כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אולי זה קצת מוקדם מדי אבל יש לי צורך בסיסי שנע ממעמקי נשמתי להעלות עוד דיון כזה. חלק מהעניין הוא שלפני כחודש קמתי מאיזה שיעור שנגמר, לא השתמשתי במחשב ורק פתרתי תשחץ בעיתון ותוך כדי הקימה מהמקום וקיפול העיתון חשבתי CTRL S קדימה!
-
- 131 תגובות
- 13k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת בכל סוף שבוע (חמישי ושישי) איזה מסיבות של מוזיקה אלקטרונית יש בסופי שבוע... איך אני אוכל להשיג מידע כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
תיגו אותי לתמונה, שאני לא רוצה כ"כ שכולם יראו אותה. האם אפשר לשנות את הPRIVACY SETTING לתמונה ספציפית אחת, שרק אנשים שאני אבחר יוכלו לראות את התמונה הזאת.?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סרטון ויראלי שבו רואים מישהו שמצלם מגוף ראשון תקע טעינה של אייפון אם אני זוכר נכון והוא מראה שזה מתחבר לתקע , ולתקע יש כמו מן פרצוף כועס כזה והאיש ברקע עושה כזה רעש משעשע. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
נכנסתי היום ל-HotBox וכמו שפעם היה לנו 4 ערוצי הורדה (כיום 8) מ - 1 שתמיד היה מחובר בהעלאה יש 4 מחוברים... האם לדעתכם הולכים לעלות לנו את מהירות ההעלאה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3401958,00.html מה דעתכם? "כי מטריף אותי כשאני רואה איך אשה הכי רגילה בעולם, לפעמים אפילו סתם פרחה מטומטמת, מצליחה לגבור על גבר אינטליגנטי, משכיל, מתוחכם, העולה עליה בכל פרמטר, רק בעזרת האינסטינקטים הפרימיטיביים שלה ובגלל שהוא מאפשר לה להחזיק בעמדת כוח. רק בגלל שיש לה משהו שהוא כל כך רוצה: כוס. איך גבר שמנהל בהצלחה צוות של 20 עובדים ויש לו מיליונים בבנק, מאבד את עמוד השדרה שלו תוך שניה כשהוא רואה כוס מהלך מלצרית בת 22 שלא עשתה כלום בחיים שלה, שומו שמיים! ונכנע ל"קסמים הנשיים" מתוך תפיסה רומנטית מטומטמת. כמובן, הוא נוחל כישלון חרוץ בהשגתה." עצוב, מאד עצוב, אבל אני נאלץ להסכים לכל מילה.
-
- 114 תגובות
- 10k צפיות
-
-
סתכלו מה גיליתי, אני לא מבין איך זה. http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=2456 יש פה דעות לגבי החנות, של הגולשים כל הגולשים נתנו 5 כוכבים מתוך 5, אבל זאפ כותבים שדירוג החנות הוא 3 ואותו דבר עם TMS: http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=1344 הגולשים נותנים 5 מתוך 5 והם כותבים שהדירוג חנות הוא 2.5! תחשבו אנשים שלא רואים את התגובות, הם ישר חושבים שהחנות לא טובה! זה ממש לא בסדר!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לבן דוד שלי ליום הולדת כמה דגמים של מטוסים להרכבה (תחביב שלו) רציתי לשאול אם כדאי להזמין מחו"ל או פה בארץ, ואם יש לכם קישור לחנות/מילות מפתח מומלצות לEBAY אני מאוד אשמח, הכי חשוב המטוס C-130 אם מישהו מכיר. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בדיון זה אני רוצה שכל אחד ישתף אותנו בשירים הקלאסים שהוא מכיר... וככה יהיה נחמד ! אני אומר מראש שיר קלאסי לא יכול להיות שיר קצבי מדי כמו P.I.M.P של "חצי שקל" * זה צריך להיות שיר טיפה ישן משו קלאסי בטח לא האוסים וטרנסים כי זה ההפף המוחלט אז יאללה תתחילו להריץ שמות אני פה עם חברי הטורקי והוותיק "קאזזה"... לי יש שתי שירים קלאסים שעולים לי כרגע בראש....... RedHotChilli Peppers - scar tissue Theme- Remember The Titans
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
