כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר ממיר של יס למגדיל טווח כדי לצפות בתכנית vod?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ישששששששששששששששששש נפלו קטיושות תענוגגגגגגגגגגגגגגגגגג היתגעגעתי לימים אחת נכנסה בתוך בלוק ליידי אין ניפגעים
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את האתר הזה: http://www.mustop.co.il/ וקצת נשמע לי חשוד. מישהו ניסה פעם להזמין איתם ? מה היו תעריפי המשלוח ומה בדיוק הזמנתם ? יש משהו שאני צריך לדעת ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אמורים לכתוב את הכתובת באנגלית שעתיים ניסית לכתוב ולא הצלחתי חשבתי לכתו את הפירוש באנגלית אבל אז בארץ הדוורים האנלפבטים לא יבינו ואני צריך את זה דחוף? איך לכתוב??
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
בוא נניח שאני מכיר היטב את רכיבי המחשב ואני אפילו יודע איך להרכיב מחשב לבד, אבל הבעיה היא איך אני מתקן את בעיות החומרה הללו, אני הולך למישהו לתקן לו את המחשב הוא אומר לי, המסך לא עובד/הכונן קשיח לא תקין, בקיצור אני צריך לתקן לו את המחשב, אבל זה שאני יודע להרכיב מחשב זה לא אומר שאני יודע איך לתקן אותו. לחלקכם השאלה אולי תשמע דבילית, אבל בכל מקרה אשמח לתשובה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אני רואה דרגון בול וזה ממש אוהב את זה (ואני באמת מתכוון לזה) זאת הסדרה הכי יפה שראיתי,לא תיהיה יותר טובה..מי שראה באנגלית יכול להבין אותי (אני מקווה :-\) ובבקשה אל תגיבו כאלה ששנואים את הסדרה.. שלא יהיה כאלו שיגידו פה ''איכס חרא של סדרה'' או ''זה של תינוקות''
-
בימים האחרונים, הגעתי למצב שאי אפשר לגלוש באתר. זמני טעינה ארוכים ומייגעים. לפעמים זה מסתדר יש פעמים שלוקח המון זמן(דקה ויותר) לדף להטען. זה רק אצלי? או אצל כולם? אשמח לתשובה. אריאל
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…
-
- 27 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אנשים בבקשה אני צריך עזרה, אני חייב לדעת מה הדבל השעות ביניננו לבין ארה"ב, ואני יודע שזה 7 אבל אני צריך בדיוק לדעת איזה שעה יהיה בישראל עם בארה"ב השעה היא 9pm C.T שאני אפילו לא יודע מה זה C.T. מישהוא יכול להגיד לי? או אולי יש למישהוא אתר לדברים כאלה? בבקשה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב בן 4 שנים: אתלון XP 3.2 שהוספתי לו זכרון (כיום 1.5 GB) במהירות 2.19. אי ך אני יכול לבדוק אם הוא עדין מספיק מהיר לעבודות משרדיות (חוץ מהתחושה שלי) ולעבודה מול האינטרנט? בברכה קומפ13
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש סיכום של זה או משהו בעיברית או באנגלית ? אנ צריך את זה למבחן .....
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 309 צפיות
- 1 follower
-
-
ראו כותרת.. אממ, הדיסק הוא "בעטיפה של ממתק", ופשוט כמעט שאף פעם לא ניגנתי אותו מאז כיתה ה' (חוץ מלפני כמה דקות)... בקיצור, רציתי לדעת אם לדיסק יש ערך אספני כלשהו, והאם ניתן להשיג אותו כיום בחנויות.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/Group/32707/395 מה פשר המחיר הזה? הבנתי שהאיכות של הרמקולים ממש מחורבנת, אבל 99 ש"ח ל 8 רמקולים, כאילו WTF? באמת מה הקאטץ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכירים את המשחק ג'אז הארנב 2? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש להם אתר מיוחד של שחקנים וכאלה מצאתי היום משהו קורע מצחוק שמה, איזה האקר וונאבי הרס את המשחק לתמיד (רציני) הנה הלינק לנושא: http://www.jazz2online.com/jcf/showthread.php?p=348046#post348046
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה קצת סדר. ויש לי ערימה דיי רצינית של כל מיני עיתוני Pc בעברית. משנת 2004 - 2008. אני חשבתי כבר לזרוק אותם, אבל אוליי מישהו ירצה לקחת. Pc Magazine SMB PLUS PC PLUS וכד'... מי שמעוניין לקחת את העיתונים, מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חבר שלי מהמחלקה הביא ליחידה דיסק שנקרא "דיסק מצחיק" או בהעדפה לועזית "Amha's greatest hits" (מיד תבינו למה)... הדיסק הזה נשבר כשאמא של אייזק התיישבה עליו. הדיסק הכיל מלא שירי מזרחית כבדים, שהם תאווה לאוזניים, הומור טהור, אשכרה לשמוע ולהינות... מופעי סטנד-אפ של ההרכבים הטובים בארץ מתגמדים לעומת תכולת הדיסק הזה. בין ההברקות (אישה שטן, לשיר מאחורי סורגים, המכתב, סוהר ועוד...) היה שיר, שאין לי מושג מי המבצע שלו והוא הולך כך : מתחילים בפזמון... "יש לי אישה מטומטמת, יש לי אישה מפגרת. יש לי אישה... רק צרות עושה". בית ראשון : היא לא יודעת לבשל, היא לא יודעת לכבס... היא לא יודעת לנקות... לטאטא ת'רצפות. ושוב הפזמון (מדי פעם מושמע עם אפקט Dual Voice). קיצר, מדובר באחת ההברקות העמחאי…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-