כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש כללים לכתיבת חיבור? (איך לכתוב סיכום ופתיחה בין היתר, מה אסור ומה מותר, באיזה מבנה.... ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
מאחר וראיתי שאתרי מכירות התחילו לתבוע לקוחות ממורמרים (זה כנראה זול יותר מלשפר את השירות) , אני אספר את הסיפור המפוקפק שהיה לי עם GET-IT באופן עובדתי ואתם תחליטו מה טוב לכם. * התמודדתי על מחשב נייד של דל - עשיתי refresh ונפתח לי מכרז חדש. * כל ההצעות שלי סומנו למיטב זיכרוני בצבע אדום (מתחת למינימום). * הזמנתי את המחשב מאתר אחר. * כעבור שעה התקשרו אלי משירות לקוחות והציעו לי להוסיף כסף ולזכות - סירבתי. * להפתעתי ראיתי במקרה בדוא"ל הודעה על "זכייה" במכרז השני. * שהתקשרתי לבטל - הם גבו ממני 100 ש"ח דמי ביטול, טענו בתוקף שההצעה שלי סומנה כזוכה (סומנה בירוק, אני ד"א לא עיוור צבעים). הם טענו ששירות לקוחות גם התקשר אלי לגבי המכרז הראשון ולא השני (הם לא יכלו לדעת שכבד זכיתי לטענת…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק להוראות מפורטות של תיק הפרוייקט ליחידה אחת (HTML, JavaScript, ASP)?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
השאלה בנושא מפגש חוצי הזוויות במשולש. המשולש ABC הוא שווה שוקיים (AB = AC). DE הוא אנך אמצעי לצלע AB. הנקודה D נמצאת על AC ומרחקיה מהשוק AB ומהבסיס BC שווים זה לזה. (DE = DF) חשב את זוויות המשולש ABC. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש איזה קטע וידאו שראיתי באיזה אתר בסגנון BREAK.COM זה היה וידאו על קבוצת פעלולנית שעושים כל מיני תרגילי אקרובטיה ממש מגניבים ברקע היה השיר OPEN YOUR EYES של GUANO APES הסגמנט ממש ממש מגניב אבל אני לא מוצא אותו מישהו מכיר? יודע איפה אני יכול למצוא? אולי שם של הסגמנט הזה? תודה מראש על העזרה טל
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כבר פעמיים שזה קרה: אני מתעורר לקול נפץ שנשמע בבית. מסתבר שנזרקה אבן דרך החלון במרפסת, שברה את החלון ועוד כמה עציצים בדרך. בפעם הראשונה הזמנתי משטרה שכמובן לא עשתה כלום. בפעם השניה(אחרי כמה חודשים) החלונות נופצו אבל לא היו כלום בתוך המרפסת, וגם אז הם לא עשו כלום. לא ברור מי עושה את זה ומה המטרות שלו-אני לא מסוכסך עם אף אחד והמקום שאני גר בו נחשב לשקט מאוד. אני גר מקומה שלישית אז המקום היחיד שיכולים לזרוק ממנו משהו זה מהבניין הסמוך (הבניינים קרובים מאוד). האנשים שגרים בבניין הסמוך לא נראים כמו אנשים שיעשו את זה אבל מי יודע... ותמיד יש אפשרות שמישהו שלא גר בבניין פשוט עלה על הגג וזרק משם. האם זה חוקי להתקין מצלמה על אדן החלון שלי שתצלם כל הזמן את הבניין הסמוך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ענק http://www.youtube.com/watch?v=AZy35tJsjAo
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזיכרון שלי מג'יגה ל שתיים, אבל בגלל שבארץ אין סטים שכאלו במחיר שפוי (המחיר בארץ יותר מכפול) החלטתילהזמין מחו"ל. אחרי בדיקה מקיפה החלטתי ללכת על הסט הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231021 אני יכול לשלוח את זה לקרובת משפחה והיא תשלח לי את זה לארץ, הבעייה היא שבאתר הנ"ל לא מקבלים את כרטיס האשראי שלי בטענה שהוא "בינלאומי". יש דרך אחרת להזמין או מקום אחר בחו"ל שמוכר את המוצר הזה או מוצר דומה בתכונות? אני די נואש... :-(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב למצוא מספר של בן אדם שחייג אלי מתישהו ב3 חודשים האחרונים ממס' שמתחיל ב03 לא התקשרו אליי הרבה מאיזור חיוג 03 (אולי אפילו רק הוא) אז יהיה קל למצוא תמספר מתוך רשימת שיחות שהתקבלו השאלה היא איך אני מוציא רשימת שיחות כזאת אני באורנג' אם זה משנה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנסו לאתר שלי עשיתי משהו נחמד בהתחלה.. http://www.djamirsh.kef.li/ ובפטושופ עשיתי את זה... ואז עשיתי חתימה מחלפת..
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
היי ערב טוב לכולם, יש לי מכר שרוצה לנסוע לאילת לעבוד שם בבית מלון כעבודה מועדפת (חייל משוחרר). רציתי לדעת אם מישהו עבד שם פעם ויודע איך התנאים, העבודה וכמה למעשה אפשרי להרוויח באילת? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אם באמצע הדשא יש שלט שכתוב עליו "אסור לדרוך על הדשא" אז מי שם אותו?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
למישהו יש טיעון משכנע למה כן כדי אופנוע (50 סמ"ק) בשביל אבא שלי שלא מוכן לשמוע כלום מתוך טענה שזה מסוכן ?! אולי איזושהי הוכחה שזה לא עד כדי כך מסוכן ?
