כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. חשבתי לקנות ב-eBay קיט להרכבה עצמית, ויש לי כמה שאלות (של מתחילים): מה זה אומר אם המנוע 24V 36V או 48V? הכוונה - איפה זה בא לידי ביטוי? במהירות? ובהמשך לשאלה הקודמת, מה ההבדל בין מנועים 250W 500W 700W או 1000W? איפה זה בא לידי ביטוי? ואם כבר - זה יעבור במכס? כשחשבתי על זה שוב ושוטטתי קצת בeBay ראיתי גם קיטים של מנועי בנזין. מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר חזק? האם יש בעיה חוקית עם זה, שתמנע ממני ליבא? בארץ המחירים מטורפים, והרבה הרבה יותר זול בeBay.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כולה ירדתי להביא את אחי הקטן מההסעה ושלושה ילדים בני זונות מסביבי, אני רואה אחד עם הביצה, מרחיק אותו והוא ועוד ילד אחר מחליפים, וחטפתי בראש סעמק שונא ילדים קטנים ערסים מעצבנים עם ביצים...... אף פעם לא אהבתי שבועות ולא מה שלפניו :\
-
- 69 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש וגם תוכנת וינדואס ואופיס חוקית ואני צריך מישהו שמבין עניין מאזור חיפה שיבוא לעזור בהתקנות של התוכנות והדרייברים. בכל המקרה העבודה עצמה תיקח לא הרבה זמן והשכר עליה הוא 200 שח למי שמאזור חיפה ומעוניין יכול לשלוח לי הודעה פרטית
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היייייייייייייי אז ככה מהחלטות שלי אני הולך לקנות מכשיר שני ברשת פלאפון אני אבל יש לי בעיה נוראיתתתתתתתתתת עם המכשירים שלהם!! אין להם מכשיר אחד שקרוב למושלמות (סליחה אבל הפרסומת אבל יאללה נוקיה!!! ) והמכשיר שהכי קרוב למה שאני מחפש שיש להם הוא הmoto a 840 אבל גם לו חסר בלו טות' ואומרים שהקרינה שלו גבוהה ברמות אז רציתי לשאול אם מישהו פה יודע על משו הולך לצאת ברשת שיש לו מצלמה MP3 כרטיס הרחבה לזיכרון, בלו-טות' ו....אני חושב שזהו (אגב היום אני עם הנוקיה 6230 שאני מאוד מאוד מאוד אוהב ומרוצה ממנו אבל הוא הולך להיות המכשיר השני שלי ורוב הזמן להשאר בבית אז....)
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/734016 לא ידעתי אם לצחוק או לבכות
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הייתי בנצרת עלית ותפסתי עקרב שחור ואני אוהב עקרבים נחשים עכבשים וכל זה אז לקחתי את העקרב עלי הביתה ואני לא יודע איזה אוכל להביא לו מישהו יודע איזה חרק אולי או משהו שאני יביא לו לאכול אם אני ימצא את הכבל של המצלמה אני יפרסם תמונות שלו תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב את עזרתכם הנדיבה! אני צריך ברוב טובכם הזמנה לפתוח דואר בגימייל! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני בכוונה לא כותב למשהו ספציפי כי אני רוצה לדעת אם יש חנויות (מהארץ או מחו"ל) שמאפשרות להזמין ישירות מהם ובלי פערי תיווך (שזה עיקר המחיר הסופי). זה יכול להיות צעצועים, שוקולדים, חפצי אומנות וכל דבר אחר שעולה על דעתכם. לא יכול להיות שאין חנויות חוץ מאיביי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:'( :'(ומזה הריבאונד (או החוסר...) בדקות האחרונות??? ומה נותנים לבורשטיין לזרוק את הזריקה הכי חשובה של המשחק? :'(
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב יש לי מתכונת בהיסטוריה ואז בגרות [ב"ה בגרות אחרונה בהיסטוריה]. יש למישהו שיטה \ רעיון איך ללמוד? בהנחה שאני בקושי זוכר את החומר. אני רק רואה את הכמות אני נעשה עייף ואין לי כוח ללמוד. אשמח לעצות \ רעיונות ללמידה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צאו שניה מתוך נקודת ההנחה ''למה שמישהו יעשה את זה '' וענו יש אייפון אם אני מוציא ממנו את העדשה של המצלמה שמחוברת ללוח האם בעזרת כבל FLAT עם 4 גידים או יותר מזה באמת משנה ומאריך את הכבל 3 מטר ואז מחבר את העדשה . זה יכול לעבוד ? מה לגבי 775 חוטים מולחמים למעבד ואז לתחתית מסויימת עם 775 נקודות , כך שהמעבד בעצם מחובר לסוקט בכבלים זה יכול לעבוד ? אני רציני בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני מתנצל אם זא המקום לדיון שכזה, לא מצאתי פורום יעודי לעניין. בכל מקרה, לדיון: לפני כשבועיים יצרתי קשר עם חברת Steelseries העולמית, בנוגע לניצול אחריות עבור אוזניות Siberia v2 שברשותי, מכאן לשם לאחר שהנציג תמיכה הורה לי לחתוך את כבל האוזניות בשלוש מקומות וצלם לו את העסק ליד פתק עם שמי, נשלחו אלי אוזניות חדשות. להפתעתי התקשרתי היום לחברת Fedex וגיליתי שהחבילה מעוקבת במכס בלוד. האם דבר כזה אמור לקרות ? זה ניצול אחריות... אפילו לא קנייה. גם האוזניות עצמן עולות בסביבות ה 70$ בחנות ממוצעת בחו"ל. החבילה נשלחה מדנמרק ועברה דרך צרפת.