עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by -RoMaN-,

מה אומרים לכל מי שלא התגייס / השתחרר / יצא / נפל מהצבא? תעשה לפחות שירות לאומי. אף פעם לא חקרתי את זה לעומק. תעשה שירות לאומי אני יודע שזה אומר תתנדב איפשהו, לא משנה איפה, העיקר תתנדב 3 שנים במקום שירות צבאי. אבל אם בן אדם לא יודע איפה להתנדב? או גר בחור , יש שם רק מדא - לא בא לי. מכבי אש - לא בא לי. משטרה - כנ"ל. איפה עוד יש? או שאפשר לעשות גם מחוץ לעיר [רק מי ישלם נסיעות?] והאם זה חוקי? ובכלל, לפי ניסיון שלכם, חברים שעשו שירות לאומי, אולי תמליצו איפה אפשר לעשות? או כל אחד יזרוק מקום יהיה פה מאגר ויהיה אפשר לבחור. ובכלל מה הזכויות של אחד שעושה שירות לחייל, מה ההבדלים? אין מדים אין משכורת חודשית אין חוגר אין מפקד מה עוד?

2. Started by imac,

למה לכל חנות שאני נכנס מתייחסים אליי כאילו עושים לי טובה? למה המוכר בחנות מוצרי חשמל מתנשא עליי כשאני שואל שאלות ענייניות? בזמן האחרון אני עומד בפני המון מקרים שפשוט גורמים לי לצאת מהחנויות פשוט בכעס מהיחס המזלזל. מה לא ברור ששירות לקוחות טוב מעודד קנייה?? אה וכן גם אני נותן שירות בעבודה שלי ואני תמיד מנסה לתת הרגשה טובה ללקוח אפילו שאני עובד בעבודה עם המון לחץ.

3. הגיוני שאין מענה אנושי בשעה 6 בערב ? או שרק בגלל שיש לי כרטיס פשוט אצלם המערכת המנתבת שיחות אומרת לי את זה ?

4. Started by noambaum,

כרגיל.... כרגיל אני נהנה מהשירות הטלפוני של החנות הזו וכרגיל אני נהנה ממשלוח מהיר לאללללה(הזמנתי מוצר ותוך יום הוא אצלי...) בקיצור אני נהנה לקנות אצלם ולא בפעם הראשונה עוד מישהו חושב ככה?

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

הבאתי לחבר את הדיסק און קיי מדגם PATRIOT XT 16G והלך לו לאיבוד המכסה. שלחתי היום בבוקר אימייל לחברה שלוחה של אירופה, והם שולחים לי עכשיו את המכסה בדואר ללא שום תשלום.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  6. אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מחנות שממוקמת בגרמניה. היא עושה משלוחים באירופה בלבד. האם מישהו מכיר שירות משלוחים עם כתובת פיקטיבית כסגנון מסטופ כדי לקבל את המוצר לארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי, אני שואל את זה בשביל חבר. יש לו עסק קטן, והוא צריך שירות אשר מאפשר סנכרון קבצים מסוימים בין כל המחשבים אשר מריצים את התוכנה ובמקביל גם גיבוי של אותם קבצים בענן. (בעצם כל קובץ חדש שנוצר יעבור מייד לענן ומשם ירד בכל המחשבים האחרים). הם כרגע משתמשים בתוכנה שנקראת sugarsync, אבל היא איטית ומלאה באגים. לכן הם רוצים תוכנה אחרת. נפח האחסון הדרוש הוא בסביבות ה 20GB. תודה.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by matrix66,

היי רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום בקשר לשירות ברמה נמוכה ביותר מרשת באג לפני כחודש אמא שלי יצאה לחו"ל וביקשתי ממנה שתקנה לי עמדת עגינה שמתאימה לאייפון 4 שקניתי לא מזמן. בגלל שהיא לא כל כך מתמצאת במכשירים אפילו ציידתי אותה עם פתק שיסביר למוכר שיש לי אייפון 4 ואני צריך עמדת עגינה מתאימה למכשיר -ורשמתי מספר עמדות עגינה שיתאימו למכשיר כשאמא שלי חזרה מחול היא הביאה מכשיר מסויים שלא מיועד לאייפון אלא לאייפוד שהומלץ לה ע"י מוכר במקום למרות שהוא ראה את הפתק שהיה אצלה. לאחר התכתבויות חוזרות עם רשת באג במייל של שירות הלקוחות שלהם הם אישרו לי החזר של המכשיר תמורת זיכוי של 85% מערכו המלא. אתמול בערב אח שלי היה בחנות של באג לצורך החזרת המכשיר וקניית מוצר אחר שמשתתף במבצע של back frid…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קו בזק אין, ואנחנו גם לא צריכים. בהוט הם רוצים 39 שקל לחודש, לדעתי זה יותר מידיי יקר... משהו מכיר פתרון אחר זול יותר?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by amir85,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727684,00.html הנה סוף סוף שירות נורמלי שבו אין את הבעיה של בחורה אין תמונה בגלל "מצלמה מוקלקלת" וכדומה ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Nitro Viper,

הם עושים בעיות באחריות או שהם בסדר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום הכרטיס מסך שלי תקול - הדגם HD5750 של Club 3D הבאתי לחנות לבדיקה (הכרטיס עדיין באחריות), קיבלתי תשובה שהם לא מתעסקים יותר בכרטיסי מסך ולכן כרטיס תקין או חלופי אני לא יקבל..הכי הרבה שהם מוכנים להתגמש זה לתת לי זיכוי של 150 שקלים מה שנשמע לי כמו בדיחה כיוון שהכרטיס באחריות עדיין(מה שבמצב נורמלי הייתי מקבל פשוט כרטיס חדש) והוא שווה יותר מ-150 שקלים איך נשמע לכם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by Cyron,

שלום אני מחפש שירות שליחה לארץ מארה"ב, בעיקר לשימוש עם מוכרים ב-ebay שלא שולחים worldwide אני מכיר את שירות מסטופ, אבל בתקנון שלהם כתוב שהם לא מאחדים חבילות, ככה שעל כל פריט עלות המשלוח מתחילה ב-20$ מישהו מכיר\השתמש בשירות שיכול לאחד חבילות ולחסוך בעלויות המשלוח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by nice-1,

קבענו אתמול עם נציג חברת אייבורי בטלפון שהוא שומר לנו בצד מדפסת HP-3325. בחרנו באייבורי משום שהם מסרו לנו במפורש שיש במלאי את המדפסת הזו (מתוך ה3 שהתעניינו בהן), אחרי שניסו לשכנעא אותנו שלא ישמרו לנו בצד משום ש'יש מלאי גדול'. היום אמא שלי נסעה מאשדוד עד לרמת-גן, בידיעה ברורה שהיא נוסעת לקנות את הדגם הזה במחיר שננקב. כשהיא הגיעה לחנות, נאמר לה שאין יותר את המדפסת במלאי והציעו לה את המדפסת hp-3420 במחיר של 470 ש"ח לאחר הנחה מיוחדת. אמא שלי התקשרה אלי, והעבירה לי את נציג המכירות. בדיוק הגעתי הביתה ופתחתי את המחשב- זמן טוב להכנס לzap.co.il ולהשוות מחירים- מצאתי שאפשר למצוא את המדפסת ב400 שקלים עד כ500 שקלים. אמרתי את זה לנציג מכירות והוא אמר לי, ללא שום בושה על ההטרחה של נסיע…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by darkman,

שלום לאחרונה אני מרגיש בצורך של שירותי "ענן". לא לכל המחשב אלה רק לאיזה 5 קבצי DOC שאני משתמש באופן קבוע אבל ממחשבים שונים. התעייפתי להעלות אותם כל פעם ל GMAIL, וגם קורה לי שאני שוכח הרבה. למישהו יש פתרון אלגנטי? עדיף בחינם. נ.ב גם 5 מגה יספיקו לי.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מחפש שירות טוב של Fax2Mail , העניין הוא שאין לי קו טלפון בבית ואני רוצה לקבל פקסים .. מה אתם מציעים ?? תודה

17. הכותרת משום מה נקטעת, אז הנה היא שוב: שירותי דואר ברשת - מלבד הגדולים, איזה עוד אתם מכירים? זקוק לעזרתכם. שלום לכולם, יש לי מטלה קטנה לבצע במסגרת העבודה, אני זקוק לרשימה של שירותי דואר אלקטרוני חינמיים מלבד הגדולים שכבר חשבתי עליהם לבד (גוגל, יאהו, הוטמייל, נענע, ואללה) באיזה עוד שירותי דואר וובי חינמי אתם משתמשים או מכירים אחרים שמשתמשים? חשוב לי שזה יהיה יותר על סמך נסיון אישי, ולא גיגולים של "free webmail" שאותם ביצעתי כבר, ולא הניבו תוצאות משמעותיות. אני מחפש שירותים שאפשר להרשם אליהם בחינם, בלי SMS לאימות, עם תיבה של לפחות כמה עשרות מגה בייטים, שלא פג לה התוקף אחרי שבועיים של חוסר שימוש, ושפת ההרשמה לפחות, היא אנגלית או עברית. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בנושא הזה, רו…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by shz41,

שלום, מבקש המלצה לספק מחשבים ושירותי מיחשוב בחולון או הסביבה לארגון קטן/עמותה עם משהו כמו 8 מחשבים ושימושים בסיסיים בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by NoamS,

בשרשור הקודם העלאתי מדריך קטן שפתר בעיות בקשר להזמנת חברים. כל מי שיש לו הוטמייל בוודאי נתקל בבעיות שהמדריך הקצרצר ההוא פתר. הפעם יש לי עוד מספר נושאים להעלות לדיון שקשורים גם לרשתות חברתיות ומיילים. אתם לא מרגישים שכל אחד מעתיק מהשני? גוגל מעתיקה מטוויטר ומכניסה את הבאז. ופייסבוק מתכננת "להעתיק" מגוגל (כביכול) ותצא עם שירות מייל משלה... שמייספייס אגב כבר הספיקו לפניהם (לא שזה עזר להם הרבה לדעתי). ולא מזמן ynet יצאו עם שירות מייל. ובכלל כל האתר עבר התאמה חברתית קלה...יש כרטיסים אישיים... אופציה שהרבה זמן לא היתה שם. אפרופו ynet עשיתי ניסוי קטן וחביב. ניסיתי ליצור מייל בצורה יצירתית... משהו כמו WhyMail@ynet.co.il ונחשו מה...כנראה שמישהו צפה את הבדיחה מראש ;D כי קיב…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. שלום, בזמנו רכשתי סורק ביתי פשוט במטרה לסרוק ולהפוך את כל כמה אלפי תמונות הפילם הישנות מהאלבומים בבית הורי - לדיגיטליות. עם הזמן (כלומר לאחר שסרקתי אלבום בודד וקטן) הבנתי שלעשות את זה ידנית ובאמצעות סורק ביתי - יהיה סיוט מתמשך ויגזול זמן ומאמץ רבים. עברו כמה שנים והחזון שחלמתי עליו התגשם: כעת ישנם שירותי סריקה אוטומטיים, שליח בא ולוקח את כל האלבומים, סורקים ומחזירים. עד כמה שראיתי מחיפושים קצרי- קיימים כמה וכמה גופים \ בתי עסק שמספקים שירותי סריקה שכאלה; אני מחפש המלצה ממישהו שכבר התנסה ויכול להזהיר או להמליץ על שירות ספציפי. מדובר בעסקה של כמה אלפי שקלים (לכמה אלפי תמונות) ולכן אני לא ממהר להחליט על הראשון בגוגל ומעדיף לחפש המלצות מבעלי נסיון. אם אחד מכם הוא…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Zeev86,

ניסיתי היום לקנות מוצר בעזרת clickandbuy.com מתברר שהאתר טוען ש: שם, שם משפחה, רחוב, מספר רחוב (מישהו באמת יודע את המספר רחוב שלו?), zip code, ו-state אינם נכונים. (ניסיתי כל מני קומבינציות וישבתי לפחות חצי שעה כדי לסיים את תהליך הקניה, ואלה אותם הפרטים שאני מזין בעשרות חנויות/שירותי תשלום אחרים בכל מני עסקאות שאני מבצע באופן יומיומי) לצערי אני ממש זקוק למוצר הזה וקיים רק אופן תשלום יחיד וזה רק דרך האתר clickandbuy. אבל השאלה הנשאלת, איך אנשים יכולים לסמוך על אתרים כמו אלה, שיעבירו את הכסף שלי בבטחה לצד שלישי (החנות), אם אפילו את טופס ההרשמה שלהם, הם אינם יכולים לתכנת כראוי?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by kryptoguy90,

נכון להיום, בלי להתחשב רגע בפרופיל האמיתי והקב"א האמיתי שלכם, לאן הייתם רוצים להגיע בצבא בהנחה שאתם מתאימים לכל תפקיד. מי שבא לו לציין גם את התפקיד, חטיבה, גדוד, חייל, דרגה או כל דבר אחר אז בכיף. נראה עד כמה מורעלים החברה פה.

• 166 תגובות
    • 12.7k צפיות
  23. Started by אבא,

לא של הלהקה ABBA אלא כאלה שמדברים על אבא - יש לו יום הולדת בקרוב מאוד ואני עורך לו סרטון, ורוצה לדעת איזה שירים כדאי לי לשים. לא חייבים להיות בעברית או כאלה שמדברים על אבא (אפשרי גם סתם שירים יפים שמתאימים לוים הולדת 50 ), אבל שיר-שניים לסרטון של 7-8 דקות.. תודה =]

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by ScreameR,

Fat joe - Whats luv

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by TermiNal,

עניין אותי לדעת אם מישהו שומע פה רוק איכותי ( Led Zeppelin, Deep Purple ועוד ) ואם כן איזה. אני אתחיל בכמה שירים, תנסו לתמצת, תתנו מעט שירים אבל שירים מצויינים. Led Zeppelin - Stairway to heaven Black Dog Deep Purple - sometimes I fell like screaming Guns N' Roses - Dont you cry Its so easy יש עוד עשרות שירים מצויינים שלא עלו לי כרגע בראש, עכשיו - תורכם.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.