עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DAN,

מצאתי אתר חדש למשחקי מחשב בישראל מה דעתכם האים הוא זול או עושק : http://www.tgame.co.il/ דן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. סוף סוף לא ניראה ילדי שמנת עשרים ופלצנים נוסעים על "רכב חקלאי" בכבישים, בלי כל ידע בחוקי מעשי בחוקי תנועה בכבשים בארץ. עם עד לא מזמן ילד בן 16 יכל לסוע על "רכב חקלאי כמו הטומקר או טרקטורון עם הגה, היום זה השתנה משרד התחבורה החליט שאסור לרכב זה לסוע על כבישים עירוניים ובין עירוניים, וגיל קבלת הרשיון הוא כגיל קבלת הרשיון לרכב פרטי.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by DAN,

מה הסתירה קאיה? ביהמ"ש מותח ביקורת חריפה על יבואנית קאיה - שהסתירה מידע מלקוח שרכש ממנה רכב, וגילה שהוא עבר תיקונים רבים. קאיה חויבה להחזיר את הכסף בני ברק יבואני הרכב מגלים במקרים רבים עמדות כוחניות כלפי רוכשי מכוניות חדשות. זה קורה במיוחד לאחר שהקונה כבר שילם את מלוא התמורה עבור המכונית, קיבל את הרכב לרשותו ורק בדיעבד מגלה שהרכב החדש שקנה הוא בעייתי או שיש לו כבר עבר מכובד של תיקונים. אז נכון שלא בכל מקרה זכאי בעל הרכב להחלפת המכונית. אבל יש מקרים ממש צורמים שבהם מעלימים יבואני הרכב מידע חיוני מרוכש המכונית, וכשהוא מגלה את הבעיה בדיעבד ופונה ליבואן - מנסים לנפנף אותו בטענה שהוא טרדן. בימים אלה נתן בית-המשפט פסק-דין בפרשיה מסוג זה. מדובר בסיפורו של דוד כנורי, שרכש מכונ…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by Pc_Master,

כן,כן... אחרי הרבה התלבטויות,קניתי עכבר לוג'יטק טראקבול חדש זה עכבר ממש מדהים,אחד העכברים הנוחים ביותר. יש עליו ביקורת כאן באתר.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  5. Started by Hipo_Honder,

WARNING!!! SEND THIS WARNING TO EVERYONE ON YOUR EMAIL LIST. IF A MAN COMES TO YOUR FRONT DOOR AND SAYS HE IS CONDUCTING A SURVEY AND ASKS YOU TO SHOW HIM YOUR BOOBS, DO NOT SHOW HIM YOUR BOOBS. THIS IS A SCAM, HE ONLY WANTS TO SEE YOUR BOOBS.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by AK,

מיקרוסופט

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by geren,

חחחחחח.. מישהו מוכן להסביר את זה? http://www.zigzag2000.co.il/zigzag.shtml כנסו לפה ותלחצו CTRL+A (בחר הכל) יש עוד כמה מקומות כאלה באתר...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by or,

למרות שלפי דעתי זה מאוד מעניין להעלות נושאים חדשים ולדון בהם (כמו "אם הייתי זוכה בלוטו") אני מבין שזה עושב בלגאן ומעצבן כמה אנשים אז אני יפסיק אם זה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  9. זה ייקח ממך רק דקה וחצי לקרוא! הוא הגיוני והוא הוגן. יהודי או לא יהודי, לא חשוב. אנא, תקרא. 1. לאום וירושלים ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשטינאים ב- 1967, שני עשורים אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפה"ס נמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים לעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כבשו את ירושלים, לא עשו אותה לבירתם ומנהיגים ערביים לא ביקרו בה. 6. ירושלים נזכרת יותר מ- 700 פעמים בתנ"…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by Ewingum,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by itzikpel,

בניתי אתר גרפיקה שכולל מדריכים, קישורים, פורום, חדשות ועוד במגוון נושאים כגון : אנימציה, פלאש, דו-מימד, תלת-מימד, אפקטים, עריכת וידיאו וכו' בואו לבקר http://www.goldmancows.com

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מסע לפולין - תקציר מהיר. אז ככה: הסיבה להעדרותי מהפורומים/חדשות/ניהול האתר במשך שמונת הימים האחרונים היא מסע שכבתי לפולין. את המסע הזה התחלתי ללא הרבה יותר מידי ציפיות כי ככה אני, לא ציפיתי שאני אעבור איזהשהו שינוי גדול כמו שאכן קרה לי. לקחתי לעצמי יום יום באשר הוא וחייתי את הרגע, הדבר היחידי שנתתי עליו את הדעת והיה קשור בעתיד הוא מתי ההשקמה מחר בבוקר ומתי אוכלים (וכמו שאתם רואים גם זה היה עתיד קרוב מאוד). לפני כמה שעות בודדות חזרתי מפולין והינה רשמים מהירים (בקרוב יומן מסע מלא): יום שני למסע - מחנה ההעבודה וההשמדה "מיידאנק". אני מגיע לשדה ענקי בדיוק כמו באגדות רק שלשם שינוי נמצא עליו מחנה גרמני-נאצי ענקי בגודלו, סיפורים שלמים יש סביב המחנה הזה ועל חוסר יעילותו (תאי גזים …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. 1) תחרות שנקראת האולימפידה הוירטואלית, הקבוצה שלי הגיע לשלב ג' 2) אני נמצא בקבוצה אחת שנמצאת בתחרות של קבוצות שמכינות קמפיין פרסומי לשירות חדש של אורנג', שעדיין לא הושק, וזכינו היום מקום ראשון איזה מגניב! ;D

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

:bash: נכנסתי לwww.nana.co.il, ונפתחת לי פרסומות ענקית בחלק העליון של המסך שאי-אפשר היה לסגור אותה בשום דרך, למעט CTRL+ALT+DEL, של רשת פלאפון. הפרסומות הייתה יותר גדולה מהפרסומות שהיו לSurfree בזמנו, ועד למה? בשביל שנכנסתי לאתר לשתי דקות? וגם אחרי שממלאים לזה מידע שקרי הפרסומת לא עוזבת אותי. זה כבר עובר כל גבול. :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Blade2k,

אני רוצה להודות לאורן על השירות המעולה והטיפול המהיר בבעייה שהייתה לי עם ספק כוח למרות הכול הוא עזר והחליף והסביר ובקיצור אחלה של בן אדם. תודה אורן מיירבו כמותך !!! ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by e-Pit@m,

באיזה תאריכים? כמה עולים כרטיסים? ומי אמור להיות שם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MishaK,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ewingum,

אז תכתבו לי מהר הצעות למסר לאומה שיכתב לידי בספר מחזור, ותחביבי קיטבג מצחיקים

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by udicol,

שוב פעם שימו לב :

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שתפו פעולה אנשים.....

• 119 תגובות
    • 11k צפיות
  21. Started by ETB,

ברחוב סוקולוב, מתי זה יגמר כבר?? :AR15:

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

איפה אפשר לקנות את הקיט לחיבור הMZR700 למחשב וכמה הוא עולה?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Shmoolik,

תיכנסו לכאן (האתר של זיזאג) ותראו יש למאטה קטע של "היכן אנו נמצאים" מהקטע הזה ומאטה תסמנו את כל מה שכתוב עם הכבר ותראו מה מסתתר בין השורות עריכה - יש 3 שורות כאלה , אז תסמנו את הכל.. ;D :lol: :lol: ------------------------ © ענקודר מימי פיסי פרו

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by zip master,

לפני 4 ימים שברתי את יד שמאל ( ויש לי גבס אם לוגואים של AMD ואינטל ) בתאונת רולרבלייד מצערת אך לא הכל אבוד בגלל שאני ימני ולא שמאלי אז עדיין יש לי קצת ניידות ואני לא זקוק לאוברלוק ( ניתוח) ועכשיו השאלה: אני זקוק לפרוייקט למחשב לחופש שיתן לי מה לעשות אם עצמי בחופש כי אסור לי לצאת מהבית אז אני זקוק לפרוייקט ( אוברלוק עדיף ולא צביעת מארז כי כבר עשיתי בצבע סגול יפה שזוהר באולטרה) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. דבר ראשון: לפי מה שדובר אז היה אמור להיות מתוכנן לא רק מפגש, אלא משהו יוצר רציני, אשר כלל תחרות מודינג למחשבים וגם אולי אם יצא איזה lan party. בתגובה e-פיתה-ם אמר שכבר יש משהו בתכנון וזה אמור לצאת לפועל בפסח, יחד עם הכל כגון: מקום, ספונסרים, פרסים וכו וכו... דבר שני: לאחר שדיון זה ירד לקבר נשארנו עם ההבטחה לקיום סוג של תחרות בפסח. ועכשיו שאלתי מה קרה דבר שלישי: לא הייתי בפורומים כבר הרבה זמן, ולהגיד את האמת, זה נבע משני סיבות עיקריות, האחת: התחשק לי לחזור יותר לתחום שממנו מצחתי (משחקים) ככה שביקרתי בעיקר בפורומים ש vgames וgamespy ובקהילות משחקים שונות. לא לדבר על זה שנהייתי vgamer והתעדכנתי עד לפרט האחרון בעולם משחקי המחשב. וסיבה שניה זה שאחרי פורום שיר הרגזתם…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים