עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlevy,

רוצה לקנות שק איגרוף ומתח מאיפה לקנות? וכמה כל דבר אמור לעלות?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by Toxin II,

אהלן אנשים בעוד כ-20 יום אני טס לניוזילנד ואוסטרליה לטיול בן 4-5 חודשים. אחד מהפריטים שכן חשוב לקנות זה שק שינה, כי אינני יודע כמה מהימים אבלה בטראקים. וכאן גם נכנסת השאלה ולכן אשמח לעזרתכם [למי שמבין ו\או היה בטיול של כמה חודשים בחול] אני טס בתכלס בתקופת הקיץ של ניוזילנד. אבל זה לא אומר שאני לא אמצא את עצמי במינוס מעלות בלילה. לכן אני מחפש שק שינה שכן יחמם, יהיה יחסית קומפקטית ולא יהיה יותר מדי כבד. אני גם לא מחפש עכשיו הוצאה של 700-1000 ש"ח אלא משהו יותר צנוע והגיוני מזה. אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ לי על חברות טובות ואיזה שק כדאי לקחת ? [מותאם -5, מותאם -2 ? משקל אידיאלי?] תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. שלום לכולם השתחררתי מהצבא לפני כחצי שנה, עשיתי קורס פסיכומטרי וקיבלתי את הציון ביום שני. אז ככה, ממוצע הבגרויות שלי הוא 95 וציון הפסיכומטרי עומד על 678. אחרי ששוטטתי קצת באתרים של אונ' ת"א והטכניון הבנתי שאני די רחוק מהסכם הדרוש להתקבל ללימודי תואר ראשון במדעי המחשב. אני צריך ממוצע בגרויות של 105 עם הציון הפסיכומטרי. אם אני עושה מכינה אני מגביל את עצמי רק למוסד אקדמי אחד וכאן ההתלבטות שלי. האם כדאי לי לעשות מכינה וללכת עם מקום הלימודים עד הסוף או לנסות לשפר בגרויות (מתמ', אנגלית ופיסיקה ברמה של 5 יחידות יעשו את העבודה אני מניח) באופן עצמאי ולחפש אוניברסיטה שאני כן אוכל להתקבל אליה.(עדיפות לאיזור המרכז , איך בר אילן למשל?) שאלה נוספת שיש לי היא לגבי המקצוע מדעי המחשב…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. למישהו יש נסיון איתם? האם יש להם אתר (לא הצלחתי למצוא) בו ניתן להשוות בין הדגמים השונים? תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Dr__MIKO,

הי אני יודע שהמתח בשקעים בסין אותו דבר כמו אצלנו אבל מישהו יודע אם גם החיבורים מתאימים או שצריך להשיג חיבור?

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  6. Started by overload,

אני בטוח שהיה דיון כזה כבר אבל אני מצליח למצא אותו. אז אם אפשר פעם נוספת: איזה שקעים יש בפולין? ושל כמה V? כמו בארץ?

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. Started by שניצל,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא שקפקפים למבוגרים באיזור תל אביב?

• 16 תגובות
    • 15.7k צפיות
  8. סיפור קצר: לפני חודש קניתי מכשיר XBOX 360 ממישהו. אותו אחד טען שהוא השתמש בו 3 חודשים ושמדובר בגרסת FALCON. פה כמובן הייתי ממש דפוק ופשוט לא אימתתי באיזו גרסה מדובר (למען האמת גם לא ידעתי איך, שוב טעות שלא הרצתי קודם חיפוש שלוקח 3 שניות בגוגל). ועוד כמובן העובדה שלא הייתה לו קבלה הייתה מחשידה אבל משום מה הפסקתי לשאול שאלות כשהוא אמר "איבדתי אותה" לפני כמה ימים קיבלתי טבעת המוות (למי שלא בקיא בעניין, זה פחות או יותר כמו קונסולה מתה - נידלקת ונכבית, זה מה שהיא יודעת לעשות במצב הזה). ואז החלטתי לבדוק את הגרסה ומה גיליתי? ZEPHYR מסריח שעובד על ספק 203W (במקום 175W בFALCON שהוא טען שיש לו). באותה הזדמנות גם גיליתי שהתאריך ייצור של המכשיר הוא סוף יולי, 2007. פה אני מוכן לשים …

