כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
Double Your Internet Speed for Free Double your WiFi Speed for Free
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עברתי דירה לא מזמן. יש ברשותי את המתקן של מי עדן, שכל חודש מביאים לי מספר כדים ואותם אני תוקע על ראש המכונה. שלחתי בקשה באתר למעבר דירה, והיה רשום שתוך 48 שעות יתעדכנו הפרטים. עבר שבוע וכבר עברתי דירה, שלא שמעתי מהם ציוץ אז פשוט העברתי את המכונה ואת הכד עם המוביל... משהו נפל על המכונה, וישנו שבר יחסית גדול על הפלסטיק. האם מחייבים על שטויות כאלה? למישהו יש ניסיון עם שברים במכונות של מי עדן? במידה ואני רוצה לעזוב, האם יגבה ממני תשלום על הנזק? אני שואל את השאלות כאן מפני שאני דיי לחוץ, והם כבר סיימו לעבוד במוקד... תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.8GHz של אינטל עם לוח אם של ASUS, קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, הRAM שלו הוא 256 וכרטיס מסך GForce 4MX השאלה שלי מאוד פשוטה לקנות חדש או לחכות שהשוק קצת יותר ישתפשף בנושא 64 ביט? כי המחשב מחזיק אחלה והוא מספק אותי בערך... תודה רבה [move]Joey Tribbiani[/move]
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
במחיר סביר ומטה, לא צריך שום אופציה נוספת חוץ מחיבור המקלדת למחשב. מישהו יודע איפה וכמה, או איזה?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ,הבעיה היא כדלקמן !!: אני מחפש ג'ל שיחזיק מעמד רוב היום וישאיר את השיער עומר יציב ומלא ברק גם אחרייייי נסיעה של רבע שעה בקטנוע מה שהורס לי את כלללללל התסרוקת בגלל הקסדה הצעות ? ;D
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, כיוון שלא מצאתי שאלה מדוייקת, רציתי לדעת, אני מתכנן לקנות נעליים מאתר כלשהו ו2 זוגות מגיעות ל 130 דולר כולל משלוח. האם הדבר מחוייב במכס?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות חתיכות אלומניום כאלו בארץ במחיר טוב? בארצות הברית\בריטניה קונים אותם במגרשי גרוטאות יש משהו שווה לזה בארץ? תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי פורום נכבד, במאמר שקראתי בוואלה - http://computers.walla.co.il/?w=/4/726718, רשמו כי הסינים פיתחו מכשיר פשוט לטענתם אשר קורא מחשבות ללא חדירת אלקטרודות לגולגולת ובדרך זאת ניתן לשלוט על מוצרי החשמל בבית, נשמע מעניין... מה דעתכם?
-
שלום... שוטטתי לי באינטרנט בתקווה למצוא מידע על אופניים בסגנון צ'ופר... 8) האם מישהו מכאן בנה משהו כזה אי פעם? : אם כן בבקשה שתפו אותי במהלך העשיה ואם יש תמונות או דברים כאלו... כי נכנס בי ג'וק כזה שאומר לי "אתה חייב לבנות אחד כזה!" ;D ואני באמת חייב! מי שרוצה...: קצת מידע ותמונות באתר של הצ'ופריסטים מצפון מערב http://www.northwest-chopper-bicycles.com/WELCOME.html מקווה שתהנו ותידבקו בזה כמוני [glow=red,2,300]*** אזהרה *** מדבק במיוחד![/glow] ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 68 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הרכבתי היום שקע חדש לחדר, בתבנית שכבר הייתה מוכנה (כולה לחבר 3 חוטים למק' הנכונים). לפני שהרמתי בחזרה את החשמל בדקתי עם רב מודד עם האדמה וחיבור פאזה מחוברים (רק למקרה ויש איזה קצר) להפתעתי יש חיבור בין האדמה וחיבור האפס, והאדמה לחיבור פאזה. וחשמל עובד תקין, השקע לא אשם (הוצאתי אותו ובדקתי מול מס' שקעים בבית), יש סיבה לדבר הזה? כי לפי מה שאני יודע האדמה אמורה להיות מנותקת מחיבור הפאזה ואפס. אני חושב שיש איזה "דליפה" מאחד השקעים או משהו בסגנון, יש כאן משהו שמבין בתחום? (וכן חשבתי על טכנאי אבל אני לא רוצה לקרוא לו סתם, במיוחד שעכשיו חגים)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אולי זה ייחשב כספאם אבל ננסה קיצר, אתמול בלילה עד הבוקר הייתה הפסקת חשמל בפ"ת ברדיוס יחסית גדול. חזרתי ב-4 מבילוי בחוף הים, פתאום חושך טוטאלי! נסענו עם אורות גבוהים (הורדנו כאשר עבר מולנו רכב) ויחסית לאט. חבל לכם על הזמן ! חושך-שחור, לא רואים ממטר (אל תשאלו למה לא צילמתי, מפחיד להיות ככה ברחוב ועוד בפ"ת : ). כאילו מאיזה משחק מחשב או סרט, כאילו עוד רגע תראה זומבים מהלכים ולא יודע מה (למי שראה את הסרטון שהיה פה לפני מספר ימים עם המשחק מחשב שהיפנטו מישהו....הרגשתי כמעט אותו הדבר ). אם יקרה שוב, ננצל צילום קטן...לא כל יום שהבלוק חשוך כל כך. תודה שהקדשתם 2 דק' קריאה, המשך יום נעים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתוכנות טורטנים שונים והסבר על המושגים בעולם הטונרט... וכמובן שיהיה בעברית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
