עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טימטום בשיאו כנופיית גנבים שחשבה שעשתה שוד מוצלח של 14 טלפונים סלולרים מתקדמים בניו-יורק שחכה לכבות את ה GPS במכשירים, עבודת השוטרים לא היתה יכולה להיות קלה יותר ולא התקשתה להגיע אל הפורצים וראש הכנופיה שהחזיק בביתו את אחד המכשירים http://www.engadget.com/2007/01/20/thieves-jack-14-gps-devices-forget-to-turn-them-off

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by lmlm,

חבר שלי מחו"ל רוצה להתקשר אלי לפאלפון .איך אפשר? האם צריך +972 ואז תמספר פלאפון?(כי אני יודע שזה של בזק ואין לי מושג מה עם פלאפונים)או אחרת? (אם זה חשוב,אני בסלקום) תודה

• 8 תגובות
    • 24.9k צפיות
  3. Started by mj23,

היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by Kukishin,

לא נותן לי עם היוזר והפסוורד להיכנס.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  5. Started by ziad,

העתקתי קבצים ממחשב לכרטיס זיכרון, אחר שהעברתי מראה לי כי התיקייה ריקה מה אני יכול לעשות כדי להציג את הקבצים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by the king2006,

יש לי כמה שאלות ... מתי יגיע וינדוס ויסטה לארץ גרסת ה RETAIL???? ומה עדיף 32 או 64??? תודההה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. איזה עוד אתרים כאלה קיימים באותה רמה או אפילו יותר טובים?

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. אהלן אתמול בערב הכספומט בלע לי את הכרטיס אשראי , הבנק הוא בנק דיסקונט ואני בבנק לאומי, איך אני לוקח את האשראי שלי בחזרה ? תודה

• 8 תגובות
    • 28.2k צפיות
  10. Started by 2Fluffy4U,

שלום, רציתי לשמוע מאנשים מה דעתם על כדור הריטלין.. אני לדוגמה בגיל 24 (היום 29) עשיתי אבחון וקיבלתי מרשם (הממצאים לא הראו על ליקויים מיוחדים אבל הכדור הראה שיפור ולכן סיפקו לי מרשם) מאז עשיתי שימוש בכדור רק בתקופות לימודים אינטנסיביות ולא באופן סדור. אני סובל מהמון תופעות לוואי ומשתדל להימנע ממנו כמה שיותר. אבל מרגיש שפיתחתי סוג של תלות בו ולא מסוגל לשבת ללמוד חזק בלעדיו. מה איתכם? לקחתם? איזה מינון? איזה כדור? תופעות לוואי?

• 106 תגובות
    • 37.6k צפיות
  11. Started by SupeRnovA,

מז"י - מפקדת זרועות יבשה או משהו כזה איפה זה? מה זה? מה עושים שם לעזאזל? :s05:

• 9 תגובות
    • 10.2k צפיות
  12. היי בשעה טובה פתחתי חשבון paypal עכשיו הבעיה שלי היא כזו כאשר אני רוצה להוסיף כסך בPAYPAL אני עושה ADD FUNDS ויש לי רק אפשרות של להעביר כסף מבנק בארה"ב. איך אני מעביר כסף מהכרטיס שלי!?!??!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by massinvallus,

http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?

14. איזה שחיטה .. תאמת ציפיתי שיהיה קשה יותר. יאללההההההה דאבל (או טריפל ?)!!

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  15. נזכרתי כרגע בבחור ישראלי שנהג לבצע מתיחות בטלפון, להקליט אותן ולהעלות לאתר הבית שלו. אני חושב שקראו לו פייגין! מישהו מכיר את כתובת האתר? עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Elite_Sniper,

יש לי שתי נקודות p1 ו-p2 ולכל אחד יש X ו-Y. איך אני מחשב מרחק(משהו עם חיסור אם אני זוכר נכון)?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.youtube.com/watch?v=KGalLxQs_O8&feature=related צפייה מהנה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ב-2007 הדיחה פייסבוק את מייספייס והפכה לרשת החברתית החזקה ביותר, על חשבונה. ב-2022 נראה שטיקטוק עושה אותו דבר לילד הראשון של מארק צוקרברג, אבל במקום להחיות את היזמות והחדשנות, הוא מתבחבש בחיקויים של המתחרה הסינית. ככה אי אפשר לנצחלכתבה

19. היום טיילתי עם הנעלי הרים וחדרו אליהם מים. (צריכה להיות להן ממברנה אטומה למים.) הבנתי שצריך ואפשר לשפר את האיטום שלהם ע"י שימון. מישהו מכיר משחה טובה, או מומלצת לשימון נעליים שעשויות מעור זמ"ש? יש לי WAX כלשהו אבל רשום עליו שהוא לא מתאים לנעלי זמ"ש.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. עישון. נושא שנוי במחלוקת בכלל הציבור הרחב. נתקלתי היום במקרה בכתבה באינטרנט ששר הבריאות רוצה להעביר חוק שיעלה את מחירי הסיגריות ב כ 20%. החוק הזה הוא לא מטרת הדיון כאן. מטרת הדיון היא שכול אחד יציג את דעתו לגבי עישון במקומות הציבורים כמו מועדונים, פאבים קניונים,מסעדות,בתי קפה וכו'ה... לאלה שלא מעשנים תתנו את דעתכם וכמובן, גם המעשנים מבניכם, האם אתם חושבים שזה סביר לחנוק את כול הסביבה שלכם בגלל שפשוט בא לכם לעשן? אני באופן אישי לא נגעתי בסיגריה ואפילו בנרגילה בכול החיים שלי. אני לא סובל את מסך העשן המעצבן הזה שמופיע כמעט בכול פאב ומועדון שאני נכנס אליו . עוד דבר שמעצבן אותי באופן אישי זה ליראות בחורות מעשנות, לא יודע למה אבל זה פשוט מעלה לי את הקריזה. דעתכם? ...

• 91 תגובות
    • 8.2k צפיות
  21. Started by K0sTa,

התחפשתי לקירור מים :D :D :screwy: :smile1: :smile1: :jump: למה אתם מתחפשים אם בכלל?? ;D

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. נכון יש חורים כאלה כמעט בכל חדר (לפחות בבתים שיוצא לי להיות בהם יש את זה) למעלה קרוב לתיקרה שמכוסים במין פלסטיק עגול כזה בצבע לבן? ועוברים שם כל מיני חוטים ואם עושים איזה שהיא עבודה בחדר דואגים שלא לסתום את זה (אם שמים שם ארון או מזגן או כל דבר דומה) אם לא היה מובן (וסביר להניח שאני לא מובן) תכתבו אני יצלם תמונה ויעלה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים