כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אז ככה , זה יהיה קצת בעיה כי גם את המילים אני לא כל כך זוכר... אני אנסה להסביר לכם...זמרת שרה אותו... יש סיכוי שהמילים הם : Be your head או Be your hand אני לא כל כך זוכר... כמו שאמרתי הוא ממש יישן... בבקשה תנסו לרענן את זכרונכם אין בנאדם שלא מכיר את השיר הזה... תודה רבה לכולכם אנשים, ניאו
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש את המשחק רשת שצריך להקליד את כל הABC הכי מהר שאפשר
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראו תמונה מצורפת ותגידו בשביל מה לדעתכם יש דבר הזה שנמשך אחורה? יש פתח למילוי גז שזה ברור אבל מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה שלא מצאתי תשובה משמעית עליה. מה התפקיד(בגדול) של האונה הימנית במוח?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר משהו כזה על הקיר בחדר בצבע פלוריסנטי ומסביב לצבוע בשחורץ.... רק שאין לי מושג מה לצייר...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פורסמו כתבות על firesheep שנותן "להאזין" לחשבונות לא מוצפנים באתרים אם נכנסים אליהם דרך wifi פתוח, ולמרות שלא נכנסתי לפייסבוק ברשתות פתוחות, אני כל הזמן רואה בהאזנה שהחשבון שלי קופץ, עד שקלטתי שזה בגלל הסקריפט שקיים כאן בפורום (שמאפשר לעשות "לייק" לתראדים. איך אני חוסם את זה? אם יש אפשרות דרך הפייסבוק עצמו להגדיר שלא יתן לאתרים אחרים לגשת לחשבון זה יהיה מצויין - אבל עד כמה שאני "סומך" על האבטחה והפרטיות שבפייסבוק אני דיי בטוח שהם לא טרחו לעשות את זה....
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביררתי בנוגע לצורב דיוידי של פיוניר דגם 06 ואצלהם זה זול בהפרש 180 שקל אבל זה בא בלי כלום רק הכונן השאלה שלי הגיוני שבלי קופסא זה יהיה הפרש כזה זה חדש חדש או שעשו שם קומבינות ולמה הם מביאים את האחריות ולא היבואן
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מה קרה לחיפוש בפורום? למה החליפו אותו? אני תמיד שנאתי אתרים עם החיפוש הזה של גוגל, עדיף מנוע חיפוש של האתר עצמו. ובנוסף לכך, האתר, פשוט נהיה מכוער אני מצטער לומר. פעם, עוד לפני שאני הייתי פה, עוד רק שאח שלי הצטרף, זה היה אתר איכותי, בלי כל כך הרבה פרסומות ולכלוכים. אפילו על החיפוש מרוויחים כאן כסף. צריך כמה הכנסות, בכזה אתר גדול. אבל זה התחיל בפרסומת אחת, אחרי זה 2, 3. שזה בסדר, אבל אז התחילו גם לשים לנו GOOGLE ADS כל כמה תגובות בדיונים. והוסיפו עוד פרסומת. ואז פרסומת נוספת, ואז הוסיפו עוד GOOGLE ADS בעמוד הראשי. שכל אלו כבר ממש פגעו בהגיינת האתר. והיום אני מסתכל על האתר. ולא כיף להסתכל עליו, הוא נראה מלוכלך. לא איכותי ולא הגייני. אז אני רק רציתי להביא את דעת משתמש רגיל,…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, האלפאסל! http://photos.walla.co.il/rel007 ;D אם אתם רוצים לדעת פרטים, אל תתביישו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן סרט מצחיק, ואני לא מוצא.. אני מחפש סרט עם הגזמות, ושיהיה ממש מצחיק! שכמעט כל הסרט יהיה קטעים מצחיקים.. קיים סרט כזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
הבנתי מאנשים שלגדל גראס הכי טוב בחדר עם תאורה חלשה אולטרה סגול וכאלה חשבתי אולי לקנות פול טאוור לג'מפר בספק את הכבל של הלוח אם שיעבוד תמיד להדביק על הדלת כמה קטודות UV ועל הדפנה השניה שתשכב על הרצפה (איפה שאמור להתחבר הלוח אם) לשתול את הגראס מה אתם אומרים? וככה גם אין אף אחד שיחשוד...
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
(בתל-אביב והסביבה בלבד) [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ביום רביעי האחרון הזמנתי את המוצר הנ"ל: http://www.skypc.co.il/pl_product~nT330i~14~0.htm הזמנתי, אחרי שווידאתי שסטיק זיכרון SO-DIMM DDR2 1GB 667MHZ כלול במחיר. וויתרתי על ה-DOK מתנה תמורת הנחה קטנה במחיר, וסה"כ כולל דיסק קשיח של WD וכולל משלוח יצא 1305 ש"ח. קיבלתי את ההזמנה היום עם שליח, הרכבתי, הפעלתי, ואני נהנה מכל רגע. ATOM על שתי ליבותיו וארבע נימיו מספיק חזק בשביל אינטרנט, ואת ה-ION ב- FULL HD עוד לא בדקתי. הבעיה היא, שסטיק זיכרון איכשהו לא נכלל בחבילה, אז השתמשתי ב-2GB שלי, שהוצאתי מהנייד. רצתי לטלפון לברר, אבל היום בסקאי-PC הייתה ספירת מלאי והם לא היו זמינים בראשל"צ. אני מאמין ומקווה שהטעות קרתה בתום לב. מחר אתקשר שוב, מקווה שישלחו לי סטיק זיכרון בקרוב בל…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בסרט בסצינות של House Of Pain מתנגנים שני שירים ברגע של המועדון, את השיר הראשון מביניהם אני מחפש. אני יודע שלשני קוראים Blood Is Pure וזה איזה שיר טכנו, לפניו יש שיר עם מילים שנשמע כמו ראפ מהיר כזה. מישהו יודע את השם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח ישן של מחשב מתוצרת חברת antec(יעני ספק איכותי). הוא לא מתאים למערכות מחשב חדשות בגלל החיבורים הלא תואמים. כידוע אם שוכחים אורות והמצבר ברכב מתרוקן ניתן להעביר כבלים ממצבר של רכב אחר ולהתניע ולמלא אותו תוך כדי נסיעה, אולם זאת פעולה לא מומלצת מפני שהיא מקצרת בצורה משמעותית את אורך החיים של המצבר ולכן מומלץ אם הדבר אפשרי כמובן למסור את המצבר לטעינה איטית אצל חשמלאי הרכב בעלות זניחה של 20 שח. לכן במקום לזרוק את הספק עלה לי הרעיון להשתמש בו על מנת להטעין את המצבר של הרכב במידה ואני אשכח שוב פעם את האורות או סתם להטעין אותו לקראת סוף חייו על מנת להאריך את השימוש בו עוד כמה חודשים. באמצעות וולטמטר מדדתי מתח של כ-11.5 וולט בחיבור המולקס בין הכבל הצהוב לשחור. השאלה א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
האינטרנט מתנתק לי כל שנייה וכותב לי שגיאה 769 , מה אני אמור לעשות??זה כבר נמאס לי!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
השאלה שלי כזאת - עקבתי אחרי מחירי הנפט בעולם, בעיתונות כתוב שמחירי הנפט ירדו. http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3495444,00.html ע"פ הכתבה הנ"ל מחיר הנפט הוא 86 דולר לחבית אבל כשאני מסתכל על המדד https://www.theice.com/productguide/ProductDetails.shtml?specId=219 מחיר הנפט נמצא כבר ב97 דולר לחבית, מחיר לפתיחת המסחר של הוא מעל ל95 דולר לחבית. אז איך הגיעו ל86 דולר לחבית? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם תפלו! http://media.ebaumsworld.com/humantarget.wmv
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה נ.ב. חשוב שיהיה אפשר להשתמש עם הנתב הפרטי שלי. כלומר להפוך את הנתב שלהם למודם בלבד
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי משם כבר כמה דברים אבל אני עדיין רוצה לדעת מה דעתכם עליהם כי אני עכשיו עומד להזמין מהם עוד משהו ויש לי אפשרות לקנות מחנות אחרת אז בגלל זה אני שואל... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב בעקבות הדיון שננעל (מקווה לא לעורר את זעם המנהלים), פתחתי דיון שני כי זה רלוונטי גם אלי. אז בלי צחוקים\דברים לא רלוונטיים. אני סטודנט ומבלה הרבה עם נייד, חלק מהזמן על הברכיים (אני יושב בסלון נגיד רגליים על השולחן מחשב באזור האשכים). 2 אפשרויות פגיעה *פגיעה חד פעמית *פגיעה לטווח ארוך 2 סיבות שאני רואה *חום. האם החום באמת משפיע? הנייד שלי לא מתחמם יותר מידי ואני לא מרגיש חום יתר על האשכים *קרינה, האם כמו שקרינה של פלאפון באזור האשכים (לא מומלץ לשים פלאפון בכיס בגלל זה-האמת זה אמת?), אז גם קרינה מנייד (או שרוב הקרינה באה מהמטען שבכל מקרה רחוק?) יכולה לפגוע בצורה רצינית? יש לי עוד שנים רבות עם הנייד, ואני אוהב מאוד לשבת בצורה הנ"ל, אולם אם יהיה ביסוס לנזק ממשי אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עוד שנה אני מסיים את התיכון ואני בשיקולים קשים לגבי המקצוע לעתיד - המגמות שלי הן מחשבים וביולוגיה , 4 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית , ולא אני לא בוחר בתחום המחשבים רק בגלל שהמקצועות שלי ממוצעים או בגלל שאני לא מספיק חכם (אני אמנם אידיוט בכל הקשור ללשון וספרות , אבל הסיבה היחידה שאני יושב ב4 יחידות מתמטיקה ומגמת ביולוגיה היא בגלל שאני עצלן ואני שונא לשנן דברים , יש לי חשיבה מתמטית לא רעה בכלל ) . אחרי ההקדמה והצגת הרקע הזו אני רואה לעצמי שני מסלולים - כטכנאי PC או כמתכנת . יש לי כמה שאלות ואני זקוק לתשובה מאנשים בעלי נסיון בתחום : אני סבור שאי אפשר להתקדם הרבה כטכנאי PC , ולבחור בדרך הזו זה בעצם לקבע את עצמי לתפקיד מסויים לכל החיים שלי , אז כמה זמן המקצוע ישרוד ? האם התחר…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-