עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משהו בסגנון Xdrive... אבל בחינם. קיים כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. באתר של KSP.CO.IL כתוב שהם יבואנים של EPOX! ומה אני מגלה מאיפוקס! Sorry roman... Because KSP LTD. is not our distributor, and we really don't know them, so please try to contact the following. 1) Singer Ltd. Moshav Bazra - 60944 Tel: 972 9 748 4572 Fax: 972 9 748 4256 Mr. Roni Singer 2) Panda Computer & Comm. Livne 41, Ceasarea 38900, Israel. Tel: 972 4 610 0786 Fax: 972 4 610 0178 Please try to contact them for repairing. Best regards, Mike

• 62 תגובות
    • 7.8k צפיות
  3. אורח PrototypE.rev.3

חחחחחחחח התמונה הזאת הרגה אותי !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

נמצאים כאן!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. אני הןלך

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by udi,

אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

Rockford Fosgate & Lightning Audio הגיעו למחלקת "רכב" של אייס "קנה ובנה"!!!!!! למה אבל!!!!!! למה לדפוק לעצמם ת'שם!!!!!!!! :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

איפה אפשר ללמוד (ולהבחן) ל/בA+ ומה האתר שלהם?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by LermanIsUberCool,

כנסו לכאן, תכניסו משפט כלשהו, תקבלו את התוצאה, תכתבו אותה כאן, וננסה לפצח אותה דוגמא: ECH I LOS WON OZ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shmuel,

מישהו מכיר אתר נחמד עם כל מיני תמונות נחמדות שהוא מראה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  11. Started by AK,

יש שביתה מחר במחוז הצפון!!!!!! ;D איזה כיף!!!!!!!! וזוהי רשימת הערים שבה שובתים מחר: טבריה, יקנעם עילית, כרמיאל, מגדל העמק,בית-שאן, נהלל, נהריה, נצרת ונצרת עילית, עכו, עפולה, צפת, קצרין, קרית טבעון, קרית שמונה, ראש פינה, ושפרעם, וכן בכל היישובים הערביים והקיבוצים שבתחום המחוז. הללויה!!!!

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by izikd,

פשוט מעניין אותי מי הם גולשי הפורומים...............

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Ameralis Zaiir,

לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex... מישהו הולך לשמה?? אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם). בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. http://www.jimbo.co.il/showpic.asp?subject=photos&page=2&jb=pho0216

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  15. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

בזמן האחרון יותר ויותר אנשים התחילו לשים תמונות של בחורות בפרופיל שלהם - עם הדבר הזה אין לי בעיה, ואפילו אני עשיתי זאת.זה בסדר עד גבול מסויים כי יש כאן מספר אנשים שלקחו את העסק הזה Way too far! הם התחילו לשים תמונות עירום, לי אישית זה לא מפריע אבל אני בטוח שישנם אנשים שעשויים להפגע מכך, היות וזה לא אתר חומרה של חילונים-שמאלנים-צפונים-יפה נפש ואני בטוח במאה אחוז שגם מנהלי האתר לא רוצים שזאת התדמית שהאתר יקבל. כמו-כן, לדעתי, אלו הן לא מתונות שמכבדות לא את המעמד, לא את המקום ולא את האתר. בנוסף, צריך לזכור כי משתמשי האתר מתחייבים כאשר הם נרשמים לפורום לא לפרסם חומר שעשוי לפגוע במשתמשים אחרים בדרך כל שהיא. לתשומת ליבכם ותשומת מנהלי האתר.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  16. מישהו שמע עדכון על זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איך קונים באינטרנט פירוט ?! האם זה בטוח ? למי שממליץ על חנויות מחשבים באינרנט שיכתוב!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Component,

למי שעוד לא מכיר: IcyTower אני השגתי 2375 נקודות בשלב 235.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by MishaK,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ראיתי את זה רק לפני כמה ימים ולא בדיוק הבנתי את הקטע עם הטבעת בסוף, מה הקטע?? מישהו יכול בבקשה להסביר.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by yotamoo,

טוב אני אישית מעדיף את רודני, תבחרו ותסבירו!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Thorn-Of-Invention,

אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר די הרבה פעמים, או לפחות ככה אני משער, אבל... איזו מוזיקה אתם אוהבים?

• 64 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by DaMn18,

דוד שלי שולח לי מתנה - מינידיסק מארצות הברית. אני יודע שאני אצטרך לשלם מיסים - מע"מ... השאלה היא אם הוא אורז את זה בתור מתנה, האם גם אז יש לשלם מע"מ כשהחבילה מגיעה לארץ ?

• 10 תגובות
    • 11.1k צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

ווווואיייייייי איזה אושר, HAPPY HAPPY JOY JOY HAPPY HAPPY JOY JOY!!!!!!!!!!!! להלן ההודעה המרגשת במייל..... וווואיייייי 83!!!!!!!! כמה כיף לשמוע!!!!!!!! ))) אין, פשוט עשית לי את היום! ובקשר לפגישה, סגרנו. בתודה, שגיא. ----- Original Message ----- From: Raber Cohen To: Sagi Kerman Sent: Tuesday, June 04, 2002 5:01 PM Subject: Re: בנוגע לפגישה בארבעה ביוני... שלום שגיא, באמת הלך לך טוב וקיבלת 83, מאוד יפה. מן השמיים סידרו לנו שביתת מורים כך שגם אני לא הייתי היום בבית הספר, אני יכולה ביום החזרת המגינים , ביום רביעי 12.6. בשעה 10 או 11. להתראות איריס ----- Original Message ----- From: Sagi Kerman To: Sent: Monday, June 03, 2002 11:59 PM Subject: בנו…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by DXT,

מי אמר שזה כרטיס מסך? ;D אומרים שזה מאד ידידותי למשתמש... הוספתי עכשיו: הורידו את התמונה מהשרת כפי שאתם רואים והחליפו אותה בסמל של טום, שממנו לקחתי את זה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים