עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

תתפללו שאני יחזור בחיים הביתה...ושלא יקחו לי ת'מחשב...בבקשה.... והינה הבנאדם שאתם מתפללים בשבילו(היום התגלחתי ושמתי ג'ל . )...

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by ONKYO,

מישהו מקורב אליי הוא אחד המייסדים והמנהלים... מכירים ת'חברה? אם כן אז מה שמעתם עליה? אני יודע עליה כל מיני דברים....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חבר'ה אז למי שלא יודע שגיא הלא הוא ידידנו רוקפורד חוגג היום 18 שנים אז המון המון מזל טוב אחי הרבה הצלחה ;D אושר עושר יושר וכושר ובאמת שיהיה לך רק טוב וסבבה בחיים למה אם יש בנאדם בפורומים ובכלל שיש לי רק טוב להגיד עליו זה אתה ( באמת אדם עם אופי אציל ) אז עד 120 והמון המון מזל טוב !! מקווה עוד לשמוע אותך בגל"צ :smoke: ... אסף

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

http://boom.co.il/~quizme/russiantest.htm

• 51 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. Started by RoyPeleg,

אתר חומרה חדש ושונה עומד לצאת לאוויר העולם. האתר נמצא בתהליכי בנייה מואצים והוא יושק בקרוב... ממש בקרוב... אני מחפש אנשים נוספים לצוות. מי שמאמין שהוא יכול לתרום לאתר ורוצה לקחת בו חלק, יכול לפנות אלי לקבלת פרטים נוספים. רועי. ICQ #: 23073297

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by udicol,

צעד מבריק - הם קנו את השם - Pcpro .

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by MishaK,

קבלו...

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by DEMON HUNTER,

תיסתכלו זו המצאה לעצלנים, נכון יש בטטת כורסה ( אנשים עצלנים שלא זזים מהסלון) אז עכשיו יש בטטת אסלה היי טק.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by yair_h,

כאשר אני מנסה להכנס לאסטהלהויסטה אני מגיע לאתר אך מעבר לדף השחור (ריק) עם הלינקים הירוקים למעלה והפרסומות המעצבנות לא קורה כלום, ללינקים העליונים אני מצליח להכנס חוץ מללינק עצמו של אסטה. אני חייב לציין שאני מחובר בADSL עם אלקטל פרו ובנוסף יש לי נורטון פרסונל פיירוול 2002. לדעתי יתכן והחסימה נובעת מ הפיירוול הפנימי של האלקטל מאחר ובנורטון אני לא רואה שום חסימה. אם מישהו יכול להאיר את עיני ולעזור אני אודה לו מאד יאיר

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by papaloko,

מדובר בתביעת פיצויים שנגרמו בתאונת דרכים. לאחר שבית משפט השלום קבע סכום פיצויים, הוגש ערעור לבית המשפט המחוזי אשר קיבל את הערעור והגדיל את הסכום שנפסק, לאחר שגם בפסק הדין של המחוזי התגלו טעויות חישוב פנינו לבית המשפט העליון לבקשת רשות ערעור. בית המשפט העליון קיבל את בקשת הערעור וביקש את תשובת חברת הביטוח. חברת הביטוח הגיבה לבקשת לרשות ערעור ובו הסכימה שמגיע יתרת סכום מעל זה שנקבע בבית משפט השלום והמחוזי. בעקבות תגובת חברת הביטוח קבע בית המשפט העליון כי על הצדדים לנסות להגיע לפשרה, הואיל ומדובר במחלוקת חשבונאית טכנית. מאחר ולא הגענו לפשרה הודענו על כך לבית המשפט העליון. בתשובה השיב לנו בית המשפט העליון שהבקשה לרשות ערעור נדחית. והמבקשת תשא בהוצאות המשיבים בסך 10000 ש"ח.…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by THE_COMMANDER,

אני צריך נגד של 78 אום והספק של 0.3 W איך מודדים ברב מודד???

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by MishaK,

זה מה שקורה כשאין חיים...

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. פרסמו פה את האמירות הכי אידיוטיות ששמעתם מפי קרובי משפחתכם (אני בטוח שלכל אחד כמה). אני אתחיל עם שלי: "אנחנו לא צריכים להחזיר לאחור את הדיסק לפני שאנחנו מוציאים אותו מכונן ה- DVD?" - אבא. "כדאי מאוד שלא תוריד וירוסים למחשב, אתה שומע אותי? - אמא. "אם הוא לא מקיים יחסי מין אז הוא לא הומו!" (אמא מנסה להסביר לי למה אדם לא יכול להיות הומו ובלתי פעיל מינית באותו הזמן..,), אלוהים ישמור. טוב, זה מה שעלה לי לראש, עכשיו פרסמו את שלכם.