-
- 41 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/Cee-Gee-Productions/video/x1qw98_codeguardian/1 הוא עשה את זה לבד
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חיפשתי ולא כ"כ מצאתי... אני מחפש כוסות שוטים עם כל מיני הדפסים מגניבים כאלה, לא משהו שקוף וריק, אלא אם כן זה ממש מגניב... אני רוצה לקנות אחד או כמה יחידות, לא סטוק. יש כזה דבר? תודה מראש. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו מגניב: http://www.smart-deal.co.il/products/153380 אבל אתם מוזמנים להגיד לי אם אתם מכירים משהו שאני לא...
-
קניתי מהם את הכרטיס מסך 2900PRO ולא עלה בדעתי לבקש מהם מתאם ממלוקס ל6 פינים כדי לחבר לספק כוח. בקיצור, הוא אמר שהוא ישלח לי את המתאם כשיהיה לו משלוח לירושלים, אז יש מישהו שמזמין מהם פה בזמן הקרוב והוא מירושלים? (גם מהסביבה, כמו ב"ש, גב"ז, מבשרת וכו')
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מצטער אם אסור לשאול שאלה כזאת או שזה לא המקום פשוט לא מצאתי באתר שלהם כמה זה דמי המשלוח
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
למי שלא מכיר (גם לי אין) הנה קישור עם סרטון הדגמה נחמד: http://www.mccanndigital.co.il/Microsoft/skydrive/ מה אתם אומרים שווה לעשות את זה,כי אין לי שום מסנג'ר,הוטמייל או כל דבר אחר של ווינדוס לייב ואני לא יודע האם זה כדאי ובמה זה כרוך(סתם הרשמה וזהו?) אפשר להגדיר את זה רשת חברתית,רשת שיתוף קבצים,או שמא מייקרוסופט בחרו להיות נחמדים ולהעניק בחינם 25GB? האם יש פה איזשהו קאץ'?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני חושב על הזמנת מוצר מהחנות שהוא מעל 600 ש"ח,העניין הוא שאף פעם לא קניתי מהם מוצרים וגם לא הזמנתי ברשת מהחנות הזאת. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על החנות?האם הם אמינים,והאם מישהו הזמין מהם מוצרים ברשת?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה, אחרי 3.5 שנים עם P3 500 מסריח הגיע היום המחשב החדש שהזמנתי מPCH, חשוב לציין שעד שקיבלתי את המחשב עברו יותר מ12 ימי עבודה בניגוד ל7 להבטחת PCH, עוד בעיות איתם היו כאשר המשלוח יצא ולא הגיע. כשהתקשרתי אמרו לי שהוא מגיע תוך 48 שעות והוא לא הגיע, אתמול כשהתקשרתי לברר אמרו שיחזרו צילצול ושעתיים וחצי לא התקשרו וכשאני התקשרתי החנות כבר הייתה סגורה. היום בבוקר (שישי) מודיעים לי חברת המשלוחים (שהם גם לא בסדר) שהמשלוח מגיע לרחוב X Y ששם זה בכלל הרחוב לקבלה ולא למשלוח, כמובן שלא רציתי לחכות כל סוף השבוע עד שאני אקבל ת'מחשב כי כבר הייתי עצבני ואני ואח שלי עשינו מפגש עם הרכב של המשלוחים (סטייל GTA) ולקחנו ממנו את החבילה מבזל, עוד חשוב לציין זה שהוא לא הסכים להגיע לרחוב שלי למרות ש…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
נתונה מערכת משוואות -6x + 12y -26 z = 0 -4x +5z = 0 3x - 6y +13z = 0 7x -6y + 18z = 0 עכשיו לדרג אותה זה לא בעיה , אבל הגעתי לפתרון הטריויאלי כלומר x,y,z=0 איך אני מוכיח שיש רק פתרון טריויאלי ? או לחילופין מוצא את הפתרון הלא טרויאלי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
הצטברו אצלי 2 מסכי CRT בגודל 17'' במצב טוב. לוחצים עליי להעיף אותם מהבית כבר חודש אז בהתחלה הייתי שאפתני - שמתי מודעה ב-Yad2 / WinWin / ושות', ותיכננתי למכור כל מסך ב-50 ש"ח. אחרי מאות שיחות שלא קיבלתי, החלטתי לפרסם בפרויקט אגורה, אויל מישהו ירצה חינם. מסתבר שלא אז אם יש פה מישהו מבאר שבע, שיש לו מה לעשות עם איזה מסך CRT מיושן, שיצור איתי קשר. כי כואב לי לזרוק את זה :-X [בדקתי במעגל החברתי /משפחתי - אף אחד לא צריך מסך ]. מסך אחד - בצבע שחור של IBM מסך שני - בצבע לבן של LG כל הקודם זוכה. לא כל יום יש מסך חינם. --------- לחילופין: אם יש משהו מעניין לעשות עם 2 מסכי CRT (חוץ מלשבור עם מחבט) אני אשמח לשמוע הצעות : *לא מעוניין בחיבור מסך נוסף למחשב. ערב טוב . . .
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אתר של חיות מחמד, www.mypet.co.il , פרצו אותו וכתבו דברים מגעילים. אם מישהו מכיר מישהו שיכול לטפל בזה בהקדם... כדאי לעשות את זה. גועל נפש מה שכתבו שם. ראו קובץ מצ"ב. [attachment deleted by admin]
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-