עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tulicooli,

אני רוצה לעשות שרת פרטי שלי יש לי מחשב ישן שיהיה הקורבן שלי... זהו מחשב פנטיום 2-3 לא זוכר בדיוק 256 ראם (לא דידיאר) כרטיס מסך פשוט לוח אם 20 ג'יגה ספק וקיצור כל מה שיש אצל מחשב זה יעבוד אצלי? ויש לי רק אינטרנט אחד כרטיס רשת יעזור שאני יחבר בין 2 המחשבים שלי? השרת יהיה מהיר? אני יוכל לעשות שם משחק רשת יענו אני יוכל לשחקדרכו קאונטר עם חברים שלי ברשת? ואיך אני ידע את ההגבלה של מספר השחקנים?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by G.P.S,

בבקשה משהו יכולל לתת לי שרת תומך PHP? אני מכיר http://www.tripod.lycos.co.uk/ אבל אני לא מצליח להרשם אם משהו בבקשה יכול להרשם לי לאתר ולתת לי את המשתמש והסיסמא אהיה אסיר תודה (לא משנה שם המשתמש או הסיסמא מה שתבחר\י) תודה מראש לקוראים

3. Started by RayZ,

אני מקווה שמותר לפתוח תר'ד כזה. אבל יש פה מישהו עם חברת שרתים,או איזה רסיילר שמוכן לאחסן אותי חינם תמורה לפרסום ועזרה ענקית? בקשר לזה כבר נדבר.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. שלום לכם! מהו השרת הורדות הכי טוב(מדובר על חוקי). מה זאת אומרת הכי טוב? שהמהירות הורדה שלו נשארת קבוע, והיא תמיד על הכי גבוה. ועוד שאלה, אני משדרג אינטרנט ל10MB. אצל נטוויז'ן שאני לקוח קיים אני מקבל חבילה משולבת של תשתית+ספקית ב150ש"ח. השאלה שלי האם יש בעיות עם נטוויז'ן?(עד עכשיו לא היו לי בעיות איתם) האם כדאי לעבור ספקית?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by blue_core,

רציתי להסביר איך עובדים שרתי חדשות וכיצד הם משמשים כיום כאופציה החכמה להעברת קבצים מהירה ואנונימית. רציתי להוסיף את מחשבותי לשיחה ארוכה בדבר שרתי חדשות אבל גיליתי שהודעה זו נעלמה. לא ננעלה - נעלמה. היו שם משהו כמו 15 דפים שפשוט הועלמו. אתם וודאי שואלים מה היה רשום בהודעה הזו שדרש מחיקה ולא נעילה. אנשים התרברבו שהם מורידים סרטי HD משרתי חדשות ומישהו פיזר חשבונות חינם להורדה. נו... ממתי חל איסור על הורדת קבצים משרתי חדשות ? אפילו ארגוני זכויות היוצרים הגדולים שרודפים את ביטורנט ואת אימיול לא מתייחסים בכלל לשרתי החדשות בגלל אופים המיוחד. מישהו באתר חשב שמדובר בעבירה ובפלילים ונחרד עד כדי מחיקה של ההודעה. העבירה היחידה אולי הייתה כלפי מנהלי אתר USENEXT שהפסידו כסף פוטנציאלי ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 114508534,

מחפש שרתים טובים עם הורדות חוקיות למירק

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

היי, למישהו יש מושג איך ואיפה אני משיג את הסרט הזה? אוכל למצוא אותו ב"חנויות כולבו" במחיר סימלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by adi518,

קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים. דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק. שמתי לב שגם יש בעיות עם העורך. הוא מסתבך בקלות ומסוגל לחרבש את הפרמוט של פוסט שלם בשניה, וזה במיוחד מעצבן אם זה פוסט גדול (כמו ביקורת). חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש. להלן ההבדלים (לאח…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by X-BLADE,

1) הוכח: אם אורכי צלעותיו של משולש ישר זווית מהווים סדרה חשבונית אז היחסים בין אורכיהן הם: 3:4:5. 2) a1,a2,a3,...........,an היא סדרה חשבונית שאיבריה שונים מאפס הוכח: 1\(a1*a2) + 1\(a2*a3) + 1\(a3*a4) + ... + 1\[a(זה כמובן המספר הסידוריn-1)*an] = (n-1)\(a1*an)

