כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
קודם כל הוא נהיה בעברית עם פלאש גרוע שלא עובד ומלא פרסומות מעצבנות לחיצות כשהכפתורים הרגילים לא לחיצים!!! אחרי זה אני נכנס לסרטון ואז נכנס לסרטון בצד ואז הוא זורק אותי לדבר מעצבן כזה שנקרא בחר את הקט' שלך :pissed: :pissed: :pissed: יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי לפני שבועיים באתר מצוין לקניית משחקים דרך הרשת (מקבלים קוד להורדת המשחק באופן חוקי דרך origin,steam, וכו'...) ורציתי להמליץ עליו פה! מן הסתם המחירים זולים בהרבה מאשר לקנות עותק פיזי ומקבלים את הקוד תוך דקה מרגע התשלום! לאתר קוראים G2A https://www.g2a.com/r/discounts_month בנוסף יש אופצייה להירשם שם ל "G2A gold mine" ששם יש את שיטת הפירמידה - על כל בן אדם שבא דרך הלינק שלך וקנה משהו (כולל אתה) אתם מקבלים 0.5-4€ (תלוי בסכום המשחק) נקי לחשבונכם!!!!! אני רשום לאתר שבועיים וכבר עם 12.25€ בחשבון כל מה שצריך לעשות זה לשתף את האתר וקובץ cookie ישמר אצל המשתמש שנכנס מהלינק וכעת כל קנייה שלו או של מי שהוא גם הביא דרך הלינק שלו, תזכה אתכ…
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש מילה שמשמעותה שיגעון גדולה מישהוא פה יודע אולי את המילה הזו ועוד ביטוי ששכתי איך אומרים אותו משמעותו עליה(סיבה) למלחמה תעזרו לי בבקשה מי שיכול
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה?? עדיף חינמי... תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפלאפון הזה במקום הטלפון הבזיון הישן שלי שעוד מעט יהיה בן שלוש. מכל המכשירים שבדקתי לו יש את המפרט הכי מרשים והיכולות הכי מגוונות. מה אתם אומרים על המכשיר?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Download via Teleglobe Download via GlobalCrossing Download via TeliaSonera Download via Level(3) Download via TeliaSonera #2 Download via Level(3) #2 Download via Level(3) #4 Download via Cogent #2 Download via Cogent Download via Level(3) #3 ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//453740 ככה זה צרפתים. :clapper: :lol:
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי סרטון מהמם על צה"ל תפיצו לכל האנשים בארץ ובחו"ל שאתם מכירים. נ.ב. אם היה פה כבר אז סליחה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו בא לדיגיטל סיטי ביום חמישי\שישי? גם אתם קיבלתם הזמנה לאירוע בדואר?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
איזה יום, אילו חדשות נהדרות!!! בעלה של בת-דודה (מתגוררים בלוס אנג'לס) רכש סקייליין GT-R משנת 92' משופרת ומחוזקת היטב וכשאגיע אליהם, אוכל לנסות אותה (מעניין תוך כמה זמן אסגור 196 קמ"ש)! מפרט טכני יבש : מנוע שישה צילינדרים בשורה DOHC w/ TwinTurbo בנפח של 2.6 ליטרים המפיק 280 כ"ס (הגבלה) ב6800 סל"ד, יש הטוענים שבמקרים מאוד מסויימים אפשר לסחוט ממנו 1k כ"ס בקירוב. (זכרו, מדובר ב2.6 ליטרים בלבד) מומנט פיתול של 36.8 קג"מ מתקבל ב4000 סל"ד. ביצועים : 0 - 100 קמ"ש : 4.7 שניות 0 - 160 קמ"ש : 12.7 שניות 0 - 400 מטר : קצת מעל ל13 שניות (די צולע, אבל כל זה ישתנה החל מהחודש הבא...). זהו ריק, בעלה של בת-דודתי ביחד עם ביתם החמודה, שאנון. 8) הרכב, כפי שמגיע מיפן מסורס ביו…
-
- 76 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
לא ממש ידעתי לאן לשייך . אבל אודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה עבודה על צרפת וחשבתי שאני אמצא מלא חומר במנוע חיפוש של גוגל,ולא מצאתי ממש כלום הרוב זה אתרים של תיירות שמציאים לך כרטיסים וירקות אחרים!!!! אז אם יש לך אתר או מידע כלשהו על צרפת זה יתקבל בברכה.(בעיברית כמובן) וגם אם אפשר בדרך תיתנו לי אתר של דגלים של כול הארצות תודה.
-
אני מחפש רעיונות להקמת תאורה בשדה פתוח. חיפשנו מקורות חשמל מסביב אבל אין כלום. אני לא צריך משהו רציני, עוצמה של מנורת להט אחת (האגס) מספיקה. חשבתי על מנורות נטענות (אלו שלשעת חירום) אבל אני לא יודע לכמה זמן הן מספיקות, וחשבתי גם על מנורת נפט, אבל אני לא יודע כמה זה יעיל
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
(כן כן.. מי שמכיר אותי כאן יודע שאני דיי צעיר בשביל לשאול שאלות כאלה, אבל כבר עכשיו אני חושב על זה. עדיף לתכנן את החיים מאשר לתת לחיים לתכנן אותך. וכשהם מתכננים אותך זה לא כל כך טוב, אם אתה לא Forest Gump) שלום, אני, מאז שאני מכיר את עצמי, אהבתי נשקים, רובים, יריות, אקשן, משימות, ואחד הרצונות הכי גדולים שלי זה כבר לשרת בצבא, נולדתי באמריקה ועליתי לכאן כשהייתי בן 3, לכן יש לי אזרחות, ואני לא יודע, מה עדיף, לשרת את החובה שלי בארץ למען המדינה ואז לעוף מכאן ולשרת שם, לקבל תגמולים, קולג' חינם, המון כסף, הנחות בחנויות ובעיקר, המון כבוד, או לשרת כאן קבע (אני מתכוון ללכת לקורס חובלים, מגיל 10 בערך אני מאוד אוהב את הים, ומוציא רשיון צלילה בקרוב מאוד) למען ארץ ישראל, שהם קצת פחות מ…
-
- 138 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
http://www.rinkworks.com/stupid/cs_os.shtml
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
נגנב לי הטלפון ואין לי עוד טלפון של סלקום בבית על מנת להתקשר ולנתק, האם יש מספר טלפון אחר שאליו אוכל להתקשר דרך קו רגיל של בזק או אורנג' תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני מוריד עכשיו כמה סרטי קומדיית נעורים, וחסר לי סרט אחד מאריקן פאי... יש לי את הראשון, השני, מחנה התזמורת, והמירוץ בעירום, עכשיו רשום שהמירוץ בעירום הוא החמישי ויש לי רק 4 מישו יודע איך נקרא הסרט שחסר לי?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תודה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
למה הוא קרס? http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/4/488931 מה דעתכם? יש אמת בדבר? הרי פורסם כבר בעבר על ה"משחקים" של החברה ואף על אי קיומה (!). כל זאת נדע בימים הבאים אני משער :user:
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
מה קורה כאשר זבוב נופל לספל קפה : האנגלי - זורק את הספל והולך. האמריקאי - מוציא את הזבוב ושותה את הקפה. הסיני - אוכל את הזבוב וזורק את הקפה. היפני - שותה את הקפה עם הזבוב כיוון שהוא תוספת ללא תשלום. הישראלי - מוכר את הקפה לאמריקאי ואת הזבוב לסיני, וקונה לעצמו קפה חדש. הפלסטיני - מאשים את הישראלי באלימות נגדו ובהשלכת הזבוב לתוך הקפה שלו, מבקש סיוע מהאו"ם , לוקח הלוואה מהאיחוד האירופי כדי לרכוש קפה חדש, ומשתמש בכסף לרכישת חומרי נפץ. אח"כ הוא מפוצץ את בית הקפה ששם יושבים: האנגלי, האמריקאי, הסיני והיפני עם הישראלי ...שמנסים להסביר לישראלי שהוא יותר מדי תוקפני!.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על כמה דברים והמחירים שלהם שקניתי באיביי (הודות לאמא שלי בארה"ב) CANON A70 250$ HERCULES ATI RADEON 9800PRO 237$ LEXAR HIGH SPEED X12 256 CF 56$ ועוד כמה דברים שכרגע הם במכרז AUDIGY 2 ZS 50$ APPLE IPOD 5GB 130$ אני מקווה לזכות !!!!! הלוואי
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-