כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שלום , מחר אני נוסע לאילת ואני רוצה לדעת עם יש שם כול מיני רובי אוויר למכירה .. ואיפה זה נמצא בתוך אילת .. ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גוגל שלחו לי מיכתב היום בקשר לקבלת כסף מהם יש לי חשבון יוטיוב ,שבחלק מהסירטונים אפשרתי פירסומות בגדול שלחו לי מיכתב עם הוראות חיבור לGOOGLE ADSENSE יש במיכתב 4 STEP ובסוף מיספר PIN המיכתב ניראה אמיתי וכתוב בריבוע בימקום בול "INTL PRIORITY AIRMAIL U S POSTAGE PAID JAMAICA NY PERMIT NO 9114 " בקיצור לאנשים עם ניסיון בתשלומים מגוגל ,אני צריך לדעת עם זה אמיתי או לא אני אמור לקבל דולרים בודדים ,אבל יהיה נחמד לדעת שזה אמיתי לא ביקשו מיספר חשבון או ויזה ,אבל לא רוצה לתת את הסיסמה למיל לכל אחד בתודה מראש קרירין
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רכשתי בבלק פריידי מנוי ל CrashPlan. רציתי לשאול האם אני יכול לגשת לקבצים שאני מגבה כמו בDROPBOX? הכוונה שיהיה לי על המחשב כונן X\תיקיה ושם אני אראה את כל הקבצים..או שתהיה אפשרות לתפוח,לשתף את הקבצים דרך האתר שלהם או שמהו... ???
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אתמול בלילה מצאתי את עצמי בוהה בסרט מטומטם במיוחד בערוץ מטומטם לא פחות. אמנם העלילה היתה בין גרועה ללא קיימת אבל היתה סצנה שהעלתה בי שאלה. מרגל אחד (שהתחזה באופן מפתיע לטכנאי חשמל לבוש בסרבל כתום זוהר) ניגש למחשב, דחף ל-USB דיסק נייד. על המסך של המחשב נראה שהופעלה תוכנה כלשהי באופן אוטומטי ואחרי כמה שניות המרגל שלף את הדיסק ונעלם מהבית. כמובן שמאותו רגע היתה לו שליטה מלאה על כל המידע שבמחשב. אחרי שקצת צחקתי, אמרתי לעצמי שבעצם אולי זה לא מופרח לחלוטין, אולי אכן קיימת טכנולוגיה כזאת. אז מה אתם אומרים? מציאות או דמיון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע התחלתי סמסטר שני בלימודי מדעי במחשב, ובשיעור אשנב לאלגוריתמים המרצה העלה את השאלה מדוע קוראים למדעי המחשב מדעי המחשב? מדוע זהו התחום היחיד שבו המדע נקרא על שם המכונה ולא על הפעולה עצמה? שהרי אין לנו מדעי הטלוויזיה או מדעי הסטריאו... הוא גם ציין שהמקצוע של מדעי מחשב נוצר משהו כמו 10 שנים לפני שנוצר המחשב הראשון. אז אנשים יש רעיונות/השערות/פילוסופיות ???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תהיתי לי ..האם הגישה הכי בטוחה לחשבון בנק דרך האינטרנט תהיה באמצעות LIVE USB של הפצת לינוקס כלשהי(עדכנית) עם דפדפן עדכני? ככה אני בטוח נמנע מKEYLOGGERS\וירוסים וכו'? או שזה שטויות וחשוף באותה מידה כמו וינדוס עם דפדפן עדכני ואנטי וירוס?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה קניתי דומיין מגודדי ולא ידעתי שהחידוש מוגדר על אוטומטי. אני כבר לא משתמש בדומיין הזה. היום קיבלתי אימייל מפייפל שחוייבתי ע"י גודדי. האימייל שמוגדר בפייפל הוא אימייל שאני כמעט ולא נכנס אליו ולכן לא ראיתי את ההתראות שלהם על חידוש הדומיין. יש דרך לבטל החיוב והדומיין האלו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.google.com/takeaction/People around the world are standing up for freedom
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש איזה מסעדה שאני עובד בה בעיר שלי וכולכם מכירים אותה אבל אני לא אנקוב בשמות. האם יש חוק מסויים שמתיר על מעביד להרחיק עובד מהעבודה + לבטל לו משמרות עד שתהיה שיחה עם המנהל האיזור ? כלומר אם הייתה אמורה להיות שיחה עם המנהל ביום שישי האחרון ולא היה וגם בראשון לא היה (כי המנהל האיזורי לא יכל) אז ביטלו לי את המשמרת שאמורה להיות היום בשלישי כי עדיין לא הייתתה לי שיחה .. האם זה חוקי ? בטענה שבמשמרת האחרונה שלי ביקשו ממנו לי לעשות XYZ ולא עשיתי (דבר שלא קרה). חשוב לציין שאני עובד בצורה חוקית לחלוטין יש לי פנקס עובד והחברה הזו היא בינלאומית.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש הרבה הצעות מפתות ללקוחות חדשים להתחברות לשירותי אינטרנט. האם מישהו יודע מה ההגדרה הסטנדרטית ללקוחות חדשים? שבוע/חודש/חצי שנה/שנה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עברתי עכשיו דירה ויש לי מקום וצורך לשולחן גדול יותר אין לי צורך בסיבוך או עיצוב מיותרים ולכן כל מה שאני מחפש זה פלטת עץ (מצופה) וחורים וחורים לרגללים (או רגליים אם לא אוכל להשתמש בשמה שיש לי כרגע) מישהו מכיר נגר או מקום עושה עבודות כאלה במרכז? הפלטה שאני מחפש היא 80*200
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שנתיים התחיל רישום של שמות מתחם בעברית (לדוגמא www.פששאיזהנוחזהלהחליףשפותכלשניה.co.il). האם הדבר הזה צבר תאוצה בשנתיים האחרונות? אפשר להגיד שהקהילה הישראלית אימצה את הרעיון? תודה (:
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי ... רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג אוסף של תרגילים מכל מיני סוגים מהרמה הנמוכה לרמה הגבוהה... זתומרת שאני אוכל לעבוד בסדר מסויים. התרגילים ברוב המקומות מבולבלים ומתחכמים ומקשים על הבנת הפרוצדורה ברוב המקרים . אני לומד מדעי המחשב. אם מישהו למד או מבין על מה אני מדבר ויכול לכוון אותי אני אשמח מאוד. תודה רבה ושנת מתמטיקה שמחה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים! אני מחפשת לקנות רכב מיני ואני צריכה קצת עזרה להבין כמה דברים. התקציב לא מאוד גבוה (30k) ואני אשתמש בו בעיקר לנסיעות עירוניות. דבר ראשון שרציתי לדעת זה אם מישהו יכול להמליץ על דגם של מכונית מיני שנחשבת לאמינה וחסכונית בדלק. ודבר שני אם מישהו יכול להסביר לי לפי מה מתמחרים מכוניות יד שנייה? כי אני מסתכלת לדוגמה על יונדאי i10 ביד 2 ויש הבדלים ממש גדולים במחירים, גם אם מדובר באותה שנת ייצור... תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מישהו תייג אותי שהיתי בתיכון איתו, איך אני מבטל את זה? איפה רואים את זה? עשיתי HIDE שלא יופיע לי על הTIMELINE אבל כתוב שזה מופיע בעוד מקומות