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, קרוב משפחה נמצא בגרמניה, משהו יכול להמליץ על חנות אמינה וזולה לקנות בה GALAXY S I9000? נ.ב. יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שאוכל לקבל מאורנג' הטבות? (השם שלי חייב להיות רשום על הקבלה? מה עוד?) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה שכתוב למעלה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של אוטו/אופנוע? הכוונה כשהוא לא מחובר לרכב, איך אפשר לטעון אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז בדיוק לפני 5 שנים הייתי בניו יורק בשדרה השישית.... ואתם בטח יודעים מה קרה אז??? היה טירוף בקיצור...עשן בלאגן אנשים רצים.... איפה אתם הייתם ביום שזה קרה?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזה מהמקררים המוצעים במבצע,שווה בדיקה: http://energy.gov.il/NewRefrigerators/Pages/default.html http://energy.gov.il/ReplaceRefrigerators/Pages/default.html תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש בוואלה שופס (לא הבאתי לינק כי אני לא יודע אם מותר)...מישהו יכול להסביר לי מה הפשר? זה נמכר עכשיו? או מ 30.10? * מכירה מוקדמת - תאריך היציאה המשוער של הסרט הנו 30.10.05 התאריך כפוף להחלטת האולפנים. הסרט יסופק תוך 10 ימי עבודה ממועד זה.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קלטו את ה UP המטורף הזה: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, אני מתגייס ב7 לנובמבר ויש לי כמה שאלות לגבי היום הראשון והצבא בכללי 1.על איזה תפקיד אתם ממליצים לשתי הפרופילים האלו: 64/45 2.יש לי כרגע פרופיל 64 וחלק אומרים לי שמאוד כדאי לי להוריד ל45 ולנסות לקבל לתפקיד גו'בניק טוב, כי אומרים לי ש64 זה גובניק שסוגר שבתות, וחלק אומרים לי שכדאי לעלות ל72כי אומרים לי שפחת מ72 זה סתם 3 שנים של בזבוז,כי ב72 יש תפקידים הרבה יותר טובים שאני יוכל להמשיך בהם אחרי השרות, ואם זה נכון אז אני לא רוצה לבזבז 3 שנים מהחיים שלי בתפקידים כמו לקחת טביעות אצבע /פקיד בצו הראשון וכאלה שטויות. 3.מאיזה פרופיל מינימום אפשר לחתום קבע, כי אם יהייה לי תפקיד נחמד אין לי בעיה להישאר בצבא כי התעודת בגרות שלי גם ככה לא משהו. אני מבקש לענות ברצינות כ…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אני לא ידוע איך בדיוק להתחיל, אז כעיקרון, אני רוצה לעשות תואר בהנדסה\מדעים\הנדסת תוכנה, וגם על הדרך לשלב את זה עם הצבא, עכשיו הבעיה היא, שיש לי תעודת בגרות מלאה, אבל 3 מטמיקה, 4 אנגלית, 5 כימיה, 5 ביולוגיה, פסיכומטרי עדיין לא עשיתי. בשביל תואר אני יצטרך אחרי הצבא להשלים ל4\5 מטמטיקה על ציון גבוהה, ולקוות להפציץ בפסיכומטרי ככה 670+, שאר התעודות בגרות בסדר+ אין ציונים מתחת ל85, אבל עדיין הממטמטיקה הארורה. עכשיו ראיתי, שאני יכול להמשיך ליג'-יד', ואז לקבל תעודת הנדאסי, שזה פחות ממהנדס, וגם בפחות זמן, וגם בצבא מוצבים בתפקיד, שמיישם את מה שלמדתה, עכשיו השאלה היא מה יותר כדאי לי? האם כדאי להתגייס, לעשות 3 שנים, אז לצאת לעשות פסיכו+השלמה ל5 מטמטיקה, מה שהיה מעיק ומציק אחרי צ…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תמיד יש דיבורים מעורבבים לגבי זה, אבל בפועל מה התוצאות של יציאה מהצבא על 21 כיום?
-
- 160 תגובות
- 33.4k צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091 :lol:
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-