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by davidt99,

אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל, 1. אני מחפש לקנות מחשב, הבעיה שאני גר בירושלים וכל החניות המומלצות נמצאות מחוץ לעיר. רציתי לשאול לגבי התיקונים, איך זה לשלוח כל פעם את המחשב? (כמה עולה לשלוח מחשב היום?), האם זה משתלם או שעדיף לקנות בחנויות יותר "עממיות" שנמצאות בכל עיר? 2. כשאתם קונים מחשב שלם אתם מקבלים את כל הכבלים, הדיסקים והחוברות של כל המוצרים או שצריך לבקש במפורש מהחנות? פעם אחרונה שקניתי מחשב, הוא הגיע עם מעט דברים...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. תודה מראש ^^ 1. -6ln(ex-2)+ex+3x=0 אין לי מושג איך לפתור. [מיושר לשמאל אם לא רואים] 2. בסדרה מתקיים כלל הנסיגה: an+1=3n+1-an א. הוכח שלכל n מתקיים: an+2=an+3 (הצלחתי לבד) ב. נתון a1=4. חשב את a2 (הצלחתי) והעזר בסעיף א' כדי לחשב את סכום 100 האיברים הראשונים. הבעיה שלי פה היא עם החלק השני של סעיף ב'. עזרה בבקשה? תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  12. היי, אני צריך עזרה ב2 שאלות שלא הבנתי כ"כ. הנושא הוא משפט פיתגורס 1)טרפז שווה שוקיים שבסיסיו a ו b חוסם מעגל שרדיוסו R. הוכח: ab=4R^2 (4R בריבוע) הדרכה: הורד גבהים מקצוות הבסיס בקטן 2) ABCD הוא ריבוע שצלעו a והנקודות C ו-D הן בהתאמה המרכזים של רבעי מעגל שהרדיוס שלהם הוא a. המעגל שבציור משיק לשני רבעי המעגל ולצלע DC של הריבוע. הבע באמצעות a את רדיוס המעגל

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by איסתרא בלגינא,

טוב, אולי פורום "על האתר" היה מתאים יותר, אבל יש שם פחות מעשר הודעות והאחרונה משנת 2011! ממש מתאים לי איזה SSD, אז ישבתי עכשיו ופתרתי את ההגדרות בחידון. אבל לא ברור לי איך אני מרכיב את המילה - מה סדר ההגדרות שמה אני אמור לקחת את האותיות? מלמעלה למטה וימין שמאל לא ממש עוזר לי. האם הסדר הוא האות מהגדרה 3, מהגדרה 2, מהגדרה 5 (עליונה ואז תחתונה) ומהגדרה 7? ואחרי שאני מוצא את המילה, מה פרט אליה אני אמור לשלוח? שם, דרגה, מס' אישי? כינוי בפורום? משהו אחר? מכתובת האימייל שאיתה נרשמתי לאתר או כתובת אחרת? בין העונים תוגרל הכרת תודה. 8)

14. Started by liiight,

שלום, יש לי ממיר HOT VOD חדש יחסית (לא מצאתי תמונה שלו, אבל קיבלתי אותו לפני חודש, אז אני מאמין שהוא הדגם החדיש ביותר). כרגע הוא מחובר עם RCA לרסיבר. השאלה שלי אם יש טעם לחבר לו את היציאה האופטית לרסיבר, כלומר, האם האני אקבל DOLBY DIGITAL ממנו בסרטים או תכניות מסויימות? השאלה השנייה היא בקשר לשלט. היה לי את השלט הכחול הישן יותר, ואני תכנתתי אותו לשלוט על כל המכשירים. השאלה שלי אם אפשר לתכנת את השלט החדש (http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/259/315.jpg) באותו אופן כמו את הישן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

שלום, לפני כמה שבועות עברתי את המבחנים של חיל מודיעין וגם את הראיון שלהם עשיתי עכשיו קיבלתי בדואר שאני מוזמן לתחקיר בטחוני, האם זה אומר שהתקבלתי? ואם אני לא אלך בסופו של דבר לחיל מודיעין זה שיש לי כבר סיווג בטחוני יכול לשבץ אותי בתפקידים יותר חשובים במקום שאני אהיה בו? תודה

• 36 תגובות
    • 9.6k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות שהטרידו אותי בסופ"ש: 1) איך מגיעים חתולים לשזפון? 2) למה בקבוק קולה, שרוקנו ממנו את הקולה, שטפו אותו במים ומילאו אותו מחדש 2-3 פעמים במים, עדיין מפיק 'תסס' חלש כשפותחים אותו?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אני רק עכשיו פתחתי לי פרופיל פעם ראשונה. רציתי לשאול: 1) אני יכול למחוק/ להסתיר זמנית את הפרופיל שלי או קבוצה שפתחתי? 2) איך אני מאתר קבוצה / פרופיל שאנשים ספציפים פעילים בהם? תודה מראש