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שחלקכם לומדים/למדתם מתמטיקה ו/או סטטיסטיקה, אז יש לי שאלה שצצה לי בראש אתמול בערב ואני לא מצליח ליישב אותה, אני מניח שהפתרון מאוד פשוט אבל כנראה שאני לא חכם מספיק... יש לי קוקוס שעולה 20 מטבעות זהב, בעקבות בצורת ומחסור בקוקוסים כעבור שנה הקוקוס שלי עולה כעת 25 מטבעות זהב. ז"א מחירו עלה ב 25%. לאחר שנה המצב השתפר ומחיר הקוקוס חזר להיות 20 מטבעות זהב, אבל הפעם הירידה האחוזית תהיה רק 20%. ז"א למרות שבעולם הריאלי המצב חזר להיות בדיוק כפי שהוא היה לפני שנתיים, בעולם היחסי הוא התייקר ב 5%. כיצד כלכלנים פותרים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
http://izismile.com/2012/11/22/this_is_the_reason_why_you_shouldnt_ignore_15_pics.html
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני מתנצל אם זא המקום לדיון שכזה, לא מצאתי פורום יעודי לעניין. בכל מקרה, לדיון: לפני כשבועיים יצרתי קשר עם חברת Steelseries העולמית, בנוגע לניצול אחריות עבור אוזניות Siberia v2 שברשותי, מכאן לשם לאחר שהנציג תמיכה הורה לי לחתוך את כבל האוזניות בשלוש מקומות וצלם לו את העסק ליד פתק עם שמי, נשלחו אלי אוזניות חדשות. להפתעתי התקשרתי היום לחברת Fedex וגיליתי שהחבילה מעוקבת במכס בלוד. האם דבר כזה אמור לקרות ? זה ניצול אחריות... אפילו לא קנייה. גם האוזניות עצמן עולות בסביבות ה 70$ בחנות ממוצעת בחו"ל. החבילה נשלחה מדנמרק ועברה דרך צרפת.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הוטלה משימה באוניברסיטה על אחותי שמשתתפת בקורס ניהול ידע בבן גוריון להכין סרטון על ניהול ידע. הכל טוב ויפה, עד שהיא צריכה להשיג לפחות 2000 צפיות, ויש לה בערך 300. הבקשה שלי: בבקשה תעזרו להפוך את הסרטון לויראלי! היא בעצמה טכנופובית ולא יכולה לפרסם את זה בעצמה, אז אני עוזר לה. הסרטון גרוע, וזה ידוע, רק תשאירו את זה ברקע בבקשה... ואם אתם יכולים לפרסם כמה שיותר - תודה רבה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, לא בדיוק זכרתי את עניין הכור היפני והזמנתי משקפי תלת מימד מקוריאה הדרומית - סיאול, האם אין חשש לקרינה/חומר רדיואקטיבי אחר, האם בטוח להזמין משם מוצרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי רדיו דיסק לרכב של LG LCS510IR עכשיו יש להם תכונה מסוימת שנקראת 2WAY CONTROL FOR IPOD עכשיו בפיוניר הקודם שהיה לי הייתה האפשרות לשלוט על האייפוד גם מהרדיו וגם מהאייפוד האם יש אפשרות לעשות את זה גם פה? מישהו יודע איך או איפה לשאול"?(לא באתר הדפוק של LG)
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
עדכון: הירשמו לדף הכנסים בפייסבוק! https://www.facebook.com/StarCon972 שלום לכולם, חברים יקרים, אני מזמין אתכם לכנס שארגנתי עם חבר, בנושא STAR TREK וחקר החלל. אני וחבר מארגנים לראשונה בעולם כנס היברידי המשלב בין מדע בדיוני למדע אמיתי עם מרצים איכותיים וכריזמתיים מתחום חקר החלל. את הכנס הזה הפקנו במו ידינו בשיתוף האגודה הישראלית לאסטרונומיה עם מנת לקדם את החשיפה לחקר החלל בישראל ואת סדרת מסע בין כוכבים שמראה הלכה למעשה איך ייתכן וייראו מסעות החלל של המין האנושי בעוד כמה עשורים. הכנס אינו דורש ידע מוקדם, אבל דורש ראש פתוח וסקרנות מדעית. אם אתם חובבי STAR TREK, חקר חלל, מעוניינים באופן כללי להרחיב אופקים לגבי עתיד המין האנושי ולשמוע הרצאות קלילות וכיפיות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-