עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by B@By-KiLLeR,

למישהו יש רעיון לשם למפעל של נרות ריחניים בתוך כד ? ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כאשר קונים דיסק קשיח, אחד הדברים שעשויים לעניין אותך מאוד הוא מדיניות החלפת דיסקים קשיחים מקולקלים של החנות, במידה כזו שיכולה להשפיע עליך האם לקנות את הדיסק הקשיח בחנות זו או אחרת. ציינו בבקשה, לפי נסיונכם האישי ובהתאם למדיניות הרשמית של החנות, את ההתרשמות שלכם מחנויות מהן קניתם דיסקים קשיחים וביקשתם להחליפם בחדשים לאחר שהתקלקלו. הפרמטרים שמעניינים אותי בעיקר הם: האם שלחתם לחנות את הדיסק הקשיח המקולקל בדואר, עם שליח, או שהגעתם לחנות עם הדיסק הקשיח? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש ללא שאלות? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש לאחר בדיקה מהירה בחנות שווידאה כי אכן מדובר בדיסק קשיח מקולקל? האם החנות שלחה את הדיסק הקשיח המקולקל ליבואן, ושלחה לכם בחזרה דיסק קשיח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כידוע לך לפני כחצי שנה התחילו בדואר לגבות "שירותי עמילות מכס" לחבילות. כאשר אתה מחוייב לשלם 35 שקל על חבילה "גדולה" כאשר הם אמורים להביא לך את זה עד הבית. הזמנתי דבר מה מ EBAY והיום קיבלתי את החבילה. נדהמתי לגדול בחשבונית את הדבר הבא... למה הם מעגלים 30 אגורות כלפי מעלה? [attachment deleted by admin]

• 63 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. כמו http://www.allmoviewalls.com http://www.skins.be http://www.bikewalls.com http://www.desktopmachine.com תודה מראש

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by elad,

אני מעוניין לקנות דיסקמן mp3 שנצרב על גבי סי די 8 מ"מ מישהו יודע איזה אתר טוב של דברים כאלה? ועדיף בישראל תודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. הגעתי לישורת האחרונה, כל נציג מנסה לשכנע אותי שהמכון שאותו הוא מייצג הוא הכי טוב וכו' אתם בטח מכירים. יואל גבע נפסל כבר בהתחלה ולא בגלל המחיר. ההתלבטות היא בין קידום (הכי יקר) ולבין היי קיו, סמארט ואנקורי שממנו קיבלתי הצעה ממש נמוכה רק בגלל מקום העבודה שלי (2500 ש"ח במקום 4280 שזהו הסכום שאותו משלם חייל משוחרר ללא ואוצ'ר). צריך תגובות,הצעות,חוות דעת לגבי כל מכון שרשמתי מבעלי ניסיון או כאלו ששמעו,מכירים,יודעים וכו'. בבקשה זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

שלום, אני ואחותי רוצים לקנות טרמפולינה לבית ואני כמובן זה שצריך לברר פרטים על מה טוב ומה לא... כרגע אנחנו חושבים על לקנות את הדגם הבא: http://kurant.arn.net/adamsent/Detail.bok?searchpath=ccb1e88bfe828027598b&category=New+Trampolines&start=1&total=25&no=59 אבל אני רוצה לדעת פרטים קצת, לאיזה דברים אני צריך לתת חשיבות ואיפה כדי לי לקנות ואם יש לכם הצאות לטרמפולינה יותר טובה בסביבות ה400-450 דולר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Zap,

שלום לכולם אני מתאמן במסגרת יומיומית ואני שם לב שיוצא לי הרבה פעמים להסתכל על העטיפה של מזון מסויים ולבדוק את כמות החלבון שלו, ממתי ששמעתי שלאחר אימון[במיוחד] חשוב מאוד לגוף לקבל מנת חלבון, על מנת לבנות את השרירים. אבל הבעיה היא, שאני לא ממש מוצא. אני מחפש מקור טעים[יחסית, אני מוכן להתפשר על הטעם], משביע[האימון הוא לפני השינה בערך וזה הדבר היחיד שאני אוכל לפני השינה] והכי חשוב - עתיר בחלבון ככל האפשר, ואני מעדיף שזה לא יהיה איזשהו שייק שהוכן במיוחד בשביל זה.. הייתי שמח מאוד לאכול ביצה קשה אחרי כל אימון, אבל פשוט אין לי את האפשרות הזאת. כיום אחרי כל אימון אני אוכל יוגורט ובננה, ואני חושב שזה לא מספיק לגוף שלי, ולכן אני מתייעץ איתכם, האם אתם מכירים מזון שיתאים לי? תודה מראש…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by TermiNal,

אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by KoM,

אוהבים מדריכים מצולמים ? אני כרגע עובד על מדריל לפיצוץ רמקולים ! ולא, אני לא צוחק... חייבים קצת הומור באתר, הבעייה היא איפה נאחסן את הסרט שיצא !?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Asafalfa,

טוב אני רואה כבר כמה עשו את זה אז ... גם לי יש בעיה .. במין מקס *נושא בית מלאכה מייצר רשתות ברזל בצורת מלבן ABCD שטח המלבן צריך ליהיות 15 מ^2 . הרשת מורכבת מ 5 קטעים באורך AB ומשלושה קטעים באורך BC . מצא מה צריכים להיות ממדי המלבן , כדי שאורך הברזל ממנו עשויה הרשת יהיה מינימלי ... כמו שרואים זה ה HARDCORE של הנושא חחחח אני לא מצליח אז...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני צריך כבל מאריך ATX 4 פינים 12V. לסינים יש את זה להציע: http://www.aliexpress.com/item/ATX-12V-4-Pin-male-to-8-Pin-Female-Power-Cable-Adapter/417040356.html השאלה היא כמה זה בטוח? אני מכניס מערך כבלים זולים למחשב יקר.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. שלום , אני בבנק הפועלים (שאני משער שסגור לכן שאלתי פה), ויש ברשותי כרטיס ישראכרט "צעיר" ורציתי לדעת האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט (כמובן שהבנתי שיש הגבלה של עד 400 ש"ח או משהו כזה נכון?) זה אפשרי? או שלא ניתן בעזרת הכרטיס? תודה רבה ואשמח לתגובות מאנשים שיודעים וניסו ולא כאלו שמשערים. חג שמח לכולם !

14. Started by gshhar,

קבלו איזה בומבה קיבל הבחור.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם לא ידעתי אם זה המקום אבל אני פשוט חייבת לספר על החוויה האחרונה שהייתי לי עם החנות המעולה IQPC, לאחרונה היה לי בעיות הכי מוזרות שיש עם המחשב, אפילו פרסמתי ת'רד כאן על כך שבתחילה המחשב שלי לא נדלק ישר כולם אמרו כמו שחשבתי כי הספק הלך, ישר התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (כי יש אחריות) IQPC, שלחתי לחנות את הספק כוח הם לקחו ליבואן עשו את התיקון תוך שבועיים וחצי חזר לי הספק, ועדיין המחשב לא נדלק התייעצתי עם החבר'ה בפורום ישר אמרו לי שיכוליות הלוח אם הלך, אני לפני שרציתי להגיע למסקנה הנוראית הזאת, פשוט חיברתי ספק כוח אחר למחשב, והרבה ופלא המחשב נדלק.. מוזר, חשבתי, שלחו לי ספק אחרי תיקון דפוק??? אבל כן, עובדה המחשב נדלק, אוקיי ישר הקשרתי למנחם (אני מאמינה שרובכם כא…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by emoky,

אני אמנם לא כזה קרוב לשחרור שלי אבל עוד כמה חודשים זה כבר יגיע. התחלתי טיפה לחשוב על מה יהיה איתי אחרי הצבא ובינתיים יש לי כמה רעיונות בראש שלי, אני רוצה לנסות ללכת לתחום טכנולוגי כי מאז ותמיד הייתי במחשב (אמנם לא עשיתי דברים מועילים מדי עד עכשיו) אבל בתקופה האחרונה התחלתי קצת ללמוד על Arduino וגם שיעורים בסיסיים על תחום התמיכה הטכנית (Comptia A+). ממה שהבנתי בגדול, אלא אם כן עושים תואר בתחום חשמל/תוכנה/מדעי מחשב אז מאוד קשה להיכנס לתחום מבלי להיות איזה גאון על שכבר מגיל 13 מתכנת. קראתי הרבה באינטנרט (לא יודע עד כמה זה נכון) שכל הקורסים של תכנות של גון ברייס וכו הם קצת חרטוט, שרוב האנשים שמסיימים את הקורסים האלה אחרי תשלום של 15 20 אלף שקל מסתכמים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה הזמן לספוג מעט תרבות, שכה חסרה לכם, ילדים. רקוויאם לאנושות* \ פולחן עממי עתיק הו ערנב אכזר, מרושע, מפחיד את שמך אשא תמיד אם - למענך - אצטרך להחריב מקום ישוב כך אעשה שוב ושוב הו ערנב מבעית, מזעזע, מוזר אימת כל מושבה וכפר הו ערנב זורע בהלה והרס הופך גורדי שחקים לחרס כורה קברי אחים וממלאם בחלשים תן לנושאי שמך כוח להכות ללא רחם באלו שאת דתך לא אימצו ועושים כל העולה על רוחם הו ערנב לא תעצור - לא בדרזדן לא בהאג תגדע חיים בחול או חג כך תמשיך עד יום הדין למין האנושי את כוחך תדגים ותצמצם ערים שלמות לכדי גלעד חסר משמעות הו ערנב עזור לי להמשיך כשנהרות הדם מתפתלים והכל כך נראה ללא תקווה טע בי הרגשה של שליחות של חובה הו ערנב כארבעה מטרים גובהך ושלושים טון משקלך פרוותך עוטה שריון טי…

18. Started by Oranili,

התקנתי ווינדוס 7 עכשיו התחימה של הOUTLOOK לא עובדת .... יש למישהו מושג למה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by צוות האתר,

לכתבה

20. שלום, למישהו יש המלצות? חשובה לי מאוד האמינות. זה הנושא העליון מבחינתי, אני מאוד פחדן בכל הנוגע לעסקים שאני לא מכיר ולא שמעתי עליהם, לכן אני מבקש המלצות על חנויות שהתרשמתם מהם לטובה בנושא קניית רכיבי חומרה. אני רוצה לקנות רק לוח אם (אני כבר די סגור על דגם, פחות או יותר), ומחפש מקום שמוכר לוחות של ג'יגה בייט, מקום אמין שמוכר ציוד איכותי כדי שאני לא אתחיל להתרוצץ בנושא האחריות חנוית באיזור המרכז, עדיפות לת"א-ר"ג-גבעתיים-חולון והסביבה תודה!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by QQQ,

הלכו לי הCX500 (בערך שנתיים, הגיע הזמן נראה לי אחרי מה שהם עברו) ואני מחפש חנות לרכוש חדשות, פיזית (לא דרך האינטרנט). מישהו מכיר חנות שסביר למצוא כאלה באזור המרכז/השרון? רצוי אם אפשר גם מספר טלפון לבדוק...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by coben,

איפה אפשר להשיג ? שאלתי ב"למטייל" והם לא יודעים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. שלום לכולם בימים האחרונים אני מקבל מבול של שיחות טלפון מחברות סקרים שונות ומשונות - למרות שאני מסרב לענות אני מקבל מדי יום לפחות 2 שיחות. דיברתי עם הטלפן והוא אמר לי שאם אני רוצה להסיר את עצמי מהרשימה אני צריך לפנות לכל חברה בנפרד במקרה למשל - גיאוקרטוגרפיה. לא ממש מצאתי מס' טלפון מייל או משו כזה.. האם זה בכלל חוקי ויש מה לעשות לגבי זה? הם מממש מעצבנים רעיונות ואפשרויות יתקבלו בברכה .

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by overload,

BUY A MAC USER FRIENDLY

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.