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by udicol,

אחרי חסכון רב של כסף , אני בא לקנות מחשב חדש ופתאום , (יוסי בניון מגיע לשער ...) הדולר עולה ועולה ..... הלך המחשב . איך אני אקנה מחשב בדולר המטורף הזה ??? ומה לאמר על אנשים שקונים דירה ? , שוכרים דירה ??? עצוב . :'(

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by ONKYO,

זה ג'ימי כלב הצייד המגניב שלי יש לו מלא פרצופים שהוא יכול לעשות הוא אוהב ליילל שיש אוטו גלידה ואם הוא בלחץ אז הוא מפליץ!!! וזהו

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

היום, ה24/4, היום האחרון בו אני וחברי לכיתה יושבים מול מורה מסריח/ה ולומדים!!! 12 שנות הלימודים הסתיימו!!!!!! כל מה שנותר זה עוד שיעור השלמה או שניים, כמה בגרויות וזהו, עוברים לשלב הבא! אני חושב שהגיע הזמן להאזין ל WOW - Activity, ה30 שניות האחרונות של הדבר הזה פשוט מזכירות לי את כל הרגעים היפים והמרגשים שהיו לי עד היום... ממש מיוחד, מומלץ בחום, 6:06 דקות. כמו כן, גם James Holden - Horizons הקלאסי, 9:23 דקות לפנטז קצת על העתיד, לאן פני מועדות. מה איתכם? אלו שעכשיו בי"ב, סיימתם כבר... או שיש עוד מספר ימים?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. צהריים טובים ושבוע טוב לכל הגולשים! אני לומד בכיתה ט'. היום היה לנו שעתיים הרצאה על עישון, כמה שזה מזיק לבריאות, כמה לא כדי לעשן... אז בואו אני יסכם לכם קצת את כל מה שנאמר ונלמד אני ממש השכלתי משם ממש חומר למחשבה שווה לשבת לקרוא את כל מה שאני רושם אולי עוד איזה יום יפול לכל הנערים הסימון שפוזה זה לא זה! אוקיי נתחיל: התחילה ההרצאה על העישון הוא הסביר על הסיגרה. אתם יודעים מי המציא את הסיגריה? האמריקאים לא לא אמריקאים המודרנים אלא הברברים! כן מה ששמעתם הם המציאו את הטבק. ומאז התחילו להיפתח מפעלי טבק וסיגריות! יש לכם אולי מושג כמה כל מנהל מפעיל טבק מרוייח בערך בחודש? סכומים שלא יאומנים ההורים שלכם לא מרוויחים את זה בשנתיים נראה לי! $80,000,000! כן כן מה ששמעתם! הם…

• 73 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by chichy,

מממ.... אל תתאכזבו אבל תראו מה גיליתי היום חיחיח

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by The Terminator,

יד : "לא תעשוק שכיר עני אביון מאחיך או מגרך אשר בארצך בשעריך" טו: "ביומו תתן שכרו ולא תבוא עליו השמש כי עני הוא ואליו הוא נשא את נפשו ולא יקרא עליך אל ה' והיה בך חטא" זה לא הכי קשור אלינו אבל כל העושקים הם בעצם חוטאים.... מעכשיו כל פעם שמישהו יעשוק אותכם אז תבואו אליו ותראו לו את הפסוקים ;D

21. Started by 6kwar,

קניתי מחשב חדש מפלונטר ואני רואה במעקב הזמנות נשלח ללקוח(סוף סוף) ורציתי לדעת תוך כמה זמן יגיע אליי החלקים אני מבאר שבע תודה? ;D

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. בערוץ אגו בכבלים (לא יודע עם יש גם בלווין) יש תוכנית שנקראת שם המשחק (extended play) שהיא על משחקים חדשים גם לקונסולות וגם לPC. בערוץ 504 בתבל ביום שלישי בשעה 21.30

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shayb19,

קודם כל אני לא מוכר אני צריך לקנות ודחוף אני בונה מערכת יחודית מסוגה ... דבר שני לא חוסמים שי .... שי אדם חשוב so it with my leader "sheep" no else shell b asked or to burn in hell with the white rabbit so bring it back bring it back dont leave it away .....cause .....

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  24. Started by shayb19,

CPU ..... CELERON 300 ומעלה .... (רק של אינטל) לא מעל 800 MEMORY 64 SDRAM ומעלה להתקשר ל 054-566862 או לאמלל ל .... :*) shayb19@bezeqint.net * שכחתי לציין שזה למען פרוייקט חשוב מאוד !

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  25. יאללה חבר'ס

• 90 תגובות
    • 8.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים