כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
שלום עליכם, אני מחפש תוכנה כזו, שאיתה אוכל להוריד כל סרט סטרימינג שהוא. השוק מציע כלכך הרבה שאני כבר לא יודע מה הכי רציני... אשמח אם תחוו דעתכם מניסיון, תבורכו.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה (עדיפות לקובץ אקסל) לחישוב שעות עבודה. לא משהו מסובך, בסיסי ביותר. אחד כזה שכולל שעת כניסה, יציאה, תאריך, לפי הנתונים מחשב סה"כ שעות רגילות, נוספות, סופ"ש וכד' (עדיפות גם לשנות אחוזים לימים מסויימים ידנית בגלל חגים - לא חובה) וכמובן נותן לי גם סה"כ שכר. עשיתי קובץ כזה באקסל אבל הוא לקח לי הרבה מאוד זמן ובדיעבד אני רואה שהוא עושה כל מיני חישובים לא נכונים (להלן סמיילי שמבטא את רגשותיי לאחר ניסיונות כושלים להבין איפה הבעיה ) אני עדיין לא כ"כ מכיר את התכנה ולכן אני מסתבך איתה. אם למישהו יש משהו כבר מוכן, או מקור להוריד ממנו אחד כזה, אני אשמח לקבל קישור.
-
- 1 תגובה
- 18k צפיות
-
-
האם יש כזה דבר . כאילו שאפשר לערוך את הנשק ,לקבוע איזה צבע ,גודל ,כוונות ותוספות וכאלו (ומשהו קצת יותר רציני מה pimp your gun וכל החרא הזה ). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, חשבתי שלא יזיק לי להתחיל ולחזק את שפת האנגלית שלי שהדרדרה יותר מידי במהלך השירות הצבאי. יש איזשהי תוכנה אטרקטיבית ללמוד השפה האנגלית? משהו בסגנון של התוכנה של הלימוד תאוריה שאיתה בזמנו. לפני שאני הלך להירשם לWALLSTREET או הקח מורה פרטי שיש לי מזה כבר טראומה מהילדות [יותר מידי מורים ]. יש חיה כזו? גם ככה אני יושב הרבה זמן מול המחשב ביומיום אז לפחות לעשות משהו באמת מועיל. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מכירים את הבעיה של עברית הפוכה? למשל בעברית של נגני איריבר אתה רואה את השם של השיר הפוך... כתבתי תוכנה קטנה בVB עכשיו את בוחרים קובץ בוחרים יעד חדש וזה הופך את השם של הקובץ...... לא הכי מהיר אבל זה דבר די טוב... תודה מיוחדת לDARK RESPECT [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי גאונית לדעתכם שיצאה עד היום?? ותכתבו מה היא עושה...
-
- 122 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחתוך קטעים מסידרה (בפורמט AVI עם קידוד DIVX או XVID) ולערוך אותם לכדי קטע וידאו חדש. אני מחפש תוכנה חינמית אשר תאפשר לי לעשות זאת בקלות. ניסיתי את windows movie maker אבל ממש לא נוח לחתוך שם קטעים. יש הצעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי חבילת גלישה 8 מגה הורדה ישירה אני תמיד מוריד על 900-1000 אבל בטורנט המקס' זה 150, ואני מדבר על טורנטים איכותיים מטורנט ליץ' ואני משתמש בuTorrent הגרסא האחרונה, יש משהו לעשות עם ההגדרות או האם יש תוכנה טובה יותר ? תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
http://www.file2host.com/215164575 יש גם מדריך בפנים. תהנו מי שצריך
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שאני יכול בעזרתה (בקלות יחסית) לבדוק איך יראו תספורות שונות על הפנים שלי? יש לי שיער ארוך כבר יותר מ-5 שנים ואני חושב על להסתפר אבל מצב שני אני סבבה עם איך שאני נראה עכשיו וזה דיי מפחיד לעשות משהו כל כך לא הפיך... ברור לי שחייבת להיות תוכנה שאתה מעלה תמונה שלך והיא מדביקה לך כל מיני סוגי תספורות ואתה רואה איך זה יוצא, השאלה היא אם אתם מכירים אחת כזאת..? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחכות לכמה שניות לפני סוף המכרז ואז לשלוח הצעת מחיר שתבטיח זכיה תוך כדי התחשבות בסכום מקסימום נקבע מראש?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לעשות סדר בתיקיית הסרטים שלי. פעם זה עוד עבד לחלק לפי תיקיות "דרמה" "קומדיה" וכו', אבל היום יש הרבה ז'אנרים לכל סרט וגם לפעמים אני רוצה לחפש לפי במאים. מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה גם לארגן את כל הסרטים עם חיפוש נוח וגם תתמוך בכתוביות בעברית?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
רציתי לברר האם קיימת תוכנה (חפשתי בגוגל ולא מצאתי) שאני מכניס לה איבר כללי של טור והיא אומרת לי אם הוא מתכנס או לא? ודרך אגב הטור שהאיבר הכללי שלו הוא: n^[0.5*{-3+(-1)^n}] מתבדר, נכון? הצלחתי להבין זאת רק באינטאויציה ,כי סדרת האיברים הזוגיים מתכנסת (n^-2 שמכתנס לפאי בריבוע חלקי שש - בעיית באזל) והאי זוגיים לא מתכנסת (טור הרמוני "אי זוגי").... האם באופן כללי נכון לומר שערך של טור קיים אמ"מ סכום הטורים של האיברים האי זוגיים והזוגיים בהתאמה קיים, ואם הוא קיים אז הם שווים?? (מי שחושב שזה טריביאלי, כנראה שמועלם לא למד טורים , כי למשל לטורים שלא מתכנסים בהחלט, אם תחבר בסדר אחד תקבל תוצאה אחת ואם תחבר בסדר שונה יכול להיות שתקבל תוצאה שונה (כלומר אין יותר קומוטטיביות של החיבור!!…
-
- 6 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה כזאת שאני יכול להאלות איתה משחקים(צרובים ומקוריים) של הפלייסטישן 1+2 או אחד מהם על המחשב..?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם יש איזושהי דרך או תוכנה להוציא את המילים מהשיר ולהשאיר רק את המנגינה?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-