18. שתי שאלות מש"ב שיש לי בקורס כלשהו בתואר (מדעי המחשב) והייתי רוצה לדעת אם התשובות שלי נכונות (הקטע שהוא שהמרצה לא ממש נגע בנושאים האלו עדיין ולכן עניתי תשובות אינטואיטיביות,גם לא מצאתי ממש מידע שיעזור בגוגל).אשמח אם יש כאן אנשים שיודעים את התשובות בוודאות ויוכלו להגיד אם צדקתי השאלות: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט,יש הצדקה להגנה על השרת באמצעות firewall? נמק תשובתך. 2)היכן צריך למקם את הwireless access point ביחס לfirewall (האם מחוץ לפיירוואל או מאחורי הפיירוואל?) נמק תשובתך. התשובות שלי: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט ע…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אז ככה השאלה הראשונה היא שאלה נצחית שאני וחברי חושבים עליה ולא הגענו עדין לתשובה חד משמעית: למה לעזאזל הקולה מהבקבוק זכוכית של ה350 מ"ל הרבה יותר טעימה מהקולה בבקבוקי פלסטיק של ה500 מ"ל או בפחיות?!?! תסבירו לי פעם אחת למה?!?אחדים אמרו לי שזה בגלל הטעם לוואי של הפלסטיק והפח(מה שנשמע לי הכי הגיוני),אחרים אמרו לי שזה בגלל שזה לא אותו משקה ובבקבוקי זכוכית זה נוסחא ישנה ובפלסטיק זה נוסחא חדשה(מה שלא נשמע משהו),וחלק פשוט אמרו לי תשתה ותיהנה מטעם החיים. מה אתם אומרים? ולשאלה השניה והפחות רצינית(לא שהראשונה היא שאלת המליון..)נגיד הרמתם אחד בחדר ואתם שמים מסכה אז עדין יריחו את זה? מי שרוצה שיערוך ניסוי,חח..

• 77 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. שלום יש לי שתי שאלו לא ממש קושורת אך מדאיגות אותי: 1. האם תלמיד אשר מלאו לו 18, שמתכוון ללמוד במכללה , במסגרת העתודה הטכנולוגית של צהל, ולא עובד בזמן הלימודים, חייב לשלם ביטוח לאומי? אם כן כמה? ואיך הולכת הפרוצדורה? לא הצלחתי למצוא מידע באתר של ביטוח לאומי. 2. האם מגיע החזר מס הכנסה על תשלום שכר לימוד במכללה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. שלום חדשה פה :-) ברצוני למשוך חשבון walla של חברה טובה לחשבון ג'מייל חדש שפתחתי לה.... שאלה שנייה...הבן שלי שיחק בהרשאות של במחשב כדי שאחיו לא יוריד תוכנות.... אממה ... הוא נעל את עצמו. :-) תודה רבה לעונים שבוע טוב דבי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by אישי555,

האם המשקאות שמוזגים לכוסות מהגלונים שמוכרים במסעדות מזון מהיר הם באותו טעם כמו בבקבוקים סגורים או שמדובר במהילה גדולה יותר של מים? אמרו לי שבגלונים יש פחות מים בשביל להפחית במשקל (בשביל ההובלה בלבד) וכשמוזגים לכוס מערבבים את זה עם מים אבל בסוף יוצא אותה כמות כמו שעושים במפעל, כלומר אחוז המים לא משתנה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by R0ck,

החלטתי לצרף טראק נושן (2002) של ג'יימס הולדן, או יותר נכון, רימייק ל FINE DAY המוכר של Kirsty HawkShaw (כן, גם אני ניסיתי לריימייק אותה בזמנו). קיצר, יופי של דבר... זה בכלל ניהיה מהפנט ושרוט בדקה 8:30 ככה. תשפטו בעצמכם. אז שתיהיה לכולכם שנה FFFFFFINNNNNNNEEEEEEEE, שנה של איכות וטירוף לכולכם! http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=29P3KXTEXF1FI2XPPHT4DFZ3MH שגיא.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  24. איך כותבים חדרה,והרב קוק באנגלית? באיזה איזור חדרה? יענו Region ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.