][/glow]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING . התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. צהל הפך להיות חברת הריסה בע"מ !!! מודיעים למחבלים שיצאו מהביית מפוצצים והורסים את הבית !!! ומה נותר למחבל שנישאר חסר בית ברוב יאושו- להתאבד !!!! ואז הוא עושה זאת אצלנו ולוקח עימו עוד כמה אנשים שלנו !!! צריך להפציץ מיבנים עים אנשים ולא רייקים !!!! מה אנחנו חברת הריסה !!!! שרון תצדיק את המוניטין.....או תפנה את הכסא לביבי. דן

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יאללה יש לי אותו חצי שנה הוא לא עשה בעיות אבל הוא עושה רעש כמו מכונת דפוס....

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

מה יהיה ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. הרבה מאוד אנשים שוכבים ללא תנועה.....קולות ירי ברקע......ניידות....שוטרים בכל מקום.....רעש נורא.......מחזה נורא.....

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. WTF?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by KoM,

איפה אני יכול למצוא את השפשפן החמוד של פליי בוי בגדול ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Component,

בוא לערוץ **# ב**

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  19. תמיד בשעות האלה שמתחיל הלילה... ואצל השכנים יש מסיבה עם רעש כ"כ מעצבן, אני סתם יושב מול המחשב ובודק אי-מייל, ועוד פעם בדוק אי-מייל, ועוד פעם. משעמם לי!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by RedHat_Lover,

אני צריך איזה לוח אם שלהם שאין בארץ אז נראה אם בעזרת קצת כסף הוא יספק את הסחורה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה להזמין מאתר בחו"ל שנקרא newegg זיכרון כרטיס מסך מודם ומאווררים, אתם חושבים שזה שווה מבחינת אחריות ? כי הרבה אמרו לי שזה אחלה של אתר ולא קרה להם כלום עם המוצרים.

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by KoM,

היי, זה אני D_N_A, והתיישבתי לי ליד המחשב של KOM.... איזה כיף פה... אני אוכל מאפינס, הורס עם KOM איזה PIII שיש לו, מכוון אליי מזגן בהנאה וכרגע סיפחתי לעצמי איזה כ. קול ישן.... ;D כמובן שגולת הכותרת היא שאני זוכה לכתוב הודעות מהיוזר של KOM בעצמו... כמילותיו של סטימפי הגדול מכולם: "Happy Happy Joy Joy" חכו תראו מה אני הולך לעשות לפורום... :asthanos: (עכשיו תבינו למה הכותרת היא "חי חי חי")

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by DAN,

אושר מיזוג חברות הכבלים בין התנאים למיזוג: מחיר חבילת הבסיס לא יעלה על 156 ש"ח לחודש וחובת מכירה של ערוצים 3, 4, 5, ו-6 ל-YES נועם שגב המועצה לשידורי כבלים ולווין אישרה בישיבתה היום (חמישי) את מיזוג חברות הכבלים "ערוצי זהב", "תבל דיגיטל" ו"מתב דיגיטל", בכפוף לשורת תנאים. האישור שניתן איננו סוף התהליך; בכדי להשלים את תהליך המיזוג צריכות שלוש החברות לקבל את אישור הממונה על ההגבלים העסקיים

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  24. החלטתי להרשם לפורומים דרך הביצפר.. ממצב אנשים? הכול טוב?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DAN,

אחרית הימים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים