עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CashMAn,

http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ הרדיו הכי טוב והכי חם באינטרנט

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by Henz16,

מדובר על המשחק הזה: http://flashgamesite.com/play1501game.html יש כאן מישהו שהצליח לעבור את המשימה השלישית?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by ido,

http://www.freakhole.com/?pic=11124&s=funny&p=1

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by drorhazan,

למי פה יש Skype? זה יהיה נורא נחמד אם כל אחד יפרסם פה את הסקייפ שלו ונוכל לשמור על קשר עם כמה שיותר חבר'ה מ- hwzone.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by IG,

הפרק החדש בהשראת 300... לוקח את פרק הסנוק

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני עוד זוכר כש PCPRO נקרא בזמנו HardWare Israel, ושינה שמו ל PCPRO, שינה עיצוב פעמים רבות, וגם גרסאת פורום. מי ש"זקן" כמוני יודע על מי אני מדבר. אני מדבר על יואב פרחי העורך ה"צעיר", דור קיידן, אורי סולימני... האגדיים.. קראתי על האתר במקרה במגזין המחשבים בעיתון "ידיעות אחרונות" שמתפרסם אחת לשבוע. נאמר כי יואב מעוניין להעלות את מודעות הציבור בעת רכישת מחשב\פריטי חומרה שונים...השאר זה כבר היסטוריה. אחח, שנת 1999, DIAL UP עם הפנטיום 133 הישן שלי - לדבר עם בנות במירק, ולגלוש ל"הרדוואר איזרעאל" היה כל עיסוקי ברשת. אחר כך הצטרפו הולוגראף (תומר גבל - כרגע ביחידה סודית במודיעין), אנקודר (עומרי מנהל האתר - כרגע בשריון), KOM שעדיין נמצא איתנו ובא אלינו עם פנטיום 1 ג'יגהרץ וGF…

8. אז זהו אחרי הרבה זמן שהיה לי "דודה" ללמוד גיטרה קלאסית, הפתיעו אותי באחת... מעוניין ללמוד ולבד... הורדתי סרטונים שמלמדים וכל מיני ספרים. כרגע אני ממש בהתחלה ולומד רק את שלושת הבתים הראשונים - איי אם, אי, סי, ג'י, די אם - די מינור..... (הלכו לי האצבעות )... אשמח אם אני יוכל לקבל קצת טיפים על מה לעבוד ואיך? כאילו מה לנגן הרבה כל אקורד? כמה זמן להקדיש לכל דבר? אולי דווקא את השיעורים הראשונים כדאי לעשות עם מורה פרטי? המעבר בין אקורד לאקורד נראה לי מזה קשה!?! איך לעזאזל לומדים לעבור מאקורד לאקורד ולהניח את האצבעות ביחד... בעעע... ומתי לעזאזל יפסיקו הכאבים באצבעות (בקושי אני יכול להקליד...) ... אני לא יודע מה בדיוק לשאול אבל כמו שכבר אמרתי, אשמח לטיפים.. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shay7629,

שלום אני מעוניין לרכוש 8800GTS מחו"ל, מצאתי הרבה חנויות זולות הבעייה שלי היא שאף פעם לא ביצעתי הזמנה מחו"ל ואשמח לדעת על לינקים לחנויות בחו"ל שאנשים הזמינו מהם בעבר ללא בעיות ,ומה משך זמן המישלוח ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Shizel,

מישהן יכול לתרגם לי תטקסט הבה בצורה מובנת בבקשה Place the ring and middle fingers of each hand at the outer corners of eyes. Pull the corner of the eyes toward the hairline and hold. At the same time, squeeze eyes shut; hold for six counts and then release תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Merrymoon,

מה זה אומר? זה אומר שסוף סוף יש לי עבודה שוב, ולא סתם, עכשיו אני טכנאית וטרינר רשמית ועובדת במקצוע הזה. טוב, אז תעודה עוד לא קיבלתי אבל לעבוד אני מתחילה מחר במרפאה במרכז הוד-השרון. פיפיקקי, לא אכפת לי. טוב להיות שוב עובדת. מה זה אומר? זה אומר שאני אזניח טיפה את הפורום ואדבר יותר שטויות כשכבר אדבר, אבל למי אכפת, זה אומר שאני יכולה לשלם את חשבון האינטרנט שלי ו... חברס', במרפאה שלי המחירים נמוכים מהמחיר המומלץ לצרכן ויש לנו המון מבצעים. המרפאה חדשה דנדשה ומאד משוכללת ומאובזרת והפתיחה הראשמית, ב-1 באפריל (נדמה לי), לא אהיה שם כי אני אלמד ואח"כ אסתלק לירושלים אבל... אתם מוזמנים לבקר (אם אתם גרים קרוב). אני שם מ-4 עד 8, 5 ימים בשבוע, בשבילכם ובשביל היצורים שאתם מחזיקים בבית. …

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

ארגנטינה - גרמניה 4:0 :-X

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by catsmonster,

סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. https://en.bitcoin.it/wiki/How_to_set_up_a_secure_offline_savings_wallet

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם חברים, רוצה לשתף אתכם במשהו שבטח שמעתם פה הרבה, אני אני בכל זאת מרגיש צורך.. אז ככה, אני בן 22, כל החיים שלי זה עבודה, אין לי חברה וקשר רציני לא היה לי, גם אין לי חברים אפשר להגיד, חבר או שניים שאיתם אני שומר על קשר ונפגשים פעם ב.. כשמשעמם להם. יכול להיות שזה באשמתי, אנערף..אני לא טיפוס שאוהב את הפלאפון, כנראה לא שמרתי על מספיק קשר..כי חברותי אני כן, אין בעיות אינטראקציה או משהו, אוהב יותר לדבר עם אנשים במציאות. מצד שני אני אוהב את השקט שלי, מספיק לי כמה חברים קרובים וזהו..לא איזה חמולה כמו שכולם אוהבים שמתקשרים אחד לשני כל היום והאוזן לא יורדת מהטלפון. כל בחורה שמוצאת חן בעיני פשוט עושה לי שיתוק ברגע שמגיע שלב ה - "לשבור את הקרח" , לדבר איתן ממש אין בעיה ו…

• 58 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by HiperPsY,

במתמטיקה ובאנגלית. תודה.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  18. (הכל כבר בכותרת...) מישהו מעוניין בטרמפ למפגש בקרוב (יום א' בעזריאלי)? ללא תמורה כספית כמובן... אני יוצא מאזור בית-שאן, דרך וואדי-ערה, חדרה, כביש החוף. יציאה בסביבות 12-13 ככה. מי שמעוניין - שיישלח מסר ב-ICQ. נ.ב. הנהג בעל רשיון נהיגה 7 שנים, ללא דו"ח תנועה אחד וללא תאונות. (וזה לא נושא הדיון - בלי ספאם). טפו טפו טפו.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by HiperPsY,

אני עושה 005 כי קיבלתי 5

• 49 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by shuy,

אוף, אני חולה ויש לי חום...מישהו יכול להמליץ על איזה גוף קירור טוב לשים על המצח? :

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by OR007,

כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by Googleness,

רציתי להזמין מאמזון כמה דברים למחשב (הכי יקר בסל קניות זה 19 דולר), + איזה ספר לאמא שלי. עכשיו באף אחד מהמוצרים לא כתוב שאי אפשר לשלוח לחול כי בחלק כתוב רק בתוך ארה"ב וקנדה. הקיצר אני ניהלתי סדרת התכתבויות עם אמזון ועם החנות של המוצרי מחשב שמוכרים דרכם והם אישרו שאפשר לשלוח לי, אני בה להתקדם לקופה ומה קורה? יש לי על כל הדברים הודעה שהם לא שולחים לישראל. מה הקטע המסריח הזה.!!?!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי תמונה שמאוכסנת בשירות אלבומים של תפוז. יש לי תמונה והכתובת שלה על השרת של תפוז, איך אני יכול לגלות מי העלה את התמונה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

עד היום חשבתי שTDI אבל עכשיו אני לא יודע מישהו פה יודע מה יותר טוב? מה ההבדל בכלל SDI = SUPER DISEL TDI = TURBO DISEL ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.