כמה עולה לי משלוח הכי זול מ usps לישראל מוצר עד בערך 2 ק"ג ? פשוט לא ממש הצלחתי להבין דרך האתר שלהם כמה זה עולה . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//563482 עוד מעט היא תשדרג לכולם את המייל, הרבה לנפי שGMAIL הפך למסחרי, אולם אחרי שSPYMAC אבל לא נורא עדיין 1GB, מעניין איך זה יפעל ואיזה תוכן חדש יהיה שם.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התרגיל הוא מערכת משוואות פרמטריות: x-ay = -1 ax-2x+y = a מה הדרך לפתור את זה? ובאותה הזדמנות יעזור לי אם אתם יודעים איך להוכיח את המשפט (גיאומטריה): במשולש ישר זוית התיכון שוה למחצית היתר תודה
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום,ראיתי את הסרט השינוי עם החייזרים,אבל איך רושמים את השם שלו באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
האם ישנו מכס בנוסף למע"מ בהבאת ג'ויסטיק מחו"ל, שעלותו גדולה מ-50$?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה הלילה הזה היה מאוד מעניין התחלנו מדיון מאוד מפגר,מצחיק ומוזר שפתחה רונית ילדה חמודה שבאה ליראות מה אנחנו חושבים עליה כי היא שמעה מאח שלה דברים טובים שאמרנו (אמרתם) עליה אחרי 8 דפים שעלו מאוד מאוד מאוד מהר (יותר מההודעות של הרעידת אדמה!) נעלו אותנו וכך הגיע לסופו דיון מחוק לגמרי אח"כ היא פתחה עוד ת'ראד כדי להגיד שלום ומישום מה נעלו אותה (זה דווקא היה בלי סיבה!! ) ועכשיו אני בא ללכת לישון ואני רואה איזה 15 איש מחוברים לפורום אז אנשים בכיית אני נישארתי כדי לדבר עם ידידה שלי באיי סי אבל משום מה אני לא חושב שזה מה שכול ה15 עשו אז כאילו למה השעה??? לכו לישון!!! טוב אז בטח ינעלו אותי עכשיו או שכול מיקרה אף אחד לא יגיב אבל מראש לילה טוב לכולם נ…
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Markus Schulz - Armada Night 26-06-2004 Length - 111:31 אחד המדהימים, בלי שום ספק! להוריד להוריד ובמהרה! תודה ליאבל על ששלח לי את הסט הכ"כ מדהים הזה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני חדש כאן חברה.מקווה ללמוד הרבה! תעשו לי איזו היכרות קצרה עם המנהלים והאתר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום איך קוראים לשיר בפרסומת של נולד לרקוד ?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם נעזרתי בהרה אומץ לפתוח את הת'ארד הזה. אני תלמיד בן 15.5 בכיתה י'. הבנתי שהיא לא תחכה לי לנצח כדי שאהיה חבר שלה אבל אני צריך קצת עצות. איך מתחילים את כל העניין הזה בכלל, מה זה דורש? לאן להזמין אותה בפגישה הראשונה? איך צריך להתנהג? איך להתמודד עם דחיה? אני רוצה לדעת כל מה שאפשר כדי להיות בטוח שאוכל להזמין אותה לפגישה ראשונה. אני דיי ביישן :-[, אף פעם לא הצעתי למישהי שתיהיה חברה שלי (רק הציעו לי) אז אפשר לומר שאני דיי חדש בזה אז, ספרו לי הכל, מקומות פגישה, התנהגויות, דרישות וכדומה... איך אני מתחיל מהאפס.
-
- 38 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
היי, אני צופה בערוצי עידן + באמצעות ממיר קונקה שעובד נהדר, לפני מס׳ ימים הוא הפסיק להקליט בתזמון מראש, ובהקלטת תכנית בחי הוא אמנם מקליט אך לא ניתן לצפות התכנית שהוקלטה ומופיעה שגיאה. אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לא נעים לי לפתוח תראד שלם על זה אבל לאדעתי מה לעשות כי אני לא מוצא תשובה לשאלה.... כרישים הם יונקים? אם כן... מאיפה לעזה יוצאים להם הביצים..... חח שאלה סגנון מאיםה הדג משתין כמה זמן לוקח להם להיות בביצה או היריון?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-