HOT החלה אתמול במבצע שיימשך עד סוף ספטמבר (30/9) במסגרתו ניתן יהיה לרכוש את הממיר המקליט, HOT MAGIC, ב-900ש"ח בלבד, ירידה משמעותית מה-1600-1700ש"ח שהם דרשו בעבר. הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3291976,00.html השאלה הראשונה שקפצה לראש היא "מה הקאץ'?" ייתכן שב-HOT נכנעו "ללחץ" הלקוחות? או שמא הם מנקים את המחסנים לפני כניסתם של מחירים מקליטים חדשים וטובים יותר (HOT MAGIC 2 מישהו?)? - מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://gprime.net/video.php/fireauction מצחיק חבל על הזמן :lol:
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה קורה עם האתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה? למעט הדף הראשי, האתר לא עובד, וציוני הפסיכומטרי הועלו אליו אתמול, השרתים שלהם קרסו? למישהו יש מושג אם משהו נעשה בנדון כדי לסדר את העניין הזה? אתם חייבים להודות שזה מאוד נחמד מצידם לפרסם בעמוד הראשי שיש ציונים, בלי לתת לאף אחד לראות אותם.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי, אז לא היו חדשות הסופ"ש. אוקי, אז לא היה ממש מודרציה בשבת. אוקי, אנחנוו עושים חיים ;D סיפתח קטן לעורר תיאבון ממסיבת הרשת של HW הסופ"ש, בכיכובם של מברית צוות האתר (כולל מודריכם הנאמנים) למעט מתי מעט נפקדים. צחי, let the samples roll ואנחנו מבטחים הרבה יותר (תמונות, טור וכו') בהמשך. enjoy, נ.ב. דן אלכוהוליסט.
-
- 62 תגובות
- 7k צפיות
-
-
חעחע http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1267&catcode=260 תראו למטה משהו קטן (או כמה דברים קטנים) :lol: :lol: מקווה שזה לא נוגד חוקים oO
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. היום ב8 שחזרתי מהעבודה קיבלתי טלפון מאחותי שיש לה כרטיסים חינם לטרום בכורה חדש ושאני אבוא עם אבא שלי, אז נסענו לסינמה סיטי. הגענו, מסתבר שהסרט בקניון ארנה בהרצליה, טוב מה לא עושים בשביל כרטיסים חינם... בדרך נתקענו בפקק בגלל התאונה שקרתה ויצא לי לראות את ההרוג שרוע על הרצפה וילדו שלולית דם, זה לא כמו בסרטים... הגענו, לסרט קוראים "מסטר ברוקס", סרט טוב מלא דם, אבל מלא דם! יכול היה להיות סרט גדול אם בסוף..., טוב אני לא אגלה לכם, מומלץ ללכת לראות שזה יצא בקולנוע. קיצר עבר עלי יום מלא דם.. ושאני חושב על זה, הידקתי את האצבע שלי בעבודה וירד לי דם גם... :-\ ליל"ט
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל, חשבתי לעשות רשימה ולשים אותה כ STICKY, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לעלות 8 קומות בריצה עושה כושר טוב? או ממש בקטנה?
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לקטעים אינסטרומנטליים של גיטרות אקסוטיות, (שום גיטרות עם דיסטורשן, רק אקוסטיות!) לא בהכרח קטעים אינסטרומנטליים , גם מוזיקה רק של גיטרות אקוסטיות, עם מלודיות יפות בלי זמר, בלי מקצב, בלי כלום והמון המון - חומר של זה הציגו אלבומים חמים, אומנים טובים , לינקים אם אפשר ששם מפוצץ שמות של דיסקים של אומנים טובים בנושא הזה, וכו' תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה דעתכם השנה יהיה שווה ללכת??? אני מסתכל על התערוכות בח'ול ובא לי לבכות.... :-X
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בספר השקפת עולמו/דעתו של סבא אליאס על היהודים היא "אוהבים מרחוק והורגים מרחוק" תעזרו לי בבקשה להסביר את המשפט במילים פשוטות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-