• 69 תגובות
    • 10.2k צפיות
  9. Started by hitman123,

בכללי לא היה כלכך אכפת לי, אבל עכשיו אני חושב על זה בזמן האחרון ורוצה לשתף אותכם אם משהו שמטריד אותי. יש לי כמה חברים שאחד מהם אני מכיר כבר 6 שנים בערך והשני פחות. שניהם כל הזמן, כל יציאה שלי איתם תמיד יש איזהם סיפורים מונפצים, מוגזמים, דרמטיים שכבר בדיעבד אני יודע שלא היו. היו הרבה פעמים שחבר סיפר לי שנגיד הוא היה בתגלית, ואז שנתיים אחרי הוא מספר לי שלא הוציאו אותו לשום דבר בצבא אפילו לתגלית(כאילו מדגיש את זה). עכשיו הבעיה שלי היא שכשהו מספר לי את זה אני מרגיש שהוא עושה ממני אידיוט/צחוק/מטומטם כי הוא חושב שאני מאמין לכל החירטוטים שלו. בהתחלה עוד האמנתי לו, אבל כמו שאומרים, כל שקר סופו לצוף. וגם הסיפורים שלו הוא מספר ממש מונפצים, מוגזמים, ולא יכול להיות שכל יציאה יש …

• 27 תגובות
    • 5k צפיות
  10. כנראה שאני יהיה בנפאל,קבודיה,סין וכו' כנראה בפבואר אפריל רציתי המלצה לשקש עד מינוס 7- איכותי מאיביי או מאמזון קיים מכס על הדברים כאלה? מקסימום מישהו מחול יכול לשלוח לי אם אין משלוח לארץ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by 1nstall,

ערב טוב לכולם. פשוט עצוב שזהו שר הבטחון שלנו... http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8639 Install

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612207138 http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612204778 לא זכור בן אדם יותר "אמין" בהיסטורייה 8)

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  13. שלום לכל משתמשי הפורם (יש פה עקיצה קלה בטעות (כאילו כל המשתמשים תמיד נמצאים בכללי...) סורי יצא לי..) אני רוצה לפתוח פה ת'ראד גדול מאד עם כמה שאלות בנושא lotr (לא ספר מסויים..) אז לפניי שאני מתחיל אני צריך שני בקשות: 1) לקבל אישור לסרוק עמוד או שניים מהספר ולהעלות אותם לאתר (זה פוגע בזכויות יוצרים?) 2) אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני עושה SS לסרט שאני רואה ב wmp בלי להוריד תוכנות נוספות... אני זוכר שצריך להוריד שמירה על זכויות פה... שם... לא זוכר איפה בדיוק.. מקווה שיענו לי במהרה על שניי הבקשות (מקווה שבחיוב...) תומר אורן.

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by sdfzxc,

מעניין איך זה ישפיע על האינטרנט בארץ.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שברתי את היד ואני חושב שיהיה לי יותר קל לנעול את הנעל עם שרוכים מגומי,האם זה חוקי?

• 61 תגובות
    • 12k צפיות
  16. שרות מהפכני וחדשני - מייל חד פעמי! שרות דוא"ל המשחרר אותך מהודעות הספאם והוירוסים לתמיד, מתאים במיוחד להרשמות לפורומים ולאתרים. פיתרון מושלם לאנשים שאוהבים פרטיות, ובכך שומרים על תיבת הדואר שלהם נקייה לחלוטין. www.***.com השרות ניתן חינם מומלץ בחום לכל הגולשים ברשת השרות ניתן חינם אין צורך להוריד שום תוכנה הוא אינו תופס מקום במחשב וללא צורך בהתקנה פשוט להכנס ולשמור במעודפים שלך

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

הייתה לי תקלה בטלויזיה (LCD 32) בכניסת ה VGA והחלטתי להתקשר לניופאן על מנת לקבל שרות. דיברתי עם נציגה שהעבירה אותי למחלקת התמיכה כדי לקבל אבחון ראשוני ואכן לאחר יום חזר אלי נציג תמיכה כפי שהבטיחו. לאחר שיחה קצרה הנציג אמר שטכנאי יצור עימי קשר על מנת לתאם הגעה (הייתי מבסוט). עוד לפני שהתקשרתי הייתי מוכן להציע להם תשלום כדי שיבואו לקחת אותה במקום להיגרר איתה לשם. לאחר זמן לא רב נקבע מועד הגעה של הטכנאי ונאמר לי עוד שהוא מגיע עם טלויזיה חלופית (חסכו לי כאב ראש). הטלויזיה נלקחה והוחזרה עוד באותו השבוע ותקינה לחלוטין. השרות שקיבלתי מניופאן היה מעולה אם לא הטוב ביותר שקיבלתי עד היום מחברה כלשהי. האדיבות של הנציגים וצורת הדיבור, זמן ההמתנה הקצר מאוד ובכלל ממש היה כיף לקבל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by guyyug,

לא האמנתי שאני הגיע למצב כזה אבל גם לי נמאס אמא שלי מורה וקבלה לצורך עבודתה מחשב נישא מתנה מחברה גדולה של נירון היא כמורה לא יחסה חשיבות לפס ירוק במרכז המסך אולם אחרי חודשיים כאשר נשבר התפס של הסגירה היא נגשה למעבדת החברה הדבר קרא בדצמבר 2001 אחרי חודש המתנה נמסר אחרי שיחות רבות שהמחשב בצרפת ןעדיין בבדיקה לפני כמה ימים אחרי אין סוף טלפונים עם כל אנשי "שרות הלקוחות " התברר שהמסך שבור והתיקון הוא של 550 דולר (מחשב חדש בדגם זה בסביבות 1000 דלר) נכון להיום המחשב עדיין לא אצלנו יותר מחודשיים ואנשי שרות הלקוחות עדין לא נתנו תשובה מה קורה או איפה המחשב בכלל (מנהלת שרות לקחות בחופש ו"הם לא יודעים") קצת חומר למחשבה :AR15:

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  20. באתי לבדוק אם יש איזה מוצר בהוםסנטר דרך האינטרנט הגעתי לאתר שלהם http://www.homecenter.co.il/ ושמתי לב לתופעה מוזרה. נסו ללחוץ על שירות לקוחות האם הם רומזים על משהו?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by noam_m,

אני בטוח שרוב האנשים שמעו על האתר PCHardware - pch.co.il וראו את המחירים הסבירים מאוד שלהם והשתמשו ב"בונה מחשבים" שלהם. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה שמעו על השירות לקוחות שלהם? קניתי מחשב מהם באמצע ספטמבר, הודיעו לי שאפשר לבוא לקחת אותו בערך שבוע אחר כך, באתי, ולקחתי אותו הביתה. התחלתי להתקין וינדוס, וכל הזמן ההתקנה התלוננה על קבצים שלא הועתקו טוב ושאפשר לנסות שוב. לאחר כמה נסיונות כושלים והרבה "Retry File Copy" הצלחתי להתקין את הוינדוס וניסיתי לראות מה גרם לכל הטעויות. אחרי שראיתי שכל פעם שאני מתקין תוכנות מהכונן סידירום הם מתלוננות על קבצים שלא מועתקים בהצלחה, כבר הייתי מוכן להכריז על הכונן כגורם לבעיה. למזלי חבר הציע לי גם לבדוק את הראם - הזכרון הפנימי של המחשב. הורדתי תו…

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by maxwell10,

רציתי לדעת אם יש מקום (ליסינג פרטי \ ביטוח \ שירות מוסכים) כזה שדואג לרכב פרטי בדומה לליסינג מחברה, כלומר אם יש תקלה/טיפול/טסט אז לוקחים בבוקר את הרכב למוסך ומחזירים בצהריים. אני מתכוון לשירות כזה בו משלמים עליו כל חודש סכום קבוע ולא עבור כל שירות בנפרד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

עד לא מזמן היה לי פרימיום בmegashares המחיר די נוח, 6 חודשים ב29.95 (5 דולר לחודש) ללא הגבלה רציתי חוו"ד מאנשים לפני שאני מחדש, איפה יש לכם? איך זמינות התכנים וקצבי ההורדה שם? כמה אתם משלמים?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Mr.wiz,

כמה פעמים ביום אתם הולכים לשרותים?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by mrraz,

מצאתי שריטה בחלון הקדמי של הרכב. פעם ראיתי מישהו שמתקן שריטות כאלה אבל זה היה לפני הרבה זמן מישהו מכיר בעל מקצוע או מוסך שמתקן שריטות בחלונות ?

• 17 תגובות
    • 10.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.